D 0 darkrose Użytkownik Styczeń 19, 2012 #1 witam. Obstawialem, ze w meczu milanu padna 2-3 gole. Teraz jest jakas dogrywka, ale w podstawowym czasie gry bylo 1-1. Trafilem czy nie?
witam. Obstawialem, ze w meczu milanu padna 2-3 gole. Teraz jest jakas dogrywka, ale w podstawowym czasie gry bylo 1-1. Trafilem czy nie?
91 bender7 Użytkownik Styczeń 19, 2012 #2 Zależy jak bukmacher u którego typowałeś ma w regulaminie i jak to się odnosi do tego konkretnego meczu Milan - Novara. Myślę, że w większości przypadków liczy się regulaminowy czas gry...ale sam to sprawdź.
Zależy jak bukmacher u którego typowałeś ma w regulaminie i jak to się odnosi do tego konkretnego meczu Milan - Novara. Myślę, że w większości przypadków liczy się regulaminowy czas gry...ale sam to sprawdź.
D 0 darkrose Użytkownik Styczeń 19, 2012 #3 postawilem w totomixie. Nie mam mozliwosci teraz spr. bo jestem na internecie w telefonie. Mogl bys zobaczyc?
postawilem w totomixie. Nie mam mozliwosci teraz spr. bo jestem na internecie w telefonie. Mogl bys zobaczyc?