>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 42: Monterrey, Suzhou, Lima, Pune, Traralgon

Status
Zamknięty.
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Monterrey

Miejsce: Monterrey, Meksyk
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $100,000 +H
Strona internetowa turnieju: http://www.sierramadretennisclub.com/
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/7351/x.pdf

Suzhou

Miejsce: Suzhou, Chiny
Pula nagród: $75,000
Strona internetowa turnieju:
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/7353/x.pdf

Lima

Miejsce: Lima, Peru
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: $50,000 +H
Strona internetowa turnieju: http://www.limachallenger.com/
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/6579/x.pdf

Pune

Miejsce: Pune, Indie
Pula nagród: $50,000
Strona internetowa turnieju: http://www.punekhel.com/
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/7100/x.pdf

Traralgon

Miejsce: Traralgon, Australia
Pula nagród: $50,000
Strona internetowa turnieju: http://www.tennis.com.au/tournaments/pro-tournaments/australian-pro-tour
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/6865/x.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Saville/Whittington 1.45 (Challenger Tralargon) ⛔⛔⛔
Końcówka sezonu i Amerykanie pojechali na wczasy i poserfować w kraju kangurów. Zestawienie jest mizerne bo 3-ech z tej czwórki to zbyt dużego pojęcia o deblu to nie ma (chyba najgorzej tu wypada Giron). Przy poziomie jaki prezentują ci zawodnicy to ogranie i umiejętności Whittingtona powinny &quot;zrobić różnicę&quot; na korzyść Aussie, tym bardziej, że Saville (choć jak na były nr 1 juniorskiego tenisa, to gra zdecydowanie poniżej oczekiwań jakie w nim pokładali australijscy fani tenisa) ma niezły return i radzi sobie &quot;na siatce&quot;.
Sanchez/Patino 1.43 (Challenger Monterrey) ⛔⛔⛔
4 meksykanów na korcie, więc jednak ryzyko cudów jest, ale wyniki Astrogi wskazują, że wielkiej gry oczekiwać od niego nie należy. Z drugiej strony solidnie wygląda ten Patino, który w tym roku robił już finały challengerowe a ostatnio z Wenezuelczykiem Martinezem wygrał kilka itf-ów. Do pary ma 3 rakietę Meksyku, więc liczę, że gość pokaże klasę ;),
Dubel Tonybet 2.07 - lekko pograne
była moc
⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +5
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Escobedo 1,60✅
Ten kurs to chyba jakiś żart? Amerykanin zagrał wczoraj świetny mecz z Krajickiem, jeden z lepszych meczy na poziomie challków jaki ostatnio widziałem. Escobedo bardzo dobrze serwował, potrafi skończył piłke z bp i z fh, nie popelnia prostych błedów naprawde może sie podobać jego gra. Pokonał dwoch wyzej notowanych rodaków, teraz rywal słabszy i ma przegrac? Wątpie... Z taką grą jaką wczoraj prezentował jestem w szoku ze ma taki słaby ranking, ale może to jego przełomowy turniej? Zobaczymy jak fizycznie wytrzyma bo wczoraj mega cieżki mecz, ale powinno dać mu to mega kopa i dzisiaj w mojej opini jest faworytem...

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
T De Bakker - T Fritz @ Fritz 1.83 1xbet
2:0 ⛔
Dobry kurs na młodego jankesa . Taylor tydzień temu przegrał w Vegas z Zemlją , ale musiał gdzieś zatankować po 11 zwycięstwach z rzędu .
Dostał dziką karte w Monterrey i dalej punktuje swoich rywali .
Holender też w dobrej formie , wygrał turniej w Vegas i tutaj również przebrnął dwie rundy , ale widziałem fragmenty jego wczorajszego meczu z Uchida gdzie męczył się prawie dwie godziny i wygrał po dwóch TB. De Bakker momentami wyglądał jakby trochę brakowało paliwa.
Dla mnie wyraźnym faworytem jest tutaj Taylor a do tego kurs jaki oferuje nam 1xbet w porównaniu do reszty zdecydowanie zachęca do gry !

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Silva Dutra 1,45 unibet⛔

Tutaj podobnie jak w meczu Escobedo, oglądałem poprzedni mecz Rogerio i jestem zachwycony tym co pokazał. Wygrał w zeszłym tygodniu challka gdzie pokonał Zeballosa w finale po swietnym widowisku. Tutaj w 1r pokonał Coppejansa w dwóch setach, a ostatni przegrany mecz zaliczył własnie z Belgiem. Mecz na swietnym poziomie, zupelnie nie jak mecz na cegle. Panowie grali mocno płasko, szukali kątów nie było mowy o balonikach i długich wymianach. Mecz świetny dla oka, i poziom naprawdę dobry po obu stronach, Brazylijczyk bardzo pewnie przy swoim podaniu, przy gemach rywala dużo ryzykuje gra agresywnie naprawdę swietnie sie to ogląda. Wielkie brawa dla Brazylijczyka bo wrócił po kontuzji, zaczynał od kwali do challkków, pozniej ATP które kilka razy udlo mu sie przejść. Wygrał dwa challki i przegrał dwa razy w finale, jak na kogos kto zaczynał od kwali naprawde mega sezon. Rozegrał już...90 meczy w tym roku wszystkie na cegle a to jeszcze nie koniec, w mega gazie jest od kilku ładnych tygodni na pewno jego celem jest pierwsza setka. Moim zdaniem pokonac mogą go tylko Berloq albo Zeballos. Na pewno warunki na korcie będzie dyktował Brazylijczyk, obył był tak regularny jak w ostatnich meczach, na pewno bedzie grał agresywnie z oby stron fh i bardzo dobry 1bh, podanie naprawdę dobrę, gra na poziomie ATP i nie ma co do tego wątpliwości. Sezon mega udany wrócił do okolic pierwszej setki, przyszły sezon spokojnie może grać juz w gównym turze.

Mimo tej laurki dla Rogerio, nie jest to jakis mege pewniak. Kurs trochę mały jak dla mnie, 1,60 było by ok, no ale buki widzą w jakiej formię jest... Elias to przeciez równiez zawodnik zawodnik top200, który ostatnio dobrze sobie radzi. Jak przegrywa to z czołówką Arguello,Bognis czy Zeballos i to po walce. Dzisiejszy mecz na pewno spacerkiem nie jest bo Portugalczyk to nadal dobry zawodnik wiec nie ma mowy, ze bedzie to mecz do jednej bramki. Ellias na cegle średni bilans bo 26/20, przy Brazylijczyku wygląda blado, ale naprawde potrafi rywalizować z top challangerów, wiec dlatego ten kurs trochę niski, ale i tak gram na Brazylijczyka, zapowiada sie naprawdę swietne spotkanie...

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Estrella v Escobedo Escobedo +1.5seta 2.03 1xbet ⛔
Według mnie ciekawy bet. Escobedo jak i Estrella mieli wczoraj na prawdę ciężkie spotkania. Estrella na własne życzenie, prowadząc spokojnie w tie breaku 2 seta pozwolił się dogonić, a nawet musiał bronić 2 piłek meczowych przy swoim podaniu przy stanie 3/5 15-40. Escobedo trafił wczoraj na bardzo trudnego przeciwnika, Struvay wczoraj zagrał świetnie serve&amp;volley, ale nie wystarczyło to na dobrze dysponowanego Amerykanina. Escobedo gra na prawdę bardzo dobrze w tym turnieju, jak ktoś wyżej wspomniał może być to turniej dla niego przełomowy. Czy jest w stanie wygrać z Estrellą? Będzie ciężko, ale seta jest tutaj w stanie wyrwać. Estrella ma bardzo słaby BH, gra Novikova opierała się wczoraj głównie na ciągłym uderzaniu na stronę BH, którą przeciwnik zawsze grał slicem. I tak powinna wyglądać taktyka Escobedo na dzisiejsze spotkanie. Ciągła gra na BH, wypracowanie pozycji i w swoim stylu bardzo mocne zagranie kończące. Właśnie siła zagrań różni Novikova i Escobedo. Na pewno trudniej będzie zawodnikowi z Dominikany odgrywać jego zagrania niż wczorajszego przeciwnika, bo nawierzchnia (wg. mnie) w Monterrey jest na prawdę szybka jak na hard. Główne przeciw tego typu? Na pewno doświadczenie u Estrelli, bo Amerykanin gra głównie w ITF i często z miernym skutkiem. Wpływ na dzisiejsze spotkanie może mieć na pewno główny kort, Escobedo rzadko grywa na takich kortach. No i zmęczenie, kilka ciężkich spotkań, dwie trzysetówki pod rząd z Krajickiem i Struvayem.
Nie polecam szaleć ze stawkami. Można też szukać handicapów gemowych (+4.5, najlepiej +5 lub +5,5, ale kursy na te dwa pewnie bardzo marne), bo jest na pewno w stanie dojść w jednym z setów do tb.
*4/3 w pierwszym secie i 3 gemy przegrane ;) Trzeba było iść w handicap gemowy ;)

R 136

rw

Użytkownik
Mimo tej laurki dla Rogerio, nie jest to jakis mege pewniak. Kurs trochę mały jak dla mnie, 1,60 było by ok, no ale buki widzą w jakiej formię jest.
Szanuje Widzu twoją wiedzę w temacie tenisa ziemnego, w szczególności jeżeli chodzi o rozgrywki niższej rangi. Mimo to uważam niezmiennie, że typer z Ciebie marny. Po przeczytaniu całego Twojego postu wytrawny gracz postawi na Eliasa. Według Ciebie jak kurs ok byłby 1.60 - w takim razie value jest na Eliasa.

Gdyby jednak chodziło Ci, że przy 1.60 byłoby value - w taki razie 1.45 jest no bet

Piszę to z czystej poprawności, w sumie nadaje się to do forumowego łapu-capu.

Na marginesie ja widzę value w typie na Eliasa✅✅✅ , czyli tak jak to sprytnie sugeruje Twój wpis.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Szanuje Widzu twoją wiedzę w temacie tenisa ziemnego, w szczególności jeżeli chodzi o rozgrywki niższej rangi. Mimo to uważam niezmiennie, że typer z Ciebie marny. Po przeczytaniu całego Twojego postu wytrawny gracz postawi na Eliasa. Według Ciebie jak kurs ok byłby 1.60 - w takim razie value jest na Eliasa.

Gdyby jednak chodziło Ci, że przy 1.60 byłoby value - w taki razie 1.45 jest no bet

Piszę to z czystej poprawności, w sumie nadaje się to do forumowego łapu-capu.

Na marginesie ja widzę value w typie na Eliasa , czyli tak jak to sprytnie sugeruje Twój wpis.
Moj wpis mozesz interpretować jak chcesz. Ja opisuje sytuacje a każdy wyciąga swoje wnioski. Jasne, ze jest value bo Elias ma spore szanse na wygrana nie ma co ukrywać. Gram na Brazylijczyka, ale nie jest to pewniak bardzo lubie jego styl gry, jest w super formie i stawiam na niego. Elias to nie jest Panfil czy Gawron i potrafi rywalizowac z czołowka challangerowa nie wiem co tam widzisz do lapu capu co cie smieszy, ale jak tak jest to spoko ???? nie pisze jedno stronych analiz jak Bog tego forum pudzian co opisuje jaki to jego zawodnik jest boski a rywal fatalny ????

R 136

rw

Użytkownik
nie wiem co tam widzisz do lapu capu co cie smieszy
Fundamentem inwestowania z powodzeniem w zakłady bukmacherskie jest typowanie zdarzeń z wartością, czyli value. Ty typujesz odwrotnie, bo sam stwierdzasz że jest value na Eliasa. I to mnie śmieszy i to się nadaje do ł-c.
Post do usunięcia

M 3

mileniumm

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Challenger Lima
Godzina: 18:30
Spotkanie: Andrej Martin - Jose H. Fernandez
Typ: 2
Kurs: 2.00
Bukmacher:
Analiza:
W półfinałowym meczu tego turnieju spotyka się dwóch zawodników, którzy do tej pory wyglądają naprawdę dobrze. Słowak wygrał swoje ćwierćfinałowe spotkanie z Emilio Gomezem 2-0, jednak nie miał zbyt trudnego zadania (Emilio Gomez ranking. 346) Natomiast zawodnik pochodzący z Dominikany wygrał mecz o półfinał z wyżej notowanym rywalem Alejandro Gonzalezem gładko w dwóch setach 6:2, 6:4. Spotkanie odbywa się w Peru, więc Fernandez powinien czuć się dużo pewniej na tej ziemii niż Słowak. Obaj zawodnicy mieli przyjemność gry ze sobą całkiem niedawno i górą był właśnie Fernandez 6:3, 6:4. Moim zdaniem dzisiaj będzie podobnie i to tenisista z Dominikany awansuje do meczu finałowego

Warto sprórbować także typu
Fernandez 2:0 kurs 3,20 bukmacher bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom