>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 42: Ningbo, Brest, Las Vegas, Santiago

Status
Zamknięty.
S 94

sportinvest

Użytkownik
Sam Groth - Bjorn Fratangelo Typ: Groth Kurs:2.26 7-6 7-5. Znów bez bp. Łatwy pieniadz
Amerykanie mówią na zawodników w formie on fire. Dokładnie tak można powiedzieć o Australijczyku. Slabiutki sezon. Nawet na trawie nie zaskoczył. Forma przyszła dopiero teraz pod koniec roku. w zeszłym Challengerze przegral z późniejszym triumfatorem Escobedo, serwujac blisko 30 asow pod 3 tb. Tutaj w pierwszej rundzie ogral Glasspolla bez wysiłku. Nie musiał bronić choćby 1 bp. Wyników znow ponad 10 asow. Serwis siedzi, a jeśli ten element funkcjonuje jak należy to wiadomo że grotha przelamac równie ciężko jak Karlovicia. Fratangelo typowy średniak. O dziwo najlepsze wyniki na clay u. Dziwne jak na Amerykanina. Z formą nie najlepiej. Zawodnicy są na zupełnie odmiennych biegunach jeśli chodzi o chwilowa dyspozycję. Mozna pograć grubo bo kurs zacny. 9/10

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
20.10.2016, 16:30, Brest challenger, round of 16, indoors
Spotkanie: Benneteau J. - Chiudinelli M.
Typ: Chiudinelli M.
Kurs: 2,6 Bwin
Dwaj doświadczeni gracze.Na karku po 35 lat.W swojej karierze w hali zagrali ponad 200 spotkań,warunki fizyczne podobne. Stat indoor w tym sezonie po stronie Marco (5/5-12/5).Ranking ATP (201-122).Myślę,że kursy powinny być bardziej wyrównane.Turniej w Brest,co na pewno jest na korzyść francuza.Liczę,że Chiudinelli powalczy i wygra z Benneteau. Kurs zachęca ;) Można pograć też bezpieczniej na seta szwajcara.
Szwajcar nie powalczył...Miazga! 6-2,6-0 ⛔ Julien jest mocny w tym turnieju.

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Las Vegas challenger R16 20.10. 21:30
Spotkanie: Krajicek A. - Torpegaard M.
Kurs:1,62 bwin ✅
Młody Duńczyk idzie jak burza.Zwycięstwa w Futures 2016 i ostatnio wygrany Columbus challenger po finale z Beckerem.W Las Vegas odprawił już Kudle i teraz czas na Krajicka,który ostatnio fatalne wyniki.Przegranych 6 spotkań z rzędu.Tutaj awans po kreczu Paula.Ogólnie w tym sezonie stat (14/26-22/5).Torpegaard jest dla mnie zdecydowanym faworytem.Ciekawy gracz i myślę,że będzie dość szybko awansował w rankingu ;)
Ale to co Escobedo odwalił w Las Vegas to jest jakiś maras! Prowadził 5-0 i w.... 5-7/0-6 Brak mi słów,nie pamiętam takiego meczu...

Otrzymane punkty reputacji: +10
rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
22.10.2016, 14:30,16:30 Brest challenger, semifinal, indoors

Chardy J. - Reuter Y.
Benneteau - Gombos

Francuzi dominują w tym turnieju. Julien z Chiudinelli i Tepavacem stracił zaledwie 5 gemów.Jeremy też pewne ograł z Dieza i Nedovyesova bez straty seta.Myślę,że Francuzi spotkają się w finale.Niestety bwin nie wystawił jeszcze kursów.Pewnie nie będą powalające,ale myślę,że i tak warto pograć jak się już pojawią.Nic nie napisałem o przeciwnikach francuzów,ale są to bardziej lub mniej solidni gracze challenger i tyle.To nie Moskwa,czy Las Vegas,gdzie jak widać różne wały się zdarzają i ja tutaj widzę francuski finał

No comments ????

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Dutra Da Silva - Gonzalez : 1 1,55
Panowie grali ze sobą do tej pory 10 razy ( bilans 6-4 dla Da Silvy). Dwa główne argumenty przemawiające za brazylijczykiem to:
1. Rok temu to właśnie Da Silva wygrał ten turniej pokonując właśnie Gonzaleza w półfinale.
2. Gonzalez może być już zmęczony turniejem. Wczoraj ponad 3 godziny na korcie wcześniej 2,5 godziny. Dutra z kolei wczoraj gładko wygrywał w 1 secie z Monteiro który ostatecznie skreczował.
Kursy spadają...gdzieś można jeszcze załapać 1,60. Polecam ten typ. Meczyk rozpocznie sięo 21.00. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom