>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 39: Orleans, Tiburon, Medellin, Agri, Rome2

Status
Zamknięty.
juras333 802

juras333

Użytkownik
agri w tym tygodniu nie rusza, no chyba że tam całkowicie inaczej kwale rozgrywają. ale na menstennis też nie widzę nawet listy zgłoszonych do tego czelka

dawson92 11,8K

dawson92

Użytkownik
Darcis - Stakhovsky @ 1,66 / 2-0

Steve po dobrym spotkaniu z Belluccim w Davis Cupie, zagra w Orleans z Ukraińcem. Wcześniej niezły występ na USO i porażka po 4-setowym pojedynku z Isnerem w 2 rundzie oraz wygrany Clay w Trnawie i przegrany finał w czeskim Libercu. Sergiej nic specjalnego ostatnio nie prezentuje - serwis nie daje tylu wygranych piłek co zwykle, sztywny za końcową linią. Jak dla mnie, Darcis bierze to łatwo.

Benneteau - Brown @ 1,57

Julien znowu u siebie. 5 dni temu gładkie 2 sety z Dustinem. Widać, że Francuz pomimo swoich lat świetności, gra w tym momencie niezły tenis, a przede wszystkim funkcjonuje serwis jak trzeba. Brown przeplata świetne spotkania, beznadziejnymi jak przegrany finał z Giannessim. W moim odczuciu, powtórka z przed tygodnia.

Satral - Giustino @ 2,15

Rewanż za Sibiu patrząc od strony Czecha, chociaż moim zdaniem Lorenzo to bierze ponownie tym bardziej, że gra u siebie. Oglądałem tamto spotkanie i powiem szczerze, Satral wyglądał mizernie, Włoch dysponował dużo lepiej serwisem jak i returnem. Giustino rozegrał dobry turniej dochodząc tam do finału przegrywając z Haase po dwóch setach. Z racji tego, że jest młody i mało doświadczony, z pewnością odczuje kondycyjnie i wszystko odbije się tutaj w Rzymie, ale nie sądze żeby miało to miejsce już w pierwszej rundzie pomimo jednodniowego odpoczynku.

Do dubelka wrzucam:

Pavlasek @ 1,36 / 0-2
Kozlov @ 1,66 / 2-0

Co daje nam niezłe 2,27.

Wszystkie kursy z całorocznego. Pozdrawiam

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Gojowczyk @ 2,05 b365 ✅
Bardzo krótko. Dziś idę w stronę Niemca który moim zdaniem tutaj jest faworytem i to zdecydowanym a kurs na niego to jakieś totalne nieporozumienie zagrał bardzo dobry turniej we Francji przez kwalifikacje przebrnął gładko, pokonał Almagro następnie zagrał bardzo dobre spotkanie z Dominikiem. Gojowczyk miał przerwę i ostatnimi czasy rzadko grywał ale widać że wraca do optymalnej formy a nie od dziś wiadomo że Niemiec gdy gdy jest formie to gra naprawdę bardzo dobry tenis jest w stanie narobić kłopotów każdemu dla mnie spore value i
wjeżdżam w zwycięstwo Niemca. Z góry przepraszam za błędy ale piszę z tel na szybko.

Otrzymane punkty reputacji: +13
S 68

skoti96

Użytkownik
Groth-Nguyen 1.66 Bet365
Australijczyk to jak wiemy potężny serwis i raczej długo, długo nic.. Nguyen zrobił na mnie wrażenie w tym sezonie kilkoma wynikami, ale ostatnio gra słabo. W Lexington mimo wygrania z dziadem Witten&#39;em to dużej rożnicy nie było. Ostatnio gładka porażka z Weintraubem, który również opiera swoją grę o serwis. Groth&#39;a oglądałem w meczu z Hiltzikiem. Nie ukrywam kibicowałem młodemu, ale Kangur nie dał mu żadnych szans. Myślę, że dzisiaj serwis będzie górą i Sam wygra.

xavi90 222,1K

xavi90

Znawca - Boks
Tiburon Challenger

Polansky- Mackenzie
2 @2,50

Moim zdaniem kurs zdecydowanie przesadzony i w moich oczach McDonald Mackenzie jest faworytem tego meczu. Dlaczego ? Sprawa jest prosta- jest w świetnej formie- właśnie wygrał turniej wprawdzie rangi ITF ale w przekonującym stylu. Obaj zawodnicy spotkali się rok temu i Mackenzie zwyciężył 6:3 6:1. Polansky ma zaskakująco dobry rok ale wciąż dobre mecze przeplata słabszymi i myśle że Mackenzie to dzis wykorzysta- obaj zawodnicy mają podobne warunki fizyczne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom