>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień wzbogacania się na moich typach

F 6

furiat

Użytkownik
Witam. Przez równy tydzień pokaże wam jak łatwo można sie wzbogacić na bukmacherce,Zacznę od budżetu 200 PLN i zobaczycie jak w 7 dni można dorobić się całkiem niezłej sumki.Gram na bet365.

F 6

furiat

Użytkownik
Ogólny Budżet - 200 PLN
Kupon Nr 1
Stawka - 100 PLN
Do wygrania - 222.06 PLN
1. Klizan M. (2-0)- Lojda D. 1.30
H2H - 1:0 dla Klizana w meczu rozegranym prawie 3 miesiące temu(2-0).Śledząc kariere Klizana od jakiegoś czasu,powiem,że to jest bardzo obiecujący i jeszcze nie taki stary bo 23 letni gracz. Klizan z mniejszymi problemami radził sobie z zawodnikami,z którymi Lojda z reguły dostawał.
6-0,6-1 czysta formalność sądząc po wyniku bo nie miałem możliwości obejrzenia tego meczu.
2. Federer R. (2-0) - Gasquet R. 1.12
H2H - 3-1 dla Federera. Roger jest w wysokiej formie porównując 2 ostatnie lata.Opisując go dwoma słowami - kompletny gracz. Gasquet jest dobrym zawodnikiem lecz nie równo grającym co powoduje,że nigdy nie można po nim oczekiwać wygranej,gdy dochodzi do meczu z zawodnikami z czołówki ATP najwyraźniej sobie nie radzi,nie tylko z Rogerem ale z resztą graczy w TOP 4.
Jak zapowiadałem Federer jest w takiej formie,że 18 w rankingu Gasquet nie był w stanie mu zagrozić
3. Djokovic N. (2-0)- Wawrinka S. 1.25
Djoker nie jest w najlepszej formie to fakt mimo,że pokonuje zawodników takiej klasy jak Ferrer czy Dolgopolov,ale Wawrinka nawet nie da rady postraszyć jego w tym meczu. Djoker lubi grać z zawodnikami o takiej budowie fizycznej a Stasiek nie jest atletycznie wyglądającym zawodnikiem.H2H zdecydowanie na korzyść &quot;Nole&quot;,który nie oddał ani jednego meczu dla dzisiejszego przeciwnika. Takim bonusem do dzisiejszego meczu - dla Djokera będzie jak zawsze kibicowała śliczna Jelena Ristić:grin::grin:,kto by przy jej dopingu mógł przegrać mecz? Odpowiedzcie sami...
Słynny &quot;Nole&quot; jak mowiłem,nie jest w najwyzszej formie ale dał rade bez straty seta w dosyć dobrym pojedynku pokonać Szwajcarskiego No. 2
4. Almagro N. - Ferrer D. (1-2) 1.22
Wojna dwóch Hiszpanów.Dwóch świetnych technicznie zawodników! Z przewagą dla Ferrera,który ma świetne &quot;kończące&quot;,czego nie można powiedzieć o Almagro,który często psuje ważne i te mniej ważne piłki. H2H dla Ferrera i dziś również porażka Ferrera nie wchodzi w grę.
Minimalna wygrana Ferrera w tb w 3 secie,jednak jak napisałem wcześniej Almagro nie ma tego czegoś co ma Ferrer kończących w ważnym momencie piłek i to zadecydowało a mogło być zupełnie inaczej.

Początkowy budżet - 200 PLN
Obecny budżet - 322.06 PLN
Zysk - 122.06 PLN ✅✅✅

Kluczem do sukcesu nie jest to jakie kursy grasz, kluczem do sukcesu jest to jak analizujesz mecze

Otrzymane punkty reputacji: +1
F 6

furiat

Użytkownik
Jutro z rana dodam 2 kupony , przejrzałem mecze na jutro i są ciekawe ale jeszcze na bet365 nie udostepnione,więc trzeba czekać , a ja głównie będę stawiał tenisa ????

koroson 5

koroson

Użytkownik
No widzę ładnie Ci weszło ???? Ciekawie tłumaczysz swoje typy.Temat jak najbardziej warty uwagi spróbuje czasem coś od Ciebie wyłapać ;p. Życzę wysokich wygranych.

piotr-t 0

piotr-t

Użytkownik
Jak rozdysponowałeś te 100 zł. Każdy typ zagrałeś za 25? Jeśli tak to czy nie lepiej wytypować tylko jedno najpewniejsze zdarzenie z najlepszym kursem i je zagrać?

F 6

furiat

Użytkownik
@Koroson - dzięki i też życze powodzenia, również śledzę Twój temat
@Piotr T - zagrałem AKO za 100 zł tych 4 meczy. cyfra przy spotkaniu jest pomocna dla mnie bym mógł widzieć ile takich kursów pod rząd weszło.
Moim systemem gry jest znalezienie takich meczy by AKO oscylowało w granicy 2.00.PRAWIE zawsze zdarza się tak,że minimum takie 2 kupony wchodzą na 1 nie, więc wyobraźmy sobie,że mam 200 pln stawiam 3 kupony kazdy po AKO 2.00 , 100*2 + 100*2 ( 2 kupony weszły) - 100 (kupon,który nie wszedł) = 300 PLN. i tak ciągle kręci się to w kółko.

F 6

furiat

Użytkownik
Kupon Nr 2

Stawka - 100 PLN
5. Matosevic M. (2-1) - Borvanow R 1.28
Tego pana po lewej raczej nie muszę przedstawiać dla tych,którzy troche się interesują tenisem.Ten gracz robi szał może w nie turniejach wysoko punktowanych ale challengerach.Borvanov jest przeciętnym graczem,któremu zdarzało się sprawiać nie dawno pewne niespodzianki,na które w tym meczu nie ma najmniejszych szans liczyć.Taką ciekawostką jest to,że 3 lata młodszy Matosevic w tym roku na kortach zarobił 128 tys. $ gdzię Borvanov przez całą swoją kariere nie całe 108 tys $.
Na pozór wydawało by się,że cieżki miał mecz Matosevic skoro przegrał 1 seta.Nie do końca z tym się zgodzę miał cieżko ale tylko w 1 secie kolejne dwa gładko 6-1,6-1.
6. Estruch D - Gutierrez - Ferrol S. (0-2) 1.33
Hiszpański pojedynek,w którym jedyny zwycięzca w tym meczu będzie &quot;pogrubiony&quot; przeze mnie zawodnik. Estruch 27 letni zawodnik prócz drobnych pieniędzy nic w swej długiej już karierze nie zdobył,zaś Sergio sprawiał nie lada niespodzianki z zawodnikami,o których Estruch mógłby pomarzyć by spotkać ich naprzeciw siebie na korcie.

7. Klizan M.
(2-0) - Krawietz K. 1.20
We wczorajszym kuponie opisywałem Klizana i póki co nadal bedę się go trzymał w tym turnieju bo są do tego przyczyny. Nie powiem,to nie koniecznie musi być tak łatwy mecz jak wczoraj,ze względu na to,że Krawietz jest to niespełna 20 letni zawodnik,który juz jest blisko 250 w rankingu ATP.Jednak z zawodnikami już takiej klasy jak Słowak nie daje sobie rady i narazie by go pokonać trzeba poczekać z rok jeśli będzie szedł w tym kierunku co idzie obecnie.Oczywiście typ na Klizana.
Dziś tak jak i wczoraj nie zawiodłem się na Klizanie. Zero nerwówki w tym meczu wszystko spokojnie i po myśli przebiegało.

AKO - 2.04
Potencjalna Wygrana - 204 PLN ✅✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Ładne analizy, lecz na moje za niskie kursy do gry licząc ryzyko. Ferrer nie był na wczoraj tak pewny, żeby grać po kursie 1,22. Miał wielkie szczęście, że wygrał. Co do typów, dobrze dobrane ale w nieskończoność nie będą wchodzić. Powodzenia.

F 6

furiat

Użytkownik
Kupon Nr 3

Stawka - 100 PLN

8. Grigelis L. - Beck K. 1.61
Nie mam pojęcia dlaczego na Karola jest tak wysoki kurs.Jak ja byłbym bukiem dałbym mu 1.30 ale nie 1.61 no cóż to my na tym korzystamy. Grigelis 20 latek z Litwy,który sądząc po tegorocznych zarobkach jest &quot;2 x gorszy&quot; od przeciwnika.Jest to ich 3 mecz w Atenach dwa kolejne obydwaj panowie odprawiali przeciwników z kwitkiem.Faktem jest,że Grigelis miał trudniejszych przeciwników na drodze,z którymi myśle,ze Beck by sobie poradził.Dlaczego Beck? doświadczony gracz czerpiący radość z tenisa w takim wieku, w dobrej formie pokonując takich zawodników jak Mathieu czy Petzschner.Grigelis by móc grać z takimi zawodnikami by musiał najpierw dojść do pewnej rundy jednak póki co mu się to nie udaje.
9 . Radwańska A. (2-0) - Lepchenko V 1.06

Tego meczu nię bedę analizował,każdy Polak wie kto to słynna &quot;Isia&quot;.Ktoś by powiedział - nie opłaca się takich kursów stawiać.Ok to nie stawiaj ja na takim kursie będę miał coś PLN w kieszeni bo nie przegra tego meczu Aga
???? )))
10 . Del Potro J.M. (2-0) - Dolgopolov A. 1.14
Dwóch zawodników kolejno - jeden świetny drugi bardzo dobry.
Dolgopolov ledwo rozprawił się wczoraj z Tsongą,który nie jest w najwyższe formie przegrywając nie dawno z Haasem baaardzo wysoko. Potro co mecz świetna gra do momentu gdy trafi na Feda czy kogoś z TOP 4. Pewny typ.
Wynik 2-0 dla Del Potro w rzeczywistości nie odzwierciedla słabości dolgopolova,dobrze grał starał się ale to za mało jeszcze by pokonać Hiszpana

11. Djokovic N. - Tipsarevic J. 1.11

Dwóch bliskich sobie znajomych z tego samego państwa.Tipsa ma słabość do Djokera.Oczywiście chodzi mi o pojedynki na korcie nie osobiste.Nie daje rady z po prostu lepszym siebie rodakiem.Może dlatego,że sam by chciał być w Serbii uwielbiany tak jak Nole?Mania w tamtym państwie na punkcie tenisa jest wielka a Djoker dla nich powinien być prezydentem(tak mówią Serbscy kibice)
Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy jednak mój system nadal się sprawdza tj. 2/3 kupony trafione przy AKO około 2.00.
Ako - 2.16
Potencjalna wygrana - 215.95 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
F 6

furiat

Użytkownik
@arces1992 Ferrer dzieki szczesciu wygrał piszesz.A ja przed meczem dałem analize i było napisane,że Ferrer kończy piłki z zimna krwia o wiele częściej niż Almagro.Sprawdziło się? Tak. Kolejna sprawa,że takie kursy nie będą w nieskończoność wchodzić - to oczywiste jest,ale zauważ to,że jak wczesniej pisałem 2 kupony wejdą przy 1 nietrafionym i juz mamy zysk, czyli na np. 15 kuponach 10 weszło 5 nie to mamy ogromny i tak zysk stawiając za dużą kwotę i jadąc AKO około 2.0 tylko trzeba dobrze przeanalizować mecze i siedzieć dużo tak jak ja w Tenisie by tak było. Laik nie da rady na 15 kuponów 10 wygrać przy każdym z nich 2.0 kursie i są stratni, jak potrafisz tak czynić to jesteś bogaty. Załóżmy,że z tych 2 dzisiejszych kuponów 1 mi wejdzie - średnia 2 trafione na 1 nie. i jestem ciągle na plus.Zachęcam Cię do śledzenia przez tydzień tematu.Pozdrawiam.

F 6

furiat

Użytkownik
Aktualny budżet - 426.06 PLN
Ilość zagranych/trafionych kuponów - 2/2
Ilość zagranych/trafionych meczy - 7/7
Zysk - 226.06 PLN

koroson 5

koroson

Użytkownik
No 2dni 225zl na ✅ ladnie Ci idzie ???? Mam nadzieje ze w niedziele obstawisz cos do wygrania bo wtedy ide postawic ;p No u mnie narazie nie ma co sledzic ???? Mecze sa w wiekszosci przegrane no ale ucze sie staram sie wychodzic na ten ✅

F 6

furiat

Użytkownik
@Koroson 2 dni i jak narazie 225 kupon 3 w trakcie jest jeszcze 2 mecze zostały. a więc albo ponad 300 albo 100 coś.

F 6

furiat

Użytkownik
Aktualny budżet (po 2 dniach) - 326.06 PLN
Ilość trafionych kuponów/zagranych kuponów - 2/3
Ilość trafionych / zagranych meczy - 10/11
Zysk - 126.06 PLN ✅✅✅✅
Yield - 63.03%

F 6

furiat

Użytkownik
Jutro z rana podam typy. ogólnie w zwyczaju mam granie 3 kuponów w dniu ze względu na : przejrzystość mego systemu,gram głównie tenis a tam meczy jest od groma. Stawiając u buka 3 kupony takie jak ja podaje myślę,że zawsze coś łapniecie pieniędzy.
Mym celem jest każdego dnia trafiać minimum 2 kupony! Peace ????

T 16

tommy_krk

Użytkownik
najlepszą wymierną jak dysponujesz swoim budżetem i ile z niego wyciągasz jest yield, więc proponuję także go liczyć i zamieszczać info. Nie sztuką jest zainwestować 2000 i mieć zysk na czysto 100zł, sztuką jest osiągnąć yield powyżej 10-15% (przy graniu co najmniej rok).

F 6

furiat

Użytkownik
Kupon Nr 4

Stawka - 100 PLN 12. Lucic M - Hampton J. 1.66
Hampton to obiecująca tenisitka z coraz to lepszymi umiejętnościami.Potrafi nie lada problemy sprawić dla czołowych zawodniczek.Posiada silną psychike być może dlatego,że jako nastolatka miała bardzo ciężką kontuzje ręki.Lucic hm nie podoba mi się jej gra nie gra tego co moje oczy cenia i ogólnie nie jest zawodniczka na poziomie Hamtpon.
13. Chang KC - Dushevina V 1.22
H2H 1-0 dla Dusheviny.Nię będę tego analizował po prostu Dushevina jest lepsza

AKO - 2.0252
Potencjalna Wygrana - 202.52 PLN

F 6

furiat

Użytkownik
Kupon Nr 5

Stawka - 100 PLN
14. Wozniak A. - Kudryavtseva A. 1.25
Wozniak jest w bardzo dobrej formie,nie to co jej dzisiejsza przeciwniczka wynik nie inny jak zwycięstwo Wozniak.
15. Larsson J. - Burnett N. 1.25
ta sama sytuacja co u Wozniak
16. Dentoni C. - Lepchenko V 1.08
Lepchenko jest w świetnej formie pokazała to jeszcze wczoraj w Madrycie, zaś przeciwniczka dzisiaj kompletnie nie wymagająca.
17. Burzi E. - Andreev I - 1.12
Kwalifikacje w Rzymie Andreev przejdzie zapewne bez najmniejszych problemów tutaj raczej będzie gładkie 2-0 ????
18. Ungur A. - Montanes A 1.20
Ungur wg mnie prezentuje dno tenisowe i nie wiem jakim cudem jest 97 w rankingu. Na szczescie jest Montanes,który postara się wybić mu z głowy bycie tenisista:cool:.

AKO - 2.268
Potencjalna Wygrana - 226.8 PLN

F 6

furiat

Użytkownik
Kupon Nr 6

Stawka - 100 PLN 19. Muller G. - Janowicz J. 1.83
Dlaczego przeciwko polakowi mimo,że takie same kursy są? Po prostu oglądam ten turniej bardzo często i widzę jaki obecny poziom prezentuje Muller a jaki Janowicz.Jestem przekonany co do Luksemburskiego gracza.
20. Suarez Navarro C. - Gisela Dulko 1.18
^^
AKO - 2.1594
Potencjalna Wygrana - 215.94 PLN

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
&quot;Krowa co dużo muczy mało mleka daje&quot; - 3 kupony, 3 porażki. Okaż trochę pokory bo przy takiej skuteczności, nazwa tematu robi z Ciebie błazna...

Do góry Bottom