>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Tydzień 29: Granby, Binghamton, Recanati, Scheveningen, Tampere

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Granby

Surface: Hard
Prize Money: $100,000
Tournament website: http://www.challengerbanquenationale.com/#tab-1
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/877/mds.pdf

Binghamton

Prize Money: $50,000
Tournament website: http://binghamtonchallenger.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/670/mds.pdf

Recanati

Prize Money: €42,500 +H
Tournament website: http://www.atprecanati.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/1743/mds.pdf

Scheveningen

Surface: Clay
Tournament website: http://sport1open.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/686/mds.pdf

Tampere

Surface: Clay
Tournament website: http://www.tampereopen.fi/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/221/mds.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Sharan/Skupski - Weissborn/Safwat 1.44
Bozolijac/Cipolla - Guez/Boutillier 1.5
Dubel Bet 365 Dubel 2.16 ✅✅✅ w sumie bez problemów ????

Sharan/Skupski
Nie wiem skąd ten kurs na Skupskiego i Sharana, wszak to bardzo ograni i co najmniej solidni debliści na szczeblu challengerowym (z kilkoma dobrymi wynikami nawet w ATP). Co prawda będzie to ich pierwszy wspólny występ, ale ich rywale mają ich wspólnie na koncie tylko jeden i nie sądzę, aby to stanowiło jakiś spory handicap dla nich. Zarówno Safwat jak i Weissborn to może i mają jakieś wyniki deblowe (nawet wygrali w ITFw tym jedynym wspólnym występie), ale rywale z jakimi wygrywali to w połowie totalne &quot;no name&quot;, więc tych wyników nie należy traktować zbyt poważnie. Tutaj nie dość, że nawierzchnia nie będzie ich sprzymierzeńcem to i rywale z jakim raczej dotychczas nie mieli okazji się mierzyć. Kurs imo przesadnie wysoki.

Bozolijac/Cipolla
Nie widzę tu wielkich szans dla&quot;żabojadów&quot;. Żaden z nich nie jest choćby przeciętnym deblistą. Kurs 1,5 mega wysoki. Taka para jak Cipolla z Bozoljacem to idealne zestawienie - &quot;młotek&quot; - Ilija plus &quot;technik&quot; Flavio. Obaj nie raz udowadniali, że debel nie jest im obcy (Serb szczególnie w rozgrywkach Davis Cup, gdzie w parze z Zimonjicem potrafil ograć nawet samych braci) a Cipolla nawet w tym roku wygrywał już challengery. Do tego rok temu tutaj Bozolijac był w finale singla i wygrał debla w parze z Tosicem.

Otrzymane punkty reputacji: +46
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Sekiguchi S. - Dancevic F. 2 @ 1,43 1xbet
W normalnych okolicznościach zastanowiłbym się nad graniem na Franka. Jednak Kanadyjczyk u siebie zawsze dobrze grał. Tego challengera wygrywał w przeszłości kilkukrotnie, w tym ostatni raz 2 lata temu, jeszcze gdy pula nagród była w franicach 50k. To właśnie po tym sezonie nastąpił straszny zjazd Dancevica. Potem sporadycznie pojawiał się na arenie ATP, schodząc raczej poziom niżej. Na szybkich nawierzchniach radzi sobie najlepiej, bo pozwala mu na to dobry, płaski serwis i silny forehand. Dłuższe wymiany raczej nie dla niego, bo nie jest zbyt dobry na returnie. Nie będę czarować, że znam Japończyka, bo gość okupuje okolice 400 miejsca i klepie same futersy. Jak dla mnie obowiązkiem jest ogranie takiego ogórka. Szczególnie u siebie w Kanadzie, gdzie Frankowi idzie zdecydowanie najlepiej.

marsel 107

marsel

Użytkownik
Ante Pavic v Matija Pecotic @ 2,20 WilliamHill ⛔ Widzu miał rację, Pecotić grał, a Pavic przeszkadzał sam sobie
Myślę, że warto dzisiaj na dłużej zatrzymać się przy typie na Ante Pavicia, który w Newport w końcu zaprezentował się z dobrej strony, wiadomo, że szybsze nawierzchnie mu najbardziej odpowiadają, po słabym początku sezonu, który zaczął bardzo późno na trawie w Newport zagrał dobre zawody, nieźle serwował. Pecotić do trzeciej setki rankingu ATP wdarł się grając jedynie w Futuresach, w głównym cyklu w Newport nie miał żadnych szans z Kleinem, a w Winnetce przegrał z nie oszukujmy się słabo dysponowanym Devvarmanem. Matija to nie jest tenisista, który na returnie moze zagrozić Paviciowi. Pecotić nie gra zbyt mocno, skupia się na forhendzie, który z dużym kozłem ląduje na końcowej linii, całkiem dobrze gra w obronie. Występ Ante&#39;go w Newport napawa optymizmem i typuję jego zwycięstwo w starciu z rodakiem.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Widac, ze twoja zanaliza opiera sie tylko na poprzednim turnieju, gdzie nimi Pavic zagral jakos znakomicie. Pavic ma fatalny sezon bilans 5/9! W Newport przeszedl kwale gdzie wykorzystal olewke ze strony Seville pozniej przegral z Jazziriego. Jak nie siedzi mu pierwsze podanie to jest po chlopie, wyniki w tym sezonie to tylko potwierdzaja.
Pecotic w tym roku na hardzie dobry bilans 24/4, jasne napykany na futuresach ale tam pokonywal solidne nazwiska nie daja im szans. Teraz kolejny etap, starty w challangerach w Winnteka przegral w 2r z Davermanem(piszesz ze byl slabo dysponowany? a wygral caly turniej w naprawde dobrym stylu, wiec ta wypowiedz traktuje jako zart...) Nie postawilbym zlotowki na Pavica ktory jest zwyklym drwnianym klocem ktory polega na serwisie. Rywal ma duzo wieksze argumenty i spokojnie moze ograc swojego rodaka, jest wsechstronny i to powinno wystraczyc jak nie bedzie na bakier z regularnoscia...

Otrzymane punkty reputacji: +2
marsel 107

marsel

Użytkownik
Jeśli mówisz, że Devvarman wygrał turniej w naprawdę dobrym stylu to znaczy, że nie masz pojęcia jako tako o tym, co mówisz. Jedynie Harrison to solidne nazwisko, a kto oglądał to spotkanie, wie jak zagrał Ryan. Dodatkowo Pavić wraca po dłuższej przerwie, tak więc chyba oczywiste jest, że ważniejsze i bardziej miarodajne są ostatnie wyniki niż to, co się działo w maju i czerwcu?

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
J.Melzer+Nieminen 1,68 unibet⛔

Patrzac na nazwiska mozna bylo by pomyslec, ze typuje turniej ATP, ale to tylko challanger a naziwska zdecydowanie z turniejow ATP. No ale panowie maja swoje latka i i raczej gorzej u nich z wynikami niz lepiej ???? Austryjak wypadl z pierwszej setki i musi wziac powaznie taki turniej i wykrecic jakis wynik. Jest o klase lepszy od swojego zawodnika i nawet grajac na po, gwizdka powinnien zamknac mecz w dwoch setach. Francuz wiekszosc meczy w ITF z roznym skutkiem. Zeszly tydzien gral w Szczecinie, nie wygral meczu tu powinno byc podobnie bo rywal zdecydowanie lepszy...

Nieminen koncowka kariery, ale niezle sie trzyma. W zeszly week w DC pokonal Machado i nie mial szans z Sousa, zostaje u siebie forma niezla wiec licze na dobry wynik. Obsada turnieju niezla wiec ma sie z kim sprawdzic. Veic ogorkiem nie jest, ale ostatnie miesiace slabe, Lorenzi go zniszczyl to czemu Fin nie ma tego zrobic u siebie? Jarko i Jurgen to poziom wyzej od swoich przeciwnikow, mam nadzieje ze potaktuja turniej powaznie...

Fratangelo+Bemelmans 1,50 unibet✅

Juz bez jakies analizy. Amerykanin gra z jakis pol amatorem, Jankes super sezon wyplynal w ostatnich tygodniach dobre wyniki, bardzo uniwersalny gracz...Belg rowniez dobry sezon, dobry bilans na hardzie wygral jeden turniej pokonal niezlych grajkow. Za rywala ma Hiszpana ktory nie wstawia nosa poza ITF, a jak zagra w jakims challangerze odrazu w dupe, teraz wykorzystal slaba obsade i ma turniej glowny ale w losowaniu ma pecha odrazu trafia na nr2 turnieju....

A 132

acemilan

Użytkownik
.

Fratangelo+Bemelmans 1,50 unibet
Juz bez jakies analizy. Amerykanin gra z jakis pol amatorem,
Napisanie o Gregu Jonesie, że jest półamatorem to tak samo jakbyś w obecnym czasie napisał podobne słowa o korzystających w ostatnim czasie z PR F.Mayerze czy Reisterze. Dla przypomnienia, bo pewnie tak daleko w matchstat&#39;ach czy innych tennisexplorerach nie doszedłeś, gość był 174 na świecie, a nazwiska ogrywanych rywali są wciąż z wyższej półki niż znajdującego się (jak wspomniałeś) w niezłej dyspozycji Amerykanina. Teraz wraca po kontuzji, a właściwie szeregu kontuzji o czym nie wiesz przygotowując się pod okiem Todda Martina (wątpię też byś znał owego siwego jegomościa). W sumie nie złamie raczej regulaminu nazywając Twoje stwierdzenie nawet nie półamatorskim a wręcz amatorskim.

Otrzymane punkty reputacji: +13
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Mertl-And.Martin 2 @1.4

Zacznijmy od takiegostwierdzenia, ze w challangerach z pula 30 czy 40 tysiecy zaden wynik nie jest praktycznie niemozliwy (chociaz w tym roku 30-tsyiecznikow juz chyba nie ma). Andrej Martin ostatnio zlapal forme i mniej wiecej dwa tygodnie temu wygral challangera w Padovie na cegle pokonujac w finale Montanesa. Ogolnie to jest dobry okres dla Martina, gdyz kojarze ze on tez wygrywal swego czasu w San Benedetto mniej wiecej w tym czasie. Slowak ma mozliwosci, forma dopisuje. Slowak ma slaby ranking, jest w dobrym rytmie meczowym i w niezlym wieku na tenisiste. Jan Mertl gra juz generalnie coraz slabiej, swoj tenis opiera przed wszystkim na niezlej sile, 33 lata i ten sezon bezbarwny. Mertl zagral w karierze 3 finaly challengerowe, ale wszystkie byly na twardej nawierzchni. Obydwaj spotkali sie nie tak niedawno w challengerze w Pradze i gora byl Martin w dwoch setach. Dyspozycja Martina naprawde wyglada teraz dobrze, do Hamburga czy Gstaad sie przeciez nie wybierze Slowak, poniewaz nie jest to mozliwe, wiec po ostatnim sukcesie warto starac sie o kolejny jak najllepszy wynik. Martin jest duzo lepiej przygotowany i w duzo lepszym wieku na wygrywanie, wiec licze tutaj na jego wygrana.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
W tym sezonie gral trzy mecze z kolesiami poza pierwszego 1000 rankingu, wiec mam prawo napisac ze teraz gra na poziomie pol amatora? To teraz porownales go do Mayera gratylacje...

gusto 695

gusto

Forum VIP
Samper-Montana 2,4 5Dimes ✅
Kurs rośnie o dziwo. Jordi pograł trochę w Niemczech przed tym turniejem. To chyba jego ulubiona nawierzchnia. Mimo, że może Francuz ma ostatnio lepszą formę jednak myślę, że Hiszpan przypomni sobie jak gładko ogrywał go dwa lata temu.

Hamou 2,23 pinnaclesports ✅
Młodziutkiego Francuza miałem już okazję oglądać w tym roku w kilku turniejach. Gra często bardzo agresywnie i ofensywnie. Taki tenis może się podobać. Brakuje mu jednak jeszcze trochę spokoju i doświadczenia na korcie dlatego często przegrywa te decydujące punkty mimo, że prowadzi grę. Myślę, że ma tu spore szanse z trochę bardziej doświadczonym Belgiem, jeśli nie przegra tego w głowie.

Satral 1,59 5Dimes ✅
Forma młodego Czech cały czas wysoka. Dobrze pograł w Poznaniu. W tym roku bilans na cegle już 28-11. Jego rywal obniżył loty w tym sezonie i raczej grywał w Futuresach więc raczej notuje spadek formy.

:O 3/3 może częściej będę tu pisał. ????

Otrzymane punkty reputacji: +36
gusto 695

gusto

Forum VIP
Może ktoś zdąży. Mój typ dnia na dzisiaj:
Whittington Andrew - Auger Aliassime Felix ✅ gładko ????
Typ: 2
Kurs: 2,55
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Dlaczego taki kurs skoro &quot;2&quot; jest 1237. w rankingu. Nigdzie nie grał, nikt o nim nie słyszał itd. Sam się zdziwiłem dlatego sprawdziłem kto to jest. Otóż Auger Alissime Felix to młodziutki, niespełna piętnastoletni Kanadyjczyk, który pokazał się bardzo dobrze w marcu w kwalifikacjach w Drummondville. I ograł dwóch dość znanych zawodników, Chrisa Guccione i Fritza Wolmaransa. Teraz już nie w kwalifikacjach tylko w głównej drabince, bo przeszedł dwie rundy kwalifikacji. Ma teraz szansę zdobyć pierwsze rankingowe punkty i patrząc na jego grę (link poniżej), już nie dziwią mnie te kursy. Dobry serwis, mocny, dobry technicznie forehand i przede wszystkim finezja i polot. Nie boi się biegać do siatki i w ten sposób kończyć akcje. Nie boi się atakować. Myślę, że ma duże szanse ograć średniaka challengerowego jakim jest Australijczyk Wittinghton. Na pewno publika też będzie go napędzała do odniesienia zwycięstwa. C&#39;mon Felix!!
https://www.youtube.com/watch?v=ELxoCRwHRYc

Otrzymane punkty reputacji: +5
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Sekiguchi-Dancevic 2 @1.38
Najlepszy okres dla Franka Dancevica sie zbliza, czyli lipiec-sierpien. Kanadyjczyk triumfowal w challengerze w Granby trzykrotnie w swojej karierze, wiec tu nie wypada przegrac na dzien dobry. Moze Dancevic ma najlepszy okres za soba, ale to jest zawodnik, ktory wygrywal challangery, grywal bardzo przyzwoicie w Montrealu/Toronto i byl w 2 rundzie US Open, wiec taki Sekiguchi zaskoczyc go nie powinien. Nawet niezly kurs, chyba troche dlatego ze Kanadyjczycy grali w weekend jeszcze Davis Cup w Belgii. 3 dni odpoczynku jednak smialo powinno wystarczyc Dancevicowi i - nie ujmujac niczego rywalowi - w Granby raczej nikt nie spodziewa sie porazki z malo znanym Japonczykiem.

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Bozoljac/Cipolla 1.44 Recanati Debel ✅✅✅ choć łatwo nie było nie wiem czemu :)
O tym deblu pisałem 2 dni temu, wtedy gładko wygrali 2-0. Tym razem dostali chyba jeszcze gorszą parę bo ani Cuhna ani Smith nie są choćby solidnymi deblistami na tym poziomie i w mojej opinii znowu kurs jest bardzo wysoki. Jeśli Bozo z Cipką traktują poważnie ten występ deblowy (a nic nie przemawia za tym, że tak nie jest) to dziś znowu powinni bez problemów wygrać.
Donati - Sekiguchi 1.44 Granby ✅✅✅ izi Widzu masz odpowiedź na to ile wart jest skośny ????
Typ bardziej przeciwko Japończykowi, który wczoraj sprawił, że sporo osób straciło kasę (włącznie ze mną ???? ), ale większa w tym zasługa Dancevica niźli samego Sekugichiegio. Od początku Kanadyjczykowi niezbyt dobrze funkcjonał serwis, czyli właściwie kluczowy element w jego grze. Fakt, że dał 13 bp rywalowi na twardej nawierzchni daje sporo do myślenia. Ewidentnie nie pomógł mu fakt, że na weekend grał w DC w Belgii co było wyraźnie widać, bo fizycznie też &quot;gasł&quot; wraz z upływającym czasem. Włocha widziałem już w tym roku 2-3 razy i uważam, że ma wystarczająco dużo argumentów by zdominować Japończyka.
Dubel 2.08 Bet 365

Otrzymane punkty reputacji: +16
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Sekiguchi 2,80 unibet⛔

Ja widze ten mecz zupelnie innaczej niz kolega, chyba nie ogladales wczorajszego meczu z Frankiem? Dancecic nie wygral tego meczu nie bo gral fatalnie nie wyrzucal na auty itp jasne serwis nie funkcjonowal, ale po prostu byl slabszy od Japonczyka. Mlody Azjata wytrzymywal wymiany gral cierpliwie, Dancevic nie mial argumentow biegal do siatki i byl mijany kilka razy w naprawde swiety sposob. Mecz ogladalem faregmentami i takie wciagnolem wnioski. Sekiguchi fajny bilans na hardzie, dwa finaly ITF rowniez dwa wygrane turnieje i teraz czas na krok do przodu i czas na dobre wyniki na turniejach taki jak ten, wczoraj pokazal ze ma spory potecjal, ta wygrana na pewno dala mu mase pewnosci siebie...

Robienie z Wlocha takiego faworyta jest nie powazne. To jego pierwszy sezon na gardzie od dowch lat. Zawodnicy na pewno maja podobne umiejetnosci, na cegle Wloch bylby faworytem a na hardzie to Japonczyk ma wiecej szans. Wloch nie ma podania, konczacego uderzenia a zza lini koncowej na pewno nie zajedzie przeciwnika bo te polega na regularnosci i dobrej technice. Nie widze jakos u Wlocha argumentow, mecz bedzie wyrownany ja licze ze Sekiguchia po pokonaniu gwiazdy gospodarzy dostaje pozytywnego kopa i wygra ten mecz, rywal spokojnie do ogrania...

Auger Aliassime 3,30 unibet✅

Tego zawodnika dwa dni temu wypatrzyl Gusto, wielki szacunek dla niego jednak co stara szkola to stara szkola. On go wypatrzyl a dzien pozniej pislal o ni caly tenisowy swiat. 14 latek wygral mecz na poziomie challangerowym jako najmldoszy w histori...(mozna o tym poczytac na onetach,wp itp) Tak jak pisal Gusto mega talencik, po prostu w glowie sie nie miesci jak chlop, dziecko 14 lat i tak gra! W juniorach niszczyl swoich rywali starszych o 4,5 lat i bardzo szybko przeszeld do seniorskiego tenisa, nawet nie gral w ITF odrazu challangery wykorzystal szanse ze turnieje rozgrywany w kraju... Ja juz jestem jego fanem a niedlugo bedzie miec ich miliony, styl gry po prostu bajeczny. Dobre podanie i ofensywna taktyka szukanie winnerow z BH i FH, afresywny return kwintesencja tenisa jak dla mnie... W 1r z latwoscia ogral swojego rywala az niewiarygodne ze tak latwo go ogral... Mialem odpuscic ten mecz i obejrzec na spokojnie, ale jednak gram, poniewaz dzisiejszy rywal nic specjlanego...

Kursy na wyjsciu byly bardziej wyrownane, nie wiem chyba ludzie nie wierza w dzieciaka, ja wierze King jest do ogrania. Sam nie ma jakiego super doswiadczenie w challangerach. Ma fajny bilans na hardzie ale mecz w ITF, a Kanadyjczyk na pewno gra lepiej niz rywale na tym szczeblu. Felix mial dzien odpoczynku ma dopiero 14 lat, wiec wazne ze po kwaalch i mecuz w 1r odpoczal sobie. Moze tego meczu nie wytrzymac jak beda 3 sety, ma dopiero 14 lat i jednak pod tym wzgledem sily, wytrzymalosci na pewno ustepuje znacznie. Ale zobaczymy, ja jestem za mlodym calym sercem ????

Na koniec dodam, ze Kinga kilka dni teumu zniszczyl Clay Thompson ktory jest 750 w rankingu! King ugral trzy gemy!!! Wiec czemu mlody talencik ma go tez nie ograc?

Otrzymane punkty reputacji: +7
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Ungur - Cervantes
Cervantes 1.40 ⛔
Może i Inigo ostatnio w Poznaniu odpadł w 1 rundzie, ale jak dziwny byl to mecz to wie każdy, kto chociaż trochę ogarnia Challengery. Ogólnie w tym roku Hiszpan bardzo solidnie, trzy wygrane challki (Marburg, Vicenza, Ostrava). Ungur natomiast nie wydaje się być w najwyższej dyspozycji. Nie mógł pokonać nikogo z challengerowych regularsów (Clezar, Vanni, Zeballos, Cecchinato), a właśnie zawodnikiem z podobnej półki jest Cervantes.

Polanski - Quigley
Polanski 1.30 ⛔
Polanski wraca po długiej przerwie i od razu odprawia w 2 setach Beckera. Całkiem przyzwoity wynik. Quigley to facet z ITFów, który ostatnio na trawie ledwo wymęczył mecz z dziadkiem Philippoussisem, a potem przegrał z też nienajmłodszym Hernychem.
Polanski, który stracił mase punktów dostaje świetną okazję do podbudowania swojego dorobku. W nastepnej rundzie ewentualnie zagra z kimś z pary Nevolo/Millot, a żaden z nich nie byłby bóg wie jakim przeciwnikiem. Kurs nie jest jakiś oszałamiający, jednak do dubla biore.

Cervantes + Polanski = 1,82 ⛔⛔ Kto zagrał większy kabaret? Cervantes który wygrał 1 seta 6:2, żeby przegrać 2:6, 1:6 czy Polanski, który po przegraniu 1 seta, wygrywa 6:0 i przegrywa 7:5? ????

Haase - Zeballos
over 21,5 1.80 Bet365 ✅
Zeballos 2,44 Pinnacle ⛔
Haase wczoraj 3 setówka z Karatsevem (w sumie to dopatrywałem się zwycięstwa Rosjanina). Robin na swojej cegle dostaje teraz zawodnika z wyższej półki, będącego w dobrej formie Horacio Zeballosa.
Wychodzi na to, ze bedzie zaciety mecz. Gram również czysty win Zeballosa, ponieważ Holender musi brać pod uwagę, że w przyszłym tygodniu gra turniej w Gstaad, gdzie będzie bronił punktów za półfinał. Także prawdopodobne jest, że odpadnie dzisiaj, albo w nastepnej rundzie z Cervantesem (oby z Cervantesem ???? ).

Powodzenia!

Szampański początek zabawy z działem challengerów.

Otrzymane punkty reputacji: +6
T 4

tenfnan

Użytkownik
24.07.2015, 16:00, Scheveningen challenger,
Basilashvili - Martin 2 2,13 MarathonBet
Na każdej innej nawierzchni można próbować w stronę Nikoloza, ale nie na clayu. Martin rozegrał dziś dobry mecz z Nedovyeso&#39;em i w dodatku ostatnio jest w całkiem przyzwoitej formie. Nikoloz jest na &#39;alternatywnych&#39; listach do Hamburga czy nawet Atlanty. Teoretycznie jest to &#39;value&#39; w stronę Słowaka.

--
typowy mecz 50/50, z ta różnicą że Martin w 3 secie przy jednym ze swoich gemów serwisowych zagrał słabiej, nie kończąc kilku stosunkowo łatwych piłek

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Polansky-Quigley 1 @1.55
Wczoraj Dancevic rozczarowal, wiec dzis jeszcze raz na kanadyjskiego gracza. Dlugo Polansky&#39;ego nie bylo, chyab cos musialo byc z urazem. Wczoraj jedna kfajny mecz z Benji Beckerem, ogladalem wieksza czesc drugiego seta z ciekawoci i naprawde Polansky gra dobrze. Polansky to naprawde niezly gracz z glebi kortu, kwalifikowal sie do szlemow, a w Kanadzie po tak dlugiej przerwie motywacji ne9i zabraknei po wyelinowaniu wczoraj Beckera, ktiry sie naprawde staral tez ostro w drugim secie. Quigley to tenisista grajacy silowo, ogral mlodego Felipa Peliwo, ale Peliwo ostatnio bardzo spuscil z tonu. Kurs urosl do granic ok. 1.5 wiec sie jednak skusze, poniewaz podobala mi sie bardzo wczoraj gra Polansky&#39;ego.

Otrzymane punkty reputacji: +4
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Przysiezny 1,32 unibet✅

Kurs nie za duzy, ale wydaje sie naprawde pewne. Polak widac, ze w dobrej formie, super mecz na DC pokonanie Stacha na pewno dalo mu duzo pewnosci siebie. Tutaj dwa pewnie zwyciestwa, mimo ze ze w 1r stracil seta, ale to przez to ze poczol sie za pewnie...Gra naprawde dobrze serwis ustawia cala gre, jest w miare regularny drabinke ma fajna wiec moze wykrecic fajny wynik.

Miltona juz tutaj nie powinno byc. Codem wygral mecz w 1r z Moriya. Anglik nie powinnien miec tu za duzo do powiedzenia, nie gra agresywnie nie ma dobrego podania przebija pilki liczac na bledy rywala, to dobry styl pod Michala, ktory potrafi skonczyl pilke z BH czy FH gra agresywnie. Jak nie bedzie miec kontuzji mozgu i nie bedzie psol co drugiej pilki to powinnien miec ten mecz pod kontrola.

Otrzymane punkty reputacji: +5
batcat 6

batcat

Użytkownik
Darian King vs. Felix Auger Aliassime
24.07.2015 00:00
Typ: Darian King
Bukmacher: Marathonbet
Kurs: 1.45

Wynik: :?: :?: :?:

Różne portale piszą o świetnych prognozach dla 14 letniego Kanadyjczyka ale nie dajmy się zwariować. Nie wątpię, że ma szanse na sukces ale nie w tym momencie i nie w tym turnieju. Cała fala ruszyła po wczorajszej wygranej nad Andrew Whittington 6:3 6:2 i kwalifikacji do 1/8 finału. Niestety dysproporcja jaka dzieli Andrewa Whittingtona i Dariana Kinga z którym przyjdzie mu się zmierzyć w kolejnym pojedynku jest znacząca i jak dla mnie ważąca na losach tego pojedynku.
Andrew Whittington: z 20 ostatnich meczów wygrał tylko 4.
Darian King: z 20 ostatnich meczów wygrał aż 15.
Auger po prostu wykorzystał słabą dyspozycje Andrewa i gładko wygrał swój mecz. King dobrze wie, że nie może lekceważyć 14 latka i na pewno nie odpuści ani na chwilę. Myślę, że ten pojedynek wygra bardziej doświadczony, nie wątpliwie lepszy i bardziej poukładany tenisista jakim jest Darian King. Dodatkowo zachęcam do grania w Marathonbet, ponieważ kurs jest wyższy o ~0.1 niż u innych bukmacherów.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom