>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 41: Tashkent, Monterrey, Fairfield, Buenos Aires2, Ho Chi Minh , Casablanca.

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Challenger Fairfield 11.11.2016
Darian King- Ruben Bemelmans WYNIK: 7:5 5:7 6:7✅
Typ; Ruben Bemelmans wygra mecz
Kurs: 2,00
Bukmacher: Betsson

Do teraz się zastanawiam czemu Darian King wygrał aż 2 słabo obsadzone challengery w Stanach, otóż poziom ich jest żałośnie niski,King to zwykły rzemieślnik przebija przebija i liczy na błędy rywali, serwis 1 to zawsze marny procent, drugi to tylko wprowadzenie do gry, brak uderzenia kończącego, jednak bazuje tylko na swoim wybieganiu zwinności i gibkości, przeważnie okupuje końcową linię rzadko chodzi do sieci bazuje na swojej defensywie którą oceniam jako bardzo słabą, w challengerze Tiburonie młody McKenzie Mcdonald spękał psychicznie bo prowadził 4:1 w drugim secie i zaczął wyrzucać auty, a finał to mega wiatry i Michel Mmoh nie mógł sobie z tym poradzić, w następnym turnieju wygrał z dwoma przebijaczami i ponownie trafił na Mmoha i gdy już nie wiało ten wygrał z nim bez trudu grając agresywny tenis taki jaki potrafi, Ruben Bemelmans zawodnik bardziej na nawierzchnie halowe ale przede wszystkim ofenywny gracz leworęczny umie też dłużej przetrzymać piłkę w korcie,ma bardzo dobre podanie i potrafi grac serv &amp; volley, moim zdaniem nie będzie się tutaj bawił w wymiany tylko szybko będzie kończył akcje, jeśli zagra agresywnie i będzie dobrze serwował i kończył szybko akcje wygra bez problemu, Darian King to bardzo słaby gracz w moim odczuciu i myślę że Bemelmans mimo słabszego rankingu to dużo lepszy gracz z większym wachlarzem rozwiązań przede wszystkim ofensywnych i poradzi sobie w tym spotkaniu

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Challenger Casablanca 13:30
Gianluca Mager- Mohamed Safwat WYNIK: 6:4 1:0⛔
Typ: Mohamed Safwat wygra mecz
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betsson
Egipcjanin to bardziej doświadczony gracz, dużo lepszy gracz i wydaje mi się że jest w dużo lepszej formie niż Mager, bazuje na serwisie i uderzeniu kończącym jednak przegoniony po korcie potrafi skontrować i zaatakować linie, oburęczny backhand na słabszym poziomie jednak często obiega go i nadaje ton w wymianie z Forhandu &quot;jednoręcznego&quot; ???? , Mager bardzo tępy styl gry słaba technika wygrywa z zawodnikami którzy usypiają głownie bazuje na swojej defensywie która jest w moim odczuciu na niskim poziomie, z takim stylem gry jaki Egipcjanin preferuje nie widzę dla niego większych szans w tym spotkaniu, + turniej rozgrywania turnieju będzie to chyba pierwszy turniej od dawna poza granicami kraju, Egipcjanin zna korty w Casablance jak własną kieszeń grywa tu co roku, w ostatnim jego meczu tydzień temu typowałem go na zwyciężce mecz z Tsitsipasem który był w finale turnieju w Mohammedi i tam zagrał naprawdę solidnie mimo porażki, ten mecz powinien być dla niego bardzo łatwy na co nie wskazują kursy, h2h to 1-0 dla Mohameda i tym razem też wyjdzie zwycięzko z tej potyczki bo Mager swoim stylem gry nieregularnością na serwisie i słabym wachlarzem rozwiązan nie powinien być żadną przeszkodą jeszcze na turnieju na swoim kontynencie, polecam gorąco ten pik

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
McGee, J.- Giannessi, A.
Typ: McGee, J. ⛔
Kurs: 1.95
Stawka: 2/10
Betano
CH Fairfield, 00:00. Kurs= śmiech. Giannessi faworytem na hardzie? On nie umie na tej nawierzchni grać. Z mączki wyskoczył do USA na nawierzchnię twardą i jest tragedia. Wygrał dwa mecze z leszczami, ale jak już przyszło mu grać z kimś konkretnym na hardzie to była tragedia. Niekwestionowana dominacja Tiafoe, multum farta z Nguyenem. McGee jest nierówny. Dobre turnieje przeplata fatalnymi. Najpierw wygrał CH w Cary, by po triumfie odpaść w kwalach do Ch Stockton. Mimo tego jednak, nawierzchnia twarda jest dla niego stworzona, ponieważ nie jest techniczny ale umie pieprznąć. Dodatkowo Włoch miał sraczkę w meczu z Tiafoe, co za tym idzie- może mieć osłabiony organizm. Dla mnie Irol to faworyt.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
D.Novak-Janvier ⛔
D,Novak @ 1,90 unibet

Troche mnie zdziwily rowne kursy w tym meczu. Francuza za bardzo nie widze na cegle.
Pamietam go z tego roku z Poznania i nie wygladalo to dobrze. Serwis....i dlugo dlugo nic.Poruszanie sie po korcie malo skoordynowane , wymiany plus 5 z reguly przegrane. Skad on tyle meczy powygrywal? No byly to futersy i kwale do chelkow ale zawsze.
Austryjak gra ostatnio mniej od Janviera , po wczorajszym zwyciestwie nad mlodym Melzerem , troszke sie podbudowal i bedzie chcial to pociagnac. Mysle , ze zje Francuza regularnoscia i solidnoscia

Otrzymane punkty reputacji: +15
rooni 135

rooni

Forum VIP
Halys vs Marterer Krecz...
typ:2 kurs : 2.10
bet 365
2.10 na Niemca ? Underdog ? Hmmm dziwne trochę, warto pograć. Okey Francuz pokonał Tiafoe ale to nie znaczy żeby go stawiać w roli faworyta. Druga sprawa Halys, rozegrał więcej turniejów na nawierzchni twardej niż Niemiec i co z tego ? Wygrał tylko sześć i tak naprawdę te 6 wygranych nastąpiło w ostatnich dwóch miesiącach, teraz rozumiem czemu faworyt. Tak naprawdę oprócz tego że pokonał Tiafoe w poprzednim meczu to nie rozumiem kursów w ogóle czy o czymś nie wiem ? Przypomne wiek jak ktoś nie wie Francuz 19 , Niemiec 21. Ja mam nadzieje że w przyszłym sezonie jak Marterer zacznie regularnie występować we wszystkich rozgrywkach, to myśle że 100 rankingu spokojnie do osiągnięcia. Niemiec co prawda najlepsze wyniki osiągał na ziemi mało grał na hardzie ale potencjał ma większy moim zdaniem. Pokonał w ostatnim meczu Opelke, wiemy na jakim poziomie jest Opelka no ale także wiemy że ciężko się gra z zawodnikami co serwują po kilkanaście asów w meczu ale mimo to dał rade. Moim zdaniem warto próbować 2.10 spokojnie do przyjęcia

rooni 135

rooni

Forum VIP
Uchiyama vs Soeda✅✅
typ:2 kurs:1.57
bet365

Szkoda bo jeszcze dwie godziny temu kurs na Soede był 1.72. Ale buki przejrzały trochę na oczy a ja nie zagrałem bo sklejam powoli na jutro . Uchiyama ostatnie tygodnie dosyć solidne pokonanie kilku solidnych zawodników, wszystko wygląda w porządku. W tym turnieju pokonanie w pierwszej rundzie Malka, który ostatnio jest w dobrej formie oraz dzisiaj Ito który także jest wyżej notowany. Jednak mnie to wszystko nie przekonuje jeżeli chodzi o ten pojedynek już pisze czemu. Soeda w pierwszych dwóch spotkaniach stracone dwa sety z niżej notowanymi przeciwnikami ale tego nie biore pod uwagę, biorę pod uwagę dzisiejsze zwycięstwo nad Danielem i to dosyć łatwe. Ostatnio dobre spotkania w Tokyo co też jest ważne bo pokazuje potencjał Soedy. Mimo iż sezon ma jaki ma, ale jest to inny potencjał niż ma jego przeciwnik. Kolejna rzecz to ta że ci zawodnicy stoczyli 5 pojedynków bilans 4-1 i wszystkie cztery mecze Soeda wygrał w Azji. Jeżeli Soeda nie zlekceważy tego meczu to wygra, po meczu z Danielem mam nadzieje że nie, tym bardziej że obaj to Japończycy i zawsze też w takich spotkaniach zawodnicy chcą udowdonić kto jest lepszy.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Olivo vs Hernandez✅✅
typ: 1 kurs: 1.36
Bet365

Główny argument jaki przemawia za Argentyńczykiem to że, przegrał dwa tygodnie temu z Hernandezem teraz wypadałoby by wygrać ?? A tak na poważnie to Olivo gra u siebie. Przegrał ostatnio z Corią w Brazyli w pierwszej rundzie, ale tu już ma półfinał i moim zdaniem go nie wypuści. Oglądałem jego finał z niedawno wygranego challengera w brazyli gdzie pokonał Monteiro, bardzo dobra gra. Dosyć regularny mało błędów. Fakt, faktem był to inny turniej 3 tygodnie temu itd. ALe w tym przypadku myśle że to nie ma znaczenia ponieważ pokazuje to ten turniej. Hernandez owszem pokonał go dwa tygodnie temu ale teraz czas na rewanż, Olivo gra u siebie i ma szanse na wygranie chellka. Podwójna motywacja. Olivo to 105 zawodnik rankingu ma szanse w tym roku jeszcze zapukać do 100. Hernandez w tym turnieju 3 mecze 3 stracone sety, pokonanie Bagnisa może robić wrażenie, ale to Argentyńczyk przegrał ten mecz, wszystko kontrolował do pewnego momentu. Dzisiaj moim zdaniem czas na rewanż.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Soeda vs Thompson ⛔⛔ (75 53 na 75 57 16 uwielbiam takie mecze ???? )
typ: 1 kurs: 2.15
bet365
Nie będę się rozpisywał ale o to mi chodziło. Fajny kurs na Soede. Moim zdaniem nie pokazał on dzisiaj jeszcze swojego najlepszego tenisa w starciu z Uchiyamą, a mecz dosyć spokojnie kontrolowany. Co do Thompsona, to wygrywa tam jakieś mecze na tych chellkach, tu już ma finał ale na mnie nie robi to jakiegoś wrażenia. Moim zdaniem Japończyk dysponuje wyższym potencjałem. Forma optymalna w tym chellengerze ostanie dwa mecze spokojnie wygrane, i tak jak pisałem wczoraj dwoma pierwszymi meczami nie ma się co sugerować. Oczywiście Japończyka nie stawiam jako zdecydowanego faworyta, ale moim zdaniem on to zgarnie a kurs warty gry.

Otrzymane punkty reputacji: +42
rooni 135

rooni

Forum VIP
Kern vs Moraing✅✅
typ: 2 kurs: 1.61
Bet365

Ogólnie łamie swoją zasade ze względu na to że panowie ostatnio grali i wygrał Moraing, a ja w takich meczch typu ITF (gram rzadko) i challengerach staram się omijać mecze gdzie zawodnicy w krótkim odstępie czasu grają po raz kolejny. Ale za tym typem dla mnie przemawia jak prezentuje się Moraing w ostatnich tygodniach i kogo on pokonał, a to że obaj się już zmierzyli i wygrał Moraing można odbierać na wiele sposobów.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Halys vs Giraldo✅✅
typ:2 kurs: 1.50
Bet 365

Zew młodości kontra doświadczenie. Obaj panowie mają udany turniej, ale bardziej pod uwagę należy wziąć drogę Francuza. Młody chłopak pokonał Tiafoe, Kleina dość pewnie pisze o tym ze względu na to że przed tym turniejem jakieś wielkiej formy nie prezentował.Nie wiem o co chodziło w meczu z Martererem, niechce mi szukać czy to ze względu na kontuzje czy po prostu oddał mecz bo tak mu się chciało, niewierze że przy grze tych dwóch zawodników Niemiec przegrywa seta w 20 minut. Myśle że gdyby nie to mogło by go tutaj dzisiaj nie być. Giraldo większość sezonu spędził grając w challengerach, ale jak wiemy jest to tenisista z potencjałem, ATP-owiec. Kolumbijczyk w tych challengerach gra dosyć solidnie, no ale nie może być inaczej tak ?? Nie jest to zawodnik który będzie dostawał po pięć meczy z rzędu bo on w tenisa grać potrafi. Można dalej analizować występy wcześniejsze obydwóch zawodników, ten turniej itp. Ale wydaje, mi się że nie ma sensu bo jeżeli Giraldo już osiągnął finał to powinien go wygrać. Jest to na tyle doświadczony zawodnik że w ważnych momentach będzie wiedział jak się zachować na korcie i to będzie jego przewaga nad młodym Francuzem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Halysa nie widziałem w tym tygodniu ale mozna sadzic ze odzyskał jaką taką formę z tego co prezentował gdy wygrywał czelki, Giraldo potrafi na hardzi grac płasko, ale po tym co widziałem wiekszosc wymian raczej przebijanki na srodek robił, z Bakerem powinienem poleciec to jankes co 3uderzenia UE robił

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Spotkanie: Mayer L. - Olivo R.
Typ: Olivo R.
Kurs: 3,10
Bukmacher: bwin
Godz:22
✅ ✅ ✅
Finał Buenos Aires challenger i pojedynek dwóch Argentyńczyków.H2H 4-0,ale to było w latach 2011/12, z resztą w ostatnim pojedynku 3 sety na styku.Od tego czasu Renzo zrobił większe postępy niż Leo.Ranking 127/105.Pod względem rozegranych meczy i wyników w tym sezonie Clay (17/11-27/19).Kurs jak dla mnie value. Dla bardziej ostrożnych można pograć seta Olivo

Otrzymane punkty reputacji: +47
W 181

wyar

Użytkownik
Spotkanie: Mayer L. - Olivo R.
Typ: Olivo R.
Kurs: 3,10
Bukmacher: bwin
Godz:22

Finał Buenos Aires challenger i pojedynek dwóch Argentyńczyków.H2H 4-0,ale to było w latach 2011/12, z resztą w ostatnim pojedynku 3 sety na styku.Od tego czasu Renzo zrobił większe postępy niż Leo.Ranking 127/105.Pod względem rozegranych meczy i wyników w tym sezonie Clay (17/11-27/19).Kurs jak dla mnie value. Dla bardziej ostrożnych można pograć seta Olivo
Z typem na Olivo i tak sie srednio zgadzam,ale piszesz,ze od czasu ostatniego pojedynku wieksze postepy zrobil Olivo ???????? Chlopie,przeciez Mayer rok temu byl na 21 miejscu na swiecie !!! Rozumiem,ze mozesz typowac pod obecna forme,ale nie pisz bajek... Olivo o wynikach,ktore robil Mayer moze tylko pomarzyc !

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Podaj wynik kolego...
Zly argument.
Ja tez moge napisac ze jutro Federer przegra z Panfilem i napisac ze Panfil zrobil wiekszy progress ostatnio. Federer przegra z powodu kontuzji. Czy to znaczy ze moj typ byl dobry? Nie, mialem po prostu szczescie.
Argumenty sa wazne, bo te typy czytaja ludzie ktorzy nie maja pojecia o tenisie i oni naprawde uwierza ze Olivo zrobil wiekszy progress, posluchaja, moze i typ wejdzie, ale piec kolejnych juz nie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom