>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 40: Mons, Stockton, Mohammedia, Campinas

Status
Zamknięty.
D 706

don1

Użytkownik
Wiel błąd
Caruso-Eremin 2 @1,62 Betano 2-0 niestety....

Mecz dwóch zawodników co na hardzie bardziej kaleczą swoją grę niż coś tworzą. Pisząć coś tworząć mam na myśli jakiejś sensowne akcje na korcie. Dwóch ziemniaków. Żaden się nie nadaję zbytnio by grać w pierwszej rundzie challengera. Ale cóż.... Zacznijmy może od Caruso. Zawodnik ten dla mnie jest bardzo przeciętny żeby nie powiedzieć słaby. Na clay coś tam jeszcze poodbija. Ale na hardzie brakuje mu wszystkiego. Trzeba też pamiętać, że jest to zawodnik co na dystansie traci. Mam tu na myśli oczywiście to, że jeśli nie domknie meczu w dwóch setów wtopi go. Eremin znowuż jest to zawodnik w mojej skromnej opinii ciut lepszy. Przynajmniej potrafi coś zaatakować, a co najwazniejsze grać potrafi na poziomie jednostajnym. Nie ma takich przestojów w grze jak miewa Caruso. Dla mnie faworyt. Wygra dzięki zachowaniu płynności gry formy w przebiegu całego spotkania.

Już bez analizy, ale kolejny mecz jaki wpadł mi w oko to Libietis-Choinski 2 @3,40 mecz 50-50 a wystawiają takie kursy no trzymajcie mnie. Powodzenia wszystkim! Choinka 2-0 izi ???? Nie miałem czasu pisać drugiej analizy. Pozdro

Dlaczego mecz jest 50/50? Skoro tak twierdzisz, to podaj argumenty popierające tę tezę./Macko18

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Tenis ATP Challenger Mons (BEL) - twarde
Godzina: 18.30
Spotkanie: Ilya Ivashka (BLR) - Kenny De Schepper (FRA) 6-7(5-7),6-3,4-6 ⛔
Typ: Ilya Ivashka (BLR)
Kurs: 2,6
Bukmacher: bwin

Francuz w zeszłym sezonie półfinał w Mons.Pewnie będzie zmotywowany na ten turniej,jednak jego statystyki w tym sezonie nie powalają.Nie grał od marca,wrócił we wrześniu i wygrał z Olivettim, a przegrał z Barrere i Gojowczykiem. Ilya natomiast dużo gra i często wygrywa w tym sezonie(hard 31-8,hala 10-4).Przeciwnicy może nie jacyś wybitni,ale ogrywa się chłopak.Na pewno doświadczenie po stronie francuza jednak kurs zachęca;)

no nie bardzo, bo żadnej przerwy w tym sezonie nie miał ????
Fakt,chodziło mi o halę.Przepraszam wszystkich,których wprowadziłem w błąd????

D 706

don1

Użytkownik
Spotkanie: M.Janvier - O.R.Batalla 0-2⛔
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Troszkę mnie dziwią rosnące kursy na młodego Francuza. W tym sezonie spisuję się bardzo dobrze. Widać, że kwalifikacje do challengerów przechodzi w bardzo dobrym stylu już nie pierwszy raz w tym sezonie. Czyli jest to zawodnik co spokojnie może grywać na tym poziomie. Jak już przegrywa to z zawodnikami jeszcze bardziej lepszymi takimi jak młodziak Ymer czy De Greef. Ma zaledwie 19 lat ale do tej pory świetny rekord na clayu 89/49. Jeśli chodzi o rywala. To jest to zawdnik na pewno bardziej doświadczony. Ma 23 lata i legitymuje się bilansem gier na clay&#39;u 195/120. Jednak mam wrażenie, że zawodnik ten nie robi kroku naprzód tylko krok wstecz. Miewa dużo wpadek.Np porażka z itfowcem Malfeito czy z Ivorra. Moim zdaniem nie jest w optymalnej formie. Francuz jest w lepszej dyspozycji i to powinno spowodować, że ogra Hiszpana. Szanse typy oceniam na 7/10

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Zekic, M.- Popko, D.
Typ: Zekic, M. ⛔
Kurs: 1.40
Betano
CH Mohammedia, 11:30. Popko to dziwny grajek. Nie przepadam za nim, mimo iż to nie jest jakieś beztalencie i coś tam potrafi. Zwyczajnie jego styl nie mieści się w kanonach zawodników dobrych. Jako junior był wręcz wybitny, teraz zmienił poziom i dostaje oklep ale dalej potrafi zaskoczyć. Ma 19 lat, świat tenisowy stoi przed nim. Jego rywalem jest 28- letni Serb- Milan Zekić. Człowiek, który potrafi wygrać turniej, byza chwile odpaść w I rundzie kolejnego. Teraz jednak chyba złapał formę, bo kwalifikacje przeszedł jak burza. Panowie grali ze sobą w tym roku, też na mączce, też w Challenger, w lipcu we Włoszech. Wówczas 6:4 6:2 wygrał Zekić, który potem wygrał cały turniej.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Najbardziej upośledzony mecz roku na challengerach wyglądał jak trening De Bakker- Novak, polecam obejrzeć mecz z odtworzenia a szczególnie tie break w 3 secie.

D 706

don1

Użytkownik
Nevolo-Bester 1 @1,83 2-1✅

Dziś coś kiepski dzień. Ale próbuję jeszcze jeden typ. Runda finałowa na twardych kortach z Stockton. Reprezenant gospodarzy zmierzy się z Kanadyjczykiem Besterem. Bester jednoręczny backhand miewa przebłyski niezłej gry, ale coś ostatnio nie robi szału. Tutaj na razie wygrane dwa mecze do jaja i to by było na tyle. Z kim ma wygrać to wygrywa ale niespodzianek na plus nie robi. Nevolo jednak ostatnimi czasy być na wali wznoszącej. Gładko w dwóch setach ograł Quigley i Bambridge. Forma wydaję się być bardzo dobra. To powinno zadecydować w dzisiejszym meczu. Bester nie ma regularności którą ma Nevolo. Mam jednak nadzieję, że wszystko ze zdrowiem Nevolo w porządku. Ostatnimi czasy często kreczował. Ale w przypadku krecza będzie zwrot. Wiec come on !

M 54

misiek9000

Użytkownik
Witam ma może ktoś jakieś info odnośnie meczu Daniell M./Demoliner M. - Mektic N./Skugor F? Mam za mało postów, żeby wkleic linka ale bardzo dziwne spadki na chorwatów, grali przeciwko sobie w ostatnim tygodniu w orleanie i był bardzo zacięty mecz więc teraz kurs 3 to by było mega value na ich przeciwników chyba, że jest jakaś kontuzja lub inny problem.

D 706

don1

Użytkownik
Daniell/Demoliner jest o wiele lepszą parą deblistów. Mektic jest drewniany podobnie jak Skugor. Na returnie będą siepy lecieć. Jedynie jakby serwis im siedział moze by cos zdziałali. Tym razem Daniell/Demoliner powinni ogarnąć ich w dwóch setach. Pozdrawiam !

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Giannessi @ 1,60 bwin ✅ no , troche tam wiało

Kolejny chelek za Oceanam. 26 latkowie Wloch Giannessi kontra Wietnamski Amerykaniec Nguyen. Amerykanin gra te chelki na swoim poziomie , pojedyncze wygrane , porazki z bardziej wymagajacymi rywalami. Aaaa udalo mu sie wygrac z Jazirim , jednak jak na caly sezon to troche malo. Wloch poczul krew , gra chyba teraz najlepszy tenis w tym roku , bardzo dobre mecze na USO , wygrany chelek w Szczecinie , podroz do Ameryki i niespodziewana skucha w kwalach z Reidem.
Jednak te poltora tygodnia to wystarczajacy czas na aklimatyzacje i spokojne potrenowanie przed tym turniejem. Giannessi ma wiekszy repertuar zagran , na dzis jest lepszym tenisista.
Win Giannessi.

W 0

walek127

Użytkownik
Giannessi @ 1,60 bwin
Kolejny chelek za Oceanam. 26 latkowie Wloch Giannessi kontra Wietnamski Amerykaniec Nguyen. Amerykanin gra te chelki na swoim poziomie , pojedyncze wygrane , porazki z bardziej wymagajacymi rywalami. Aaaa udalo mu sie wygrac z Jazirim , jednak jak na caly sezon to troche malo. Wloch poczul krew , gra chyba teraz najlepszy tenis w tym roku , bardzo dobre mecze na USO , wygrany chelek w Szczecinie , podroz do Ameryki i niespodziewana skucha w kwalach z Reidem.
Jednak te poltora tygodnia to wystarczajacy czas na aklimatyzacje i spokojne potrenowanie przed tym turniejem. Giannessi ma wiekszy repertuar zagran , na dzis jest lepszym tenisista.
Win Giannessi.

Mistrzu gdzie oglądasz mecze tych niższych rang? Masz jakąś stronkę, bo już dawno się zastanawiałem czy istnieje (nawet płatna) strona gdzie można oglądać dużo meczy tenisa. Pozdro

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Struff vs Chiudinelli
Chiudinelli 2:0 |4,20| Unibet
Kursy bez dwóch zdań powinny być odwrotne. Nie rozumiem tego, moim zdaniem dziś Szwajcar poskłada tą Niemiecką kłodę a po takim kursie to grzech nie skorzystać. Mecze Struffa z Medvedevem to mnóstwo niewymuszonych błędów Lennarda, dwu metrowe auty, zepsutych mnóstwo banalnych smeczy, ratował się serwisem, zresztą jak zwykle, nic po za tym. Wczoraj wygrał z Barrerem 2:1. Struff jeśli chodzi o defensywę to jest totalnym &quot;zerem&quot; a w ofensywie popełnia głupie błędy a dziś na jego drodze zdecydowanie bardziej solidniejszy zawodnik, który w wymianach będzie nim miotał aż miło. Świetny mecz z Mathieu, wygrany 2:0 oddając przy tym zaledwie 5 gemów. Dwa dni temu łatwo poradził sobie z gospodarzem, Darcisem i w tym spotkaniu również kurs na niego to było jedno wielkie nieporozumienie. Szwajcar wygląda lepiej pod każdym względem, wiadomo już ma swoje lata, ale jest w gazie i dziś bardzo przeciętny Niemiec nie powinien być ciężką przeszkodą. Zdecydowanie warto spróbować.

F 69

fantasmagorie

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Challenger Campinas
Godzina:
18:30
Spotkanie:
Coria - Londero
Typ:
Coria
Kurs:
1,94
Bukmacher:
MarathonBet
Analiza:
Coria jest w zdecydowanie lepszej formie niż Londero. H2H 0-1 więc czas się odbić.
W tym sezonie 50/24 na clayu przy 24/21. Fakt obydwaj sporo pionków, ale to Coria potrafił sprawiać niespodzianki. Jedną z nich jest wyeliminowanie w pierwszej rudznie tego turnieju Olivo 2-1. Nie jest to bez znaczenia. Zazwyczaj kiedy ktoś w challengerze w Ameryce Południowej wyrzuca w pierwszej rundzie kogoś mocniejszego gra potem kilka kolejnych meczy w tym turnieju. Przykładem zeszłotygodniowy turniej i finał Zampieriego. Uważam, że jeżeli Coria wyrzucił Olivo, to Londero wyrzuci tym bardziej. Polecam.
1-2 ⛔

F 69

fantasmagorie

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ChallengerMons Godzina: 18:30
Spotkanie:
Brands - Albot
Typ:
Brands
Kurs:
1,83
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Ładny kurs na Daniela w tym meczu. Hala to jego żywioł. Może tłuc serwisem ile wlezie, do tego bardzo mocny płaski FH, a i biegać zaczął całkiem całkiem jak na wysokiego gracza, po walce z mononukleozą w 2014. Zastopowało to jego karierę, ale obecnie zaczyna grać co raz lepiej. Medvedev, Gojowczyk czy Istomin ostatnio poskładani przez niego. Wtopa z Herbertem w Orleans, tyle że był to triumfator tego turnieju. Ogólnie 9/4 w hali w tym roku. Albot w hali słabizna 5/6. Pokonuje przeciętniaków typu Zhyrmont czy Bemelmans, ale wtapia z kimś odrobinę lepszym Sousa,Giannesi czy Jaziri. Nie widzę przyszłości dla niego w tym meczu. Nie sądzę żeby pokusił się o przełamanie Brandsa, a przy swoim podaniu zapewne nie raz będzie miał problem. Polecam mocniej uderzyć.

2-0 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Struff + Carballes-Baena = 2,67 Betsson⛔
Struff✅ to zdecydowanie lepszy zawodnik niż dziad Chiudinelli, gra płasko mocno agresywnie dużo ryzykuje, serwis też dużo lepszy a to że jest zerem w defensywie to jest bajka zawodnik zerowy w defensywie nie wygrywa turnieji ziemnych rangi challenger proszę się tym nie sugerować chyba Magik jest zerowym typerem skoro dwa tematy z typami rozpoczęte i same porażki, nie będzie tutaj czasu na tak szybkiej hali na regularność u Szwajcara, co do meczu z Barrere to Barerre gra slajsa i przechodzi do ofensywy również potrafi przyspieszać grę a mimo to Niemiec wygrał ten mecz a Szwajcar swoim usypianiem nie będzie żadną przeszkodą dla Struffa, serwisem również nie będzie zdobywał wielu punktów a to że wygrał z powolnym Darcisem który non stop zwalnia grę slajsami i z psychicznym Mathieu który nie posiada dobrego podania i wchodzą mu te linie lub nie to żaden wyznacznik formy, ostatnimi tyogdniami taka niemota jak Ilhan z nim wygrała, Struff przegrywa w większości z zawodnikami ofensywnymi a z tzw klepaczami nie ma problemu bo potrafi przyspieszać grę i to Chiudinelli jest właśnie slabym defensorem
Carballes to ściana wszystko przebija a Ignatik albo trafia te linie albo nie ma problemy z graczami defensywnymi im dłużej będzie trwał mecz tym szanse Hiszpana rosną, myślę że wygra lepszy zawodnik tzw ściana, bardziej regularny i sprytny, h2h na korzyść Hiszpana i myślę że dzisiaj to potwierdzi na korcie ponownie

rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
Chamba Gomes, J./ Verbeek, S.- Fratangelo, B./ Paul, T.
Typ: Chamba Gomes, J./ Verbeek, S. ✅
Kurs: 6.0
Betano
CH Stockton, 22:00. To jest &quot;w opór&quot; przeszacowanie kursowe! Kim jest Fratangelo w deblu, by wystawiać na niego kurs @1.12? Zajmuje zaszczytne 782. miejsce, a jego kolega Tommy Paul 294. Statystyki ich deblowych gier są słabe z naciskiem na bardzo słabe. Ich rywale to typowe NoName&#39;y. Verbeek jako junior był cienki jak siki pająka, natomiast Chimba Gomez jako junior wygrał 16 z 24 meczów w debla w ostatnim roku gry na poziomie juniorskim. Dodatkowo Fratangelo ma od poniedziałku turniej w Meksyku (CH Monterey) gdzie broni punktów za ubiegłoroczny półfinał. Mecz bym określił mianem value, bo kursy powinny na Amerykanów być w okolicy @1.40, a nie @1.12. Polecam delikatnie.

Otrzymane punkty reputacji: +36
rytelson 84,5K

rytelson

Użytkownik
De Paula, F./ Sousa, P.- Romboli, F./ Zampieri, C.
Typ: De Paula, F./ Sousa, P. ⛔
Kurs: 3.40
Betano

CH Campinas, 00:00. Zostane posądzony o teorie spisowe godne Antoniego M., ale Zampieri już zbiera wpierdol od Dutry Silvy, co oznacza, że zapewne spada na CH w USA. Sousa niby też ma chelka ale obok, w Argentynie. Sportowo Brazylijczycy by spokojnie wygrali ale liczę na pozasportowe podejście.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kamil Majchrzak-Stefanos Tsitsipas WYNIK: 6:7 4:6✅
Typ: Stefanos Tsitsipas wygra mecz
Kurs: 1,90
Bukmacher: Betsson

Majchrzaka mecze komediowe, pokonywał samych pazdziochów, De Bakker tu przyleciał na wakacje, Krstin bez formy a Dzumhur nie chciał wygrać i puścił mecz tak jak podczas kwali do jakiegoś tam turnieju przegrał za 1,03 z Chińczykiem na ziemnej!!!,Kamil zbyt dużo błędów,gra szarpana jest starszliwie nierówny, przewaga Greka w sile uderzenia serwisie, regularności, 1bh grany pod linie albo crossowo będzie wodą na młyn dla Polaka, lepsze wrażenie na mnie sprawił Grek i dlatego postawie na niego
Edit: Co do analizy Marylka nie zgodze się, Polak popełnia zdecydowanie więcej błędów, nawierzchnia tu nie ma znaczenia!!! lepiej dla Greka wolniejsze korty, ma czas przygotować uderzenie, serwisem będzie zdobywał więcej punktów + siła uderzenia potrafi przyspieszać wybiera dużo lepsze decyzje niż Majchrzak, lepsze wrażenia sprawia Grek , wczorajszy mecz z Dzumhurem to był kabaret błędów jednego i drugiego, Bośniak nie chciał tego wygrać, celowo psuł piłki a Majchrzak w niektórych momentach był tak ograniczony że nie umiał tego wykorzystać, tak samo z De Bakkerem który grał na stojąco, i wszystko co przelatywało na drugą stronę to była rama lub aut, Grek musiał się napocić aby wygrywać swoje mecze, i to pomoże w starciu z Polakiem, myślę że jest solidnym faworytem niż pokazują to kursy choć i tak zadecyduje dyspozycja dnia i emocje na korcie i tu też widzę przewagę mentalną Greka bo Majchrzak to styl płaczka na korcie jak nie idzie często oddaje punkty seryjnie

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom