lynx
Użytkownik
Sierpien - Kupon#22
Zelazny kupon, stawka wieksza mam nadzieje, ze wejdzie.
Lech w moich oczach jest przegrany w tym meczu, po prostu nie nasuwa mi sie inny typ..
Jesli Villa'ins nie strzela chociaz bramki w tym meczu, to bedzie to mila niespodzianka, ladnie sobie poczynaja, lecz nie sadze, zeby Rapid przegral ten mecz, stawiam na remis.
Co do PSG to sezon temu ten zespol niczym nie blyskal, Undery na kazdym kroku(2.5), mozolna gra, jak jest teraz?Nie wiem, zapozyczylem typ z forum, tzn osoby pisaly, ze PSG to calkiem inna duzyna i ze powinna wygrac bez problemu, ja jednak mam odmienne znaczenie i stawiam, ze Maccabi strzeli choc jedna bramke.
Zobaczymy jak bedzie.
Powodzenia!
Dnipro - Lech - Dnipro Over 1.5 [1,55]
Rapid Wieden - Aston Villa - Villa'ins Over 0.5 [1,33]
PSG - Tel Aviv - Tel Aviv Over 0.5 [1,85]
AKO - 3,81
STAWKA - 20,00zl
MW - 76,28zl
Sierpien - Kupon#23
Tasiemka na sprawdzenie.Symboliczna kwota 5zl.
BvB - Qarabag - Over 1.5 [1,15]
Alkmaar - Aktobe - Over 1.5 [1,18]
Celtic - Utrecht - Over 2.5 [1,85]
Timisoara - ManC - ManC Over 1.5 [1,65]
Genk - Porto - Over 1.5 [1,27]
Hajduk Split - Unirea - DNB 1 [1,20]
Leverkusen - Tavrya - Over 1.5 [1,15]
AKO - 7,26
STAWKA - 5zl
MW - 36,30zl
--------------------
Obydwa kupony pzegrane, lecz zastawilem sie odpowiednio i za te 2 kupony wyszedlem na leciutki +, lecz nie bede go tutal wliczal, bo nie zostaly przeze mnie wpisane(obstawilem, lecz nie mialem czasu ich tutaj wpisac)
Zelazny kupon, stawka wieksza mam nadzieje, ze wejdzie.
Lech w moich oczach jest przegrany w tym meczu, po prostu nie nasuwa mi sie inny typ..
Jesli Villa'ins nie strzela chociaz bramki w tym meczu, to bedzie to mila niespodzianka, ladnie sobie poczynaja, lecz nie sadze, zeby Rapid przegral ten mecz, stawiam na remis.
Co do PSG to sezon temu ten zespol niczym nie blyskal, Undery na kazdym kroku(2.5), mozolna gra, jak jest teraz?Nie wiem, zapozyczylem typ z forum, tzn osoby pisaly, ze PSG to calkiem inna duzyna i ze powinna wygrac bez problemu, ja jednak mam odmienne znaczenie i stawiam, ze Maccabi strzeli choc jedna bramke.
Zobaczymy jak bedzie.
Powodzenia!
Dnipro - Lech - Dnipro Over 1.5 [1,55]
Rapid Wieden - Aston Villa - Villa'ins Over 0.5 [1,33]
PSG - Tel Aviv - Tel Aviv Over 0.5 [1,85]
AKO - 3,81
STAWKA - 20,00zl
MW - 76,28zl
Sierpien - Kupon#23
Tasiemka na sprawdzenie.Symboliczna kwota 5zl.
BvB - Qarabag - Over 1.5 [1,15]
Alkmaar - Aktobe - Over 1.5 [1,18]
Celtic - Utrecht - Over 2.5 [1,85]
Timisoara - ManC - ManC Over 1.5 [1,65]
Genk - Porto - Over 1.5 [1,27]
Hajduk Split - Unirea - DNB 1 [1,20]
Leverkusen - Tavrya - Over 1.5 [1,15]
AKO - 7,26
STAWKA - 5zl
MW - 36,30zl
--------------------
Obydwa kupony pzegrane, lecz zastawilem sie odpowiednio i za te 2 kupony wyszedlem na leciutki +, lecz nie bede go tutal wliczal, bo nie zostaly przeze mnie wpisane(obstawilem, lecz nie mialem czasu ich tutaj wpisac)