>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 21: Karshi

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Miejsce: Karshi, Uzbekistan
Rozmiar drabinki:
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $50,000
Oficjalna strona:
Drabinki: Turniej główny, Kwalifikacje, Debel
Plan Gier
Zestawienie kursów:
- Singiel
- Dubel
Entry List
Main Draw
Kudryavtsev, Alexander RUS 189
Peliwo, Filip CAN 223
Granollers, Gerard ESP 241
Samper-Montana, Jordi ESP 251
Kravchuk, Konstantin RUS 254
Krstin, Pedja SRB 255
Sekiguchi, Shuichi JPN 260
Myneni, Saketh IND 262
OUT Gerasimov, Egor BLR 265
Uchiyama, Yasutaka JPN 267
OUT Olivo, Renzo ARG 273
Chen, Ti TPE 276
Rudnev, Valery RUS 279
Huang, Liang-Chi TPE 286
Buchanan, Chase USA 287
# Smirnov, Artem UKR 290
Sikora, Adrian SVK 291
Basilashvili, Nikoloz GEO 294
Setkic, Aldin BIH 296
Zhyrmont, Dzmitry BLR 301
Westerhof, Boy NED 302
Karatsev, Aslan RUS 309
Alternates
OUT 1. Novak, Dennis AUT 310
IN 2. Rath, Marc AUT 311
IN 3. Bellotti, Riccardo ITA 322
4. Nedunchezhiyan, Jeevan IND 325
5. Van Der Duim, Antal NED 326
OUT 6. Coria, Federico ARG 329
7. Balaji, N.Sriram IND 330
8. Lobkov, Alexander RUS 331
OUT 9. Kutrovsky, Dimitar BUL 333
OUT 10. Gadomski, Piotr POL 338
OUT 11. Dellien, Hugo BOL 348

12. # Konecny, Michal CZE 353
13. Arevalo, Marcelo ESA 354
OUT 14. Dubarenco, Maxim MDA 356
OUT 15. Singh, Sanam IND 369
OUT 16. Bolt, Alex AUS 372

17. Molchanov, Denys UKR 377
18. Baluda, Victor RUS 383
19. Whittington, Andrew AUS 396
OUT 20. Singh, Karunuday IND 399
21. # Zaitsev, Anton RUS 404
OUT 22. # Vovk, Stanislav RUS 412
OUT 23. # Nedelko, Ivan RUS 423

24. Matsukevich, Denis RUS 435
OUT 25. Shabaz, Michael USA 439
26. Kern, Robin GER 440
27. @ Gil, Frederico POR 442
28. Grozdanov, Tihomir BUL 444
29. Bury, Alexander BLR 456
30. Khachanov, Karen RUS 458

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Alexander Kudryavtsev vs Karen Khachanov dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 2.75
Bet365

Bet365 śpi i dalej trzyma w ofercie dobry kurs na WIN Khachanova - u innych booków już kursy mocno pospadały i ja się wcale nie dziwię. Wg mnie jest to mecz 50/50 i w zasadzie będzie decydowała dyspozycja dnia. Karena pierwszy raz w akcji widziałem w zeszłym roku na turnieju w Moskwie gdzie przegrał dopiero w QF z Karlovicem, pokonując po drodze Tipsarevica i Ramosa! Pomyślałem sobie wtedy, że Rosjanie będą mieli z tego zawodnika w przyszłości wiele powodów do radości, bo jak na 18 lat posiada już bardzo duże umiejętności. Kudryavtsev natomiast obecnie bez szału, przeleciał się do Korei żeby odpaść w pierwszych rundach, wcześniej w Chinach też tylko jeden WIN, więc bardzo kiepski tour. Czy zatem tutaj jest aż tak mocnym faworytem? Wg mnie nie i myślę, że Karen wyciągnie odpowiednie wnioski z porażki z Kudryavtsevem z tego roku z Chennai, gdzie po walce poległ w dwóch setach. Po takim kursie myślę, że można spróbować młokosa z Moskwy, który cele sobie stawia baaaardzo wysoko: Goal in tennis is “to be in the top 100 by the end of 2014 and eventually be World No.1” ????

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Chase Buchanan - Nikoloz Basilashvili 1 @ 2,61 Pinnacle Sports ⛔ 4-1 w I secie, 2-0 w drugim secie - wystarczy jako komentarz
Finał turnieju Challengerowego rozgrywanego w Karshi, starcie dwóch zawodników spoza drugiej setki, w tym przypadku nie jest to niespodzianką z powodu rozgrywanych w tym tygodniu kwalifikacji do turnieju wielkoszlemowego French Open. Amerykanin Buchanan będzie podejmować młodszego o rok rodaka Basilashviliego.
Chase w Karshi osiąga przyzwoite wyniki, jak na razie żaden rywal nie był w stanie wygrać seta w meczu przeciwko Amerykaninowi. Buchanan gra ofensywny tenis, każda krótsza piłka na forehand jest szansą na szybkie zdobycie punktu - bardzo dobrze funkcjonuje serwis Buchanana, w dzisiejszym meczu podanie dało mu kilkanaście punktów. Można powiedzieć, że Amerykanin nie miał w Uzbekistanie konkretnego rywala jednak zwycięstwa z Kudryatvsevem czy Zaitsevem są solidnym rezultatem i argumentami reprezentanta Stanów Zjednoczonych.
Basilashviliego w Karshi widziałem podczas dzisiejszego starcia z Karatsevem. Pomimo zwycięstwa w dwóch setach to zawodnik urodzony w Gruzji grał bardzo słabo. Trzeba również dodać, że od połowy drugiego seta Karatsev grał z kontuzją a i tak potrafił przełamać Nikoloza i wypracować sobie kilkanaście szans. Oglądając dzisiejsze spotkanie nie zauważyłem żadnego argumentu w grze Basilashviliego, który popełniał bardzo dużo nie wymuszonych błędów i zdobywał punkty dzięki rywalowi. Serwis funkcjonował bardzo przeciętnie, żeby nie powiedzieć słabo.
Jeśli Buchanan zagra jutro tak jak w dzisiejszym spotkaniu to dla Basilashviliego będzie on maksymalnie trudnym rywalem. Kurs mnie bardzo zaskoczył bo według mnie to 55/45 na korzyść starszego z zawodników. Jeśli Chase będzie w stanie w finale zagrać tak ofensywny i skuteczny tenis jak w meczu dzisiejszym to jestem spokojny o wynik tego starcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom