>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzien 33: Cordenons, Meerbusch

Status
Zamknięty.
rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
???? Challenger Cordenons
Godzina: 13:30
Viola vs Giannessi 3-6 6-4 6-7 ✅ ledwo ledwo....
Typ: Giannessi
Kurs: 2,06
Buk: Pinnacle
Matteo Viola(27lat, 190ATP, 13-17Clay) wiekszosc swoich spotkan rozgrywa na tej wlasnie nawierzcchni. Ostatnie jego zmagania byly pod koniec lipca w Bundeslidze, gdzie przegral 1-6 3-6 z Roger-Vasselin(49ATP 5-7Clay). A wczesniej w Szwajcarskim Gstaad. Tam odpadl w trzeciej rundzie kwalfikacji 3-6 3-6 z Cervantes-Huegun(303ATP, 31-12Clay).
Giannessi(24lat, 26-21clay 316ATP) traktuje clay jako swoja ulubiona nawierzchnie, sporadycznie od niej odchodzac. Moja uwage na siebie zwrocil tydzien temu w San Marino, gdzie odpadl 3-6 3-6 z Ungurem(136ATP, 28-13Clay) w polfinale. Wczesniej jednak ogral 6-3 6-4 Marcora(222ATP, 44-12Clay) oraz w cwiercfinale 4-6 6-4 6-3 Bolelli(88ATP, 26-5clay). Polfinal w San Marino byl jego najlepszym osiagnieciem w tym roku. Jesli Viola po 2 tygodniach przerwy od tenisa nie poprawi swojej formy mozna byc spokojnymo wynik. Dodam jeszcze ze obaj panowie sa Wlochami, a bilans bezposrednich spotkan wynosi 4-2 dla Violi(1-1clay). Jednak ostatnie cztery mecze to wynik 2-2.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Ponadto widze to tak;)
???? Cordenons
Skugor vs Arnaboldi 7-6 6-2 ✅
2,49 Pinnacle 50zl
Obaj sa rowiesnikami i maja po 27lat.Skugur ma bilans 16-7 na clayu. Jest 925 w rankingu, ale kiedys byl 147. W San Marino odpadl w decydujacej rundzie kwalfikacji 6-7 7-6 5-7 z Veic(ktory zagral w finale). Tutaj bez problemu przebrnal kwale.Arnaboldi nie blyszczy. W Todi z Duran a w San Marino z Volandrim, pierwsza runda i dom. Licze w tym meczu na niespodzianke, kurs zacheca
Galovic vs Veic 4-6 6-3 3-6 ⛔
2,85 Pinnacle 50zl
Panowie na przzelomie ostatnich trzech turniejow spotkaj sie trzeci raz... Bilans 1-1 To ze Veic jest w formie pokazal dochodzac do finalu w San Marino. Galovic z latwoscia przebrnal kwale. Tydzien temu odpadl z dzisiejszym rywalem, ale dwa tygodnie temu (w Kitzbuhel) go wyeliminowal. Ponadto sprawil tam rowniez niespodzianke eliminujac P.Davydenkl a odpadl po zacietym spotkaniu z Ramos- Vinolas

Otrzymane punkty reputacji: +6
T 8

tennis-types

Użytkownik
A.Kuznetcov vs J.Hajek Typ:1 Kurs:1.62 Bukmacher:pinnacle Sports 6:4 6:2 ✅
Dziś polecam zagranie na Kuznetcova z Hajkiem.Kurs 1.62 może nie powala na kolana ale moim zdaniem i tka jest warty gry. Po krótce o każdym z graczu. Andrey Kuznetsov jest to jeden z bardziej utalentowanych gracz młodego pokolenia. Jest to zawodnik grający bardzo ofensywnie ,potrafiący grać na poziomie kosmicznym ,czego doświadczył chociażby w tym roku na Wimbledonie David Ferrer. Jego ulubioną nawierzchnią jest właśnie clay. Główne jego atuty to serwis i potężny forhend. Mimo młodego wieku jest już obyty w światowym turze i nie brak mu doświadczenia.
Jan Hajek natomiast jest to weteran kortów. Jest to zawodnik który przez cała cześć swojej kariery pewnego poziomu nie mógł przeskoczyć. Przez większość kariery grywa w turniejach rangi challenger gdzie odnośni niezłe wyniki. Jego główny atut to defensywa i bardzo regularne grane .Na pewno nie jest to zawodnik grający efektownie ani też ofensywnie. Szczerze mnie nie przekonuje gra Hajka absolutnie i często gram przeciwko nie mu gdyż jest on bardzo ceniony przez bukmacherów .
Wracają do samego już meczu. Co przemawia za obstawieniem na Kuznetcova dla mnie przede wszystkim fakt że jest to tenisista o 2 klasy lepszy od Jana Hajka i na 10 meczy w tej chwili dla mnie 9 wygrywa Kuznetcov. Jedynym elementem tenisowego rzemiosła w którym dał bym plusik w tym meczu przy Hajku to regularność. Niby na clayu to ważna cecha ale moim zdaniem ofensywa się obroni Kuznetcov. Trzeba dodać też fakt że ostatnio Kuznetcov zawiódł przegrywając z T.Monterio .Ewidentnie tamten mecz mu nie wyszedł i bez dwóch zdań będzie chciał się zrehabilitować za tamta porażkę. Hajek natomiast ostatnio też nie zachwycił bo u siebie w Pradze przegrał w 2 rundzie z wyśmiewanym przez większość ludzi Michałem Przysiężnym. Powodzenia

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
A.Kuznetcov vs J.Hajek Typ:1 Kurs:1.62 Bukmacher:pinnacle Sports

Dziś polecam zagranie na Kuznetcova z Hajkiem.Kurs 1.62 może nie powala na kolana ale moim zdaniem i tka jest warty gry. Po krótce o każdym z graczu. Andrey Kuznetsov jest to jeden z bardziej utalentowanych gracz młodego pokolenia. Jest to zawodnik grający bardzo ofensywnie ,potrafiący grać na poziomie kosmicznym ,czego doświadczył chociażby w tym roku na Wimbledonie David Ferrer. Jego ulubioną nawierzchnią jest właśnie clay. Główne jego atuty to serwis i potężny forhend. Mimo młodego wieku jest już obyty w światowym turze i nie brak mu doświadczenia.
Jan Hajek natomiast jest to weteran kortów. Jest to zawodnik który przez cała cześć swojej kariery pewnego poziomu nie mógł przeskoczyć. Przez większość kariery grywa w turniejach rangi challenger gdzie odnośni niezłe wyniki. Jego główny atut to defensywa i bardzo regularne grane .Na pewno nie jest to zawodnik grający efektownie ani też ofensywnie. Szczerze mnie nie przekonuje gra Hajka absolutnie i często gram przeciwko nie mu gdyż jest on bardzo ceniony przez bukmacherów .
Wracają do samego już meczu. Co przemawia za obstawieniem na Kuznetcova dla mnie przede wszystkim fakt że jest to tenisista o 2 klasy lepszy od Jana Hajka i na 10 meczy w tej chwili dla mnie 9 wygrywa Kuznetcov. Jedynym elementem tenisowego rzemiosła w którym dał bym plusik w tym meczu przy Hajku to regularność. Niby na clayu to ważna cecha ale moim zdaniem ofensywa się obroni Kuznetcov. Trzeba dodać też fakt że ostatnio Kuznetcov zawiódł przegrywając z T.Monterio .Ewidentnie tamten mecz mu nie wyszedł i bez dwóch zdań będzie chciał się zrehabilitować za tamta porażkę. Hajek natomiast ostatnio też nie zachwycił bo u siebie w Pradze przegrał w 2 rundzie z wyśmiewanym przez większość ludzi Michałem Przysiężnym. Powodzenia
a ja osobiscie odradzam sobie i wam stawianie tego meczu,kurs ok,ale czy Hajek ma aż taka słaba forme? przegrana z Michałem czy odpuszczeniu meczu poprostu przez Hajka ,który w tamtym roku w Merrbusch poprostu wygrał i bardziej miał w głowie obrone pkt i zaprezentownie sie dobrze w tym turnieju niz tydzien temu,lepiej zagrac w nastepnej rundzie na któregos zawodnika z tych dwóch niż dziś,dla mnie szanse 50/50

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
???? Challenger Meerbusch
Godzina: 13:00
Kovalik vs Albot 2-6 6-2 6-0✅
Typ: Kovalik
Kurs:1,735
Buk: Pinnacle
Jozef Kovalik(Slowacja, 340ATP, 26-11Clay, 22lata) na nawierzchni twardej w tym roku gra przede wszystkim w challengerach.Tydzien temu odpadl z nizej notowanym Jankovic(382ATP, 28-11Clay) 6-1 5-7 3-6. Jednak zlego spotkania nie zagral, rywal okazal sie lepszy. W Niemczech w pierwszej rundzie ogral 6-2 6-1 Grannolers-Pujol(264ATP, 15-21Clay)
Radu Albot(18-14clay 215ATP, 25lat, Maldawia) rowniez swoj bilans meczow ma nabity glownie w challengerach. Tydzien temu gral w San Marino gdzie odpadl w pierwszej rundzie 6-4 3-6 2-6 z Troickim, urwanie seta takiemu graczowi powinno sie miec na uwadze ale to nie byl dobry turniej dla Serba bo odpadl juz w 3rundzie. Wrocmy jednak do Albota. W samym Meerbusch ogral w pierwszj rundzie Petzschner(507ATP, 6-5clay)6-2 7-6. Ponadto przegladajac statystyki Radu ciezko mi bylo znalezc wiecej niz jednego asa na mecz. Przy czym zawszle double faul byly.Bilans bezposrednich pojedynkow jest niekorzystny dla Mojego zawodnika 0-2 (w tym jeden na clay rok temu). Oba te spotkania trwaly trzy sety i ten ostatni set konczony byl tie-breakiem. Mysle ze dwoch podobnie grajacych zawodnikow musi miiec bardziej wyrownany bilans wiec licze na zwyciestwo Kovalika

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 36

kamiiru

Użytkownik
Challenger Meerbusch
Godzina: 13:00
Kovalik vs Albot ⛔ ???? 2 i 3 set patologia w wykonaniu Albota.
Typ: Albot
Kurs:2,0

Bet365

Kursy na to spotkanie zaskoczyły mnie i to bardzo - z jakiej paki przeciętny Słowak jest faworytem tego spotkania? chłopak z początku 4 setki, który nawet nie miał epizodu w turniejach ATP. Przegrywa niejednokrotnie z przeciętniakami, zwycięstwa z czołowymi zawodnikami challnegerowymi można policzyć na palcach jednej reki.
Natomiast Albot na pewno jest dużo bardziej doświadczony, próbuje swoich sił w kwalach wielkich szlemow, grywa w ATP250, w tym roku np 1runda Oires, Bastad i zwycięstw z De Scheeperem, czy wieloma innymi zawodnikami, którzy są dużo lepsi od dzisiejszego rywala. Jak dla mnie kursy na Radu powinny być w okolicach 1.50, a nie 2,0

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Challenger Meerbusch
Lamasine vs Mertens 3-6 6-4 6-3⛔
1,675 Pinnacle
Mertens broni tutaj punktow za cwiercfinal sprzed roku. Obaj zawodnicy sa podobnie sklasyfikowani w rankingu Atp. Mertens w pierwszej rundzie odprawil Melzera7-6 2-6 6-3. Lamsine natomiast ma 21 lat i jest mlodszy od rywala o 6lat z bilansem 22-10clay jednak sporo z tego to Futuresy. W pierwszej rundzie ogral Giustino w trzecch setach czym rowniez sprawil niiespodzianke. Mysle jednak ze Mertens bedzie bardziej zdeterminowany by wygrac. Punktow trzeba bronic
???? Challenger Cordenons
Skugor vs Cipolla 0-6 4-6⛔
1,806 Pinnacle
Ogladalem wczoraj mecz Skugora z Arnaboldim. W pierwszym secie duzo pewniej swoje podanie wygrywal Arnaboldi. Po kazdej zmarnowanej szansie strasznie sie irytowal, pewnie nie wiele brakowalo a by rzucal rakieta po korcie. W drugim seecie sie juz calkowicie pogubil... Wizualnie nie odczulem zeby Skugor byl lepszy. Dzis zagra z Cipolla ktory w sierpniu przegral z Cecchinato w trzech setach, oraz okazywal sie lepszy od Montanes oraz Giustino w dwoch setach. W samych Wloszech ogral w pierwszej rundzie7-5 6-2 345rakiete swiata Balleret. Mysle ze forma jest i dzis wygra.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
???? Challenger Meerbush
Godzina: 14:30
Samper-Montana vs De Greef 6-2 2-6 2-6⛔
Typ: Samper-Montana
Kurs: 1,87
Buk: Bwin
Kursy na Sampera zajebiscie leca w dol. Jeszcze tylko Bwin ma najkorzystniejszy na ten typ. Obaj rywale sa bardzo blisko w rankinguATP. Samper tydzien temu w Pradze odpadl w cwiecfinale z Ramirezem-Hildago. A w samych niemczech ogral w pierwszej rundzie Huta Galung, ktory skreczowal w drugim secie. De Greef jest dwa lata mlodszy. W tym roku gra tylko na clayu w przeciwienstwie do rywala ktory tez udziela sie na hardzie. Jego spotkanie w pierwszej rundzie z Garin wygrane w trzech setach, moim zdaniem bylo bardziej przegrane przez Garina niz wygrane przez Belga
Ponadto na dzis proponuje:
Podlipnik-Castillo 1,55Betclick 2j ✅
Setkic 2,36 Pinnacle1j ⛔
Machado 3,5 Pinnacle 1j
A analizowane spotkanie za 2j

K 36

kamiiru

Użytkownik
Bachinger M. - Kovalik J. @1,66 bet365 ⛔ ale wpadka, chyba już nie będę więcej grał przeciwko Kovalikovi

Znów zagram przeciwko Kovaikovi, bo jak wyżej juz pisałem jest to dal mnie zawodnik, któremu brak doświadczenia i ogrania z zawodnikami z top 100.
Owszem Bachinger obecnie daleko w rankingu, ale niegdyś był nawet na 86 miejscu. Niemiec gra u siebie, ponadto w pierwszej rundzie pokonał Ramosa, także i z młodym Słowakiem powinienem sobie bez problemu poradzić, a kurs jest bardzo dobry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom