>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Tydzień 29: Granby, Binghamton, Recanati, Scheveningen, Tampere

Status
Zamknięty.
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Lamasine-Satral 2 @1.5
Mlody Czech notuje bardzo dobry sezon i przebojem wdarl sie do challengerow. Bardzo dobra forma, bardzo dzielnie walczyl z Carreno Busta i Cervantesowi kiedy ci zawodnicy wygrywali challengery, wiec moze czas na na kolejny ciekawy wynik. Ogolnie Czech dosc kompletny zawodnik, mysle ze caly czas bedzie korzystac z dobrej formy, a te wygrane sety z duzo bardziej utytulowanymi zawodnikami tylko dodaja motywacji. Lamasine ogral Melzera tutaj chyab oddajac w 3 gemach. Serio? To jzu wsyztsko wiadomo jak ten mecz wygladal. Moze nie doceniam Francuza, ale ale udzielam kredytu mlodemu Czechowi. Kandayjskiego challengera sobie podaruje chyba, bo dwa razy mnie Kandyjczycy o dziwo przejechali. Licze, ze Satral poprawi troche statystyke.

Otrzymane punkty reputacji: +5
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Lamasine-Satral 2 @1.5
Podbijam, poleciała reputka. Obyśmy się tylko nie pomylili :razz:
Wczorajszy dzień tragedia, Cervantes wygrywa 1 seta 6:2, następnie 2:6, 1:6. A o Polanskim i poziomie żenady jaki zaprezentował to można by napisać dużo. Bardzo dużo.
Do tematu od siebie dorzucam:
Hamou - Ghem
Ghem 1.44 ✅
Nie będę ukrywał, że po prostu nie lubię gry Hamou. A w zasadzie jego zachowania na korcie. Liczę, że solidny challengerowiec Ghem da mu lekcję pokory.
Haase - Ungur
over 20.5 1,90 ✅
Ungur 4.00
⛔ (a miało być tak pięknie)
Holender musi brać pod uwagę, że w przyszłym tygodniu gra turniej w Gstaad, gdzie będzie bronił punktów za półfinał. Także prawdopodobne jest, że odpadnie dzisiaj, albo w nastepnej rundzie
Jestem po prostu konsekwentny. Dodatkowo w Gstaad broni tytułu w deblu, o czym nie wspomniałem wcześniej.
Basilashvili - Martin
Martin 1.72 ⛔ (Kolejny mecz, którego nie rozumiem. Ale w sumie to walić)
Jak dla mnie to Nikoloz nie ma podejścia do będącego w takiej formie Martina. Już pomijając fakt, że Gruzin jest bodajże na 2 miejscu w oczekiwaniu na ewentualne kwalifikacje do Hamburga i prawdopodobnym jest, że tam zagra. Martin dobre wyniki ostatnio, wczoraj pokonał Nedovyesova. Kursy też lecą w dół.
De Bakker - Munoz-De La Nava
Munoz-De La Nava 2,37 ⛔
Z turnieju w Hamburgu wycofał się Golubev. Jak to się ma do tego spotkania? Ano tak, że De Bakker wskoczył w jego miejsce. Także liczę na to, że dzisiaj Thiemo pakuje manatki wraz ze swoim kolegą Robinem Haase i biegusiem udają się do Hamburga. Pomijając fakt gry w Hamburgu, Hiszpan jest dobry na clayu, kilka finałów i półfinałów challków osiągnął. Chyba warto się pokusić.

Otrzymane punkty reputacji: +1
juras333 802

juras333

Użytkownik
De Bakker - Munoz-De La Nava
Munoz-De La Nava 2,37
Z turnieju w Hamburgu wycofał się Golubev. Jak to się ma do tego spotkania? Ano tak, że De Bakker wskoczył w jego miejsce. Także liczę na to, że dzisiaj Thiemo pakuje manatki wraz ze swoim kolegą Robinem Haase i biegusiem udają się do Hamburga. Pomijając fakt gry w Hamburgu, Hiszpan jest dobry na clayu, kilka finałów i półfinałów challków osiągnął. Chyba warto się pokusić.
nie wiem czy zauważyłeś, ale Munoz także jest zgłoszony do kwalifikacji, więc to żaden argument

J 216

jeckob10

Użytkownik
5.50 na Augera Aliassime w meczu z Nishioką.Warto to pograć?Nie miałem jeszcze okazji oglądać tego młodziaka oprócz fragmentów jego meczów na yt ale widzę tutaj dość mocne zaineteresowanie jego osobą.Nishioka chyba jakiegoś szału w tym turnieju nie robił.Powie mi ktoś czy warto to pograć czy raczej młodziak jest skazany na pożarcie.
Potem do usunięcia.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Fratangelo 1,35 Pinnacle✅

Tutaj ide zdecydowanie w strone Fratangelo, pisalem o nim przy okazji meczu 1r mozna przeczytac na poprzedniej stronie nie bede sie powtarzal. Wczoraj pokonal mlody talencik po trzech setach i teraz jest zdecydowanym faworytem do wygrania calego turnieju...

Meister przeszedl kwale i ma fajne drabinke i to wykorzystuje. Ogladalem wczoraj jego mecz z Kutrovskym i naprawde slaby poziom, momentami przypiominalo to mecz dwoch ogranietych zawodnikow tak to slabiutko`to`wygladalo. Meister zdecydowanie slabszy od dzisiejszego rywala, slabszy w kazdym elemencie jest strasznie nie regularny,`wygrywaja przebijajacz ja zza siatka ma dobrego zawodnika to jest bez szans. Notuje niezle wyniki w tym sezonie, ale po tym co widzialem wczoraj musze przeciwko niemu zagrac ???? `

Millot`1,40 unibet✅

Kto widzial wczoraj mecz Quigley - Polansky, wie czemu gram dzisiaj przeciwko Ameryjaninowi. Ten mecz to byl kabaret,`poziom futuresow i to u pan. Amerykanin w 3 secie 2 razy wygral swoje podanie i to po bolach. Polansky nie umial przebic 4 pilek pod rzad, Amerykanin nie lepszy,`lamali sie jak w WTA serio sewisu zero regularnosci dno ???? `

Milton solidny zawodnik, jest i klase lepszy od swojego rywala i na pewo to dzisiaj udowodni. Quigley pokonal tutaj dwoch slabiutkich zawodnikow gospodarzy teraz trafia na dobrego zawodnika, ktory dobrze prezentuje sie w ostatnich tygodniach. 5 setow z Pospisilem na Wimbledonie to pokazuje...

Co do mlodego talencika to odpuszcze dzisiaj chyba, chodz sie jeszcze zastanawiam ???? Wczoraj wygral zgodnie z planem, ale tak jak pisalem King`to`nie byl zbyt wymagajacy rywal i duzo pomagal. Jednak Japonczyk dzisiaj to lepszy rywal, opiera gre na regularnosci juz nie bedzie glupich bledow i moim zdaniem`ogarnie dzisiaj Felixa, ale na pewno bede mu kibicowal...

Otrzymane punkty reputacji: +5
J 1,3K

jasper

Użytkownik
5.50 na Augera Aliassime w meczu z Nishioką.Warto to pograć?Nie miałem jeszcze okazji oglądać tego młodziaka oprócz fragmentów jego meczów na yt ale widzę tutaj dość mocne zaineteresowanie jego osobą.Nishioka chyba jakiegoś szału w tym turnieju nie robił.Powie mi ktoś czy warto to pograć czy raczej młodziak jest skazany na pożarcie.
Potem do usunięcia.
Młody mi imponuje, ale mimo wszystko Nishioka to jeszcze za duża półka jak dla niego. Wczoraj trzymał świetnie wymiany, na koniec jak miał pozycję uderzał i/o fh i najczęściej nie było czego zbierać. Nie było tego bardzo dużo. No ale trzeba pamiętać, że ma 14 lat, jeszcze mało mocy w ręce, słabszy serwis i Kinga wczoraj za przeciwnika.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
De Bakker 1,57 unibet✅

Jeszcze dzisiaj wypatrzylem taki bet, nie wiem czemu nie wczesniej bo wydaje mi sie to naprawde pewna opcja... Holender w naprawde swietnej formie, w DC pokonal Thiema, tutaj dwa spacerki. Latwe zwyciestwo nad Gambosem moze robic wrazenie. Thiemo naprawde dobry sezon na cegle, dzieki temu jest bliskmo top100 u siebie z Haase jest glownym kndydatem do wygrania tego turnieju. Dzisiejszy rywal nie wydaje sie grozny, na pewno Holender jest lepszy i jak zagra swoje to powinnien wygrac...

Munoz-De La Nava swietny bilans na cegle w tym sezonie wygral dwa challangery moze robic wrazenie. Ale mnie On wogle nie przekonuja widzialem jego mecz w Poznaniu i chlopak sie osmieszyl. Polega na regularnosci i tyle zero serwisu naprawde slabo to momentami wyglada jak zza siatka stoi ktos ogarniety. Holender jest dla mnie lepszym zawodnikiem, potrafi skonczyl pilke, zagrac agresywnie`i gra u siebie i w jego wypadku to ma spore znaczenie moim zdaniem...

Otrzymane punkty reputacji: +25
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Fucsovics @ 1,68 pinnacle ✅
Lubi grać we Włoszech tu czy Bergamo, dobry serwis, bardzo fajnie wykorzystuje geometrie koru, czysci linie oraz w małych gierkach te stop woleje tez ma fajne. Pyknal Cipolle ktory naprawde tutaj rozgrywal dobre zawody swoimi slajsami. Mertens przecietny chlopak, troche pobiega raz na jakis czas strzeli mocniej ale to za mało na Węgra.

Otrzymane punkty reputacji: +25
interbulls 15

interbulls

Użytkownik
Nikoloz Basilashvili - Thiemo De Bakker #1# 2.62 bet365 .✅

Wysoki kurs skłania mnie do zagrania w stronę Gruzina którego obserwuje już od dłuższego czasu, gra szybko , ofensywnie , widać ,że ma duży potencjał i moim zdaniem już niedługo zagrzeje do 100 ATP , co do Holendra nie widziałem go w tym turnieju ,ale pamiętam z innych i nie mam zbyt dobrych wspomnień , na pewno w moim odczuciu potencjał wyższy po stronie Nikoloza ,a i obecna forma w tym turnieju wydaje mi się być lepsza, dlatego grzechem jest nie zagrać w stronę Basilashviliego.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Basil bardzo dobrze tutaj gra, każda piłke stara sie zabic płaskim strzałem i o dziwo mu to wchodzi, do dropów Florka miał problem dojsc. Bakkera w tym tygodniu nie widziałem, ale doszedł tak daleko wiec w formie musi byc a jak jest w formie to jednak stawiam go ciut wyzej od rywala
Poki co i tak deszcze

/edit
W Holandi chyba dzis nie zagraja, deszcz, wiatr , sztorm

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Millot - Bester 1 1.55 pinakl
w normalnych okolicznościach pewnie nie płacili by więcej na Millota niż 1.3, ale dlatego że finał w kanadzie , na przeciwko kanadyjczyk więc buki wystawiły w mojej opinii za duże kursy na francuza. Millota widziałem w meczu z Quigleyem i wyglądał całkiem dobrze , trzeba dodać że był to najtrudniejszy mecz w turnieju dla Millota ale ładnie się pozbierał i odrobił strate brejka w 3 secie. Co do Bestera , nie widzialem go w tym turnieju . pokonał Lacke w 1 rundzie ale nie biore tego wyniku jakos całkiem serio. Wczoraj ograł Nishioke i to już robi wrażenie ale japończyk potrafił stracić seta z 14 latkiem więc to też o czymś świadczy . Millot w tym turnieju calkiem dobrze serwuje , spora ilość asów, co prawda daje sporo szans BP przeciwnikom ale większość ich broni . Lewa ręka Millota też zapewne będzie sporym utrudnieniem dla Bestera. Do tego dochodzi aspekt doświadczenia , Millot już wygrywał challengerey dla kanadyjczyka to jest najwiekszy sukces i nie wiadomo jak wytrzyma cisnienie. Podsumowując gram na doświadczenie i poprostu na lepszego zawodnika.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom