>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 6: Dallas, Chennai, West Lakes

Status
Zamknięty.
ef81 138

ef81

Użytkownik
Jaziri Malek - Williams Rhyne 1 @2.25 ✅

Kolega wyżej M@jster już ładnie opisał ten mecz, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko poprzeć ten typ , kursy są delikatnie zawyżone zapewne rankingiem i według bukmacherów faworytem jest Rhyne Williams, myślę , że w dzisiejszym meczu ranking nie będzie miał znaczenia,dokładnie dzieli ich 40 miejsc, dzisiaj na korcie jednak zwycięzcą według mojej opini powinien zostać Jaziri Malek ze względu na trudniejszych przeciwników i w stylu jakim odprawił swoich rywali. Powodzenia!​

edit// jedyne co mogę powiedzieć.. magia..horror..waleczność.. taki był 3eci set. wyciągnąć mecz w tiebreaku ze stanu 2:6 na 8:6.. wielki szacun Malik!

Otrzymane punkty reputacji: +5
m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Jaziri - Johnson @ Jaziri 2.50 William Hill ⛔
Drugi raz tu inwestuje w Tunezyjczyka po świetnym kursie . Malek ograł dziś Puetza ,który lał tu wszystkich równo i był moim cichym faworytem do końcowego triumfu . Jaziri rozgrywa tu bardzo dobre mecze , i miał o wiele trudniejszą drogę do finału , więc teraz nie wypada tego przegrać . Jego rywal bardzo dobrze znany , ale poza dobrym serwisem to za wiele nie ma do zaoferowania. Jak dla mnie większe szanse daje Tunezyjczykowi a buki leją miód na moje serce wystawiając taki kurs ???? łapać bo poleci w dół.​

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Klahn - Ito 1,36 Unibet✅

Unibet wystawiło naprawde świetny kurs na te spotkanie. Amerykanin jest tutaj bitym faworytem, pewnie kurs powinien byc okolo 1.20, ale wiadomo na finał takiego ni wystawią, ale prawda jest taka, ze obsada tego turnieju była mega marna i Japończyk nie spocił sie za bardzo awansując do finału, a w finale już przeciwnik z innej półki..

Klahn dominuje na challangerowym podwórku od połowy zeszłego sezonu, pewnie awanoswał w okolic 80 miejsca, wygra ten turniej i pozniej mam nadzieje na stale zagości na poziomie ATP. Szkoda, ze pewniaczek do typowania nam znikni, no ale takie życie. Klahn to zdcydowanie na dzisiaj zawodnik pokroju ATP, Ito nigdy takim zawodnikiem nie bedzie!

Panowie spotkali sie ze sobą nie dawno, bo pod koniec stycznia i Klahn po porstu zdemolował Japończyka, oddajac mu trzy gemy! Trochę się bałem grac na Niego w tym turnieju, bo Amerykanie na innych turniejach roznie grają... Ale Klahn gra tu mega pewnie, dzisiaj pewnie bedzi troche bardziej wyrownane spotkanie. No ale pewnie spokojnie zamknie się w dwóch setach, wiec jak ktos chce singla to mozna grac na dw 2:0, smialo ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom