>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 4: Heilbronn, Haui, Bucaramanga

Status
Zamknięty.
m@jster 424

m@jster

Użytkownik
????Sijsling - Huta Galung @ over 21.5 1.75 Comeon
krecz = zwrot

Półfinał w Heilbronn gdzie zmierzy się dwóch holendrów . Sijsling wczoraj bardzo dobry mecz rozegrał z Arnaboldim , choć dziwne , że z taka grą Włoch nie ugrał seta. Rozstawiony z jedynką Igor ogrywa tu jak na razie wszystkich gładko po 2:0 . Jego rywal po początkowych zawirowaniach w dwóch pierwszych meczach gdzie tracił po secie , wczoraj również grał bardzo dobrze i to z reprezentantem gospodarzy Struffem , wygrał 2:0 .
Jeżeli &quot;słabszy&quot; z holendrów czyli Jesse w przynajmniej jednym secie utrzyma serwis jak we wczorajszym spotkaniu to o tego overa jestem spokojny. Wydaje się , że obaj są w dobrej formie serwisowej przed tym meczem a to w tym wypadku najważniejsze ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ito - Klahn 1,50 Unibet
Jestem pozytywne zaskoczony kursem na Amerykanina, bo jak dla mnie to zdecydowany faworyt dał bym max 1,30 ???? Jankes objawienie drugiej czescie zeszłego sezonu, fanastyczne wyniki na challangerowym podwórku, szybko zbudwał fajny ranking. Od nowego roku potwierdza dobrą dyspozycje, przeszedl kwale w Auckland, wiec powoli probujesił w ATP, bo na poziomie challi jak przegrywa to tylko z czołowka jak Smyczek itp. Wczoraj ograł bez problemów solidnego Polanskiego.
Japończyk już nie powinno być w turnieju, wczoraj męki, ze słabiutkim Molchanov, który końcowe gemy grał na jednej nodze, a Azjata nie potrafił tego wykorzystać jak powinnien, smiać mi sie chciało ???? Słabe podanie, nie ma kończocego uderzenia, gra bezpiecznie nawet jak rywal nie może biegać, w Tb gonił,gonił aż dogonił i wygrał miał fure szczescia, ale dzisiaj Klahn pokaze mu gdzie jego miejsce. Pewnie dwa pewne sety dla Jankesa i finał ze Smyczkiem na to czekaja władze tego turnieju i tak będzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
A. Gonzalez/P. Lorenzi (O 22.5) dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 2.020
PinnacleSports
Wg mnie bardzo fajny kurs jak na takie zdarzenie. Gonzalez dysponuje całkiem solidnym podaniem, ciężko go przełamać na podwórku Chellengerowym i stosunkowo często gra TIE BREAKI (w tym turnieju już dwukrotnie). Z drugiej strony dziś doświadczony Lorenzi, który na nawierzchni CLAY potrafi być groźny. Wg mnie będzie to zacięty mecz i wcale gospodarz Gonzalez łatwo mieć nie będzie...Zapewne Kolumbijczyk na swoich &quot;śmieciach&quot; wygra ten pojedynek, ale moim zdaniem będzie sporo walki w tym meczu. OVER po takim kursie gram śmiało.
Head-to-Head matches
45/2012 CH Guayaquil (ECU) Clay Paolo Lorenzi Alejandro Gonzalez 7-6(3) 7-6(2)
44/2012 CH Medellin (COL) Clay Paolo Lorenzi Alejandro Gonzalez 7-6(5) 6-3

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Krajicek / Sandgren wygrają @ 1,53 Bet365 ⛔ 6:3, 2:6, 9:11
Półfinał Challengera w Maui, w którym wystąpi trójka reprezentantów gospodarzy. Ja decyduję się na typ na parę w 100% Amerykańską, która gra ze sobą od zeszłego sezonu. Obaj dobrzy w grze deblowej na poziom Challenger, na hardzie osiągają najlepsze wyniki. Dla pary Kudla / Uchiyama jest to pierwszy wspólny turniej, w ćwierćfinale niespodziewane pokonanie pary Kanadyjskiej Dancevic / Polansky. Dlatego widzimy dość wysokie kursy na Austina i Tennysa, którzy dla mnie są w tym meczu zdecydowanymi faworytami.
Krajicek i Sandgren wygrali w tamtym sezonie dwa turnieje rangi Challenger na twardej nawierzchnii, wygrane również turnieje Futures, kilka finałów Challengerów, bardzo solidny sezon jak na ten poziom rozgrywkowy. Kudla deblistom jest słabym, nawet na ten poziom. Japończyk Uchiyama osiąga całkiem dobre wyniki w deblu, jednak przede wszystkim na poziomie Futures. Pisałem już kiedyś jak wygląda gra deblowa na tym poziomie - gramy, żeby coś dodatkowo wpadło, nie ważne z kim, może się uda. Wystarczy jedna dość przeciętna para i są wyniki.
Austin z Tennysem powinni na spokojnie wygrać ten mecz, są w formie, w tygodniu poprzedzającym Australian Open wygrali turniej rangi Challenger w Nowej Kaledonii. Jeśli zagrają na normalnym poziomie to jestem spokojny o końcowy wynik. Kudla i Uchiyama nie są dobrymi deblistami, dodatkowo to ich pierwszy turniej. Nie widzę tutaj perspektyw.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Skupski / Skupski wygra @ 2,05 Sportingbet ⛔ K P I N A

Finał nieźle obsadzonego Challengera w Heilbronn. Po raz pierwszy w tym turnieju dedyduję się zagrać przeciwko Tomaszowi Bednarkowi i Henriemu Kontinen. Dzisiaj w końcu trafiają na parę z prawdziwego zdarzenia i nie rozumiem dlaczego wczoraj w pojedynku z średniakami Kretschmerem i Satschko byli dogami a dzisiaj są lekkimi faworytami? Na zwycięstwo z braćmi Skupski jest jak dla mnie za wcześnie, zawodnicy polskiego pochodzenia grają całkiem nieźle w Heilbronn. Oczywiście nie wszystko jeszcze wychodzi, co widać po wynikach. Jednak mała przewaga nad parą Bednarek / Kontinen jest widoczna. Zgranie, bracia Skupski mają więcej rozegranych wspólnych meczy a patrząc na mecze Polaka i Fina w Heilbronn są kłopoty z komunikacją. Często się zdarzają sytuację, że obaj biegną do jednej piłki. Dodatkowo dziwne rzeczy dzieją się z nich koncentracją, ostatnie dwa mecze rozstrzygali przez super tiebreak, prowadzili odpowiednio 7:1 i 7:3 by wygrywać 12:10 i 10:8. O czymś to świadczy, że Panom potrzeba jeszcze czasu i na zwycięstwo w turnieju może być jeszcze za wcześnie.

W poprzednich meczach decydowałem się na granie na parę Bednarek / Kontinen wiedząc, że nie są jeszcze zgrani ale są dobrymi deblistami i poradzą sobie z parami, które ani nie są przeciętnymi deblistami ani nie grają ze sobą na stałe. Dzisiaj zadanie będzie trudne, Neal i Ken prezentują się w Heilbronn całkiem nieźle. Oczywiście jest to początek sezonu i nie wszystko wygląda tak jak powinno ale zarys dobrej gry jest widoczny. Value na Brytyjczyków jest oczywiste, nie rozumiem tak wystawionych kursów jednak korzystać trzeba.

nebula 43

nebula

Użytkownik
Lorenzi P.-Falla A.
2.25 bet365
Włoch cały czas niedoceniany przez bukmacherów, idzie przez ten turniej jak burza. Wczorajsze łatwe zwycięstwo nad Gonzalezem pokazuje w jakiej jest formie. Falla nie przekonuje w tym turnieju, nie miał trudnej drabinki, tak więc wylądował w finale, ale w każdym meczu były problemy. Atutem Falli jest gra u siebie, ale Lorenzi już lepszego z gospodarzy wyrzucił z tego turnieju...

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Sijsling - Gojowczyk @ over 22.5 1.69 Pinnacle 22gemy ⛔

Bardzo ciekawy mecz finałowy . Obaj nie stracili seta po drodze do finału( Z Sijslingiem to nie wiem czy ktoś miał w ogóle jakiegoś BP ) , dobrze trzymają swój serwis ,na pewno będzie to bardzo zacięte i wyrównane spotkanie.
Panowie ze sobą grali tylko raz i górą był niemiec , który zwyciężył 3:1.
Jeżeli niemiec podoła zadaniu to spokojnie over pokryty .​

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom