>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typerze, pokaż serducho!

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Panowie i Panie!

Jest nieprzyjemna sprawa, ponieważ ojciec mojej przyjaciółki dowiedział się, że ma raka trzustki. Operacja nie jest refundowana i niestety jest dość droga. Kosztuje około 70 000 zł. Ona biedna jest sama, samotnie wychowuje dziecko a teraz staje na głowie, aby zebrać tą ogromną sumę. Mi wielokrotnie pomagała, więc teraz ja chcę pomóc jej, z Waszą pomocą będzie to dużo łatwiejsze. 400 osób przelewa po 175 zł i już jest, ale wiadomo, że tak nie będzie. Zapewne wielu z Was, podobnie jak i ja 2x więcej w ciągu miesiąca wydaje na jakieś śmieciowe żarcie, ciuchy lub inne bzdety. Dlatego uważam, że jeśli każdy z nas przeleje choćby te parę złotych, to korona nikomu z głowy nie spadnie, a tylko zrobi dobry uczynek ;) Także, odpuśćcie jeden kupon/taśmę i pomóżcie w walce! Z góry dziękuję w imieniu przyjaciółki a także moim ! Liczy się każda złotówka ;)

Link do strony fundacji na FB : https://www.facebook.com/pages/Lenka-prosi-Uratujcie-mojego-Dziadzisia-Jacek-i-RAK/1646513575564157?fref=ts

Na tej stronie powinno być wszystko odnośnie akcji, wraz z numerami kont, apelami itd. Jeśli ktoś będzie czegoś potrzebował, komentujcie i pytajcie, bo nie chcę odsyłać do PW, żeby nie było czasem podejrzeń, że to jakaś krzywa akcja ????

motorhead 214

motorhead

Użytkownik
W jakimś tam stopniu pomogłem.Przelew właśnie zrobiłem.Mam nadzieję,że niedługo kwota zostanie zebrana.Trzymam kciuki.

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Też pomogę.
A tak na marginesie to jak to się dzieje, że operacja nie jest refundowana? Przecież to nie jest czyjś wymysł pt. operacja nosa, albo powiększenie cyca, tylko ktoś walczy o życie.

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Też pomogę.

A tak na marginesie to jak to się dzieje, że operacja nie jest refundowana? Przecież to nie jest czyjś wymysł pt. operacja nosa, albo powiększenie cyca, tylko ktoś walczy o życie.
Niestety nie wiem. Nie mnie pytaj, ja tylko chcę pomóc jak mogę aby wszystko się skończyło pomyślnie, bo chyba każdy z nas nie chciałby być na miejscu Dagmary i każdy tak jak ona walczyłby nie zastanawiając się dlaczego niektóre operacje są refundowane a niektóre nie.

Wielkie dzięki Panowie za pomoc! ????

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Kasa na tych brudasów co płyną pontonem do Europy żądając mieszkań oraz zasiłków jest ! Unia nam każe przyjąć tą plagę i utrzymać, a na takiego człowieka jak ten Pan państwo nie ma kasy...Cóż na jesieni te same mordki wygrają wybory

Do góry Bottom