>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tylko pewne typy, przemyślane BTS-y i inne

qish 80

qish

Użytkownik
W temacie będę podawał tylko przemyślane i pewne typy. Głównie BTS-y.
Założenia yield min. 10%
Qish

Kupon 1
Real Madryt - Manchester United
Typ: BTS
Kurs: 1.66
Stawka: 340zł

224.4 ✅

Widać, typ oczywisty. Myślałem też o zagraniu over 2.5, ale ostatecznie zdecydowałem się na BTS. :]

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 2
Bayer - Benfica
Kurs: 1.57
Stawka : 150zł
⛔ 150zł
Obydwie drużyny ostatnio z dużą liczbą bramek. Tutaj liczę na gole z obu stron. Ktoś kto chciałby zagrać coś więcej, polecam coś w stronę Anzi. Pozdrawiam
Ajaj Bayer mnie zawiódł. Mogłem zagrać to Anżi, mniejsze straty by były ...

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 3
Sevilla - Deportivo
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.62
Stawka: 150zł
Sevilla ostatnio w dużym gazie. Ze strony gospodarzy powinny paść 2,3 bramki. Deportivo po ostatnim łomocie na pewno będzie chcialo zdobyć bramkę. Nie licząc Granady, w ostatnich 4 meczach zdobywali min. jedną bramkę. Zapowiada się bardzo ciekawy mecz, w którym liczę na wiele bramek :]
✅

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 4
Eerste Divisie
Dordrecht-G.A. Eagles
Typ: over 2.5
Kurs: 1.50
Po cichu liczę tutaj na wygraną gości, ale najpewniejszym typem na to spotkanie będzie oprócz BTS-a over 2.5. Dordrecht ostatnio przegrał z wyżej notowaną drużyną niż G.A. Eagles, ale mimo to strzelili im 2 bramki. Goście w ostatnim meczu pokonali pewnie 4:1 Sittard. W tym meczu naprawdę będzie dużą niespodzianką jeżeli padnie poniżej 3 bramek. Dodatkowo drużynę przyjezdną motywować będzie możliwość wskoczenia na 5 miejsce w tabeli i mozliwość awansu do Eredivisie.
1:1 w 48 minucie i na takim wyniku sie skończyło ...
⛔

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 5
Bundesliga
Dortmund - Frankfurt
Typ: under 4.5 kartki
Kurs: 1.61
Hmm ... Lewandowski czerwień w ostatnim meczu, myślę, ze to taka mała przestroga, w dodatku, że otrzymał jeszcze zawieszenie. Obie ekipy nie notują więcej niż 2-3 kartki z przewagą na maks. 2. Myślę, że Borussia pierwsza nie będzie chciała dostać kartki, więc Frankfurt nie będzie próbował zaczynać ostrzej faulować.
Tylko kartki Dortmundu:
vs Shahtar - 0
vs Hamburger - 2 ( W tym Lewandowski )
vs Bayern - 1
Tylko kartki Frankfurtu:
vs Nurnberg - 2
vs Hamburger - 1
vs Hoffenheim - 3

⛔
Bez sensu mieszałem się w kartki ... Borussia znowu załapała czerwoną
Przez pewien okres wyłącznie będę wrzucał BTS-y i overy/undery, żeby nie być na minusie

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 6 Grecja
Veria v Asteras Tripoli
Typ: BTS No
Kurs: 1.61
Co tu dużo pisać, liga grecka to bardzo underowa liga. Ten typ dość intuicyjny.
Statystyki podam po 10 kuponach ????
⛔ Jedyny mecz w którym padł BTS, bez jaj ....

Dodatkowo zaczynam grać wysokie kursy, jeżeli wypali będę je też tutaj wrzucał :}

qish 80

qish

Użytkownik
Oberstdorf 2013 Drużynówka
Kupon 7 chociaż trudno to nazwać kuponem ;)
Norwegia Win @ 2.30 Stawka: 50zł
Słowenia Win @ 3.00 Stawka: 38.4zł
30% zysku. Tutaj trudno widzieć kogoś innego na najwyższym stopniu podium niż Norwegów lub Słoweńców. Polecam ten typ.

Norwegia Win ✅
Kupon 8 ( Od użytkownika &quot;The Citizens&quot;)
Man City - Leeds
Typ: under 3.5
Kurs: 2.00
4-0 ... ⛔
Cóż tu dużo mówić City bez formy, więc pewny under na ten mecz, w dodatku taki kurs :0

qish 80

qish

Użytkownik
BTS na ten tydzień
Cóż moje założenia legły w gruzach. Zmieniam sposób gry. Typ maksymalnie jeden na dzień, największy pewniak. Będę starał się nie odbiegać od BTSów.
Zaczynamy wszystko od początku :0
Typy na ten tydzień, które później ubiorę w kupony:

AC Milan - FC Barcelona BTS @ 1.80

Milan u siebie powinien strzelić bramkę, obrona Blaugrany nie jest super solidna. O bramkę gości nie trzeba się martwić.
Arsenal - Bayern BTS @ 1.65
Arsenal u siebie dość solidny, wpadka w pucharze, przez co bedą zmotywowani i będą chcieli strzelić coś niemiaszkom. O bramkę Bayernu, tak jak w przypadku Barcy nie trzeba się martwić.

Lyon - Totenham BTS @ 1.70

Lyon, żeby awansować musi powalczyć, a Totenham na pewno nie cofnie sie do obrony, więc z dwóch stron pewne brameczki
BTS na Barcę radzę zagrać od razu, wg. mnie kursy spadną. 1.80 to spore value. Przemyśle też spotkania Anżi z Hannoverem i Liverpoolu z Zenitem. W tym drugim, myślę, że padną bramki z obu stron
Sumując:
4 z 5 meczy z BTSem ???? Szkoda mi Barcy, ale niestety, żeby wygrać to trzeba jeszcze chcieć ....
:spokodfhgfh:

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 1
Eerste Division
Dordrecht - Den Bosh
Kurs: 1.44
Stawka: 130zł ✅
Nie ma co ukrywać, liga Eerste to bardzo overowa liga. Gospodarze w ostatnich dwóch meczach u siebie remis i porażka, ale strzelone łącznie 3 bramki. Goście ostatnio 3 wygrane mecze z bilansem bramkowym 6-2. Trudno nie widzieć w tym meczu BTSa. Dodatkowym typem na ten mecz może być over 2.5, gdyż Den Bosh powinien tutaj trochę bramek nastrzelać. Mecz zacznie się o 20.00, możliwość obstawiania live na Bet365
✅ 57,2zł

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 2
Dyscyplina: Piłka Nożna LM
Mecz: Arsenal - Bayern
Kurs: 1.65
Stawka: 100zł ✅
Analiza: Zacznijmy od gości. Ostatnie 5 meczy 5-0-0 z bilansem bramkowym 16-2. Drużyna z Monachium powinna strzelić bramkę Arsenalowi. W innym przypadku będzie spore zdziwienie. Popatrzmy jednak na gospodarzy tego meczu, gdyż od ich bramki będzie zależała wygrana tego typu. W ostatnich 5 meczach u siebie Arsenal 3-1-1 i bilansem bramkowym 9-4. W ostatnim meczu na własnym boisku Kanonierzy przegrali z Blackburn 0-1. Przez tą porażkę powinni być jeszcze bardziej zmotywowani i wpakować niemiaszkom chociaż jedną bramkę.
✅ 65zł

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 3
Piłka Nożna LM
Spotkanie: Milan - Barcelona
Kurs: 1.80

Analiza:
O bramkę Barcy chyba nie trzeba się obawiać, a Milan patrząc, że gra u siebie też powinien coś strzelić. Kurs wg. mnie bardzo zachęcający jak na takie spotkanie. W ostatnich 5 wspólnych meczach tych drużyn aż 4 BTSy. Nie ma co ukrywać spotkają sie dwie overowe drużyny i to spotkanie będzie obfitować w bramki Over 2.5 @ 1.65 myślę mniej zachęcające od BTS. Brak bramek którejś ze stron będzie na San Siro wielkim zaskoczeniem. Mecz transmitowany również w TVP, myślę, że warto go obejrzeć
⛔ Nie, nie, nie ! Barca tutaj zawiodła na całej linii. Tak się nie gra, jeżeli chce się strzelić bramkę !

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 4
Piłka Nożna LE
Spotkanie: Hannover - Anżi
Kurs: 1.65
Stawka: 100zł ✅
Analiza:
Pierwszy mecz 3-1 niczego nie przesądza. Wystarczy 2-0 dla niemiaszków i to oni są w 1/8 LE. Hannover na ostatnich 5 meczy u siebie 4-1-0 i z bardzo dobry bilansem 9-5 ( w każdym meczu strzelali bramkę ). Z kolei Anżi średnio spisuje sie na wyjazdach 1-2-2, ale za to w każdym meczu strzelali bramkę ( bilans 8-6 ). Hannover powinien rzucić się do ataku i strzelić może nawet dwie bramki, co komplikuje sprawę rosjanom. Oni też bardzo będą chcieli zdobyć bramkę i mieć większy komfort psychiczny w grze. Myślę, że tak jak w pierwszym spotkaniu mecz będzie obfitował w gole z obu stron.
Pozdrawiam :grin:
✅ 65zł

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 5
Dyscyplina: Piłka Nożna Eerste Divisie
Spotkanie: Volendam - Sparta Rotterdam
Kurs: 1.40
Stawka: 120zł ✅

Analiza:
Dzisiaj o godzinie 20.00 odbędzie się spotkanie Volendam - Sparta. Gospodarze na ostatnich 5 meczy wszystkie over 2.5 i bilans 3-2-0 i 16-10 ( w każdym meczu bramka). Goście z Rotterdamu ostatnie 5 meczy 3-1-1 i bramki 10-3 ( W ostatnich trzech ligowych bramki). Argumentem przemawiającym za tym typem jest mocniejsza drużyna która przyjeżdża. Sparta na 1 miejscu w lidze, a Volendam na 5 z wielką szansą na awans. Mecz powinien obfitować w bramki z obydwu stron. Myślę, że dobrym typem jest też over 3.5 @ 2.30, a nawet over 4.5 @ 4.00
✅ 48zł
1:4 i nawet over 4.5 @ 4.00 by wszedł ????

qish 80

qish

Użytkownik
Kupony 1-5
Suma stawek: 600zł
Suma wygranych: 685,2zł
+/- +85,2zł
Yield: 14,2%
Założenie 10% yieldu spełnione ????
Gramy dalej, za coś trzeba les paula kupić :]

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 6
Dyscyplina: Piłka Nożna Eredivisie
Spotkanie: Heracles - Vitesse
Kurs: 1.45
Analiza:
Chyba każdy wie, że Eredivisie to bardzo overowa liga. W sobotę o godzinie 18.45 spotkają się drużyny Heraclesu z Vitesse. Zacznijmy od drużyny przyjezdnej. Na ostatnie 5 spotkań bilans 2-1-2 i 8:10 (Brak ich bramki wyłącznie w meczu z Ajaxem). Na wyjeździe ostatnie 3 spotkania 1-0-2, ale z bilansem 9-6. Zaś gospodarze na ostanie 5 meczy 1-2-2 i bramki 11-13 bramka w każdym meczu. U siebie ostatnie spotkania 2-2-1 i gole 12-9. Trudno tutaj spodziewać się undera, mecz powinien obfitować w bramki. Dla odważnych over 4.5 @ 4.40 :grin:
✅ 54zł
3:5 tyle bramek ....
Korzystasz z moich typów? Kliknij dzięki :]

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 7
Dyscyplina: Piłka Nożna Eredivisie
Spotkanie: Feyenoord - PSV
Stawka: 150zł ✅

Analiza:
Cóż znowu ta overowa holenderka ;] Do 5 w tabeli Feyenoordu przyjeżdża lider - PSV. Typując zwycięzce tego spotkania śmiało obstawiałbym gości. Na ostatnie 5 spotkań ligowych 3-1-1 i bilans bramkowy 17-7 (!). Pewnie i stabilnie pędzą po tytuł mistrza i awans do Ligi Mistrzów. Gospodarze na ostatnie 5 spotkań ligowych 2-1-2 i bilans 8-8. Faworyt, silna drużyna ze ścisłej czołówki przyjeżdża do minimalnie słabszej drużyny z 5 miejsca, wiec myślę idealny scenariusz na typ Both Teams Score. Udanych typów ! ;]
✅ 66zł
I tak ma być ;)

qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 8
Moenchengladbach - Dortmund
Typ: BTS ;]
Kurs: 1.83 ( W William Hill nawet 1.91)
Stawka: 80zł ✅
Moenchengladbach u siebie bardzo solidne w ostatnich 5 meczach bilans bramkowy 13-11 i w każdym meczu przynajmniej 2 bramki. Borussia to solidna drużyna, nie ma się co rozpisywać. Pewny BTS na ten mecz. Spotkanie zacznie się o 15.30, więc radzę grać szybko ????
;]
✅ 66,4zł

Otrzymane punkty reputacji: +4
qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 9
Dyscyplina: Piłka Nożna Eerste Divisie
Spotkanie: Graafschap vs: G.A.Eagles
Kurs: 1.50 ✅
Stawka: 120zł

Analiza:
Znowu ta overowa liga holenderska. W poniedziałek odbędzie się kolejka Eerste Divisie. Analizując mecze pod BTSa wybrałem mecz Graafschap vs G.A.Eagles. Obydwie drużyny w miarę wysoko w tabeli i obydwie bramkostrzelne. Goście na wyjeździe przeciętnie, ale potrafią zaskoczyć. G.A.E w 5 ostatnich meczach wyjazdowych 1-2-2 i bilans 11-10. Bez rewelacji, ale stabilnie. Gospodarze u siebie 2-3-0 i bilans 13-6. Można powiedzieć, ze Graafschap u siebie spisuje się całkiem dobrze. Powodzenie w swoim typie widzę w tym, że na stadionie gospodarzy gole zdobywały takie drużyny jak Almere i Eindhoven. Po cichu liczę na remisik 1-1 lub 2-2. Polecam też zagranie over 3.5 @ 2.40 wg. mnie też pewny typ.

Pozdrawiam :]
✅ 60zł
Ah 5:2 tyle bramek :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +2
qish 80

qish

Użytkownik
BTS na ten tydzień i statystyki po 9 kuponach
Kupon na dzisiaj ( Kupon 9 ) oczekuje na zwycięstwo, a na ten tydzień proponuję takie BTSki :
Barcelona - Real BTS @ 1.44 (Wtorek) ✅
Zaraz zleci się fala krytyki, że to niepewny typ. Lecz jest to wymarzony scenariusz 1:1 po pierwszym meczu, Barca u siebie powinna strzelić bramkę marząc o awansie. Real z kolei łatwo przedostaje się pod słupki Pinto.
Bayern - Dortmund BTS @ 1.66 (Środa) ⛔
Borussia przyjedzie z Lewym po bramkę na wyjeździe. Trudno napisać o tym meczu dogłębną analizę. Najpewniejszym scenariuszem na ten mecz jest BTS i minimalne zwycięstwo którejś ze stron.

PAOK - Levadiakos BTS NO @ 1.57 (Czwartek) ✅
Dordrecht - Cambuur
BTS @ 1.?? (Piątek)
Vitesse - Utrecht BTS @ 1.57 (Piątek) Przełożone
Veendam - Volednam BTS @ 1.40 (Piątek)
Typy na resztę tygodnia podam niedługo i wszystkie ubiorę w kupony.

Statystyka Kupony 1-9
Suma Stawek: 1070zł
Suma Wygranych: 1401.6zł
+/- 331,6zł
Yield: 30,99%
Statystyka Kupony 6-9
Suma Stawek: 470zł
Suma wygranych: 716.4zł
+/- 246.4zł
Yield: 52,42%

Otrzymane punkty reputacji: +6
qish 80

qish

Użytkownik
Kupon 10
Dyscyplina: Piłka Nożna Copa Del Rey
Spotkanie: Barcelona - Real
Analiza:
Zaraz zleci się fala krytyki, że to niepewny typ. Lecz jest to wymarzony scenariusz: 1:1 po pierwszym meczu, Barca u siebie powinna strzelić bramkę marząc o awansie. Real z kolei łatwo przedostaje się pod słupki Pinto. Blaugrana zmobilizowana po ostatniej porażce z Milanem, będzie chciała postraszyć i pokazać, że są u siebie bardzo mocni. Galaktyczni odpuszczając ligę, też chcą powalczyć o puchar króla, więc będzie bardzo zacięty rewanż, miejmy nadzieję obfitujący w bramki. Ostatnie 11 El Clasico z BTS-ami !!! Więc nic innego tylko grać :]

Pozdrawiam :smile:
✅ 52,8zł
Ufff 1:3. Trzeba zmienić taktykę, żeby wygrywać !!!!

Do góry Bottom