>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 27: Braunschweig, Winnetka, Manta, Todi

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Dustov+Monnarino 1,86 ✅

Adrian jak by miał tu odpaść zrobił by to już wcześniej, mega mu zalezało na tym turnieju nie mam pojecia czemu. Zaraz po Wimbledonie koniecznie chciał grać i zagrał tu nawet w kwalach bo za poznie sie zgłosić... Turniej śmieszny, do tej pory rywali miał o dwie a nawet trzy klasy słabszych, no ale teraz już będzie ciezej. Chase pokonał wczoraj Polanskiego(tez nie wiem czemu wybrał ten turniej a nie USA...) wiec dzisiaj na pewno Francuz będzie musiał już zagrać na swoim normalnym poziomie i na to licze. Chyba chce tutaj wygrać i jest w stanie to zrobić grając na 80%...

Mcdonald robi tutaj mega kariere, sudenciak zaliczył półfinał challangera nie stracił seta... imponujące. Wczoraj naprawde dobry mecz, ale rywal i nie zachwycił. Ale naprawde wczoraj Amerykanin pokazał np ze serwis w trudnych chwial jak BP pomaga i to regularnie. Naprawde grozny gracz, swietna technika będzie grozny dla kazdego nie polenia głupich błedów naprawde cierpliwy i poukładany gracz. Chwale chwale Amerykanina a gram na Dustova Chwale MC bo jak na studencika gra naprawde super tenis i na pewno za rok jak skończy studia szybko przebije sie conajmniej do poziomie challangerowe, a może coś wiecej... Ma 1/2 ogromny sukces bo ale nie pokonał niikogo znaczącego. Groth kilka dni po Wimbledonie na pewno był do ogrania i solidny tenis Amerykanina wystarczył, Bossel nie wiem jak ograł Donskyego z taką grą.. no ale Dustov to naprawde w obecnej chwili gracz na innym poziomie, pokonał Russela, który od jakiego czasu przezywa druga młodość, wynik zrobił mega wrazenie. Kurs mały, spodziewalem sie wiekszego ale buki widza, ze Dustov to naprawde solidny gracz i raczej nie da się pokonać młodziakowi po tym jak pokonał tutaj trzech naprawde dobrych rywali...

Otrzymane punkty reputacji: +4
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Bedene A. vs Fischer M. @ 1,57 Bet365 ✅
Ćwierćfinał turnieju rangi Challenger rozgrywanego we Włoskim Todi. Dzisiejszym rywalem Aljaza Bedene będzie Martin Fischer.
Aljaz Bedene wraca do gry w Challengerach i próbuje odzyskać formę, która w zeszłym sezonie pozwoliła mu zająć najwyższą pozycję w rankingu ATP. W utrzymaniu 71.miejsca przeszkodziła jednak kontuzja nadgarstka. Słoweniec potrafi grać na mączce, w tym sezonie wygrywał z Bollelim czy Robertem, po trzech setach przegrywał z Granollersem-Pujolem i Fogninim. W Todi Aljaz Bedene wygrywał po trudnych meczach z Moltenim i Androiciem. W obu przypadkach słabo wypadł pierwszy set, chociaż obaj rywale a szczególnie Androic byli w dobrej dyspozycji.
Martin Fischer w tym sezonie na mączce gra mało i bez nadzwyczajnych wyników, tegoroczny bilans to - 5/5 i co ciekawe ćwierćfinał w Todi jest najlepszym wynikiem w 2014 roku reprezentanta Austrii. We Włoszech Martin wygrywał z Carballesem-Baeną i Volandrim. Ten drugi mecz był bardzo ciekawy, wydawało się, że Włoch wygra w dwóch setach, jednak kontuzja mu przeszkodziła i po zmarnowaniu kilku piłek meczowych Filippo Volandri uległ Fischerowi po trzech setach. Martin grał bardzo przeciętnie i ten mecz nie może być żadnym wyznacznikiem.
Według mnie Bedene z każdym meczem prezentuję się coraz lepiej i dzisiaj zobaczymy go w optymalnej formie. Fischer jest zdecydowanie do pokonania, to nie jest jego sezon.

Otrzymane punkty reputacji: +4
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Zverev Alexander-Mathieu Paul-Henri 1, Pinnacle Sports 3.32

1:6, 6:1, 6:4 ✅✅✅

VS.

5 lipca zostanie rozegrany finał challengera w Braunschweig. Przeciwko siebie staną, 17 letni reprezentant gospodarzy Alexander Zverev oraz o wiele starszy Paul-Henri Mathieu który ma 32 lata,czyli Francuz jest starszy od swojego rywala aż o 15. Zapewne mało kto spodziewał się młodego Alexandra w finale, lecz trzeba przyznać,że ten młodociany tenisista prezentuje się bardzo dobrze w tym turnieju i pokonał kilku dobrych zawodników. Zverev w I rundzie pokonał Kamke 6:4, 7:6 (87 ATP), w II mało znanego Langera 2:6, 7:6, 7:5, w ćwierćfinale Souza Joao-Olavo 7:5, 7:6 (133 ATP) oraz w półfinale Golubieva 6:2, 6:3 (56 ATP). Alexander jak widzimy potrafi grać w tenisa,on sam plasuje się na 665 miejscu ATP,lecz nie ma się tym co sugerować ponieważ jest to bardzo utalentowany junior. Niemiec wygrał w tym roku juniorskie Australian Open w singlu,a w 2013 dotarł do finału juniorskiego French Open na dodatek jeszcze dotarł do juniorskiego półfinału US OPEN 2013. Czyli Zverev ma jak najbardziej papiery na świetlaną przyszłość. Francuz wiadomo, tyle lat doświadczenia na korcie na pewno będzie dla niego wielkim atutem w tym pojedynku. Pokonał on Berrera 7:6, 6:4, Ghema 6:1, 6:3, Eliasa 6:3, 6:3 oraz Cacica 6:4, 6:2. Kyrgios ostatnio pokonał Nadala, to może Zverev pokona Mathieu,wiem,że mecz meczowi równy nie jest. Postanowiłem zaryzykować i stawiam tutaj na utalentowanego juniora.

Otrzymane punkty reputacji: +20
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Dustov-Kudla 2 @1.68
Stawiam na Amerykanina ukrainskiego pochodzenia. Nie wiem jak tam wyglada obecnie gra Dustova, na pewno jest bardzo dobrze, ale wczoraj wieczorem troche usiadlem i obejrzalem spora czesc meczu Kudli z J.P.Smithem i bylem pod wrazeniem. Kudla talent ma, technicznie na pewno lepszy niz Uzbek. Amerykanin wczoraj pdwrocil losy meczu poniewaz przegrywal dosc wyraznie w srodku 2-seta, ale sam mecz naprawde wart obejrzenia. Smith w zyciu wygral 1 challangera i to bylo dwa lata temu w Winnetce wlasnie, wiec jezeli ktos mysli o nieodcenianiu Australijczyka, to od razu proponuje zweryfikowac swoje tezy. Kudla z pewnoscia moglby troche lepiej serwowac, stracil podanie dwukrotnie prowadzac w 3-im secie przewaga breaka, wtym serwujac po mecz, ale Smith tez gral bardzo dobrze. Po tym meczu po prostu musze wytypowac wygrana turniejowa Kudli w tym challangerze.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ja też kierowałbym się w stronę Kudli na podstawie tego co widziałem w meczu Dustova ze słabym graczem Austinem Krajickiem. Dustov grał w tym meczu nieprzekonująco, łatwo dawał się przełamywać i mecz stał na bardzo mizernym poziomie. Cały mecz praktycznie gonił wynik, w trzecim secie przegrywał 1-3. Pomyślałem że jak na miejsce 153 w rankingu to prezentuje się bardzo słabo i poleci z następnym rywalem, który prezentuje w miarę solidny poziom. Nie widziałem dla odmiany Kudli ale z tego co piszesz dx2 to chyba warto spróbować na niego zagrać.

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Jeśli chodzi o Kudlę to też oglądałem wczoraj trzeciego seta i jedyne, co się rzucało w oczy to jego serwis - przełamał na początku seta na *1:0, w następnym gemie nie trafił ani razu pierwszym podaniem i było 1:1, w trzecim gemie z 0:30 zdołał przełamać i w następnym jak już trafiał pierwszym to wyszedł na 3:1*, a miał nawet 3:1 40:15*, ale nie wykorzystał i mogło się to na nim zemścić. Technicznie faktycznie dobry mecz rozegrał, trafnie dobierał uderzenia i radził sobie z leworęcznym Smithem, który poza początkiem trzeciego seta grał dobrze. Dustova nie oglądałem, ale z tego co piszecie, to chyba sam spróbuję na Kudlę dziś zagrać, w końcu się wyczyściła mu drabinka w tym Challengerze - po wygraniu ze Smyczkiem w ćwierćfinale został jedynym zawodnikiem rozstawionym, więc wypadałoby taki dar losu wykorzystać ;)

Kudla - Dustov 1 @1.70 Milenium ✅ 6:2 6:2
=&gt; nie oglądałem meczu, ale wynik wskazuje na to, że był to pojedynek dość jednostronny ;)

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Alexander Zverev vs. Paul-Henri Mathieu @ Zverev + 4.5 gema 1.792✅ Pinnacle
Oglądałem kilka spotkań obu Panów i młody Niemiec robi tu na własnej ziemi rewelacyjne wrażenie . Odprawił tutaj już takich zawodników jak : Kamke , Souza czy rozstawiony z jedynką Golubev i zameldował się bez problemu w finale. Francuz miał trochę łatwiejszą ścieżkę , ale też grał bardzo pewnie.
Mathieu może pokonać Alexandra swoim doświadczeniem , ale mam nadzieję , że młody się nie spali i zagra swoje a przy własnej publiczności może i nawet sprawi niespodziankę ...
Widzę tu bardzo wyrównany mecz , więc biorę sobie handi 4.5 gema .

Kudla też dziś fajnie wygląda , ale tu już sporo osób polecało :p

Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +18
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom