>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tylko Euro 2016 od kopiczasa

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Jak co 2 lata, czy to na MŚ czy na Euro zakładam temat.
Gramy płaską stawką, tak jak w temacie żużlowym. Ekspertem piłki nie jestem, jakimś tam fanem też niespecjalnie. Będziemy grać to co nam serce i rozum podpowiada. Cel? Zabawa i sprawdzenie samego siebie.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Francja - Rumunia +1,5 @1,75 ✅ 2 - 1
Kusi mnie w tym meczu postawienie na remis 0-0, 1-1. Kursy na remis ok @5, @6. Postanowiłem, że zagram ostrożnie bo to mecz gospodarzy turnieju i często bywa, że sędzia &#39;pomaga&#39; w końcówce. +1,5 to bezpieczna opcja. Francja dziurawa obrona, Rumunii wątpie by grali autobus przez 90min. Stawią opór. Francja to nadmuchany balonik, dziś ważny mecz i coś czuje, że go nie wygrają, a jak już to minimalnie.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Niemcy - Ukraina Obydwie strzelą Tak @1,90 ⛔ 2 - 0
Ukraina przyjechała tutaj wyjść z grupy. Każdy widzi Polaków i Niemców na 2 pierwszych miejscach. Jak jednak widzę wyjście z grupy Ukrainców. 4 lata na Euro prezentowali się o wiele lepiej od chociażby Polaków. Niemcy przebudowani to oczywiste, ale tracą bramki, nie są w tym elemencie solidni. Ukraina jak Rumunia nie będzie grała autobusu i się nie przestraszy przeciwnika. Przynajmniej 1 bramkę wcisną naszym zachodnim sąsiadom.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Niemcy - Polska powyżej 2,5 @1,80 ⛔ 0 - 0
Jedni i drudzy dziurawa obrona. W napadzie są groźni Lewy, Muller, Milik, Goetze czy nie wspomnę o pomocnikach. Dzisiaj liczę, że otworzy się worek bramek. 1 - 1 żadnej ze stron nie będzie zadowalać i będą dalej atakować. Polacy obejmą prowadzenie, później Niemcy wyrównają, potem znowu Orły strzelą, Niemcy nam oddadzą tak widzę ten mecz.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Belgia - Irlandia poniżej 2,5 @1,55
Islandia - Węgry poniżej 2,5 @1,45
Portugalia - Austria poniżej 3,5 @1,225
ako @2,75
Fajne ako na dzisiejsze undery. Chłopaki będą dziś grali zapobiegawczo, bo nikt nie będzie chciał dziś przegrać. Belgowie, Irlandczycy, Austryjacy czy Islandczycy nie mogą przegrać. Węgry czy Portugalia będzie zadowolona z remisu. Irlandia otwartego footbolu nie gra. Dla mnie te mecze zakończą się 0-0 po pierwszych połowach.
W trzech meczach 0-0 do przerwy
ako @13,35

Do góry Bottom