>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 32: San Marino, Aptos, Rio de Janeiro

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Velotti vs A.Gonzalez ⛔ 2-1,szkoda słow,dziad i tyle.
Gonzalez
1,36
bet365

Pojedynek o wejście do ćwierćfinału. Gonzalez przeżywa świetny okres kariery.
2 challengery wygrane pod rząd. Najpierw zwycięstwo w Medellin (Kolumbia) potem w Sao Paulo(Brazylia) Co ważne w 10-u pojedynkach stracił zaledwie 2 sety.
Tutaj w pierwszym meczu rozbił Fernandesa w stosunku(6-2,7-5).Widać,że forma wyśmienita,a co ważne ma wielką chrapkę na trzeci z rzędu tytuł
Velotti nie zachwyca i odpada w I lub II rundach.
Spotkali się ze sobą dokładnie tydzień temu i Gonzalez bez najmniejszych kłopotów ograł rywala (6-2,6-2)
Nic tylko grać i to grubo.

Virgili vs Kavcic
Kavcic
1,28
bet365

Kolejny pewny bet do dubelka na dzisiejszy dzień.
1082 w rankingu Włoch vs 124 Słoweniec. Umiejętności zdecydowanie na korzyść Kavcica. Jest to zawodnik o 2 albo i 3 klasy lepszy od rywala.Włoch odniósł spory sukces pokonując w pierwszym meczu Nedovyesova(tym samym przerwał serię 6 porażek z rzędu) , ale na Blaza jego umiejętności są po prostu za słabe. Jeżeli tylko Słoweniec podejdzie na poważnie to szybkie 2-0 na jego korzyść.

Polecam te 2 spotkania. Powinno być izzi.

greeey 1,5K

greeey

Użytkownik
Agustin Velotti - Alejandro Gonzalez : 2 @ 1.35 ⛔⛔⛔ JAK MOŻNA SKOPAĆ TAK MECZ -,- / Betsson
Tutaj tak jak już kolega wyżej lekko zaznaczył, gram na zdecydowanego faworyta, zarówno tego meczu i jak i całego turnieju. Gonzalez w wyśmienitej formie, nie dawno odprawił z kwitkiem właśnie Velott&#39;iego, wiec nie spodziewam się by przez kilka dni coś się zmieniło w tym wynik tego pojedynku. Krótko zwięźle, stawiam na Gonzaleza.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Virgili vs Kavcic
Kavcic
1,28
bet365

Kolejny pewny bet do dubelka na dzisiejszy dzień.
1082 w rankingu Włoch vs 124 Słoweniec. Umiejętności zdecydowanie na korzyść Kavcica. Jest to zawodnik o 2 albo i 3 klasy lepszy od rywala.Włoch odniósł spory sukces pokonując w pierwszym meczu Nedovyesova(tym samym przerwał serię 6 porażek z rzędu) , ale na Blaza jego umiejętności są po prostu za słabe. Jeżeli tylko Słoweniec podejdzie na poważnie to szybkie 2-0 na jego korzyść.
Jakich sześciu porażek z rzędu?

Polecam przeczytać ten post autorstwa użytkownika BLAISE:
http://forum.bukmacherskie.com/f154/tydzien-32-san-marino-aptos-rio-de-janeiro-94921.html#post3784952

Zepewne tam, gdzie sprawdzasz wyniki/statystyki, nie ma uwzględnionych kwalifikacji do challengerów. Włoch kilka razy w ostatnim czasie przeszedł takie właśnie kwalifikacje.

Typu nie neguję - Kavcic to na razie za wysokie progi dla Włocha, choć Virgili zapewne za nie długo trochę podskoczy w rankingu. W kwalifikacjach do challengerów pokonał w ostatnich tygodniach kilku średniej klasy zawodników, jak na ten poziom i to nam dużo mówi o jego potencjale. Dzisiaj Włoch najprawdopododniej przegra, ale ten rok może skończyć w TOP500 rankingu.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Virgili-Kavcic Typ Virgilig 3,51 eFortuna ⛔⛔⛔ Niestety Kavcic bardziej regularny
Kavicic pewniak haha dobre żarty, młody włoch to rewelacja tego turnieju nie zdziwię się jak dojdzie tu nawet do finału, agresywna gra z głebi kortu, dużo skrótów,kończy wymiany bardzo szybko a jeśli Kavcic będzie tylko przebijał co ma w zwyczaju robić to nie ma szans na zwycięstwo,kursy powinny być w granicach 1,70-2,50 a to co zaproponowali bukmacherzy to promocja,Blaz nie gra nic rewelacyjnego,Delbonis mu pokazał jego miejsce w szeregu w półfinałowym meczu w Libercu, jeśli będzie przebijał na środek kortu Włoch go szybko wykończy i gładko wygra,próbówał to robić Nedovesov i zdecydowanie poległ,po takim kursie nie warto grać Słoweńca który jest bardzo chimeryczny i jeśli mu nie idzie potrafi oddac seta bez walki, publiczność stanie murem za Virgilim co jest kolejnym argumentem czemu warto na niego zagrać.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Oj, ale Cie fantazja poniosła, az w szoku jestem, oczy bola normalnie ???? Widziałem jego mecz tutaj jasne potrafi skończyc pilke itp ale na jedna wygrana robi 5 bledow. Dlatego jest w rankingu gdzie jest. Gdyby grał tak jak go opisałes to był by w okolicach pierwszej setki i wtedy były by takie kursy, ale sa i tak za wysokie na Kavcica. On z takich rywali najczesciej robi miazge, wygrywa, moze nie do 1 czy 2 bo poza regularmoscia nie ma za duzo do zaproponowania ale na 99% challangerowych chłopaków to wystarczy. Fajną bajke opisałes, ale to tylko bajka ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Oj, ale Cie fantazja poniosła, az w szoku jestem, oczy bola normalnie ???? Widziałem jego mecz tutaj jasne potrafi skończyc pilke itp ale na jedna wygrana robi 5 bledow. Dlatego jest w rankingu gdzie jest. Gdyby grał tak jak go opisałes to był by w okolicach pierwszej setki i wtedy były by takie kursy, ale sa i tak za wysokie na Kavcica. On z takich rywali najczesciej robi miazge, wygrywa, moze nie do 1 czy 2 bo poza regularmoscia nie ma za duzo do zaproponowania ale na 99% challangerowych chłopaków to wystarczy. Fajną bajke opisałes, ale to tylko bajka ????
Kolega Gawronix przynajmniej szuka dobrego kursu.
Virgili to nie zły talent który dobrze serwuje i ma całkiem fajnie bije piłkę, walczak. Chłopak ma większy potencjał niż wskazuje na to ranking. No, ale Włodar, który jest największym specem od tenisa tutaj, wie, że kolega Gawronix, jak to powiedziałeś &quot;fajne bajki opisuje&quot;.

To, że Blaz kolejny raz jest faworytem, to nie oznacza, że chłopak, pomimo daleko rankingu, jest słaby i nie posiada umiejętności.
Jeśli się lepiej poprowadzi, ma szansę szybko wskoczyć na wyższe miejsca w rankingu. Popytaj tych, co znają się lepiej od Ciebie na tenisie.
????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Kolega Gawronix przynajmniej szuka dobrego kursu.
Virgili to nie zły talent który dobrze serwuje i ma całkiem fajnie bije piłkę, walczak. Chłopak ma większy potencjał niż wskazuje na to ranking. No, ale Włodar, który jest największym specem od tenisa tutaj, wie, że kolega Gawronix, jak to powiedziałeś &quot;fajne bajki opisuje&quot;.

To, że Blaz kolejny raz jest faworytem, to nie oznacza, że chłopak, pomimo daleko rankingu, jest słaby i nie posiada umiejętności.
Jeśli się lepiej poprowadzi, ma szansę szybko wskoczyć na wyższe miejsca w rankingu. Popytaj tych, co znają się lepiej od Ciebie na tenisie.
????
Jest ich nie wielu ???? To po pierwsze a po drugie. Koles widział jego jeden mecz i pisze bajki taka jest prawda On o tym wie i ja o tym wie. A Ty go bronisz? Kończe dyskusje ????
A, że ktoś ma szanse wskoczyć do rankingu no ja Cie prosze. Gawron tez ma szane a nie bedzie w pierwsze setce. Prowadzić to sie moze kobieta ???? Ktoś jest słaby albo nie i tyle. Włoch to janek których Kavcic połyka na 2 sniadanie i tyle. Pisac analizy i szukanie duzych kursów na sile to kazdy umie i pisanie dziwych baejk. Kolega nie postawił na ten mecz wiecej niz 10zł wiec o czy my rozmawiamy. Ja tez moge od dzisiaj pisan analizy do takich kursow i pewnie bede wtedy musial pisac podobne bajki jak koledzy wyzej.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Nie popadajmy w skrajność . Dużo ostatnio typów w stylu ,,kiedyś może być z niego zawodnik&#39;&#39; ... Panowie , koleżka z Włoch ma 23 lata w więc jakiś młodziutki bardzo nie jest a 1000 któryś ranking mówi wszystko . Nie róbmy super talentów z gości którzy nie go nie posiadają .
Pisanie że Del Bonis pokazał Kavcicovi w Libercu jak się gra , a pokazał bo jest lepszym zawodnikiem po prostu . Del Bonis przy Virgili to jakby porównywać Arsenal Londyn do mistrza Wysp Owczych ...

M 0

martinoo

Użytkownik
Trungelliti-Garin
Witam, co sądzicie o tym meczu?? Łatwe zwycięstwo Trungellitiego nad Capdevilem pozwala uważać Argentyńczyka za faworyta, myślicie że da rade w dzisiejszym meczu??

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Nie wiem panowie co wy mieliście z tym Gonzalezem, wiadomo, że po tylu meczach w końcu musi przyjść gorszy fizycznie mecz, szczególnie w 3 setowym meczu jak dzisiaj. To nie są maszyny, a to przecież tylko CH.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Kavcic wygrał , zagrał słabo . Pokpił trochę sprawę w 2 secie i dał Włochowi wejść w uderzenie . Jednak trzeba zaznaczyć że wiele piłek wystawiał na środek kortu i Virgili nie musiał się wysilać .
Żaden talent , jednostrzałowiec który często wywalał bez sensu po autach . Wiadomo że zdarzały się winnery dość efektowne ale trudno żeby ich nie było przy tak ryzykownej grze . Zepchnięty do defensywy był bezradny .
Wystarczyło dać piłkę trochę bliżej linii lub ruszyć go i od razu popełniał błąd .

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Dustov 1.99 betsafe
Kurs, jak na moje oko zawyżony, dlaczego? Rywal wcale najmocniejszy nie jest dużo prostych błędów, słabe wyniki, chociaż tutaj prezentuję się przyzwoicie. Ale dlaczego na Dustova? Dlatego gdyż oglądałem jego poczynania tutaj, mecz z McGee to mecz bez historii. ale w spotkaniu z Rochusem grał znakomicie, zdobywając 20 asów. Dustov przez cały turniej serwuje w okolicach 50-60% pierwszego podania, to nawet niezły wynik, do tego trzeba dodać że wygrywa ponad 80% swojego pierwszego podania. Demolka Irlandyczka mówi mi że Dustov po kontuzji znowu chce zaistnieć i osiągnąć tutaj dobry wynik. Rywal jak najbardziej do ogarnięcia.
Schwank 1.56 betsafe
Argentyńczyk powinien tutaj rozprawić się z młodym, 17-letnim rywalem. Garin ma talent, ale narazie nikogo znaczącego nie pokonał, łatwe porażki z Andreozzim, czy będącym bez formy Souzo. Tutaj pokonał dwóch mocno przeciętnych, co by nie powiedzieć słabych rywali. Schwank się odradza, ostatnio dobra gra, finał w Sao Paulo, a tutaj jak narazie nie stracił seta. Jego gra wygląda dobrze, dla porównania dodam iż Schwank rozniósł Trungielittiego6-2,6-1, a Garin się z nim męczył i miał dużo farta że wygrał. Uważam ze doświadczenie weźmię górę nad młodzieńczym zapałem Garina. Schwank &quot;powinien&quot; to wygrać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 1,3K

jasper

Użytkownik
Klahn 1.83 Bet365
7/5 4/6 6/2

Odesnik to chyba jeden z niewielu zawodników z USA, którzy wolą grę na mączce niż hardzie. Szczerze nie rozumiem dlaczego kursy są tutaj wyrównane. Klahn zdecydowanie lepszy okres. Odesnik na hardzie potrafi przegrać na prawdę z miernymi zawodnikami. Na prawdę nie widzę atutów po stronie starszego Amerykanina. Krótko bo zaraz mecz, szczerze polecam.

T 95

typychecmana

Użytkownik
Gimeno-Traver - Volandri
Kurs : 1.53
Serio ? Po takim kursie gram za grubo. Volandri gra padake. Wczoraj przez głupotę Rufina mega głupote kretynizm i idiotyzm wygrał na farcie. Rufin udający Nadala opaska na głowę froty na dłoniach w momencie keidy miał BP i SP a ich miał masę to robił kroki w bok i na siłę walił z forehandu mając piłkę na backhand chciał kończyć jak Nadal tylko szkoda że trafiał w Volandriego i odsłaniał caly kort. Dla mnie to idiota ale z drugiej strony Volandri tylko przebijał serwis wolniutki uderzenia z backhandu jakieś takie niemrawe bez siły ale dokładne a forehand to tylko zaproszenie do huknięcia a takie ma Gimeno Traver to nie ma co porównywać 1.53 kurs tylko dlatego że Volandri jest w półfinale po takiej grze buki powinny dać kurs w maksie 1.3 na gimeno pozdro

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Volandri gra padake. Wczoraj przez głupotę Rufina mega głupote kretynizm i idiotyzm wygrał na farcie. Rufin udający Nadala opaska na głowę froty na dłoniach w momencie keidy miał BP i SP a ich miał masę to robił kroki w bok i na siłę walił z forehandu mając piłkę na backhand chciał kończyć jak Nadal tylko szkoda że trafiał w Volandriego i odsłaniał caly kort. Dla mnie to idiota ale z drugiej strony Volandri tylko przebijał serwis wolniutki uderzenia z backhandu jakieś takie niemrawe bez siły ale dokładne a forehand to tylko zaproszenie do huknięcia a takie ma Gimeno Traver to nie ma co porównywać

Trudno sie nie zgodzic. Przede wszystkim slabo gra Volandri. Duzo watpliwej jakosci balonikow, sporo przebijanek, ktore nie prowadza do niczego dobrego. Raz na 15 zagran dobry fh to troche malo, nawet na poziomie chall. Jakos te 2-3 rundy przechodzi, potem zazwyczaj klopoty. Serwis beznadzaiejny i deliaktny. Nie ma wielkiej rotacji ani kierunku, zwykle wprowadzenie pilki do gry. Bh kuleje. Ok wygral dwa challe niedawno ale jacy rywale... kazdy kumaty gracz w tej chwili robi z Pippo co chce. Gimeno jest obecnie o klase wyzej ale on pajacowac tez potrafi.

T 95

typychecmana

Użytkownik
Donskoy-Klahn
2.40 sportingbet
W tym spotkaniu szanse 50 na 50 więc zdecydowanie wole zagrać na klahna. Donskoy to dzikus raz potrafi zagrać fantastycznie by jutro odwalić babola myślę że dzisiaj przegra przez brak stabilności. Klahn nie kombinuje gra swoje nie ryzykuje wali mocno kiedy może taki typowy chellangerowiec na kortach twardych z potencjałem za kilka lat w US Series napewno namiesza. Rosjanin jest lepszy od dzisiejszego przeciwnika jedynie w bronieniu lubi grę defensywną ale z iloma takimi tenisistami Klahn wygrał? z prawie każdym. 2.40 kurs to jest bajka i warto zagrać bo Bradley w każdym aspekcie jest lepszy od Donskoya na kortach twardych.

T 95

typychecmana

Użytkownik
Evans - Klahn
2.00 Bet365
Wyniki świadczą za Evansem ostatnio świetna forma finał w Vancouver tutaj również. Natomiast gra jest za Klahnem. Ma lepszy serwis i potrafi dominować wymiany. Szansę są 50 na 50, ale warto pograć Klahna, gdyż to walczak jakich mało.
Filippo Volandri - Marco Cecchinato
3.75 bet365
Volandri w tym turnieju nie zachwyca. Męczarnie z jakimiś itfcami w 2 pierwszych rundach, a potem to już tylko fart. Z Rufinem nie wygrał, bo francuz przegrał ze swoją olbrzymią głupotą, a o Gimeno to szkoda pisać większego frajerstwa dawno nie widziałem. Natomiast Marco gra turniej życia. 3 setówka z Veselym, który obecnie jest zdecydowanie lepszym tenisistą niż Volandri nie ma co porównywać oraz ze Struffem który Volandriego by zmiótł i to w 2 setach pewnie 6;3, 6;3. Dla mnie kurs 3.75 to prezent od bukmacherów. Nic tylko zagrać

Otrzymane punkty reputacji: +12
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Filippo Volandri - Marco Cecchinato 3.75 Bet365 Volandri w tym turnieju nie zachwyca. Męczarnie z jakimiś itfcami w 2 pierwszych rundach, a potem to już tylko fart. Z Rufinem nie wygrał, bo francuz przegrał ze swoją olbrzymią głupotą, a o Gimeno to szkoda pisać większego frajerstwa dawno nie widziałem. Natomiast Marco gra turniej życia. 3 setówka z Veselym, który obecnie jest zdecydowanie lepszym tenisistą niż Volandri nie ma co porównywać oraz ze Struffem który Volandriego by zmiótł i to w 2 setach pewnie 6;3, 6;3. Dla mnie kurs 3.75 to prezent od bukmacherów. Nic tylko zagrać
Świetny typ, sam go zagrałem po jeszcze wyższym kursie 4,33. Po tym co widziałem jak Gimeno przegrał pierwszy set ze stanu 5:2 spodziewałem się kursów na finał 1,50-2,50 przynajmniej! Bukmacherzy wyskoczyli z olbrzymim value. Dobra robota, bo turnieju nie oglądałem tylko czytałem Wasze opinie o tym jak Volandri się męczy na tym turnieju to grzech by było tego nie zagrać. Mecz co prawda jeszcze trwa, ale wszystko na razie układa się po naszej myśli.

T 95

typychecmana

Użytkownik
Błąd ogromny bukmacherów, w finale wystawić kurs ponad 4 na zawodinika, który ograł bez problemowo Struffa, a jeszcze wcześniej Veselego to kpina i śmiech. Tylko grać za grubo i się cieszyć.

Na dzisiaj polecam również

Jonathan Erlich/Andy Ram - Chris Guccione/Matt Reid
Chris Guccione/Matt Reid 2.62 Bet365

To jest tylko przeczucie. Wyniki, osiągnięcia po stronie Erlicha i Rama bezdyskusyjnie. Ale czy im się nie pomylił Aptos Chellanger z innym turniejem? trochę za niska ranga jak dla nich. Finał owszem każdy chce go wygrać, ale to jak grali w 2 rundzie woła o pomstę do nieba. Guccione przy siatce grać potrafi a Reid nieźle returnuje. Erlich Ram to nie są wybitni debliści i to warunkuję mój typ

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom