>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 28: Poznań, San Benedetto

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Volandri @ 2,28 pinnacle ✅
Pippo dogiem we Włoszech rzadko sie zdarza i trzeba korzystac z okazji, uciekac na kwale do Szwecji raczej nie zamierza i wyglada na to ze dogorywa caly sezon u siebie w Italii. Beck słabiutki mecz z Gaio , troche serwis pomagał i rywal, Volandri jak nie spusiaczy albo nie sprzeda powinien go pogonic w meczu dnia przy jupiterach po korcie

Otrzymane punkty reputacji: +26
93glowa 768

93glowa

Użytkownik
Albot - Krstin 1 @1.5 Bet365 ✅
Tak jak pisałem wcześniej dobra gra Albota w pierwszej rundzie, w drugiej to samo i pewniejsza wygrana bez straty rywala z Dubarenco. Fajnie wygląda Radu w Poznaniu, podoba mi się jego gra. Krstin mnie nie przekonuje, dwa zwycięstwa po dziwnych trzysetowych meczach. Munoz słabiutko zagrał, nie był sobą, prowadził nawet w trzecim secie z przewagą przełamania ale przegrał później cztery ostatnie gemy. Z Kublerem w kolejnej rundzie pełno zwrotów akcji, dużo przełamań. Albot całkiem nieźle sobie radzi na serwisie, Dubarenco miał sporo bp ale Mołdawianin zachował zimną głowę i za każdym razem wychodził z opresji, to samo w meczu z Cervantesem o czym już pisałem. Radu doszedł już do całkiem zaawansowanej fazy tego turnieju i na pewno powalczy tutaj o końcowe zwycięstwo, a nie sądze by Krstin był jakąś ciężką przeszkodą.

Otrzymane punkty reputacji: +27
kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Kilka słów o dzisiejszych spotkaniach
Taro Daniel - Andre Ghem
Po łatwo wygranym pierwszym secie 6:2 przez Daniela nikt nie wie co się dalej stało z nim. W drugim i trzecim secie praktycznie Taro przestał zupełnie grać przede wszystkim przy swoim serwisie strasznie się męczył. A Brazylijczyk świetnie to wykorzystał zaczął grać agresywniej i trzymał swój serwis co jak się okazało było kluczem do zwycięstwa w tym spotkaniu. Bardzo dziwne spotkanie po wygranym pierwszym secie przez Daniela nic nie wskazywało na to,że może to spotkanie przegrać.
Lucas Pouille - Franco Skugor
To był jeden z lepszych spotkań jak narazie które miałem okazję oglądać na żywo w Poznaniu. Pierwszy set bez jakiejś większej historii szybkie przełamanie Pouille i dość pewna wygrana 6:3. Gracz z Chorwacji nie zamierzał jednak odpuszczać w secie drugim przy stanie 1:1 obaj nawzajem się przełamali potem jednak to młody Chorwat doszedł do głosu i świetnie serwował i w efekcie zwyciężył w II secie 6:3. Podbudowany zwycięstwem w II secie Skugor świetnie zaczął III decydujący set przy stanie 1:1 przełamał szybko Francuza i przy swoim serwisie prowadził 30:0 i wszyscy zgromadzeni na widowni myśleli,że Chorwat wyjdzie na prowadzenie 3:1 ale nic z tych rzeczy ponieważ Pouille obudził się i zaczął grać wyrównując na 3:3 potem grali gem za gem aż w końcu przy 5:4 dla Lucasa miał aż 3 piłki meczowe dwie zmarnował a przy trzeciej Skugor zagrał wydawałoby się świetny skrót ale jakimś cudem doszedł do niego Francuz i minął załamanego Chorwata wzdłuż linii. Po tym zagraniu końcowym wszyscy zgodnie stwierdzili,że było to genialne zagranie:)
Niestety pojedynku Carreno Busta - Bourgue nie miałem okazji obejrzeć dzisiaj i do teraz bardzo żałuje bo mimo tego,że Carreno był tutaj bitym faworytem to Francuz zagrał ponoć fantastyczny mecz i twardo postawił się turniejowej &quot;jedynce&quot;

kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Albot - Krstin
Albot 1,5@ 3/10 ✅
W pełni się zgadzam z tym co napisał kolega powyżej na temat gry Albota tutaj:) Szczerze mówiąc nie spodziewałem się,że aż tak daleko może tutaj zajść w Poznaniu. Również uważam,że powinnien spokojnie tutaj ograć Serba.
Pavlasek - Riba
Pavlasek 1,5@ 3/10 ✅
Młody Czech po pokonaniu tutaj Ymera prezentuje się tutaj w Poznaniu bardzo solidnie i spokojnie ma szansę dostać się tutaj do sobotnich półfinałów. Dobrze serwuje, dużo biega a także często podczas gry zmienia kierunki uderzeń tak było w spotkaniu z młodym Szwedem który trochę sobie polatał do piłek zagrywanych przez Pavlaska. Riba to jest doświadczony gracz i na pewno sobie nie pozwoli by być ganianym tak po korcie jak był Ymer. Liczę też tutaj trochę na pewne zmęczenie Hiszpana który gra również tutaj z powodzeniem w parze deblowej z Cervantesem. Pavlasek dzisiaj nie grał powinien być w pełni wypoczęty i gotowy do walki o półfinał :)
Pouille - Ghem
Pouille 3/10 1,65 ✅

Francuz tak jak już wspomniałem przez wielu uważany tutaj za &quot;czarnego konia&quot; powinien spokojnie sobie poradzić z Brazylijczykiem który po tym bardzo wyczerpującym spotkaniu które trwało blisko 2,5 godziny może odczuwać większe zmęczenie niż jego przeciwnik. Poza tym uważm,że gdyby Taro Daniel utrzymał tą samą grę co zaprezentował nam w I secie to Andre Ghema już by tutaj nie było. Jak dla mnie Francuz dużo lepiej wygląda tutaj niż Brazylijczyk i będę naprawdę zdziwiony jeśli to on nie zamelduje się w połfinale.
Carreno Busta - Satral
Carreno Busta 3/10 1,2 ✅

Co prawda Czecha wogóle nie widziałem w tym turnieju jak gra także ciężko mi cokolwiek o nim napisać. Za to Hiszpan dzisiaj pokazał w III secie wygrywając 6:1,że bardzo mu zależy na wygranej w turnieju w Poznaniu:) Różnica w rankingu jest tutaj między nimi około 200 miejsc i to powinno być jutro widoczne gołym okiem na korcie:) Tak jak już wcześniej wspomniałem Carreno Busta to jest dla mnie ogromny faworyt do zwycięstwa w Poznaniu:) Na spotkania z jego udziałem patrzy się z wielką przyjemnością.

marsel 107

marsel

Użytkownik
Skugor nie jest młody, ma 28 lat, dodatkowo w gemie w którym stracił podanie prowadził 40-0, a nie 30-0.

Otrzymane punkty reputacji: +13
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Riba-Pavlasek 1 @2.35
Juz mnie tak wczoraj strasznie kusilo z Bachingerem na Pere Ribe i nic. Riba zawodnik, ktory gral z najlepszymi swego czasu, walczak o nieduzej sile podania. Rozmyla mu sie ta kariera, kontuzje chyba, poniewaz widze ze gra chlop z chornionym rankingiem i w Brunszwiku chyba tez tak bylo jezeli pamietam. Ogolnei to juz Hiszpana chyba widze z tym chronionym rankingiem ktorys raz na przestrzeni kilkunastu miesiecy chyba. Sadze ze dobry czas dla Riby na lepsza forme. Czesto ta dobra forma Riby to byly okolice czerwca i lipca jak popatrzec, poniewaz w sumie to Ribie w karierze nazbieralo sie juz 20 challengerowych finalow (w tym np. final w Szczecinie swego czasu). Riba w Brunszwiku nacisnal mocno zwyciezce Krajinovica w 3 setach,a tam przeciez byl duzo bardziej znaczacy challenger niz w Poznaniu, takze ja tu widze przeslanki dobrej formy i stad taki typ po zachecajacym kursie.

kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Co prawda półfinałów już nie powinno się typować ale spróbuje chociaż pary są bardzo wyrównane
Pavlasek 1,6@ ⛔ + Carreno Busta 1,55@ ✅
ako 2,48 3/10
Szczerze mówiąc o takim finale myślę już od początku tego turnieju i fajnie by było gdyby do takiego w niedziele doszło :) Obie pary półfinałowe bardzo wyrównane ponieważ cała czwórka zawodników od samego początku trwania turnieju gra bardzo dobrze ale ktoś musi odpaść żeby ktoś mógł awansować do wielkiego finału. Cały czas podtrzymuję,że moim faworytem do zwycięstwa w Poznaniu jest sympatyczny Hiszpan Pablo Carreno-Busta i mam nadzieję,że tak się właśnie stanie:)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Giannesiego warto do jakiegos dubla , troche niski kurs na polfinal ale dobrze sobie pyka w tym turnieju a Caruso słabiutki wczoraj mecz i nie przeskoczy póki co pewnego poziomu
izzzi 2:0 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +27
kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Pablo Carreno Busta - Radu Albot
Pablo Carreno Busta 1,3@ 7/10 ✅ izzi :razz:
Pablo Carreno Busta 2:0 1,8 3/10 ✅ momentami to była prawdziwa lekcja tennisa udzielona przez Hiszpana :grin:
Każde inne rozstrzygnięcie niż zwycięstwo Hiszpana będzie dla mnie sporym zaskoczeniem. Carreno Busta dzisiaj pokazał zwłaszcza w I secie z Pouille,że jak podkręci swoje tempo gry to jest praktycznie nie do zatrzymania. Jak dla mnie faworytem nr 1 od samego początku trwania tego turnieju jest właśnie Pablo. Dla Albota dotarcie do samego finału to już jest doskonały wynik ale uważam,że jutro będzie musiał uznać wyższość Hiszpańskiego tenisisty. Osobiście dużo bardziej cenię umiejętności Hiszpana niż jego rywala :) Mam nadzieję,że ten udany tydzień podczas turnieju w Poznaniu zakończy się jutro na plusie :)

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom