>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 6: Dallas, West Lakes, Bergamo

Status
Zamknięty.
rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Barton-Lobkov typ1 Sportingbet 1.67 ✅ 6:1 7:5
Szczerzę mówiąc nie spodziewałem się tak wysokiego kursu na Australijczyka, ale skoro mamy 1,67 to pobieram. O Lobkovie nigdy nie slyszałem, ale wyniki nie robią żadnego wrażenia, niby ograł Grotha po dwoch tie breakach. Mimo wszytsko nie wydaję mi się, aby mogł nawiązac walke z Bartonem, który moim zdaniem, w serii chalengerów rozgrywanych w Australii prezentuję się znakomicie i jest moim faworytem do wygrania tego turnieju. Zwłaszcza po łatwej wygranej z finalista poprzedniego challengera Roberta

Gojowczyk-Beck typ 1 Sportingbet 1.8 ✅ 6:3 7:5
Wyniki Becka niby nie są złe, ale kompletnie nie przekonuje mnie swoją grą.Same wymęczone zwycięstwa, do tego dopiero w połowie stycznia wrocil do gry po 7-miesiecznej przerwie. Gojowczyk natomiast w tym roku pokonał juz miedzy innymi Karlovicia. W AO miał pecha trafiając w pierwszej rundzie kwalifikacji na rewelacje turnieju Berankisa. Tutaj już w pierwszej rundzie sprawil niespodzianke wygrywając z Copilem w dwich setach. W meczu Niemców widzę zwyciestwo Gojowczyka 2:0

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Przysiężny 1.45 bwin
5/7 6/3 6/4

Miałem nie stawiać jutro na Michała oczekując kursów w okolicach 1.20, ale przed takim kursem nie można przejść obojętnie. Michał dzisiaj, szczególnie w 3 secie, miał problemy z serwisem, głownie z drugim. Ale wygrał, jutro półfinał z Włochem, który w pierwszych dwóch rundach pokonał swoich rodaków, a dzisiaj przy stanie 1-1 i po kreczu Knittela awansował do kolejne rundy. Michał powinien być tutaj zdecydowanym faworytem, dobrze czuje się na tej nawierzchni, nawet jak nie może złamać przeciwnika to w tie-breaku nie daje im szans (no oprócz dzisiejszego tb w decydującym secie z Dustovem ;)) i nawet jeśli nie zdoła przeciwnika przełamać, to w TB powinien spokojnie z nim wygrać. Widziałem go we fragmentach spotkania z Cechinato, ale nie uważam żeby miało to przełożenie na jutrzejsze spotkanie. Przysieżny w formie jaką prezentuje w tym tygodniu, nawet w nieco gorszej dyspozycji serwisowej powinien pokonać Galovica.

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Final w Dallas to spokojnie mozna na Williamsa zarówno Ginepri a zwłaszcza Blake to co widziłem to była żenada.
Ginepri proste błedy sporo DF zerwis jak panienka Blake mnóstwo niewymuszonych błedów Ginepri lata 3 metry za linia koncowa a ten łysol wali w pół siatki
nieznam kursów ale Williams powinien ogarnac finał bo to co prezentowali panowie Ginepri i Blake mam na mysli seta numer 3 to dno

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Ginepri-Williams typ 2 Bet 365 1.83 ✅ 7:5 6:3
I znów nie wiem skąd taki kurs na Williamsa, który moim zdaniem jest faworytem tego finału.
Ginepri, wiadomo, kiedys wygrywał nawet turnieje rangi ATP, był 15 w światowym rankingu, ale to było bardzo dawno. Teraz gra głownie w ITF. Tutaj dosc niespodziawanie doszedł do finału, ale na tym się skończy. Williams, przedstawiciel nowego pokolenia amerykanskiego tenisa jest w ostatnim czasie w bardzo dobrej dyspozycji. Spore wrażenie zrobił na mnie mecz z Danceviciem gdzie w decydującym secie wygrał 6:4 przygrywając już 0:3, dlatego mysle, że dzis wykorzysta swoją szanse i wygra cały turniej.

Ward-Barton typ 2 Bet 365 2.00 ✅ 6:2 6:3
Tutaj krótko, Barton bardzo łatwo pokonywał kolejnych przeciwników i w przekroju całego turnieju wydaje mi się, że jest mocniejszy od Brytyjczyka, do tego gra u siebie. Kurs na pewno warty gry.

D 319

defox

Użytkownik
Znowu popieram typ przeciwko Ginepriemu, jestem przekonany że tym razem odrobię straty po dziwnym meczu Molchanova. Sam fakt, że Ginepri dotarł tutaj do finału wydaje się być zaskakujący. Ale jeśli spojrzymy na drabinkę to zobaczymy że nie pokonał nikogo liczącego się, a i tak każdy mecz to wymęczone 2:1. Miałem nadzieję, że Blake załatwi go w dwóch setach, ale ten człowiek ma coś nie tak z głową. W pierwszym secie stracił od razu podanie, a później ciągle gonił wynik - nie udało się. Drugi set gładko wygrany, a w 3 posypał się od momentu gdy mial 3bp których nie wykorzystał. Tak naprawdę to Blake przegrał ten mecz, a nie Ginepri go wygrał - zresztą tak jak poprzednie.
Wszystkie atuty po stronie Wiliamsa.
Polecam gorąco
Wiliams @ 1.83 Bet365

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Rhyne Williams 1.95 William Hill
7/5 6/3

Finał Challengera w Dallas gdzie spotkają się rodacy Williams i Ginepri. Młodszy z Amerykanów ma bardzo odbry początek sezonu. Tylko cztery porażki w sezonie z wymagającymi przeciwnikami (Dancevic, Garcia-Lopez, Mayer i Smyczek) i na prawdę nie ma się czego wstydzić. Wczoraj wyszedł z bardzo ciężkiej sytuacji w trzecim secie, odrobił przełamanie i wygrał z Kanadyjczykiem Danceviciem. Jego przeciwnikiem jest Ginepri, który w swojej karierze był już w czołówce ATP jednak lata robią swoje i sukcesywnie od kilku lat spada w rankingu. W tym sezonie zagrał dwa Futuresy w swoim kraju, jeden z nich wygrał, w drugim zaś odpadł w półfinale. Patrząc na przeciwników nie ma czym się zachwycać, nie pokonał w nich nikogo znaczącego. W tym turnieju wygrywa, ale strasznie przekonująco. Pokonał kolejno De Voesta, Sweetinga, Molchanova i Blake&#39;a. Williams we wcześniejszych rundach pokonał Krajicka, Rama, Kuznetsova i Dancevica. Więcej minut na korcie spędził na pewno Ginepri, który wszystkie spotkania rozstrzygał w 3 setach. Młodszy z Amerykanów ma na pewno większe szanse na zwycięstwo, jest w dobrej formie, pokonał lepszych zawodników we wcześniejszych spotkaniach, więc zainwestuje w Rhyne Williamsa.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Challenger Dallas

R.Williams vs R. Ginepri ⛔⛔⛔
Bet:Ginepri
1.85 Unibet

Koledzy wyżej na Williamsa typują, ja odwrotnie. Ostatnio wtopiłem na Williamsie typując win Dancevica i dziś typuję na przełamanie. Williams wyciągnął mecz z Kanadyjczykiem, ale dziś myślę, że przegra dość gładko ze starszym i doświadczonym kolegą. Ginepri chwile świetności ma za sobą, ale teraz ma dobry moment w sezonie. Jasper powyżej opisał z kim i jak grali ostatnio, więc nie będę powtarzał tego wątku. Dodam tylko, że moim skromnym zdaniem Ginepri zrobił lepszą robotę pokonując lepszych graczy (Blake, Sweeting) i nie ważne, że grał po 3 sety. Finał to finał, zapominamy o poprzednich rundach. W bezpośrednich grach 1:1, ale ciekawostką jest, że ostatnie starcie stoczyli... właśnie w Dallas (07/02/2012) i wygrał je Ginepri niszcząc Williamsa 6:0 w trzecim secie po dwóch wcześniejszych niezwykle zaciętych partiach. Dziś może być podobnie.

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Moim zdaniem dziś przegra ze Struffem. Oczywiscie wielke brawa, że udało mu się dojsc do tej fazy turnieju, ale pewnie gdyby Gulbis poważnie potraktował ten turniej to Polak przegrałby w pierwszej rundzie, ale Łotysz wolał przegrac i udac się na kwale do Rotterdamu. Tu w pierszej rundzie nie dał szans Stachovskiemu, wiec zawodnikowi na poziomie ATP. Ja tu gram zwycięstwo Niemca, który jeszcze nie stracił seta i w moim przekananiu miał trudniejszą drabinke. Kurs 1.53 naprawde przyzwoity. Struff w ostanim czasie potrafil ogrywac zawodników pokroju Rochusa czy Beckera, z którymi Przysiężny nie miałby wiekszych szans. Podsumowując:
Przysiężny-Struff typ 2 Bwin 1.53⛔ eh, Przysiężny-mistrz tie breaków
Przysiężny-Struff typ DW: 0:2 Bwin 2.3
⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom