>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tydzień 47: Toyota, Tyumen

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Toyota
Surface: Indoor Carpet
Prize Money: $35,000 +H
Tournament website: http://www.dunlop-tennis.jp/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/4042/mds.pdf

Tyumen
Surface: Indoor Hard
Prize Money: $35,000 +H
Tournament website: http://www.tyumentennistour.ru/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/6630/mds.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/Tournaments/Challenger-Tour.aspx
Livescore: http://www.protennislive.com/frameset.asp?year=2012&amp;amp;wkno=47C&amp;amp;lang=en&amp;amp;tabno=1&amp;amp;eventid=4042&amp;amp;ref=www.dunlop-tennis.jp/

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

endorphine 32

endorphine

Użytkownik
Suzuki T. vs Basic M.✅ + under 22.5⛔ [1.44/1.72]
Nie lubię używać słów &quot;peffka&quot; czy &quot;promocja&quot; ( zazwyczaj takie określenia = porażka) jednak jak dla mnie może to być bet dnia, aczkolwiek nie dzisiejszego.
Basic świeżo upieczony finalista turnieju w Yokohamie ( niestety dla niego przegrany) zmierzy się z gospodarzem turnieju Takao Suzukim. Zastanawia mnie dlaczego linia jest wystawiona aż tak wysoko bo co poza tym, że jest to gospodarz przemawia za Japończykiem ? w mojej ocenie nic ... po pierwsze ma już swoje lata (36) a po drugie ten sezon to kompletny brak jakichkolwiek wyników, które przemawiałyby za wyrównanym pojedynkiem..
Wrażenie na pewno zrobiły wygrane Basica z wyżej notowanymi zawodnikami ja Ram a zwłaszcza Sugita, którego ograł zdecydowanie... Mam nadzieję, że nie będzie tutaj wtopy a typ polecam
ps. z góry przepraszam za mało przemawiającą analizę, jednak z braku czasu więcej nie mam kiedy dopisać, ewentualnie później poprawię..

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
VALUEBET
Takao Suzuki - Mirza Basic 3,00 bet365 1:2 ⛔ (dwa MP dla Takao)
Takao Suzuki jest z rocznika &#39;76 więc przemawia za nim olbrzymie tenisowe doświadczenie niż młody &#39;91 Basic. Japończyk gra z roku na rok coraz mniej, ale na tym turnieju startuje już kolejny rok z rzędu.
2008 - Półfinał
2009 - To był jego trzeci turniej po ostatnim w 2008 też na Toyota i osiągnął finał
2009 - 1 set rozegrało, w drugim Suzuki poddał mecz.
2010 - 1/4, tylko 1 set grali z Go Soeda i Suzuki podczas drugiego poddał mecz.
2011 - Półfinał z Tasuma Ito.
Możemy więc spodziewać się 100% zaangażowania Takao przeciwko Basicowi. Kurs moim zdaniem mocno przesadzony.
Basic po przegranym finale w Jokohamie może będzie chciał sobie odpocząć i szybko odpaść już w 1 rundzie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Panfil Grzegorz vs. Kravchuk Konstantin 1.35✅

Mecz do jednej bramki. Panfil na zakończenie sezonu dostał prezent, wykorzystał komiczną obsade w Rosyjskiej imprtezie i ma miejsce w głównej drabince a to nie zdarza się często. Przez cały sezon na poziomie futuresów i kwali do challangerów. Ma pecha gra z solidnym Rosjaninem, który jest zdecydowanie za silny na poziom futuresowy jaki reprezentuje nasz Grzesiu...

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Denis Mochlanov - Ivo Klec 2 @ 2.37 Bet365

Słowak ostatnio w formie , błysnal u siebie gdzie pokonal w niezlym stylu wyzej rozstawionych tenisistow jakimi sa Stakchovsky i Sergeyev. Widac ze stara sie poprawic nieco ranking pod koniec sezonu i grajac w slabo obsadzonym czelku w Rosjii , jesli utrzyma dyspozycje ma szanse osiagnac dobry wynik. Mochlanov cos tam ostantio niezle pogrywal w futuresach ale jego ostatnie 4 wystepy na poziomie Challengerow to 4 wtopy w 1rundach. Kleic przegral raz z Mochlanovem ale licze tym razem na rewanz.

Otrzymane punkty reputacji: +4
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Evgeny Donskoy - Petru-Alexandru Luncanu -1,5⛔ 1.55 tobet

To jeden z ostatnich moich typów w tym sezonie, może nawet ostatni. Donskoy jest jedyną gwiazdą tego turnieju, poza nim nie ma tutaj nikogo znaczącego w rozgrywkach. Gra u siebie, tytuł ma chyba w kieszenie, rywal w 2r koles z poza 4 setki, dostaje baty w 1r w większości turniejów. Tu miał szczeście bo wygrał w 1r z Polskim talentem, ale na tym jego szczescie się kończy, róznica 2 klas, wynik może być tylko jeden- dwa sety dla Rosjanina.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Lepiej +4,5 gem ✅✅ w strone Rumuna, jest to słaby i biedny turniej , Donskoy wskoczył do pierwszej setki a po jego grze z Selą widać troche zmeczenia i braku motywacji. Luncanu jest technicznym zawodnikiem i mozliwy jest scenariusz jak w meczu własnie z Sela, autodestrukcja Ruska, h2h na korzysc naszego gracza dzis.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Evgeny Donskoy - Evgeny Korolev @ 1.74

Kursy bardzo pospadały, bo zaczynały się nawet od 2.50. Jedną z przyczyn i na tym w głównej mierze opieram swój typ może być to, że Donskoy we wtorek zmagania w challengerowym mastersie w Brazylii, także wypadałoby podejść do tego poważnie i nie jechać na drugi koniec świata w ostatniej chwili i nie mieć czasu na dostosowanie się do nowej strefy czasowej. Donskoy był bliski odpadnięcia w poprzedniej rundzie, gdzie jego rywal serwował na mecz i miał chyba nawet piłkę meczową. Korolev swego czasu był uznawany za spory talent, ale jego gra zamiast coraz lepiej wyglądała coraz gorzej, ale w tym sezonie widać poprawę w grze i ustabilizowanie formy. Fajnie udany rok byłoby zakończyć jakimś finałem lub zwycięstwem w turnieju i jest na to szansa. Także podsumowując Korolev jest w stanie wygrać to spotkanie w czysto sportowej rywalizacji, a dodatkowo jest duża szansa, że Donskoy po prostu odpuści to spotkanie.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Evgeny Donskoy - Evgeny Korolev @ 2,10 ✅ 6:1 6:2

Wiem ze Donskoy bedzie gral w przyszlym tygodniu w Mastersie. Ale jakby na to nie patrzec to wszystko przemawia wlasnie za Rosjaninem. Roznica w rankingu spora miedzy oboma zawodnikami na korzysc Donskoya, jest on rozstawiony z jedynka w tym turnieju, gra u siebie. Moze mecz z Rumunem nie nalezal do jego najlepszych ale w koncu szczesliwie sie zakonczyl dla niego. Nie mowie ze bedzie latwo ale nie dopuszczam innego scenariusza jak wygrana Donskoya. Poza tym - Kazach nie jest w najwyzszej formie, przed tym turniejem w siedmiu z rzedu odpadal juz w pierwszej rundzie... Tutaj gral z jakimis ogorami i tez konczyl 3 setowkami, wiec jego miejsce w tym etapie nie bylo wywalczone jakos szczegolnie easy.
Po takim kursie to ja decyduje sie grac na Donskoya, dla mnie to promocja ze strony bukmacherow, raczej nie odpusci tego meczu, do wtorku daleka jeszcze droga ;)

EDIT

10 minut przed meczem i kurs spadl na Donskoya na 1,66 ????

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
23.11.12 | 11:00 | Tenis, challenger Tjumeń
Spotkanie: I. Kunitsyn - V. Rudnev
Typ: 2
Kurs: 4,00
Buk: Expekt
Ćwierćfinał w Tjumeń. Krótko i konkretnie. Kurs wysoki, ale dla mnie jest to jedno ze spotkań o równie wysokim stopniu możliwości zaistnienia sporej niespodzianki jaką byłaby porażka Kunitsyna. Igor zawodnik dobrze znany, z obyciem w ATP Tour, natomiast jego rywala &quot;poznałem&quot; dopiero na tym turnieju, po statach widać, że nie wychyla się zbytnio poza granice Rosji i tu próbuje szczęścia w licznych turniejach, z całkiem dobrym skutkiem. Challenger w Tjumeń również jak dotąd bardzo udany dla Rudneva. Zwycięstwa po 2:0 z Schmidem i zwłaszcza bardziej znanym Albotem nie podlegały dyskusji. Kunitsyn to jednak dla Rudneva największy w ostatnim czasie rozmiar kapelusza i w normalnej rywalizacji jeszcze raczej za wysoki. Dlaczego więc stawiam na niego? Ano liczę po cichu, że sam Kunitsyn odwinie jakąś niespodziankę. To typ zawodnika, który lubi od czasu do czasu w ten sposób zaskoczyć. W ostatnich tygodniach zdarzyło mu się to co najmniej dwukrotnie gdy przegrał z Gombosem (kursy po 3,50) w Bratysławie i zwłaszcza z rodakiem Muzaevem (kursy 8,00!) w Moskwie. Dziś wcale nie musi być podobnie, ale szanse są. Turniej w Rosji, grają dwaj Rosjanie, kursy na rywala wysokie, sam Rudnev gra tu solidnie, więc porażka Kunitsyna choć dużego kalibru - dałaby się jakoś obronić. Moim zdaniem typ warty ryzyka. Chociaż bardziej możliwy widzę tu układ w stylu 2:1 dla Igora, ale nie widzę opcji z handi w ofercie na ten mecz, więc ryzykuje czysty win Rudneva.

A 132

acemilan

Użytkownik
Donskoy już wczoraj wycofał się z mastersa. To tak informacyjnie ????

christopher48 // Dzięki za dobre info. Uaktualniłem skład &quot;Mastersa&quot; w temacie do tego turnieju. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom