W 2009 i w 2010 doznal dotkliwych kontuzji i ciężko było mu wrócić lecz jak widać w tym challangerze będzie mierzył w tytuł, nie oglądałem tam jeszcze z nim żadnego spotkania ale chyba wraca by grać na pełnych obrotach.witam czy wie ktoś może co się stało z jose acacuso? pamietam jego swietne mecze, byl nawet 20 w rankingu atp, teraz 250, widze, ze gra w kolumbii, 2 pewne mecze 2;0, kolejny rywal noname 1.3 chce dorzucic do dubla, jak wie na ten temat prosze o odp
święta racja włodar akurat w podobnym czasie chciałem napisać o tym samym gdy zobaczyłem tą analizęstevenash13, hard hardowi nierówny. W Brisbane grano na Plexicushion Prestige, w Honolulu korty wyłożono Decoturf - inna prędkość, inna wysokość kozła. To niby szczegół,ale jeden z wielu wpływających na sukces.
Jednak się udało. Śledziłem mecz na live. W I secie Ryan nic nie pokazał. W drugim, to szybkie przełamanie i trzymanie do końca.Michael Russell - Ryan Harrison
Typ: 2
Kurs: 1.97
Buk Betsson1:2
Za bardzo challengerów nie lubię grać. Tym bardziej, że naprzeciwko siebie stanie dwóch Amerykanów.
Russell zajmuje obecnie 100 miejsce w rankingu, a Harrison 172.
W h2h jest 1:1. Z czego wygrana w tym sezonie Harrisona nastąpiła w tym sezonie w Brisbane na tej samej nawierzchni, na której zmierzą się dziś - twardej.
Russell skreczował przy stanie 0:4 w I secie.
Ogólny bilans na twardej nawierzchni Harrisona, to 61/46, a w tym sezonie 6/5. Jednak grał wg. mnie po drodze miał mocniejszych rywali niż dzisiejszy przeciwnik. Dlatego mój typ, to Harrison.
GL