>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tylko pewne typy, przemyślane BTS-y i inne

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 11
Dyscyplina: Piłka Nożna Niemcy Puchar
Spotkanie: Bayern - Borussia
Typ: BTS
Kurs: 1.66
Stawka: 90zł

Analiza:
Na ten mecz Both Teams Score chyba brzmi nieźle. Obie drużyny będą walczyć, bo w Niemczech puchar to tylko jeden mecz. Borussia w lidze nie ma już szans na tytuł, więc czemu nie powalczyć o puchar? Bayern jak wiadomo solidna drużyna, więc i bramkę, a nawet dwie u siebie strzelą. Z ich strony dobre mecze w lidze oraz Lidze Mistrzów. Ze strony gości liczę na bramkę Lewego, który wróci do składu po zawieszeniu za czerwoną kartkę. Może nie padnie w tym meczu strasznie dużo goli, ale na BTS-a powinno starczyć :]
⛔ Borussia słabo mogłem zagrać coś w stronę Bayernu ...
Bilans Tematu: 294,4
Statystyki po 9 kuponach w przedostatnim poście na pierwszej stronie ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 12
Spotkanie: Middlesbrought - Chelsea
Typ: Chelsea -1 HA
Kurs: 2.05
Stawka: 50zł ✅✅
Polecam ten typ osobom, które muszą obrócić bonusem. Myślę pewna wygrana Chelsea. Nie ma się co więcej rozpisywać. Polecam :]
Na jutro BTS-a wrzucę do Typów Dnia i później do tematu ????
✅ 0:2. Stawka powinna być większa, żeby można było odrobić niemiaszków. Ajajaj ...
Bilans tematu: 346,9
Skuteczność kuponów: 10-0-2

Otrzymane punkty reputacji: +5
qish 80

qish

Użytkownik
KuBuEvil:
Na dzisiaj zrezygnowałem z typów, nie ma dla mnie wystarczająco pewnych ;/
Na jutro podam 2-3 BTSy, 2 z ligi holenderskiej i na trzeciego wybiorę coś z innej ????
Tutaj wieczorem pojawią się dogłębne statystyki lutego :]
Bilans tematu: 346,9
Skuteczność kuponów: 10-0-2

Na piątek proponuję mecz Eredivisie - Vitesse vs Utrecht i Eerste Divisie Dordrecht vs Cambuur i Veendam vs Volendam.
Pozdrawiam
:]

qish 80

qish

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Eredivisie
Spotkanie: Vitesse - Utrecht
Kurs: 1.57
Stawka: 140zł ⛔

Analiza:
Typ na jutro z mojej ulubionej bramkostrzelnej Eredivisie. W jedynym jutrzejszym meczu pierwszej ligi holenderskiej zmierzą się zespoły Vitesse i Utrechtu. Gospodarze w lidze na 4 miejscu z 45 punktami dającym awans do kwalifikacji LE. Goście na 6 miejscu z liczbą oczek równą 42. Utrecht na ostatnich 5 meczy wyjazdowych 3-1-1 i bilans 10-4 ( W każdym meczu ich bramka). Gospodarze u siebie ostatnich 5 meczy 3-1-1 i bilans 8-8. Widać, że zagrają dwie stabilne drużyny głodne zwycięstw i mecz na pewno będzie obfitował w bramki. W ostatnich 7 meczach pomiędzy tymi drużynami rozegranych w Vitesse we wszystkich padały BTS-y.
Polecam :]
Pozostałe dwa typy na jutrzejszy wieczór podam w godzinach popołudniowych ????

Bilans tematu: 206,9zł
Skuteczność kuponów: 10-0-3

qish 80

qish

Użytkownik
Eerste Divisie
Veendam - Volendam
Kurs: 1.40
Stawka: 120zł ⛔
Typ długo analizowany. Nie będę pisał całej analizy, gdyż mam już post w dzisiejszych typach dnia. Każdy kto wątpi, niech sprawdzi ostatnie mecze tych drużyn :]
Bilans tematu: 86,9zł
Skuteczność kuponów: 10-0-4

qish 80

qish

Użytkownik
Ten typ powinien wejść ...
Kupon 15
Spotkanie: Nijmegen - Feyenoord
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.70
Stawka: 100zł
✅✅ 70zł
Bilans tematu: 156,9zł
Skuteczność kuponów: 11-0-4

qish 80

qish

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Eerste Divisie
Spotkanie: Den Bosch - Volendam
Kurs: 1.44
Stawka: 150zł ✅

Wracamy do ulubionej Eerste Divisie. Na jutrzejszy dzień znalazłem spotkanie Den Bosch - Volendam. Obie ekipy prezentują ostatnio bardzo solidny poziom. Gospodarze 4-1-0 (!!) i bilans 12-4 ( W ostatnim meczu u siebie nawet Eindhoven strzeliło im bramkę, więc o gola Volendamu nie ma się co martwić). Goście natomiast 4-0-1 i bilans 21-10 !!! Widać, że mecz zapowiada się bardzo emocjonująco i najprawdopodobniej padnie w nim wiele bramek. Polecam również typ over 3.5 @ 2.50 :wink:
Pozdrawiam :]
✅ 66zł
Bilans tematu: 222,9zł
Skuteczność kuponów: 12-0-4

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 17
Manchester - Real
Kurs: 1.50
Stawka: 325zł ✅

Polecam, pewny typ ;)
✅✅ 162,5zł
Bilans tematu: 385,4zł
Skuteczność kuponów: 13-0-4
Całkiem ładny wynik się robi. Niedługo podam statystyki z yieldem. Typ na jutro (BTS PSG-Valencia @ 1.75) wrzucę również do typów dnia :]

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 18
Dyscyplina: Piłka Nożna LM
Spotkanie: PSG - Valencia
Kurs: 1.80
Stawka: 120zł ✅

Analiza:
Cóż ... pierwszy mecz 2:1 dla PSG, więc są oni w teoretycznie lepszej sytuacji. Podczas meczu w Paryżu zabraknie Zlatana co jest dla mnie dużym plusem. Valencia będzie atakować głównie przez przegraną w Hiszpanii, ale również z powodu braku największej gwiazdy przeciwnika. Obydwie drużyny strzelają dużo bramek, jak i trochę ich tracą. Valencia ostatnio gorzej pogrywa w obronie, więc paryżanom będzie łatwo o bramkę. Zapowiada się jutro bardzo emocjonujący mecz. Over 2.5 można złapać za nawet 1.91, a over 1.5 @ 1.30 można sobie dorzucić do jakiegoś kuponu na podbicie AKO
Pozdrawiam :]
✅ 96zł
Bilans tematu: 481,4zł
Skuteczność kuponów: 14-0-4

Otrzymane punkty reputacji: +5
qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 19
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Europejska
Spotkanie: Tottenham - Inter Mediolan
Kurs: 1.83
Stawka: 100zł ⛔

Analiza:
Niby znowu wielki pogrom z kilkoma golami Bale&#39;a ? Nie, nie i nie ! Tutaj nie będzie huzia piła do przodu i liczymy na Gareta, ale będzie wyrównany mecz z maksymalnie 3 bramkami, czyli jednobramkowe zwycięstwo którejś ze stron. Inter skazywany przez wszystkich na porażkę? Ale dlaczego ? Ostatnie mecz 4-3-3 i bilans 18-16 ( W ostatnich 10 meczach ogółem i 5 wyjazdowych strzelali bramkę! ). Z kolei Tottenham ostatnio u siebie 4-1-0 i bilans 10-4. Najprawdopodobniejszy wynik to 2-1 dla gospodarzy, ale zwycięstwo Interu wg mnie nie będzie wielkim zaskoczeniem. Najpewniejszym typem na to spotkanie będzie BTS @ 1.83. Polecam ;]

Bilans tematu: 381,4zł
Skuteczność kuponów: 14-0-5

Ale Tottenham dał popis

Otrzymane punkty reputacji: +4
qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 20
Graafschap - Volendam
Stawka: 250zł
Pobierać, pewny typ. Odważniejszym polecam over 3.5 @ 2.20 !
????

rafput 55

rafput

Użytkownik
No i popłynąłem razem z Tobą ???? Taka jest piłka, czerwona kartka zrobiła swoje. Mimo wszystko mieli prawie całą pierwszą połowę na zdobycie gola. A tak - dwa (2!) żałosne, celne strzały na bramkę w samej końcówce i typ poszedł się pieścić ????
Powodzenia w dalszej grze.

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 21
Milan +3,5
Arsenal +3
AKO: 1.30
Stawka: 150zł

⛔ Post na minus, ale Barca w ćwierćfinale ! ! ! ! ! ???? Blaugrana po puchar !

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 22
Swansea - Arsenal
Kurs: 1.57
Stawka: 130zł
Tutaj wystarczy popatrzeć na ostatnie mecze Swansea u siebie i Arsenalu na wyjeździe. Polecam ! ????

Przy okazji wracam wyłącznie do BTS-ów, porzucam na trochę ligę holenderską, chyba, że coś wpadnie w oko. Muszę wrócić na spory + ????

Kupon 23
Bologna - Juventus
Kurs: 1.83
Stawka: 70zł

qish 80

qish

Użytkownik
Całkowita zmiana
Od dnia 18.03.2013 rozpoczynam wszystko od nowa. Typy będą rzadsze, zostawimy trochę dalej BTS-y, które okazały się ostatnio niewypałem. Stawkowanie 1-10j.
Kapitał: 100j
I lecimy z koksem ????
#1 Jihlava vs Mlada Boleslav
Typ: under 2.5
Kurs: 1.62
Stawka: 10j
ZWROT Przełożony mecz

Typ od użytkownika MFL. ????

Zysk/Strata: 0

qish 80

qish

Użytkownik
Ascoli - Reginna
Typ: Powyżej 1,5
Stawka: 10j ✅✅

Dla odważnych BTS @ 2.00 w William lub over 2. @ 2.30.

Zysk/Strata: 4j

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom