>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 28: Winnipeg, Poznań, San Benedetto

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Winnipeg

Surface: Hard
Prize Money: $75,000
Tournament website: http://winnipeg.challengerbanquenationale.com
Main draw singles: http://www.protennislive.com/posting/2016/7542/mds.pdf

Poznań

Surface: Clay
Prize Money: €42,500 +H
Tournament website: http://www.poznanopen.pl
Main draw singles: http://www.protennislive.com/posting/2016/786/mds.pdf

San Benedetto

Surface: Clay
Prize Money: €42,500 +H
Tournament website: http://www.atpsanbenedetto.com
Main draw singles: http://www.protennislive.com/posting/2016/3945/mds.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

Otrzymane punkty reputacji: +34
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
W winnipeg tak na szybko 3 typy które powinny wejść:
Nishokia,Tiafoe i Gojowczyk. O tyle o ile Tiafoe i Nishokia powinni sobie gładko poradzić z uchiyamą I Reidem, gdyż ci są zupełnie bez formy to u Gojowczyka spodziewam się wyrównanego meczu z Amerykaninem, ale jeśli niemiec zagra na swoim normalnym poziomie to powinien wygrać.
W sumie Ako: 1,95 bet365 co prawda bez szału ale myślę że bezpieczny kupon. Ja gram 4/10

Z poznania wybrałem spotkania: Kamke 1.16 bet365 i Zekicia 1.29 Unibet
Spotkania te można spokojnie dodawać do taśm, nie spodziewałbym się jakiejkolwiek niespodzianki.
Kamke nikomu przedstawiać nie trzeba, zawsze gra na 100%, i w większości challengerów dochodzi bardzo daleko. Zekic ostatnio mega forma, wygrany turniej w Todi, gdzie jego gra wyglądała znakomicie. Gra ze słabym hiszpanem i mimo że gramy na clayu Hiszpan nie będzie miał jakichkolwiek szans, myślę że nawet na seta.
Zekic-zwrot
Kamke ⛔
To co zrobił niemiec to powinna się tym zająć jakaś komisja. Rozumiem jeszcze jak nie ma kamer, ale tak przy kamerach? Co jak co ale odważny jest... Co do samej gry, za dużo mówić nie trzeba i nikt mi nie powie że ten mecz był czysty bo każdy kto oglądał to widział co się dzialo

Ako: ⛔
To co zrobił Tiafoe to jest kpina. Jak można przegrać z japonczykiem bez formy wygrywając 1:0 W setach i łamiąc się tyle razy? Duży wpływ na to spotkanie mimo wszystko miał deszcz...

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Kowalczyk/Majchrzak @1,83 Bet365 ✅

Kowalczyk jeden z lepszych polskich deblistów, zawsze dobrze gra na tych turniejach w Polsce. Jego partnerem Majchrzak, który jakieś tam pojęcie ma. W pierwszej rundzie przejechali się po parze Arends/Meis, która jakaś tragiczna jak na standardy challków nie jest. Ich rywalami dzisiaj Sabanovy, czyli klony, ale nie należy przez to na nich patrzeć jak na młodszą wersję Bryanów. Jest to bardzo przeciętna para, poziom pogranicza ITF-ów i pierwszych rund challengerów. Polacy powinni mieć wsparcie z trybun i do tego są po prostu lepszą parą skillowo, więc nie widzę innego zakończenia jak ich zwycięstwo.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Michalicka 3,20 Betsson
Marek zawsze grał dobrze na Polskich kortach, ostatnio super mecz z F.Mayerem forma na pewno jest niezła, kurs na Ribe papierowy stara hiszpańska rzezba kontra fantazja dobry defens i zbilansowany offens Czecha zapowiada się ciekawy mecz i ja sądze ze Michalicke stać tutaj na wygraną z Hiszpanem, Riba już starawy i im dłużej będzie mecz trwał tym szanse Czecha rosną

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Z tym, że Riba stary bym sie nie zgodził bo Hiszpan jest o rok młodszy od Czecha :grin: Michalicka ma 29 lat a Riba 28 także z tą opinią, że im dlużej mecz będzie trwał tym większe szans będzie miał Czech bo Hiszpan starawy muszę się nie zgodzić. Jednak już samo granie na wygraną Czecha jest jak dla mnie dobrym pomysłem. Sam tak dziś zagrałem, bo wedlug mnie Czech w dużo lepszej dyspozycji niż Riba, który ostatnio rozczarowuje i to wyraźnie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Riba dobrze grał z Silvą, który wspiął się na wyżyny umiejętności, natomiast Michalicka jest sredniakiem a mecz z naszym mistrzem polski u21 zostawił bym raczej prokuraturze.
Kurs na Ribe słaby ale Michalicki bym nie grał.

ps. zagrają dziś w Poznaniu?

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Riba dobrze grał z Silvą, który wspiął się na wyżyny umiejętności, natomiast Michalicka jest sredniakiem a mecz z naszym mistrzem polski u21 zostawił bym raczej prokuraturze.
Kurs na Ribe słaby ale Michalicki bym nie grał.
Prokuratura to powinna sie przyjrzeć wczorajszemu spotkaniu Kamke , który bez najmniejszych emocji , zupełnie na zimno przegrał mecz. Nie wiem dlaczego to zrobił nie kojarze szkopa z takich akcji ale dawno nie widziałem takiego cyrku.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dołączam się do pytania ? Zagrają ?
Panowie dziś już nie. Mecze przeniesione na jutro

Na facebooku na oficjalnym fanpagu pojawiła się informacja
&quot;Mamy już decyzję od supervisora. Wszystkie mecze zostają dzisiaj odwołane. Trzymajcie kciuki, żeby jutro świeciło słońce!...&quot;

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kolejny handelek w meczu Challengeru Winnipeg, Bjorn Fratangelo przy meczowych z niejakim Itiefowcem Besterem zatrzymywał rękę i bił po autach po czym przegrał swoje podanie i przegrał seta, w 3 secie od razu dał się złamac popełniając podwójne błędy serwisowe, coś było na rzeczy bo przed spotkaniem kursy drastycznie spadały na Kanadyjczyka, w przyszłości radzę uważać na tego zawodnika, udało mi się zagrać Bestera na zwycięzce drugiego seta i zwycięzce meczu ale oczom nie wierzyłem jak można tak jawnie przepierdolić spotkanie, proszę prześledzić sobie point by point.
http://www.sofascore.com/pl/fratangelo-bester/rxgsCix

I 37,4K

iti

Użytkownik
Ludzie. Sprawdzcie sobie gdzie sporo zawodnikow gra za kilka dni. Fratangelo, Smyczek graja kwale do Waszyngtonu (innych bym podal, ale odrobcie prace domowa sami). Pada deszcz co chwile w CZELKU w Kanadzie, a maja kwale do ATP nie 250, a 500. Wybor jest prosty. To nie byl zaden handel, a zwyczajne wybranie LOGICZNYCH priorytetow. A takich sytuacji w sezonie jest cala masa.
Wszelkie zale sa nieuzasadnione.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ludzie. Sprawdzcie sobie gdzie sporo zawodnikow gra za kilka dni. Fratangelo, Smyczek graja kwale do Waszyngtonu (innych bym podal, ale odrobcie prace domowa sami). Pada deszcz co chwile w CZELKU w Kanadzie, a maja kwale do ATP nie 250, a 500. Wybor jest prosty. To nie byl zaden handel, a zwyczajne wybranie LOGICZNYCH priorytetow. A takich sytuacji w sezonie jest cala masa. Wszelkie zale sa nieuzasadnione.
Ja się nie żale, mecz można odtworzyć sobie na pewnej stronie internetowej (odrób prace domową) i zobaczyć jak zachowywał się Amerykanin przy meczowych piłkach, po prostu przestrzegam innych użytkowników przed tym gościem.

A 531

albuquerque

Użytkownik
W momencie pisania przeze mnie postu byl pierwszym oczekujacym. Teraz nie wiem, bo nie sprawdzalem.
Bierz poprawkę na to, że zanim menstennisforums udostępni jakąś informację u siebie, to tenisiści już mogą dawno wiedzieć, czy to o dzikiej karcie, czy o wypadnięciu danego zawodnika.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Wybor jest prosty. To nie byl zaden handel, a zwyczajne wybranie LOGICZNYCH priorytetow. A takich sytuacji w sezonie jest cala masa.
Skoro już wybieramy LOGICZNE priorytety, to dlaczego Fratangelo nie przegrał tego spotkania w wytłumaczalny, LOGICZNY sposób?
Gdyby przegrał pierwszego seta po tb, a w drugim połamał się pod koniec na 6-4/6-3 to jeszcze jakoś by to wyglądało. A tutaj chłop oddaje 5 meczowych, a potem łamie się 4 razy na 5 gemów serwisowych.
A wracając do tematu czelków, to dzisiaj są takie mecze, że prócz Albota (na którego kurs jest zabity od dwóch dni) to nie tknąłbym żadnego spotkania. Ewentualnie ten Djere, bo dla ITFowca Kravietza dojscie do QF challengera to nie lada sukces. Edit. A nawet nie Djere, bo ten zaś jedzie na kwale do Gstaad.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Lestienne @ 1,95 ✅
unibet

Francuz dobrze się prezentował, mocna , ofensywna gra, wyrzucanie rywala z kortu czy czyszczenie lini z FH. Quinzi owszem dobry, ale to jeszcze nieopierzony tenisista, nie ukształtował swej gry i miewa wzloty i upadki, lubi tez ofensywna gre, 2bh nie obcy mu, pokontrowac tez troche ale kiedy go sie przycisnie mocniej to zaczyna sie gubic i draznic.

A 93

ateo87

Użytkownik
Lestienne @ 1,95
unibet

Francuz dobrze się prezentował, mocna , ofensywna gra, wyrzucanie rywala z kortu czy czyszczenie lini z FH. Quinzi owszem dobry, ale to jeszcze nieopierzony tenisista, nie ukształtował swej gry i miewa wzloty i upadki, lubi tez ofensywna gre, 2bh nie obcy mu, pokontrowac tez troche ale kiedy go sie przycisnie mocniej to zaczyna sie gubic i draznic.
włochy to włochy / francuz od jutra zgłasza sie na kwale

A 531

albuquerque

Użytkownik
włochy to włochy / francuz od jutra zgłasza sie na kwale
Ten argument jest z lekka śmieszny. To, że ktoś jest zapisany na jakieś kwalifikacje nie znaczy, że tam musi pojechać. Lestienne to gość na pograniczu ITF/Challenger, więc ćwierćfinał Challengera, to dla niego priorytet - jak przegra, to na pewno nie dlatego, że jest zapisany na kwalifikacje w Umagu.

Otrzymane punkty reputacji: +5
marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Albot - Nedovyesov 2-0 @ 2,08 Pinnacle ✅61 62

Albot w rewelacyjnej formie. Dobre gry w Poznaniu. Gra za szybko dla Kazacha. Nedovyesov doszutral sie do polfinalu. Nie widze go w tym meczu. Albot z Kazachem ma H2H 0-4 , nie wygral jeszcze seta , dzis to sie zmieni. Pewny win Moldawianina.

Otrzymane punkty reputacji: +14
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Albot w rewelacyjnej formie? Po czym to wywnioskowałaś? Kompletny idiota!!! 3 set 5:4 i serwis i się połamał sam jak jakiś amator, wygrał z kulawym Hiszpanem który ledwo co biegał (problemy zdrowotnie wziął przerwę medyczną) i ten idiota zamiast rozprowadzać go po bokach grał mu na środek kortu, gdyby nie jakieś problemy zdrowotne Hiszpana to by wygrał a mimo jakiejś niewielkiej kontuzji która uniemżliwiła mu bieganie doprowadził do tie breaka grając na stojąco, w tie breaku to już się działy cuda na kiju, typu nie neguje graj jak uważasz Albo nie jest w żadnej rewelacyjnej formie, to zwykły kmiot który nie myśli na korcie, nigdy nie będzie poziomem ATP, Nedovyesov to patałach ale po samym h2h jakie ma z Albotem nie zagrałbym na Mołdawianina i po tym co widziałem wczoraj... Ukrainiec to gorąca głowa i może to przegrać z kretesem lub gdy mu idzie wznosić się na wyżyny i rozjechać Albota jak amatora. Tyle z mojej strony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom