>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tylko tenisowe kupony

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Jak rozwiniesz ofertę przy danym meczu i zjedziesz nieco niżej to masz opcję z kreczem jako wygraną. Kurs jest taki sam jak na normalną wygraną , bo w końcu ryzykujesz, że jak skreczuje Golubic to też masz plecy.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Kupon 16
M.Zverev - Kukushkin
Typ: over 33.5 gema
Kurs: 1.67
Fortuna
✅ ✅ 41 gemów
Mischa oczywiście w znakomitej dyspozycji serwisowej, ale Kukushkin też niczego sobie przeciwko Taro Danielowi. Tomic nie postawił się Zverevowi. Dwa tygodnie wcześniej ograł go w dwóch setach, a tutaj znów zaprezentował swoją gorszą stronę. Daniel dwa razy przełamał Kukushkina, ale tutaj liczę na jeszcze większą koncentrację i jeszcze lepszy wynik jak 11 asów i 75% pierwszego serwisu, co może pozwolić taką linię pokryć nawet w trzech setach przy dobrych wiatrach. Kukushkin będąc ,,underdogiem&#39;&#39; najczęściej podejmuje walkę, w Szlemach urywał sety Ferrerowi, Isnerowi, Ciliciowi, Nadalowi, Pouille, Bautiście, a nawet wygrał z Dimitrovem w 2015 na US Open. Jest to gracz, który można być pewnym, że podejmie walkę nawet będąc skazywanym na porażkę. Ma na rozkładzie w tym roku również paru dobrych zawodników jak Johsnon czy Coric. Oczywiście Zverev na trawie jest bardzo mocny, ale kurs mimo wszystko zbyt wysoki na Kukushkina. Warto dodać, że h2h korzystne dla Kazacha.
Rublev - Ramos
Typ: Ramos
Kurs: 1.69
Fortuna
✅ ✅ 5:7, 7:6, 6:4, 3:6, 4:6
Wiele mówi się, ze Ramos nie pasuje na trawę, oczywiście, Hiszpan jej unika, ale gdy już gra, to robi to całkiem dobrze, tak jak rok temu na Wimbledonie ograł Pospisila i Troickiego oraz urwał seta Gasquetowi. Wcześniej trafiał tutaj na Tsonge, Del Potro i Federera w pierwszych rundach. Tutaj ma okazję powtórzyć swój najlepszy rezultat czyli ten sprzed roku, albo nawet poprawić. Rublev męczył sie z Travaglią, oczywiście można powiedzieć, że Travaglia jest w swojej chyba najlepszej formie w dotychczasowej karierze, zaserwował przeciwko Rublevovi 20 asów, ale jednak Rublev powinien to wygrać bardziej przekonująco. Ramos dość szybko odprawił Thompsona, który był faworytem tego meczu. Rublev nie jest hegemonem serwisu, a gdy będzie dochodziło do wymian to górą powinien być częściej Ramos. Nie sądzę aby Rublev drugi raz z rzędu pokonał Ramosa na trawie, bo zrobił to owszem kilka tygodni temu w Den Bosch po bardzo wyrównanym meczu. Jednak tutaj widzę jako zwycięzcę Hiszpana. Nie ma się co obawiać o jego przygotowanie na dłuższy mecz, co pokazał na RG w meczu z Pouillem, kiedy rywal oddychał rękawami, a Ramos grał do końca na wysokim poziomie.
Kerber - Flipkens
Typ: over 19.5 gema
Kurs: 1.70
Fortuna
✅ ✅ 24 gemy
Flipkens z ośmiu meczów na trawie w tym roku żadnego nie przegrała w dwóch setach. Nawet jak tutaj przegra w dwóch to liczę, że pokryje taki over. Kerber fajnie, ze ograła Aruuabarrenę, Falconi i Kristynę Pliskovą, ale w tym drugim meczu Falconi taki over pokryła, a Pliskovą pokonała tylko ze względu na znane ,,kontuzje mózgu&#39;&#39; tej drugiej , była trzy piłki od porażki. Wcześniej RG przegrany w pierwszej rundzie. Na ziemi seria nieudanych spotkań. Oczywiście Kerber to finalistka sprzed roku w Wimbledonie, ale nie wróżę tutaj powtórki. Flipkens przed rokiem odpadła po trzech setach z Keys, a z Kerber mierzyła się tu w 2014 roku i też były trzy sety, był to ich ostatni pojedynek. Belgijka jest doświadczona, ograna w tym roku, lubi grać na trawie, w 2013 roku była tu w półfinale. Nie sądzę, aby oddała mecz bez walki.
stawka: 70 zł
do wygrania: 295 zł
✅ ✅

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Kupon 17
Azarenka - Watson
Typ: Watson +1.5 seta
Kurs: 1.76
Fortuna
✅ ✅ 6:3, 1:6, 6:4
Watson jest w gazie i powinien być równy mecz. Azarenka na pewno musi się rozkręcić, do tej pory na trawie traciła sety z Bellis i Ozaki oraz gładko poległa z Konjuh, więc średnio (oprócz rozbicia Vesniny, której dała tylko jedną szanse na przełamanie, ale Vesnina nie ma formy teraz) i wierzę, że reprezentantka gospodarzy się postawi. Nieciekawe dla Watson jest h2h bo wszystkie cztery mecze gładko wygrywała Azarenka, ale to było na tyle dawno i na tyle duże postępy zrobiła Watson od tego czasu, że ten mecz musi wyglądać inaczej. Także w innej formie była wtedy Azarenka, więc nie ma o czym mowić. Watson po słabych turniejach w Nottingham i Birmingham, w Eastbourne pokazała się znakomicie i tutaj kontynuuje dobre występy. Na czternaście spotkań na trawie w tym sezonie tylko dwa przegrała w dwóch setach, z będącymi w gazie Rybarikovą i Riske. Zapowiada się trzysetowy mecz. Grałbym over gemowy, ale tutaj każdy wynik jest możliwy. Watson pokonała 6:4, 6:0 Sevastovą, co mówi samo za siebie.
Muller - Bedene
Typ: over 3.5 seta
Kurs: 1.55
Fortuna
⛔ ⛔ 7:6, 7:5, 6:4
Niski kurs, ale dość pewny jak dla mnie. Nie sądzę, aby ktoś to skończył w trzech setach. Muller męczył się z Rosolem, ale dał radę. Bedene w pierwszej rundzie pięć tie breaków z Karloviciem, więc ma ogranie z serwismenami w tym turnieju, a takim też jest Muller. Powinno to zaprocentować w tym starciu, będą na pewno tie breaki, bo Bedene też dobrze serwuje. Z Dzumhurem przez dwa sety trochę średnio, ale potem gładko odprawił Bośniaka, który przecież leszczem nie jest. Grali ze sobą w Den Bosch i po bardzo wyrównanym meczu wygrał w tym sezonie Muller. Powinno być znowu wyrównane starcie, raczej ze wskazaniem na Mullera, który na trawie w tym sezonie gra znakomicie, ale Bedene absolutnie nie można lekceważyć.
Garcia - Brengle
Kurs: 1.55
Fortuna
⛔ ⛔ 6:4, 6:3 .. jeden gem
Po ograniu Kvitovej buki dalej nie wierzą w Brengle. Garcia zmiotła dwie rywalki, ale Bogdan i Cepelova od dawna nic nie pokazały ciekawego. Brengle bardzo dobrze w defensywie, wola walki, co pozwoliło Kvitovą ograć. Ich dwa ostatnie mecze mocno wyrównane, trzysetowe, w tym jeden w tym roku w Doha. Nawet w dwóch setach linia do pokrycia, myślę, że Brengle sprawi, że Garcia będzie musiała się w tym turnieju po raz pierwszy napocić, a nie jest to zawodniczka mocno stabilna i potrafi zagrać gorzej. Raczej wygra, ale linia zostanie pokryta.
stawka: 80 zł
do wygrania: 297 zł
⛔ ⛔

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Kupon 18
Nishikori - Bautista
Typ: Bautista (krecz = wygrana)
Kurs: 3.25
Fortuna
✅ ✅ 4:6, 6:7, 6:3, 3:6
Nishikori nie w formie, są jakieś kłopoty zdrowotne. O Hiszpanie pisałem, że ma przestoje, traci sety, ale to tylko przestoje, ogólnie gra dobrze. Japończyk słabo ze Stakhovskim, dużo niewymuszonych błędów, w pierwszej rundzie miał Cecchinato, który przyjechał po wpisowe, jeszcze dwa dni wcześniej grał w challengerze. H2h korzystne dla Japończyka, ale na trawie to pierwszy mecz. Krecz Nishikoriego, co ostatnio w Halle zrobił po kilku gemach bodajże, daje wygraną. Wczoraj nie udał się taki manewr z Golubic, więc warto spróbować odrobić.
stawka: 60 zł
do wygrania: 171 zł
✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
D 1,3K

dz1916

Użytkownik
jak na razie Wimbledon na +574 zł.
Kupon 19
Wozniacki - Kontaveit
Typ: Kontaveit
Kurs: 2.10
Fortuna
⛔ ⛔
Berdych - Ferrer
Typ: over 33.5 gema
Kurs: 1.64
Fortuna
⛔ ⛔
stawka: 50 zł
do wygrania: 152 zł
⛔ ⛔
Dziś na szybko bez analizy.
edit: kończymy Wimbledon, drugi tydzień jednak jest zbyt ciężki do typowania

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Kupon 20
ATP Challenger Brunszwik (12:30)
Otte - Marterer
Typ: Marterer
Kurs: 2.06
Fortuna
Nie widzę tutaj powodu aby faworyzować Otte. Marterer wraca na clay, pograł trochę na trawie, gdzie powalczył z Jonshonem czy pokonał Istomina. Od kwalifikacji do Wimbledonu odpoczywał. W tym roku na ziemi próbował sił w ATP, m.in. Monachium i Budapeszcie, gdzie przegrywał z Chungiem i Klizanem. W h2h 0:2 w tym jeden mecz na clayu. Otte dopiero niedawno wyszedł z futuresów, w przeciwieństwie do Marterera, który zrobił to już dość dawno i regularnie gra w challengerach. Otte co prawda dość fajnie gra w tym roku, wygrał challangera w Lizbonie, pokonał Djere w kwalifikacjach RG, ale w Marburgu przed tygodniem przegrał z Bachingerem. Tutaj ograł młodego Niemca z szóstej setki. Marterter napocił się trochę bardziej, ale pokonał Taro Daniela, który przecież kelnerem na trawie nie jest (w Paryżu urwał seta Carreno Buscie, nie mówiąc o pokonaniu Janowicza, a poza tym przed rokiem był w tym turnieju w 1/4 finału). W tie breaku w trzecim secie wygrał do zera. Według mnie kursy są źle wystawione i gram Marterera.
ATP Wimbledon debel (12:30)
Kubot / Melo - Skupski / Skupski
Kurs: 1.72
Fortuna
Miałem nie grać już Wimbledonu, ale nie miałem na myśli debli. Kurs naprawdę zachęcający. Według mnie nie skończy się to w trzech setach. ,,Kuboty&#39;&#39; pewnie wygrają, ale gospodarze będą walczyć do końca, a bardziej doświadczona para spędziła tu na kortach już dużo czasu, dwie pięciosetówki. Tutaj też nie będzie Polakowi i Brazylijczykowi łatwo.
do wygrania: 156 zł

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Po odpoczynku wracamy do grania.
Kupon 21
ATP Newport (17:05)
Gojowczyk - Kravchuk
Typ: over 22.5 gema
Kurs: 1.77
Fortuna
✅ ✅ 2:6, 6:4, 6:4 (28 gemów)
Powinien być wyrównany mecz. Gojowczyk dobrze pokazał się na Wimbledonie, Kravchuk odpadł z Jarrym w kwalifikacjach po długim meczu. Dlatego takie kursy dla Gojowczyka ze względu na jego dobre ostatnio wystpęy. Ale to już inny turniej. Obaj dobrze serwują, mają już przetarcie w tym tu po jednym meczu, gdzie pokazali się z dobrej strony i powinni ten over pokryć. h2h 3:1 dla Kravchuka. Nie było jeszcze trzysetówki między nimi, myślę, że dziś jest bardzo możliwa.
WTA Bstaad (13:35)
Sramkova - Witthoeft
Kurs: 1.67
Fortuna
✅ ✅ 6:2, 2:6, 2:6 (24 gemy)
Myślę, że Sramkova, młoda utalentowana zawodniczka, której jednak brakuje nieco stabilności, może mimo to przeciwstawić się Niemce i taki over pokryć. Tym bardziej, że już raz ją pokonała na tej nawierzchni, w ubiegłym roku. Raz też przegrała, ale w trzech setach. Niemka od tego czasu jednak zrobiła większe postępy. Witthoeft często gra długie mecze, gra sporo tie-breaków, tak może być i teraz. Sramkova jest jak najbardziej w stanie powalczyć.
stawka: 100 zł
do wygrania: 262 zł
✅ ✅
Kupon poprzedni (nr 20) na minus (nie mogę edytować), lipiec w tym momencie na +586 zł.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Kupon 22
ATP Newport (19:05)
Isner - Novikov
Typ: over 23.5 gema
Kurs: 1.96
Fortuna
⛔ ⛔ 6:4, 6:4
Linia ryzykowna, bo już muszą być dwa sety powyżej ,,5:5&#39;&#39;, ale ja tu widzę nawet trzy. Isner wiadomo na czym opiera grę, ale Novikov też znakomicie serwuje (choćby w ostatnim meczu z Danceviciem), a ta trawa w Newport jest podobno bardzo szybka. Liczę na co najmniej dwa długie sety.
WTA Bukareszt (16:05)
Sevastova - Bogdan
Typ: over 18.5 gema
Kurs: 1.50
Fortuna
⛔ ⛔ 1:6, 3:6... no i Bogdan powalczyła, aż za bardzo, za to Sevastova nie wyszła na kort chyba
Wybieram niską linię, teoretycznie Sevastova jest zdecydowaną faworytką, ale Bogdan gra u siebie, jest w całkiem dobrej formie tutaj, pokonała w dwóch setach Cirsteę i Buyukackay. Sevastova również stosunkowo łatwo ograła Cepelovą i Kovinic. Sevastova potrafi zaskoczyć mocno negatywnie jak na ostatnich dwóch Szlemach, ale na mniejszych turniejach radzi sobie dużo lepiej w tym sezonie, choćby ostatnio wygrana na Majorce. Jednak Bogdan będzie grała do końca, a taka linia jest zdecydowanie do pokrycia, można nawet dołożyć jeden czy dwa gemy.
do wygrania: 258 zł
⛔

matimacosz 399

matimacosz

Użytkownik
Kupon 22
ATP Newport (19:05)
Isner - Novikov
Typ: over 23.5 gema
Kurs: 1.96
Fortuna
Linia ryzykowna, bo już muszą być dwa sety powyżej ,,5:5&#39;&#39;, ale ja tu widzę nawet trzy. Isner wiadomo na czym opiera grę, ale Novikov też znakomicie serwuje (choćby w ostatnim meczu z Danceviciem), a ta trawa w Newport jest podobno bardzo szybka. Liczę na co najmniej dwa długie sety.
WTA Bukareszt (16:05)
Sevastova - Bogdan
Typ: over 18.5 gema
Fortuna
Wybieram niską linię, teoretycznie Sevastova jest zdecydowaną faworytką, ale Bogdan gra u siebie, jest w całkiem dobrej formie tutaj, pokonała w dwóch setach Cirsteę i Buyukackay. Sevastova również stosunkowo łatwo ograła Cepelovą i Kovinic. Sevastova potrafi zaskoczyć mocno negatywnie jak na ostatnich dwóch Szlemach, ale na mniejszych turniejach radzi sobie dużo lepiej w tym sezonie, choćby ostatnio wygrana na Majorce. Jednak Bogdan będzie grała do końca, a taka linia jest zdecydowanie do pokrycia, można nawet dołożyć jeden czy dwa gemy.
do wygrania: 258 zł
to nie lepiej zagrac
Isner - Novikov
Typ:3 sety w spotkaniu za 2.73 ? efortuna

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Niekoniecznie, nie zdziwię się jak Novikov doprowadzi dwa razy do tiebreaka i dwa razy doświadczenie Isnera weźmie górę i skończy się 7:6, 7:6. Ale można i tak.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
niestety jeden mecz już w trakcie, drugi nie, ale podaję z kronikarskiego obowiązku
Kupon 23
ATP Hamburg
Delbonis - Berlocq
Typ: over 21.5 gema
Fortuna
✅ ✅ 6:7, 7:5, 6:3
Berlocq cieniuje w tym roku, ale te kursy moim zdaniem są przesadzone . Mecz dwóch Argentyńczyków powinien być dość wyrównany. h2h z dawnych lat, ale 2:0 dla Berlocqa. Starszy z nich, 34-letni Berlocq słaby bilans w tym roku, ale ustrzegał się raczej kompromitacji. Urywał sety Nishikoriemu, Tsondze. Ostatnio w Brunszwiku być może odpuszczał, aby tutaj w konkretnym turnieju w Hamburgu, zaliczyć jakiś udany występ w ATP na mączce, bo już do tego okazji nie będzie. Delbonis odkąd odpadł na RG z Kravchukiem, gra bardzo dobrze, dwa finały i jeden wygrany challenger. Ogranie w tym sezonie po jego stronie, ale ja spodziewam się bardziej wyrównanego meczu, trzy sety są dla mnie bardzo prawdopodobne. Delbonis w końcu po meczach z Erikssonem, Robertem, De Scheeperem i Hernandezem-Hernandezem, które były dość łatwe bo i rywale łatwi, powinien się trochę napocić.
ATP Hamburg
Cuevas - Kuznetsov
Typ: Cuevas
Fortuna
⛔ ⛔ 6:3, 5:7, 4:6
do wygrania: 275 zł
⛔

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Kupon 24

ATP Gstaad
Lorenzi - Chiudinelli
Typ: Chiudinelli
Kurs: 4.85
Fortuna

do wygrania: 213 zł

Mimo że Szwajcar gra mało, jest już niemal na emeryturze (mimo to w tym roku ograł Lu i Selę na hardzie, Fritza na trawie, więc nie jest to jeszcze całkowity emeryt), a Lorenzi jest w rytmie, to jednak mamy tu dwóch 35-latków, z czego Włoch jest po finale w Umag, a za chwilę gra turniej w Kitzbuhel, który przed rokiem wygrał. Myślę, że powinien oszczędzić nieco sił i może przejść obok meczu. Oczywiście to tylko teoria spiskowa, ale według mnie całkiem realna. Co ciekawe obaj mierzyli się przed rokiem w Pucharze Davisa i grali pięć setów (7:5 wygrał ostatniego Lorenzi), więc był równy mecz. Szwajcar nigdy nie przepadał za nawierzchnią ziemną, ale akurat z Lorenzim na ziemi grał właśnie w tamtym roku, poza tym na hardzie pokonał go trzy razy. Lorenzi jak to Włoch musi czasem zatankować, a Chiudinelli gra u siebie. Ja spróbuję.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
CZERWIEC PODSUMOWANIE:
✅ 405,20 zł
LIPIEC PODSUMOWANIE:
✅ 386 zł
okres wakacyjny nie sprzyja skupieniu się na grze, ale ważne, że jest plus ????
dziś bez zbędnej zabawy i bez analizy, liczę na opieszałość Fogniniego, a Zekic ograny i w tym turnieju i ogólnie na mączce
Kupon 25
ATP Kitzbuhel
Fognini - Zekic
Typ: Zekic
Kurs: 5.50
Fortuna
stawka: 55 zł
do wygrania: 272 zł

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
wracamy!
od razu proszę, aby na razie nie sugerować się raczej typami, bo w sierpniu obejrzałem może 3-4 mecze i kieruję się w typach na pierwszą rundę wyczuciem i suchymi wynikami ;)

Kupon 26
US Open
Schwartzman - Berlocq
Kurs: 1.70
Fortuna
Pojedynek dwóch Argentyńczyków, obaj w średniej formie, Berlocq po fatalnej pierwszej połowie sezonu, ma jakieś symptomy lepszej gry, a Schwartzman na przestrzeni pięciu setów nie jest regularny.
US Open
Konjuh - Barty
Typ: Konjuh +1.5 seta
Kurs: 1.58
Fortuna
Mam przeczucie, że Konjuh wygra, choć ostatnie wyniki przemawiają za Barty. Konjuh skreczowała w Montrealu, ale w kolejnym meczu z Cibulkovą pokazała, że wszystko ok. Jeden set jest w zupełności w zasięgu.
US Open
Chung - Zeballos
Kurs: 1.68
Fortuna
Widzę, że trochę osób typuje Zeballosa, ja bym aż tak daleko nie szedł, bo jednak Chung osiąga dobre wyniki, ale Zeballos się nie położy na pewno.
stawka: 80 zł
do wygrania: 317 zł

Kupon 27
US Open
Giorgi - Rybarikova
Typ: Giorgi
Kurs: 1.85
Fortuna
Typ wydaje mi się aż za dobry pod względem kursu do prawdopodbieństwa, co w WTA może nie wróży dobrze, ale według mnie Rybarikova już swoje ugrała na Wimbledonie i tutaj przegra z Giorgi, która jest w całkiem dobrej formie, a na dodatek grały ze sobą bardzo niedawno na hardzie i było 2:0 w setach dla Włoszki.
US Open
Sevastova - Witthoeft
Typ: Witthoeft +1.5 seta
Kurs: 1.74
Niemka jest na tyle ograną zawodniczką, że tutaj powalczy, a kurs fajny. Sevastova potrafi negatywnie zaskoczyć.
US Open
Sela - Eubanks
Typ: Eubanks +2.5 seta
Fortuna
Zgadzam się, że Amerykanin ma szanse wygrać, ale czy się nie podpali? Sela to jednak stary wyjadacz, może i bez formy, ale to jednak Szlem, więc nie odpuści. Jestem jednak pewny, że w minimum jednym secie Eubanks pokaże taką grę, która da mu wygraną partię.
stawka: 70 zł
do wygrania: 298 zł

Do góry Bottom