>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 4: Heilbronn, Haui, Bucaramanga

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Heilbronn

Surface: Indoor Hard
Prize Money: €106,500 +H
Tournament website: http://www.heilbronn-open.de/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/460/mds.pdf

Hawaii

Surface: Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website: http://royallahainachallenger.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6708/mds.pdf

Bucaramanga

Surface: Clay
Prize Money: $40,000 +H
Tournament website: http://www.tennissegurosbolivar.com/web/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/5016/mds.pdf

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Gerasimov-Phau 2 @1.53
Phau jezeli idzie o kunszt tenisowy naprawde duzo potrafi. Nieduzy Niemiec nie gra silowo, ale potrafi zaryzykowac i zagrac piekne akcje. Wiek Bjorna goni to prawda, jego tenis to jednak zawsze bylo bardzo duzo biegania. W formie Phau potrafi wygrac z duzo wyzej notowanymi rywalami i duzo renomowanych nazwisk ma na rozkladzie. Ranking slaby, zaczyna od kwalifikacji, ale jest o co grac. Heilbroon od tego roku zostalo challnegrem wiekszej rangi i pula wzrosla do 100 tysiecy, co od razu przelozylo sie na duzo mocniejsza obsade. W 1 rundzie eliminacji Phau ogral mloda nadzieje tenisaBelga Coppejansa. Niemiec wygral challengera w Heilbronn 2 lata temu, zaczyna od kwalifikacji ale odcinac kuponow raczej nie przyjechal na tle relatywnie malo znanego rywala. Gerasimov ogral rozstawionego z &quot;jedynka&quot; w kwalifikacjach Fucsovicsa, ale mam watpliwosci ze Wegier potraktowal ten wystep na serio. Licze jednak, ze ta forma Phaua jest dobra i zaufam Niemcowi. Na pewno warto wejsc do turnieju, ktory sie tez kiedys w przeszlosci wygrywalo, wiec jezeli nieduzy Niemiec ma cos z formy na ta chwile to mysle, ze da rade.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, CHALLENGER - SINGIEL Heilbronn
Spotkanie: Jan Mertl - Michael Berrer
Typ: 2 ✅
Kurs: 1,55
Bukmacher: Betclic
Analiza: Berrer jest w świetnej formie, o czym świadczy choćby fakt że przeszedł kwalifikacje do AO 2014 bezproblemowo, pokonał 3 zawodników z stratą zaledwie jednego seta, w 3 rundzie kwalifikacji pokonał m.in Roberta, który jest w świetnej formie jest w obecnym sezonie. Forma Mertla jest bliżej nie znana, 2 mecze w tym sezonie, 2 porażki i to z rywalami będącymi w jego zasięgu. Ale mimo wszystko to Niemiec według mnie jest zdecydowanym faworytem. Berrer w hali w Heilbronn gra po prostu genialnie, rok temu doszedł tutaj do finału i wygrał go, pokonując m.in P-H Mathieu czy w finale młodego Struffa. Kariera Niemca się powoli kończy, więc na pewno będzie chciał drugi raz wygrać ten turniej, po prostu nie wierzę to że odpadnie już w pierwszej rundzie. Początek spotkania o 14.30
✅

Otrzymane punkty reputacji: +16
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Tenis Challenger HELIBRONN

De Scheppers K. vs Struff J-L. @1,55 Unibet g. ok 17.30 ✅✅ 3:6 6:7 ;)

Kurs bardzo zachęcający do grania na Niemca. Cały czas spada w dół, wczoraj pograłem po 1,65 dziś już tylko 1,55 maks.

Niemiec nie najgorzej rozpoczął rok. Przeszedł jak burza kwalifikacje w Sydney, pokonując gładko Kukuskina, Vesely&#39;ego czy Davermanna (tu potrzebował trzech setów). W turnieju głównym po 3 setach odpadł z Cilicem, ale wstydu nie było.
Co do Australian Open to szczęścia w losowaniu nie miał. Youzhny w pierwszej rundzie i szybciutki powrót do domu.
Francuz w AO odpadł dopiero w drugiej rundzie zdemolowany przez Berdycha, w Sydney odprawił go w pierwszej rundzie Stahovsky, który pokazał w Australian Open, że nie jest w najwyższej dyspozycji.

Na korzyść Niemca przemawia H2H. Wygrał on gładko 2:0 jedyny mecz między tymi graczami i to właśnie równo rok temu na kortach w Heilbronn ????
Struff doszedł tu rok temu, aż do finału, więc widać, że lubi tu grać. Pokonywał wtedy Ungura, Beckera, Rochusa, a w finale uległ innemu Niemcowi Berrerowi.

Kurs na Berrera też bardzo ciekawy i również polecam granie, gdyż w przeciągu 4 lat wygrał tu dwa razy i widać, że lubi to miejsce ;)

Otrzymane punkty reputacji: +20
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
De Schepper-Struff 2 @1.5
Podpisze sie pod tym typem. Od strony wynikow juz wszytsko w analizach powyzej. Gramy w Niemczech, ranga tego challamgera poszla w gore w porowaniu do poprzednich lat. De Schepperowi udalo sie przebranac runde dalej na Australian Open, ale naprwde Francuz poza swoim serwem to nic nie ma w repertuarze. Struff tez oczywiscie prezentuje bardzo silowy tenis, ale od strony umiejtnosci jest jednak troche wyzej. Przede wsyztskim dobrze ze ten challanger nie koliduje z turniejami w Zagrzebiu czy Montpellier jak w poprzednich latach wiec teoretycznie mozna smialo grac. Struff wczoraj pojawil sie na korcie wmeczu deblowym wraz z konczacym na tym turnieju kariere Bastianem Knitellem. Mimo ze para Knittel-Struff przegral, ale mysle ze jakos mu to pomoze i dobrze wejdzie Niemiec w mecz z Francuzem. Piekny mecz to nie bedzie z pewnoscia, ale dam na Struffa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Berrer-Ben.Becker 1 @1.8 expekt
Berrer wczoraj zagral bardzo dobry mecz z Mertlem. Czech jako kwalifikant spisywal sie znakomicie i od biedy mogl ten mecz tez wygrac. Berrer nie spanikowal jednak i z minuty na minute gral coraz lepiej. Bardzo dobry mecz i to jest wlasnie najwiekszy plus dla Berrera. Beckera nie widzialem z Chiudinellim, ale prochu nie bylo, jak sadze. Benji jak zwykle ogarnial pierwszy serwis, ale z drugim bylo znacznie gorzej. Berrer powienien grac, gdyz stracil on bardzo duza ubiegla czasc sezonu po kontuzji, ktorej doznal w Stuttgarcie w lipcu ubieglego roku, ranking bardzo mocno podupadl. Dyspozycja jest co pokazuja udane kwalifikacje na Australian Open i pokonanie Llodry w turnoieju glownym. Jest to rowniez bardzo dobre przetarcie przed turniejem w Zagrzebiu w pierwszych dniach lutego, gdzie Berrer zapewne zawita jak co roku i pokaze troche niezlego tenisa, gdyz tamten turnioej niezwykle mu lezy. Berrer zagral tutaj w Heilbronn juz nie raz, nie raz tego challangera wygral, takze mowiac w przenosni &quot;z niejdengo pieca chleb w tym turnieju jadl&quot;, stad mysle ze odprawi rodaka.

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 93

ateo87

Użytkownik
Vesely - Ungur 1 @1.4 ✅ ✅

kurs może nie zachwyca ale różnica miedzy nimi spora młody Czech to przyszłość tego kraju posiada dobry serwis nieźle się spisuje na linii końcowej jedyne co musi ewidentnie poprawić to psychikę często po przełamaniu potrafi oddać głupio podanie ... po drugiej stronie już wiekowy Rumun który większych osiągnięć nie ma w swojej karierze serwis słabszy od Czecha jedynie gra pod siatka na jego korzyść młody takie mecze musi wygrywać i piać się w rankingu ...

mecz bez historii praktycznie w wykonaniu Rumuna :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +8
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Gojowczyk - Basic @1,25 ✅✅ 7:6 6:1
Niemiec dosyć pewnie pokonal w pierwszej rundzie jeźdźca bez głowy jakim niewątpliwie jest Dustin Brown. Grał mądrze,pewnie i do bólu skutecznie,chociaz nie obylo sie bez prostych błędów,które skutkowały przełamaniem. Po drugiej stronie Bośniak,który ostatnio pod formą. Męczył się w pierwszej rundzie niesamowicie i jestem zdania,że Gojowczyk zakończy jego przygodę z turniejem.

Poza tym polecam tak jak kolega wyżej Berrera oraz Sturffa,który zagral bardzo dobry mecz z francuzem de scheppersem w dniu wczorajszym.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Spotkanie: Michael Berrer - Benjamin Becker
Typ: 1
Kurs: 1,80
Bukmacher: Betclic
Znowu stawiam podobnie jak wczoraj na Berrera, o samym Michale pisałem wczoraj http://forum.bukmacherskie.com/f154/f154/f...ml#post4185579, więc nie będę drugi raz tego pisał. Wczoraj Mertl zagrał świetny mecz, oglądałem kawałek spotkania i byłem zaskoczony jego grą, wygrał nawet jednego seta z Berrerem ale ostatecznie przegrał. Widać że Berrerowi bardzo zależy na zwycięstwie w tym turnieju, co pokazał w meczu z świetnie dysponowanym Czechem. Spodziewam się bardzo wyrównanego meczu, jednak to forma Berrera mnie bardziej przekonuje, Becker jak narazie w tym roku wygrał zaledwie jeden mecz, z Chiundellim co według mnie jakimś specjalnym wyczynem nie jest. Początek spotkania o 16.30
✅ ✅ Wynik: 6:4 6:1

Otrzymane punkty reputacji: +9
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Cabal / Farah wygrają @ 1,22 Bet365 ✅
Cwierćfinał turnieju deblowego w Kolumbijskim Bucaramanga, po raz kolejny typuję w tym tygodniu zwycięstwo Kolumbijskiej pary. Dzisiaj rywalami będą młodzi Argentyńczycy, bez większego doświadczenia w grze deblowej. Renzo Olivo jest lepszym deblistom z tej pary, w zeszłym sezonie dwa razy zagrał w finale turnieju deblowego rangi Challenger, niestety dwa razy przegrywając. Schwartzman w grze podwójnej raczej słabo, bez lepszych wyników, w tamtym u sezonie jeden dobry występ i zwycięstwo u siebie w Buenos Aires w parze z niezłym deblistom Maxime Gonzalezem.
Para etatowych deblistów z Kolumbii po bardzo wymagającym starcie na kortach twardych wybiera powrót na swoją ulubioną nawierzchnię, wybierają poziom Challenger z oczywistego powodu - na poziomie ATP trwa nadal Australian Open w Melbourne i najlepszą opcją na dobrze przygotowanie się do sezonu na kortach ziemnych jest ten Challenger.
Pierwszy mecz Juana i Roberta to trzysetówka z Fallą i Salamancą, aklimatyzacja na kortach ziemnych jak widzimy sprawiła kłopoty, pierwszy przegrany seta a następnie drugi i super tiebreak wygrany bez żadnych kłopotów. Dzisiaj wydaje mi się, że wszystko zakończy się w dwóch setach. Renzo z Diego Sebastianem nie są tak dobrymi deblistami aby w pojedynkę coś zdziałać, zagrali ze sobą w karierze dwa turnieje, ten będzie ich trzecim wspólnym występem i przy szacunku dla młodych Argentyńczyków to za wcześnie by pokonać renomowaną parę Kolumbijczyków.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Alejandro Falla vs Gonzalo Lama 2-1
Alejandro Falla wygra 2-0
1,53 Bet365

Spotkanie II rundy challengera. Zdecydowanym faworytem tej potyczki jest doświadczony 30-letni Falla. Alejandro to 87 zawodnik w rankingu ATP. Sezon zaczął się dla niego bardzo dobrze. Na początku roku wygrany challenger,a ostatnio 2 runda AO.Odpadł z Wawrinka przegrywając 1-3. Jego gra była niezła patrząc na to jak świetnie dysponowany jest obecnie Szwajcar. Tutaj w pierwszym meczu bez problemu wygrał 2-0,ale rywal był słaby. Lama to młody 20-letni zawodnik z Chile. Juniorem wybitnym nigdy nie był. Zeszły rok to kilka dobrych wyników w ITFach. Gdy pojawiał się w challengerach to zazwyczaj odpadał w pierwszym meczu. Widać,że chłopak dopiero przechodzi na wyższy szczebel rozgrywek. W tym roku jeszcze nie grał,a w trwającym turnieju ograł Olivo. Zdecydowanym faworytem jest Falla. Między nimi przynajmniej klasa różnicy. Wszystko przemawia za Alejandro. Także lewa ręka,która może mu bardzo pomóc i okazać się główną bronią na niedoświadczonego rywala. Jeżeli Falla podejdzie na maxa skoncentrowany to wygra bez problemu.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Berland T. - Molchanov D. @3,50 Unibet 2:6 2:6 ⛔ Niestety Molchanov uznał, że to jedyna życiowa szansa, żeby coś wygrać i się sprężył ????

Zupełnie bez bicia powiem, że młodego Francuza najzwyczajniej w świecie nie znam i oglądałem go w akcji pierwszy raz właśnie na tym turnieju w Maui w poprzedniej rundzie z Kuznetsovem. Ciężko powiedzieć czy grał dobrze, bo w tym meczu to Kuznetsov pokazał swoją klasę wyrzucając poza kort lub w siatkę każdą możliwą piłkę ;) Molchanov ostatnimi czasy przegrywa wszystko co przegrać się da. Drugie rundy Challengerów to w obecnej formie szczyt jego marzeń. W eliminacjach AO pożegnał się już w pierwszej rundzie. W Nowej Kaledonii na przełomie roku podobnie, więc jak widać w tym roku też forma na razie nie przyszła.

Abstrahując jednak od formy zawodników chciałbym pokrótce przybliżyć specyfikę owego turnieju. po obejrzeniu kilku meczy pierwszej i drugiej rundy (i zobaczeniu z jaką łatwością odpadają faworyci) uważam, że jest to dobry turniej, żeby grać właśnie na takich graczy jak Berland.
Słońce, plaża, zimne drinki, palmy w koło i puste trybuny (nie licząc starszych panów w hawajskich koszulach ;D ) - tak przedstawia się krajobraz turnieju w Maui (są to zresztą Hawaje). Śmiem twierdzić, że niektórzy zawodnicy z Challengerowego &quot;Topu&quot; przyjechali tu na urlop, a przy okazji uznali, że pograją sobie w tenisa. Tacy gracze jak Berland czy np Garanganga (który odprawił Kosakowskiego i Dancevica) mogą sobie tutaj trochę pograć, a kursy niewątpliwie zachęcają do gry na tych graczy.
Poza tym korty wydają mi się tutaj dosyć wolne (albo to zawodnicy są tak ociężali) i oglądamy bardzo dużo jak na twarde nawierzchnie przełamań, więc wszystko się może zdarzyć.

Tak, więc może bez wielkiego ryzyka, ale uważam, że warto spróbować po kursie 3,50 zagrać ten mecz za parę złotych. Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +21
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Gojowczyk-Berrer 2 @1.8
Nie ma sensu pisac tego samego. Wszystko jest powyzej i w kazdej analizie jest cos o Bererze, co krystalizuje taki typ. Berrer gra dobrze i licze ze bedzie smialo kontynuowac swoj wystep w Heilbronn. Gojowczyka widzialem w Doha oczywiscie, ale biorac pod uwage jaki dziwny zwrot akcji mial jego mecz z Basicem to musze stawiac na starszego Niemca, tym bardziej ze kurs zaskoczyl mnie in plus.

Otrzymane punkty reputacji: +3
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Vesely J. - Haider Maurer A. @1,47 bet365

Nie wiem czemu, ale bardzo lubię i szanuję Austriaka i od kilku lat trzymam kciuki, żeby w końcu się przebił, ale trzeba sobie jasno powiedzieć, że ma 26 lat i chyba jednak poza poziom challengerowy nie przeskoczy.
Za to Vesely to 20 letnia nadzieja czeskiego tenisa. Wysoki, z niezłym serwisem i wcale nie taki słaby technicznie. Ma 20 lat, a juz puka do bram poważnych turniejów. W AO był bardzo blisko przejścia do drugiej rundy (porażka 2:3 z Andersonem) i ogólnie co raz lepiej spisuje się na nawierzchni twardej (wcześniej myślałem, że tylko na ziemi sobie radzi). Niezły mecz z Ungurem w poprzedniej rundzie i myślę, że powinien dać sobię radę z obywatelem Austrii. W pierwszej rundzie natomiast Haider Maurer nie błyszczał, drugiego meczu nie oglądałem, więc ciężko mi się ustosunkować. H2H w zeszłym roku na remis. Grali dwa razy na ziemnych Challengerach i rozdzielili między sobą zwycięstwa. Dla mnie faworytem jednak mimo wszystko Czech.

Bez analizy na dziś:

Struff - Huta Galung @1,35

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Spotkanie: Peter Gojowczyk - Michael Berrer
Typ: 2
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet365
Analiza: 3 dzień z rzędu stawiam na Berrera, o starszym z Niemców pisałem już trochę, możecie poczytać tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f154/f154/f154/f154/f154/f...ml#post4189063 i http://forum.bukmacherskie.com/f154/f154/f154/f154/f154/f...ml#post4185579. Wczorajszy mecz który oglądałem z Beckerem tylko mnie umocnił w swoim myśleniu na temat Berrera, niesamowita pewność z jaką grał budzi rodzi we mnie optymizm, jeśli tylko utrzyma Berrer swój przyzwoity poziom powinien spokojnie odprawić rodaka . Na młodego Gojowczyka przyjdzie jeszcze czas ale nie teraz, w ostatnim meczu z Basic wypadł slabiutko mnóstwo głupich błędów. Stawiam pewnie, kolejny raz na doświadczonego Niemca. Początek spotkania o 18.30
⛔ 6-4 6-4
Do tego moje typy z tego turnieju bez większej analizy
???? Vesely J. - Haider Maurer over 22,5 gemów @ 1,90 Bet365 ✅ Wynik 6-4 7-6 Idealnie:!:
Cóż o Veselym nie będę pisał, bo było o nim powiedziano już wiele on gwarantuje jakiś poziom i trzyma się tego. Będę jednak bronił Austriaka, podobał mi się jego mecz z Czechem Hajkiem, jest wypoczęty mało grał ostatnio, dlatego myślę że spokojnie stać go na przynajmniej jednego seta. Spodziewam się wyrównanego meczu, linia powinna zostać przekroczona.
???? Igor Sijsling - Andrea Arnaboldi 1,25 @ Unibet ✅ Wynik: 6:4 7:5 :!:
Bardzo rzadko tak niskie kursy gram, ale tym razem myślę że warto, Holender w formie mega. Arnaboldi fakt, wygrał z Kavciciem, ale na Sijslinga myślę że to nie wystarczy.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Igor Sijsling - Andrea Arnaboldi 1,25 @ Unibet
Bardzo rzadko tak niskie kursy gram, ale tym razem myślę że warto, Holender w formie mega. Arnaboldi fakt, wygrał z Kavciciem, ale na Sijslinga myślę że to nie wystarczy.
I. Sijsling vs A. Arnaboldi dla Mecz.
KURS: 4.75
PinnacleSports

Kolega chyba raczy żartować ???? Jaka mega forma Igora ? Owszem tutaj dwa mecze wygrał z Kravchukiem i Donskoyem ale wcześniej 3 mecze przegrał z Lu, Mahute i na AO z Kokkinakisem co na pewno chluby mu nie przyniosło (nawet wtedy stawiałem na Igora a taki numer wykręcił) więc oceniajmy formę obiektywnie. Wczoraj widziałem Włocha z starciu z Kavcicem i wyglądał całkiem dobrze. Dobrze biegał, walczył o każdą piłkę, widać że mu mocno zależy. Czy Igorowi będzie mocno zależało ? Przekonamy się już za chwilę, ale Holender nie raz już wałki wykręcał - zarówno jak był faworytem jak i dogiem. Kurs moim zdaniem mocno przesadzony i wcalę się nie zdziwię jak dziś turniejowa jedynka pożegna się z kwalifikantem :cool:

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Bednarek / Kontinen wygrają @ 1,83 Bet365 ✅
Ćwierćfinał turnieju deblowego podczas Challengera odbywającego się w niemieckim Heilbronn. Pojedynek dwóch bardzo dobrze przystosowanych zawodników do gry deblowej, osiągających świetne wyniki na poziomie Challenger z parą zawodników gospodarzy, którzy nigdy nie grzeszyli umiejętnościami potrzebnymi do gry deblowej i po prostu nigdy nie byli w tym dobrzy, Wczoraj wyrzucili poza turniej parę ze Szwedem Siljstromem i dzięki temu dzisiaj kursy są tak wyrównane.
Bednarek nigdy nie grał w parze wspólnie z Henrim Kontinenem, jednak jestem pewny, że sobie poradzą we wspólnej grze. Oglądałem wczorajsze spotkanie pary niemieckiej i wcale nie wyglądało to tak dobrze, Sijlestrom zagrał okropne zawody, rzadko się zdarza, żeby przełamywać jego serwis a wczoraj stało się to aż dwukrotnie, praktycznie zero pierwszego serwisu. Bednarek z Kontinenem nie musieli wychodzić na kort - Czeszcy rywale oddali mecz walkowerem.
Kieruję się w tym meczu w stronę Tomka i Henriego, którzy są dobrymi deblistami i biją na głowę Niemców, którzy grają przeciętnie, nie mają przewagi dzięki zgraniu bo również ze sobą nie grają. Kursy zdecydowanie za wysokie na Bednarka i Kontinena.
Cabal / Farah wygrają @ 1,36 Bet365 ✅
Podobna sytuacja jak w pierwszym meczu tego turnieju, kolejny pojedynek deblowy, w którym na korcie sami reprezentanci Kolumbii. Trzeci mecz Cabala i Faraha w Bucaramandze i trzeci raz nie widzę tutaj innej możliwości jak ich zwycięstwo. Przysłowie do trzech razy sztuka tutaj nie powinno znaleźć swojego znaczenia, nie sądzę, żeby para młodszych Kolumbijczyków Barrientos/Struvay była w stanie pokonać Cabala i Faraha, którzy są kwasyfikowani w piątej dziesiątce rankingu ATP.
Para etatowych deblistów z Kolumbii po bardzo wymagającym starcie na kortach twardych wybiera powrót na swoją ulubioną nawierzchnię, wybierają poziom Challenger z oczywistego powodu - na poziomie ATP trwa nadal Australian Open w Melbourne i najlepszą opcją na dobrze przygotowanie się do sezonu na kortach ziemnych jest ten Challenger.

Pierwszy mecz Juana i Roberta to trzysetówka z Fallą i Salamancą, aklimatyzacja na kortach ziemnych jak widzimy sprawiła kłopoty, pierwszy przegrany seta a następnie drugi i super tiebreak wygrany bez żadnych kłopotów. Dzisiaj wydaje mi się, że wszystko zakończy się w dwóch setach. Renzo z Diego Sebastianem nie są tak dobrymi deblistami aby w pojedynkę coś zdziałać, zagrali ze sobą w karierze dwa turnieje, ten będzie ich trzecim wspólnym występem i przy szacunku dla młodych Argentyńczyków to za wcześnie by pokonać renomowaną parę Kolumbijczyków.
Tak pisałem przy dwóch pierwszych analizach wczoraj Juan i Robert bardzo szybko rozprawili się z Olivo i Schwartzmanem, szybkie dwa sety. Dzisiaj zadanie wydaje się najtrudniejsze, jednak nie powinno sprawić problemów. Barrientos ze Struvayem są całkiem niezłą parą jak na poziom Challenger, osiągają tutaj niezłe wyniki, jednak dzisiaj zagrają pierwszy raz z parą z prawdziwego zdarzenia i ich szansę są raczej porównywalne do zera. Jeśli Juan Sebastian i Robert podejdą do tego meczu na poważnie, nie będą chcieli tutaj wprowadzać żadnych aspektów dla widowiska to jestem spokojny i przebieg i wynik tego meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +9
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Riba-Madrid - Falla 1,45 unibet✅

Liczyłem na trochę wiekszy kurs, przeciez wczoraj Falla brobił trzech PM i to ostatnia uratował cudem, popisując sie boskim stopvolejem ???? No ale buki chyba widzieli z jakim zaangażowaniem grał Kolumbijczyk, wiec ma niemal obowiazek zagrać w finale. Publika licznie zebrania i zwywiołowo pomagająca swojemu pupilowi, tez ma na to swój wpływ.
No ale trzeba przyznać, że Lama zagrał momentami genialnie, zwłaszcza trzeci set. Dobrze serwował, przebijał jak maszyna, świetnie biegał naprawde wymiany pod koniec meczu na poziomie dobrego meczu ATP, Falla momentami musiał siegac po genialne zagrania aby wygrać punkt. Naprawde jeden z lepszych meczów jakie widziałem, mowie o 3 secie bo go widziałem w całości.

No i Riba też się wczoraj nie popisał, męki z Hernandez, meczy nie mozna było obejrzec wiec nic wicej nie mozna napisać. No ale Falla to inna liga i jest naprawde mega zmotywowany, wiec gram go dzisiaj zdecydowanie. Jak Riba zagra na swoim dobrym poziomie, czeka nas kawał meczu ????

Witam w 2014 roku!

Otrzymane punkty reputacji: +19
m@jster 424

m@jster

Użytkownik
????Klahn - Polansky @ Klahn 1.57 William Hill
wynik: 2-0✅

wy rok rozpoczął całkiem dobrze . Pograł trochę w Auckland , gdzie przeszedł kwalifikacje , w I rundzie pokonał Brandsa lecz w następnej poległ z Lu 2:1 ( który potem dotarł aż do finału ) Potem niestety porażka na AO z Dimitrovem 3:1 no i przyleciał do Maui gdzie wygrał dwa spotkania po 2:0 . Wychodzi na to , że forma Bradley&#39;a jest całkiem spoko.
Polansky pomęczył się z Krugerem i wczoraj widziałem go w akcji z Zverevem , tam się chłopaki łamali w II secie dosyć często. Szczerze to Kandayjczyk formą mi nie zaimponował bo gdyby Zverev ogarniczył ilość piłek wyrzucanych w aut to grałby dziś zamiast Petera.
Uważam , że Bradley Klahn w miarę szybko rozprawi się z Kanadyjczykiem , choć ze stawką nie szaleje bo widzimy jakie tam cuda się wyprawiają . ;)

Otrzymane punkty reputacji: +15
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Sijsling-Huta G. 1 @1.33
Do kombinacji jest to dobry typ moim zdaniem. Sijsling zagral ciekawy mecz z Arnaboldim. Wloch naprawde technicznie bardzo dobry zawodnik i mielismy wiele fajnych akcji w meczu. Teraz wiem dlaczego Wloch byl w sierpniu doslownie o wlos od zakwilifikowania sie do US Open. Arnaboldi 26 lat, ale trzeba sie mu pzyjrzec blizej w nastepnych turniejach. Ten mecz z Wlochem bardzo powienien Sijslingowi pomoc pod katem prowadzenia wymian, bo praktyke Holender i wymagania mial wczoraj na wysokim poziomie. Huta Galung ogral wczoraj Struffa, ale Niemiec tragedie gral juz w meczu z De Schepperem i Holender wczoraj go dobil, chociaz tez serwujac po 2-ego seta przy 5-4 omal tego seta Holender nie przegral 5-7. Sijsling wkurzony chyba po australijskich wojazach, poniewaz nic nie ugral w turniejach przed AO i samym Melbourne, hala dla niego zawsze dobra. Sijsling jest lepszym graczem niz Huta Galung, jakiego tankingu tutaj pod rodaka nie bedzie, bo challanger ma pule 100 tysiecy, a to jednak pieniadz juz na tym etapie, takze widze turniejowa &quot;jedynke&quot; w niedzielnym finale.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom