Ogólny Budżet -
200 PLN
Kupon Nr 1
Stawka -
100 PLN
Do wygrania - 222.06 PLN
1. Klizan M. (2-0)- Lojda D. 1.30
H2H - 1:0 dla Klizana w meczu rozegranym prawie 3 miesiące temu(2-0).Śledząc kariere Klizana od jakiegoś czasu,powiem,że to jest bardzo obiecujący i jeszcze nie taki stary bo 23 letni gracz. Klizan z mniejszymi problemami radził sobie z zawodnikami,z którymi Lojda z reguły dostawał.
6-0,6-1 czysta formalność sądząc po wyniku bo nie miałem możliwości obejrzenia tego meczu.
2. Federer R. (2-0) - Gasquet R. 1.12
H2H - 3-1 dla Federera. Roger jest w wysokiej formie porównując 2 ostatnie lata.Opisując go dwoma słowami - kompletny gracz. Gasquet jest dobrym zawodnikiem lecz nie równo grającym co powoduje,że nigdy nie można po nim oczekiwać wygranej,gdy dochodzi do meczu z zawodnikami z czołówki
ATP najwyraźniej sobie nie radzi,nie tylko z Rogerem ale z resztą graczy w TOP 4.
Jak zapowiadałem Federer jest w takiej formie,że 18 w rankingu Gasquet nie był w stanie mu zagrozić
3. Djokovic N. (2-0)- Wawrinka S. 1.25
Djoker nie jest w najlepszej formie to fakt mimo,że pokonuje zawodników takiej klasy jak Ferrer czy Dolgopolov,ale Wawrinka nawet nie da rady postraszyć jego w tym meczu. Djoker lubi grać z zawodnikami o takiej budowie fizycznej a Stasiek nie jest atletycznie wyglądającym zawodnikiem.H2H zdecydowanie na korzyść "Nole",który nie oddał ani jednego meczu dla dzisiejszego przeciwnika. Takim bonusem do dzisiejszego meczu - dla Djokera będzie jak zawsze kibicowała śliczna Jelena Ristić:grin::grin:,kto by przy jej dopingu mógł przegrać mecz? Odpowiedzcie sami...
Słynny "Nole" jak mowiłem,nie jest w najwyzszej formie ale dał rade bez straty seta w dosyć dobrym pojedynku pokonać Szwajcarskiego No. 2
4. Almagro N. - Ferrer D. (1-2) 1.22
Wojna dwóch Hiszpanów.Dwóch świetnych technicznie zawodników! Z przewagą dla Ferrera,który ma świetne "kończące",czego nie można powiedzieć o Almagro,który często psuje ważne i te mniej ważne piłki. H2H dla Ferrera i dziś również porażka Ferrera nie wchodzi w grę.
Minimalna wygrana Ferrera w tb w 3 secie,jednak jak napisałem wcześniej Almagro nie ma tego czegoś co ma Ferrer kończących w ważnym momencie piłek i to zadecydowało a mogło być zupełnie inaczej.
Początkowy budżet - 200 PLN
Obecny budżet - 322.06 PLN
Zysk - 122.06 PLN 

Kluczem do sukcesu nie jest to jakie kursy grasz, kluczem do sukcesu jest to jak analizujesz mecze