>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typ: czy padnie bramka główką?

Z 0

zeluspl

Użytkownik
Witam. Interesuje mnie podobny buk internetowy w ktorym mozna obstawic: &quot;czy padnie bramka glowka&quot; lub np. z poza pola karnego.. takie opcje sa na Expekcie ale czy sa i na innych stronach?
Dziekuje za wszelkie odpowiedzi.

Z 0

zeluspl

Użytkownik
ok w bwin Juventus - Lazio Rzym jest dostepnych 46 typow.. mowisz ze jak rozpocznie sie mecz beda i takie ze nie padnie bramka glowka ?

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
ok w bwin Juventus - Lazio Rzym jest dostepnych 46 typow.. mowisz ze jak rozpocznie sie mecz beda i takie ze nie padnie bramka glowka ?
Na bwin grałem dawno, ale chyba też mieli, Na Bet365 jest, nawet teraz w meczu PNA jest taka opcja ????

Z 0

zeluspl

Użytkownik
ja widze tylko opcje : w jaki sposob padnie bramka głowka kopniecie itd.
Lecz nie widze &quot;czy dana druzyna zdobedzie goola glowka&quot; a o taka opcje mi tylko chodzi

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
ja widze tylko opcje : w jaki sposob padnie bramka głowka kopniecie itd.
Lecz nie widze &quot;czy dana druzyna zdobedzie goola glowka&quot; a o taka opcje mi tylko chodzi
To zle zrozumiałem, w takim razie nie spotkałem się z takim typem zakładów.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Unibet oferuje zakłady czy dany zawodnik zdobędzie bramkę głową w spotkaniu.
Kilku innych bukmacherów chyba też...jednak są to dość sporadyczne przypadki.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
niestety nie widze takiej opcji w unibet
Te zakłady pojawią się tylko w przypadku dużych imprez/ważnych spotkań/meczów europejskiej czołówki i dotyczą tylko 3-4 (czasem więcej) zawodników.
W ostatnim meczu Barcelony była np. możliwość postawienia na Ibrę i Messiego (czy na innych - nie wiem). Musisz szukać tych zakładów w weekend czy nawet w dzień rozgrywania danego spotkania... wcześniej raczej się nie pojawią.

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Możesz zawsze napisać do bukmachera jaki zakład Cię interesuje w danym meczu i większość rozważy dodanie takiego zakładu ????

Z 0

zeluspl

Użytkownik
sorry ze nie na temat ale mam maly problem:
postawile na mecz:

Sevilla - Getafe
Czy Ivica Dragutinovic otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? Postawielm na NIE
Sprawdzilem byla jeda oltakartka mecz sie skonczyl 2:0 i 5min po zakonczeniu meczu wyskoczlo w kursie wkuponie &quot;Anulowano&quot;
Z jakich pryczyn? Expekt.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
sorry ze nie na temat ale mam maly problem:
postawile na mecz:
Sevilla - Getafe
Czy Ivica Dragutinovic otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? Postawielm na NIE
Sprawdzilem byla jeda oltakartka mecz sie skonczyl 2:0 i 5min po zakonczeniu meczu wyskoczlo w kursie wkuponie &quot;Anulowano&quot;
Z jakich pryczyn? Expekt.
Nie jestem pewien ale Ivica nie grał chyba w tym meczu.
W takim przypadku zakłady na strzeli gola/otrzyma kartkę są anulowane przez wszystkich bukmacherów

tbm 642

tbm

Forum VIP
Nie jestem pewien ale Ivica nie grał chyba w tym meczu.
W takim przypadku zakłady na strzeli gola/otrzyma kartkę są anulowane przez wszystkich bukmacherów
Potwierdzam. Ivica Dragutinovic jest kontuzjowany i nie brał udziału w tym meczu.

Z 0

zeluspl

Użytkownik
Atletico Madrid - Racing Santander
Czy rzut karny będzie przyznany w regulaminowym czasie?

Sorry ze znowu pytam o podobna sprawe ale czy bym rzut karny w tym spotkaniu?

Do góry Bottom