Na bwin grałem dawno, ale chyba też mieli, Na Bet365 jest, nawet teraz w meczu PNA jest taka opcja ????ok w bwin Juventus - Lazio Rzym jest dostepnych 46 typow.. mowisz ze jak rozpocznie sie mecz beda i takie ze nie padnie bramka glowka ?
To zle zrozumiałem, w takim razie nie spotkałem się z takim typem zakładów.ja widze tylko opcje : w jaki sposob padnie bramka głowka kopniecie itd.
Lecz nie widze "czy dana druzyna zdobedzie goola glowka" a o taka opcje mi tylko chodzi
Te zakłady pojawią się tylko w przypadku dużych imprez/ważnych spotkań/meczów europejskiej czołówki i dotyczą tylko 3-4 (czasem więcej) zawodników.niestety nie widze takiej opcji w unibet
Nie jestem pewien ale Ivica nie grał chyba w tym meczu.sorry ze nie na temat ale mam maly problem:
postawile na mecz:
Sevilla - Getafe
Czy Ivica Dragutinovic otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? Postawielm na NIE
Sprawdzilem byla jeda oltakartka mecz sie skonczyl 2:0 i 5min po zakonczeniu meczu wyskoczlo w kursie wkuponie "Anulowano"
Z jakich pryczyn? Expekt.
Potwierdzam. Ivica Dragutinovic jest kontuzjowany i nie brał udziału w tym meczu.Nie jestem pewien ale Ivica nie grał chyba w tym meczu.
W takim przypadku zakłady na strzeli gola/otrzyma kartkę są anulowane przez wszystkich bukmacherów