Facundo Bagnis 1,90 Bet365
Kasa w turnieju w Braunschweig jest spora i sporo punktów do zgarnięcia, ale do rzeczy, Melzera oglądałem w starciu z Reuterem i zagrał mizernie słabo, Bagnis to gracz w moim odczuciu troszkę lepszy niż Melzer na mączce i można śmiało dać tutaj na niego...
Daniel Munoz-De La Nava 1,40 Bet365
Niezłe jaja przegrać z Dustovem na clayu
Dustov żałosny gracz na mączke, Hiszpan jest lepszym graczem będzie krecił tym leworęcznym Fh, jak Dustov nie będzie mocno serwował dostanie mocne lanie, typ do kombinacji rzecz jasna...
Carlos Berlocq 1,25 Bet365
ZWROT
Typ do kombinacji rzecz jasna, Berlocq odbudowuje forme kiedy wygrywał turnieje
ATP, h2h to 4-0 dla Carlosa i tym razem też powinien wygrać... Riba stara hiszpańska rzezba, ostatnio niezłe turnieje ale już w finale z Andreozzim którego oglądałem nawet nie jęknął, na Berlocqa ktory jest ostatnio w niezłej formie będzie za mało....
Taro Daniel 2.00 Bet365
Nie rozumiem czemu kursy na Kovalika spadają, na Wimbledonie nie grał oszałamiająco ale teraz powraca mączka na której czuje się najlepiej, Taro Daniel to lepszy gracz na mączce niz Kovalik, kursów wcale nie rozumiem a może o czymś nie wiem? Japończyk ostatnio nie grał rewelacyjnie jednak oglądałem jego mecz na Wimbledonie z Monaco i wyglądał bardzo solidnie, Kovalik nie powinien być faworytem w tym meczu i ja myślę że jeśli Daniel zagra coś w podobie jak zagrał z Monaco może wygrać, panowie grali już raz ze sobą i wygrał Japończyk...
Leo Mayer 1,20 Bet365????
Niezła sprzedaż meczu ????
Langer to straszny dziad i na 100% przegra z tak dysponowanym Argentyńczykiem który jeśli będzie trzymał podanie może wygrać cały turniej a serwis ma dosyć dobry, w wymianach Mayer pogoni Lagera jak amatora, typ czysto kombinacyjny
Inigo Cervantes 1,36 Bet365
Gombos to żaden gracz na mączkę nadaje się na jakieś szybsze hale jedynie, Hiszpan w wymianach go będzie ganiał po korice jak chciał.... Kurs mi odpowiada więc gram...
Elias Ymer 1,36 Bet365
Fabbiano na mączce dostaje oklep od kogo popadnie, o dziwo lepiej gra na hardzie w turniejach Azjatyckich, Ymer zawsze dobrze gra we Włoskich turniejach i jeśli przegrywa to z zawodnikami lepszymi od siebie lub z będącymi na fali,Ymer będzie tutaj bazował na mocnym serwisie wybieganiu i regularności, Fabbiano sam w którymś momencie seta sie pogubi, Szwed będzie przebijał przebijał i taka taktyka przyniesie mu wygraną.....
Victor Estrella 1,08 Bet365
Ekwadorska i Kolumbijska mączka to królestwo Victora Estrelli gdzie gnoi tych amatorów jak chce, turniej w Cali to sposób na poprawienie sobie rankingu bo nie zaczyna to wyglądac już tak różowo u Dominikańczyka, typ do kombinacji rzecz jasna, można dopisać sobie do kuponu