>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 28: Winnipeg, Poznań, San Benedetto

Status
Zamknięty.
forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Albot - Nedovyesov 2-0 @ 2,08 Pinnacle
Albot w rewelacyjnej formie. Dobre gry w Poznaniu. Gra za szybko dla Kazacha. Nedovyesov doszutral sie do polfinalu. Nie widze go w tym meczu. Albot z Kazachem ma H2H 0-4 , nie wygral jeszcze seta , dzis to sie zmieni. Pewny win Moldawianina.
Widać, że ktoś tu wnioskuje na podstawie wyników na flashscorze :zoltakartka: Albot gra fatalny tennis w Poznaniu, żeby nie powiedzieć gorzej.. To w jaki sposób wczoraj grał przeciwko Hiszpanowi.. - to swietnie opisał @Gawronix, więc nie będę powtarzał.
Co do dzisiejszego meczu z Kazachem to wiadomo, że Nedovyesov nie jest &quot;wirtuozem&quot; tenisa, ale przy obecnej formie Albota, być może dzisiejsza dyspozycja przeciwnika wystarczy. Nie zagrałbym ani grosza na Albota po tym co wczoraj widziałem. Jak Neodovyesov wejdzie dobrze w mecz to może się to skończyć jak w h2h czyli 2:0 w setach, albo w przeciwnym wypadku mecz przełamań. Zobaczymy. Mój typ:
Radu Albot - Aleksandr Nedovyesov 2 2.75 Bet365

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Albot w rewelacyjnej formie? Po czym to wywnioskowałaś? Kompletny idiota!!! 3 set 5:4 i serwis i się połamał sam jak jakiś amator, wygrał z kulawym Hiszpanem który ledwo co biegał (problemy zdrowotnie wziął przerwę medyczną) i ten idiota zamiast rozprowadzać go po bokach grał mu na środek kortu, gdyby nie jakieś problemy zdrowotne Hiszpana to by wygrał a mimo jakiejś niewielkiej kontuzji która uniemżliwiła mu bieganie doprowadził do tie breaka grając na stojąco, w tie breaku to już się działy cuda na kiju, typu nie neguje graj jak uważasz Albo nie jest w żadnej rewelacyjnej formie, to zwykły kmiot który nie myśli na korcie, nigdy nie będzie poziomem ATP, Nedovyesov to patałach ale po samym h2h jakie ma z Albotem nie zagrałbym na Mołdawianina i po tym co widziałem wczoraj... Ukrainiec to gorąca głowa i może to przegrać z kretesem lub gdy mu idzie wznosić się na wyżyny i rozjechać Albota jak amatora. Tyle z mojej strony.
I po co sie podniecasz....bylem we wtorek na turnieju , widzialem ich mecze i to mi wystarczy. Kazach sie szutra przez ten turniej. Ludzie sie podniecali we wtorek by ogral ogorka Janviera bo postawili kase. Dotarl juz za daleko.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kavcic @ 2,5
pinnacle

Soeda miał słabiutkich rywali w drodze do finału, mecz z Gojo słabiutki poziom, nie mogl trafic serwisem ktory i tak jest mizerny a pozniej przebijanki.
Kavcic po kontuzji pasuje wygrac taki czelek i podniesc morale na powrot do top 100. Nie widziałem go w tym tyg, ale wyniki całkiem OK, Nishioka znajac zycie skreczował z bezradnosci (choc moge sie mylic) niz jakiejs kontuzji. Soeda regularnoscia wygrywa, tutaj ma rywala tak samo regularnego, ktory gra urozmaicony , kąsliwy tenis.

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Blaz Kavcic 2,27 Bah ⛔ Syndrom wygranego meczu 4:3 i serwis w drugim secie a potem totalna załamka po straconym podaniu, ile takich meczy już widziałem? setki? tysiące? psychika się liczy w tenisie najbardziej...

Mecz dwóch zawodników bazujących na regularności wybieganiu nie posiadających atomowego podanie i to chybe tyle, Słoweniec to taka podróbka Davida Ferrera najlepiej zawsze grał na hardzie lub halach, zawodnik po wielu kontuzjach dopiero wraca do właściwego rytmu gry i jesli jest w formie to powinien wygrywac z takimi zawodnikami jak Soeda który nie osiągnął nic na poziomie ATP poza 1-2 rundami w niszowych turniejach ATP w przeciwieństwie do Kavcica który napusł już sporo krwi w swojej karierze wielu graczom z wyższym rankingiem kiedy był w formie, nie oglądałem tego turnieju przyznam się bez bicia jednak ciężko mi powiedzieć czy Nishioka oddał mecz Kavcicovi bo pojechał na jakiś tam turniej ATP czy skreczował z bezradności, ale jeśli nie oddał to pokonanie Nishioki dobrze wrózy przed dzisiejszym meczem, będzie to mecz błędów i długich wymian na wykończenie rywala, w moim odczuciu Kavcic to gracz lepszy niz Soeda jednak ze stawką radzę nie szaleć, po pierwsze wyższy kurs na Słoweńca h2h na jego korzyść ale nie ma co tego brac zbytnio pod uwagę wygrywał z Soedą w 2014 roku kiedy był w niezłej formie,podsumowując kurs na Soede nie jest opłacalny nie jest on wielkim faworytem zawodncy zbliżeniu umiejętnościami, Kavcic jak pozna kort i złapie regularność powinien wygrać z Soedą i tak czuję widząć po ruchach kursów to większość upatruje jako wygranego Słoweńca i ja myślę tak samo, czas aby powoli stopniowo odbudowywać ranking a taka wygrana z pewnością w tym może pomoc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom