>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 37: Szczecin, Nanchang, Istanbul, Banja Luka, Cary, Meknes

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Janowicz to ogarnął? Oglądał ktoś z was cały mecz czy polemizujecie po zobaczonych dwóch punktach? Basilashvili ten mecz przegrał mentalnie, końcówki setów tragiczne i tak naprawdę oddał mu ten mecz. Gdyby pograł trochę cierpliwie to by sprawił większe problemy Janowiczowi, który gwiazdorzył. Do tego MTO brany w 1secie i sądzę, że z 2 mecze jeszcze pogra, a później krecz albo nawet walkower.
Gdyby gdyby. Wygrywa lepszy i takie gdybanie nie ma sensu. Oczywiście, że Basilashvili mocno pomagał (zwłaszcza pierwszego seta gdzie miał przewagę przełamania i ostatni gem serwisowy przegrał popełniając 3DF) ale każdy gracz popełnia jakieś błędy zwłaszcza na tym poziomie. Nikt tu nie mówił że Jurek gra na jakimś kosmicznym poziomie, po prostu to co zaprezentował wystarczyło na tego przeciwnika. Co do medicala to nie jestem pewien czy go potrzebował, czy tylko chciał wytrącić przeciwnika z rytmu...

M 493

milo93

Użytkownik
Chiudinelli/Copil 1.57 bet365 ✅ 6:2 6:1
Gram głównie z tego powodu, że oboje grają dalej więc mają motywację do gry w debla dodatkowo Copil bardzo dobrze serwuje, a Chiudinelli przy siatce jest skuteczny. Rywale polecieli oboje w singlu i niczym się nie zapisali w deblu.

W 0

wolontariusz

Użytkownik
Santillan-Giannessi 2 1.55 Bet365✅
Włoch mial bardzo udany US Open mimo że to nie była jego ulubiona nawierzchnia.W Szczecinie też wygląda dobrze odprawił w dwóch setach Albota(który urwał 2 sety Troickiemu na US Open).Japończyk jest młodszy ,mniej ograny na challengerach,pokonał Sonego która po dobrych meczach obniża loty.Spodziewam się nawet 3 setów więc dla pewności dwudrożny na Włocha.

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Vatutin w poczatkowej fazie meczu gra rewelacyjny tenis.....Monti nie istnieje a mysle ze gra tu na serio nie jak z Ciasem......
Rusek gra mocno nie przez srodek i wiecej psuje hiszpan który słynał badz słynie z regularnosci......a

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Pany poprosze o logiczne ytłumaczenie co to tam sie stało w meczu Montiego z rusakiem...........
ale walił reka w podłoze Monti po meczu ............

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Przecież to ustawka była, Vatutin ma kwale u siebie w Petersburgu, szkoda ze nie zaczeli od 6:0 5:0 40-0

Otrzymane punkty reputacji: +1
mastermaciej 173

mastermaciej

Użytkownik
Casper Ruud - Marco Cecchinato 2 @1,900 //Pinnacle ✅ 1:2 (7:5; 1:6; 2:6)

Dobra, dla mnie ten kurs to gruba przesada. Casper wiadomo, rewelacja ostatnich dni, ale w wieku 17 lat rozgrywać taki maaraton i tego nie odczuć? Ruud zagra dzisiaj siódmy mecz na przestrzeni dziesięciu dni i do tego dochodzi podróż samolotem. Rozegrał kapitalny turniej w Sevilli, gdzie pokonał między innymi Cervantesa czy Taro i finalnie odniósł triumf. Cecchinato w pierwszym meczu bez problemów odprawił Westerhofa. Myślę, że Włoch porozbija po korcie młodego Norwega i przejdzie do ćwierćfinału. Kursy na Caspera cały czas spadają. Nie wydaje mi się on aż taki silny, więc widzę value w becie na Marco.

Otrzymane punkty reputacji: +3
mastermaciej 173

mastermaciej

Użytkownik
Albert Montanes - Constant Lestienne 2 @2.010 //Pinnacle ✅ krecz Montanesa przy stanie 1:1 (3:6; 7:6; 4:5)
Po raz kolejny gram przeciw Montanesowi. Tym razem kurs już nie jest tak pokaźny jak w pierwszych dwóch spotkaniach, ale warty gry. Albert sprawia wrażenie jakby mu się nie chciało w ogóle wychodzić na kort, a jak przestaje trafiać w kort to nie widać żadnego zaangażowania z jego strony. Lestienne zagrał bardzo fajny mecz z Cervantesem, co mnie tylko utwierdziło w przekonaniu, że warto jutro zagrać w jego stronę. Moim zdaniem zmęczony życiem staruszek po dwóch trzysetowych meczach odpuści jutro i to Francuza zobaczymy w półfinale w Szczecinie i całkiem możliwe, że trafi na naszego Jurka, który ostatnio gra świetny tenis. Jak to mówią: do trzech razy sztuka ???? .
EDIT: dopiero teraz zauważyłem, że Constanta można było złapać nawet po @2,40. Szkoda, że tak późno zajrzałem do oferty...

Otrzymane punkty reputacji: +12
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Montanes - Lestienne
2 @2.0 Unibet

Montanes po dwóch trzy setówkach gdzie w obu spotkaniach wyciagał mecz z beznadziejnej sytuacji z polakiem i ruskiem, w obu przypadkach rywale w tym bardzo pomogli. Francuz z drugiej strony ostatnio w niezłej formie i przynajmniej o klase lepszy niz dwaj ostatni rywale hiszpana. Jak dotąd dwa spotkania oba wygrane po 2:0, jutro mam nadzieje ze bedzie podobnie ????

W 0

wolontariusz

Użytkownik
Schnur-Quigley 2 @1.50 bet365
2 runda challengera Cary i pierwsze spotkanie obydwu Panów.Quigley wygląda lepiej odprawił w 2 setach Quiroza który ostatnio jest bardzo dobrej formie(najlepsze wyniki w karierze na hardzie,dobry mecz z Belluccim),jest bardziej doświadczony i przede wszystkim gra u siebie .Nieraz już pokazywał że jeżeli jest w formie potrafi być grozny dla nawet wyżej notowanych rywali.Schnur ograł Krajiceka jednak ten drugi jest od dłuższego czasu pod formą.Schnur jest nieregularny notuje często słabe występy w itf-ach.Kurs niski na granicy opłacalności jednak prawdopodbieństwo powodzenia duże.

W 0

wolontariusz

Użytkownik
Montanes A.- Lestienne C. powyzej 12.5 gemów zawodnik 1 2.15@forbet
Trochę wbrew typom wyżej.Montanes gra bardzo słabo,jednak nadal ma potencjał (zwycięstwa z Sousa ,Bagnisem,Djere urwany set Berlocqowi).I co ważne jest cały czas w rytmie meczowym 4 dni pod rząd wygrywa spotkanie.Ma tendencje do lekceważenia więc może mieć problemy na początku spotkania.Jego deblowym partnerem jest Cervantes więc może mu powiedzieć jak grac Francuz.
Lestienne mnie nie przekonuje ,oglądałem najważniejsze momenty meczu z Cervantesem ,więcej tam było błędów Hiszpana niż dobrej gry Constanta.Francuz ma też problemy z grą przeciwko doświadczonym zawodnikom np. dwie łatwe porażki z Haase.

Spodziewam się albo zdecydowanej wygranej Francuza(przy braku motywacji Montanesa) albo bardzo zaciętego meczu w którym cięzko będzie wytypować zwycięzce dlatego kurs na over.

dx2 277,2K

dx2

Użytkownik
Eysseric-Cecchinato 2 @1.38 expekt
Eysseric czasem grywa niezle okresami. Kiedy Francuz byl postrzegany jako duzy talent i juz w latach 2007 czy 2008 startowal na French Open z dzikimi kartami. Na pewno nie potoczyla sie jego karier tak jak przypuszczano. Cecchinato jednak wieksze ogranie w glownym tourze. Poza tym nad Wlochem wisi widmo dyskwalifikacji jak powszechnie juz wiadomo, wiec Wloch chce dorobic na korcie chyba ile sie jeszcze da. Wczoraj Cecchinato pokonal bedacego na niezelj fali mlodego Ruuda, a ze Szczecin jest challengerem z bardzo wysoka pula nagrode to w tej fazie stawiam na tenisiste bardziej uznanego w ostatnich sezonach.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Napolitano Stefano vs Giannessi Alessandro 3-6 6-7 Brawo TY;)
Giannessi 1,53 Pinnacle 200zł✅✅
Giannessi 2-0 2,2 William Hill 100zł✅✅
Meczyk zaraz więc tak po krótce. Napolitano nie przekonuje mnie swoimi otatnimi wynikami. Z Mertlem wygrał 2-1 ale Czech miał aż 15 breaków z czego wygrał tylko 2. Z Jurkiem grał w 2 rundzie. Ale kto dziś z Jurkiem wygrać nie potrafi??? Wcześniej w US OPEN I runda kwalfikacji i do domu. Gianessi natomiast w US zrobił pare niespodzianek ogrywając Ramanthana Sugite Kamke oraz Kudle. Dopiero w II rundzie lepszy okazał sie od Niego Wawrinka. Fakt to nawierzchnia inna niż w Szczecinie ale może świadczyć o formie zawodnika. Już w Polsce rozprawił się do zera z Santilanem oraz Abotem. Myśle że ten mecz wygra i nawet uda mu się pokusić o 2-0

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
a co to dla niego za różnica czy oddałby mu ten punkt czy krecz? żadna. nie był w stanie normalnie grać to skreczował
z punktu czysto sportowego żadna, i tak i tak przegrywa
ale to czyste skurrrrr coś takiego i współczuje tym co pograli Liestienne
jeszcze te dwa dfy na koniec takie od niechcenia ???? kiedyś dokładnie to samo zrobił Fognini, nie wiem czy nie z naszym Ołówkiem
i to jest właśnie moim zdaniem ustawka, polecenie - nie przegrać to musiał coś wymyślić, stara hiszpanska pierdoła co już nic w karierze nie ugra
nic nie grałem z tego meczu ale tak to widzę, sorry :d

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom