>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 20: Bordeaux, Busan, Samarkand, Heilbronn

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Bordeaux
Miejsce: Bordeaux, France
Rozmiar drabinki:
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: €85,000
Oficjalna strona:
Drabinki: Turniej główny, Kwalifikacje, Debel
Plan Gier
Zestawienie kursów:
- Singiel
- Debel
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Busan
Miejsce: Busan, South Korea
Rozmiar drabinki:
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $75,000
Oficjalna strona:
Plan Gier
Zestawienie kursów:
- Singiel
- Dubel
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samarkand
Miejsce: Samarkand, Uzbekistan
Rozmiar drabinki:
Pula nagród: $50,000
Oficjalna strona:
Plan Gier
Zestawienie kursów:
- Singiel
- Debel
Heilbronn
Miejsce: Heilbronn II, Germany
Rozmiar drabinki:
Pula nagród: €35,000
Oficjalna strona:
Plan Gier
Zestawienie kursów:
- Singiel
- Debel

el-bet 109

el-bet

Użytkownik
Romain JOUAN - Gianni MINA 2 @1.50 (bet365)

Romain JOUAN to gracz którego przygoda w Challengerach zazwyczaj kończy się w kwalifikacjach a w Futeresach kończy się na pierwszej rundzie. Jego przeciwnik to tez nie wirtuoz, ale prezentuje się nieco bardziej solidnie.

el-bet 109

el-bet

Użytkownik
Fritz WOLMARANS - Toshihide MATSUI 2 @4.00 (bet365)
Busan 2 runda kwalifikacji. WOLMARANS w swoich ostatnich 5 Challenger&#39;ach tylko raz był w stanie przebić sie przez kwalifikacje do turnieju głównego (Gimcheon, porażka w 1 rundzie). W tym roku naprawdę nie ma się czym pochwalić. Jego przeciwnik MATSUI swój ostatni występ zanotował w Taipei (2 runda) gdzie przegrał z LACKO. W tym roku MATSUI prezentuje się lepiej i taki wysoki kurs wydaje mi się znacznie przesadzony.

el-bet 109

el-bet

Użytkownik
Kyle EDMUND - Dustin BROWN 2 @1.50 (bet365)
Heilbronn II 1 runda. Kyle Edmund to młody gracz preferujący nawierzchnie szybkie. Dustin BROWN to zawodnik gospodarzy, radzący sobie całkiem dobrze na clay&#39;u (w Houston pokonał ISNER&#39;a w Monachium KARLOVIC&#39;a). Na dzień dzisiejszy BROWN jest lepszym graczem. Uważam, że nawierzchnia i miejsce rozgrywania turnieju faworyzuje reprezentanta Niemiec.

przemo300 8,2K

przemo300

Użytkownik
Kyle EDMUND - Dustin BROWN 2 @1.50 (bet365)
Heilbronn II 1 runda. Kyle Edmund to młody gracz preferujący nawierzchnie szybkie. Dustin BROWN to zawodnik gospodarzy, radzący sobie całkiem dobrze na clay&#39;u (w Houston pokonał ISNER&#39;a w Monachium KARLOVIC&#39;a).
Cóż za pierdolamento ????
Co z tego, skoro Jankes jak i Chorwat są pod formą, w dodatku nie przepadają za cegłą.
Najlepsze wyniki osiągają na szybkich nawierzchniach.
Na dzień dzisiejszy BROWN jest lepszym graczem. Uważam, że nawierzchnia i miejsce rozgrywania turnieju faworyzuje reprezentanta Niemiec.
***** prawda.
Widziałeś kiedykolwiek Brytyjczyka w akcji?
Na cegle jak na swój wiek osiąga bardzo dobre wyniki.
Charakteryzuje się bardzo dobrym pierwszym serwisem,
przyzwoitym poruszaniem się po korcie i mocnym forehandem.
Dla mnie faworytem w tym meczu jest młody Brytyjczyk. ✅

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Oswald P./Meffert D. - Pavic A./Johnson S. 1 1.72 bet365 ✅ 6:3 7:5
Oswald to deblista, 66 w rankingu ATP. W tym roku wygrał z Garcią-Lopezem turniej w Sao Paulo, to doświadczony deblista, dla którego występy w deblu to pieniądze na życie. Meffert jest 124 w rankingu deblowym, jest nieco mniej doświadczony od swojego partnera, ale w tym sezonie nieźle pogrywał ze swoim rodakiem Puetzem. Oswald i Meffert w zeszłym tygodniu w innym challengerze we Francji zagrali razem osiągając półfinał. Johnson i Pavic to połowa drugiej setki rankingu deblistów, czyli słabiej od przeciwników. Pavic właśnie odpadł z singla, nie miał szans z Polanskim, na ziemi gra przeciętnie. Z Johnsonem nigdy nie grali razem, to zapewne jednorazowy występ razem. Powinni dziś odpaść.
do tego polecam Browna, a w Rzymie Simona, to nawierzchnia pod niego, wolna, dla defensorów, do tego Volandri podobny styl, pokonał go tu rok temu, no nie ma lepszej opcji na przełamanie się.

Otrzymane punkty reputacji: +21
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Cóż za pierdolamento ????
Co z tego, skoro Jankes jak i Chorwat są pod formą, w dodatku nie przepadają za cegłą.
Najlepsze wyniki osiągają na szybkich nawierzchniach.
***** prawda.
Widziałeś kiedykolwiek Brytyjczyka w akcji?
Na cegle jak na swój wiek osiąga bardzo dobre wyniki.
Charakteryzuje się bardzo dobrym pierwszym serwisem,
przyzwoitym poruszaniem się po korcie i mocnym forehandem.
Dla mnie faworytem w tym meczu jest młody Brytyjczyk.
Po co te nerwy ? nie można merytorycznie popisać ???
Kolega może niefortunnie argumentował swoją propozycję ale wg mnie też to dobry wybór. Brown to jeszcze jak na razie przynajmniej klasa wyżej niż Edmund, który owszem jak serwis siedzi to potrafi być groźny (pamiętam go z meczu z Simonem w zeszłym roku w Eastbourne) no ale bez serwisu jest jeszcze stosunkowo słaby. Brown to uznana marka, gra u siebie, jest turniejową dwójką, więc wątpię aby wtopił w R1 z grajkiem z WC ????

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
De Schepper K. (Fra)- Souza J. (Bra)
Typ: De Schepper ✅✅ (zwyciężyła walka do końca i chęć obronienia pkt ???? )
Kurs: 1,75 (unibet)
Analiza:
Przeglądając dzisiejszą ofertę ten typ wpadł mi w oko. Turniej rozgrywany we Francji, gdzie zawodnik gospodarzy zmierzy się z Brazylijczykiem Souza. Ponad 2 metrowy De Schepper jest w rankingu ATP 75, prezentuje niezłą formę ostatnio mimo kilku porażek. Jednak przegrane z Verdasco czy Montanesem były raczej planowe, natomiast pokonał np. niezłego Turka Ilhana, który ma papiery na wielkie granie.
Souza jest w rankingu ATP 147, nie prezentuje wielkiej formy, raczej spada mu ona. W turniejach w Brazylii coś tam jeszcze grał, ale ostatnie trzy mecze to porażki z facetami z 3 setki , dwa razy poległ z Francuzem Michonem (205 ATP) oraz Hiszpanem Samper-Montana (226 ATP).
Mówiąc krótko: Francuz powinien dziś dosyć spokojnie wygrać na swojej ziemi, jeśli zagra przyzwoicie (a powinien). Doszedł tu rok temu to 1/4 finału, więc trochę pkt ma do obronienia.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
de Schepper Kenny-Souza Joao-Olavo 2, Bet365 2.00

7:6, 3:6, 7:6 ⛔⛔⛔

Callengerowski cyrk kolejny raz, jak można prowadzić w drugim secie 2:4 mieć 2 czy 3 break ponty na 2:5 i przegrać mecz 7:6, bo przy 6:5 Kenny się połamał. Masakra.

Moim zdaniem ten kurs to jakiś żart,ale chyba wiem dlaczego. Dlatego ponieważ Kenny gra u siebie i ma wyższy ranking od przeciwnika no i Souza w ostatnim czacie formą też nie zachwyca. Brazylijczyk to typ gracz który specjalizuje się w grze na kortach ziemnych jego bilans z tej na wierzchni to 280 do 192 przy 61/53 de Scheppera. Francuz w bieżącym roku rozegrał 5 meczów na tej nawierzchni z czego tylko zaledwie jeden wygrał, wygrał z Ilhanem 6:3, 7:5, a przegrywał z Montanesem 6:2, 6:3, Starace 7:6, 6:2, Verdasco 6:4, 6:3, Bolelli 4:6, 6:2, 6:4. Joao-Olavo natomiast ostatnio przegrał dwa razy w pierwszej rundzie, najpierw z Michonem (205 ATP) oraz Samper-Montana (211 ATP) były to dwie przegrane które nie powinny mieć miejsca, tak samo jak w San Paulo turniej wcześniej gdzie przegrał ponownie z Michonem. Nie ma co się tutaj rozpisywać dłużej nad typem,to jest typowy mecz gdzie &quot;ziemniak&quot; powinien wygrać z graczem który na clayu jest gorzej niż przeciętny.

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Francuz w bieżącym roku rozegrał 5 meczów na tej nawierzchni z czego tylko zaledwie jeden wygrał, wygrał z Ilhanem 6:3, 7:5, a przegrywał z Montanesem 6:2, 6:3, Starace 7:6, 6:2, Verdasco 6:4, 6:3, Bolelli 4:6, 6:2, 6:4.
nie zgadzam się, porażki z Verdasco, Montenasem itp wstydu nie przynoszą a wygrana z Ilhanem ma wartość, bo to dobry grajek. Natomiast Brazylijczyk ostatnio przegrywa z ogórami z 3 setki.
Dla mnie wygrana Francuza się szykuje ???? ale zobaczymy po meczu kto miał rację ????

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Nie napisałem,że przynoszą mu wstyd ???? Wiem,że się nie zgadzasz ponieważ typujesz odwrotnie niż ja ???? Ale takie &quot;rywalizacje&quot; typerskie lubię najbardziej ???? Poczekamy,zobaczymy ;)

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Ilhan M. vs Coppejans K. | ✅
Ilhan wygra @ 2,00 Bet365
Pierwsza runda turnieju rangi Challenger, po raz drugi w tym roku rozgrywanego w Heilbronn - tym razem jednak na kortach ziemnych. Starcie Marsela Ilhana z Kimmerem Coppejansem.
Marsel Ilhan ten sezon musi zaliczyć do udanych, powoli zbliża się do pierwszej setki rankingowej, gdzie jest jego miejsce. W tym sezonie wygrał już Challenger w Kazaniu, grał w półfinale turnieju rozgrywanego na mączce w Tunisie, gdzie przegrał z Niemcem Reisterem. Marsel prezentuje ofensywny styl gry, dobrze serwuje, każde uderzenie forehandowe ma za zadanie przejąć inicjatywę w akcji. Pomimo tego, że Turek jest chimerycznym tenisistom i bardzo często wydaję się, że odpuszcza on jednak walczy do końca co już kilka razy w tym sezonie udowodnił, wygrywając przegrane mecze.
Kimmer Coppejans powoli wchodzi w świat poważnego tenisa, jednak jest to zawodnik, który poza kortami ziemnymi nie ma zbyt dużych szans zamieszać na poziomie Challengerowym. Zawodnik typowo na clay, grający na tzw. przebitkę, nie posiadający argumentów w postaci kończących zagrań czy serwisu. W tym sezonie najwięcej gra w Futuresach - na mączce gra przeciętnie. Ćwierćfinał w Itajai, pierwsza runda w Sao Paolo i druga runda w Santosie pokazują, że jeszcze jest chyba za wcześniej na dobre wyniki Belga na tym poziomie.
Sądzę, że po takim kursie po prostu trzeba zdecydować się na typowanie zwycięstwa Ilhana, który ogólnie rzecz biorąc prezentuje dobry tenis w tym roku. Można go lubić lub nie ale kurs 2 w tym przypadku jest niedorzeczny i trzeba spróbować.

Otrzymane punkty reputacji: +19
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
ATP Challenger Samarkand - R16, Tenis
Borna Coric vs Gerald Melzer dla Mecz. ( 1.526) Pinnacle ✅ [6:7, 4:6]
Kursiki już lecą w dół i raczej małe szanse aby jutro zastać gdzieś 1.50+. Chorwat vs Austriak. 17-letni Chorwat w strasznych bólach odprawił dzisiaj po tie-breaku w 3 secie jakiegoś hinduskiego unnameda J. Nedunchezhiyana. Austriacki tenisista to solidna marka na drugim froncie tenisowym. Bardzo ładne wyniki na amerykańskim clay&#39;u.

Przygodę w Samarkandzie rozpoczął od łatwego meczu z tryumfatorem ITF&#39;u w Niemieckim Kaarst na hardzie i półfinalistą Challengera w Astanie Nikolozem Basilashvilim. Wszystko to co przedstawiłem o rywalu Melzera z 1 rundy to wyniki z hardu, a tutaj mamy nawierzchnie ziemną i ostatni dobry sukces to finał sierpniowego ITF&#39;u we włoskim Appiano.
Borna Coric dopiero od 2 tygodni rozgrywa mecze na mączce. Porażka w półfinale z tryumfatorem imprezy w chińskim An-Ning, Australijczykiem Alexem Boltem po wyrównanym meczu gdzie zadecydowało jedno przełamanie. Jeżeli przyszedł kryzys w meczu z Hindusem, to jestem bardzo pozytywnie nastawiony do jutrzejszego spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +3
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Martin ALUND - De Schepper 1.92 2/10 marathonbet⛔
Francuz na pewno nie jest faworytem. Kenny najgorzej spisuje się na clayu i ma slabiutki bilans. Wynika to z tego, ze przecietnie gra z linii koncowej, nie wytrzymuje dlugich wymian i gubi sie w obronie. To powinien wykorzystac Argentynczyk. Alund za wysokiej formy nie ma dlatego też stawka niska. Sporo przegranych Martina w ostatnim czasie, najlepiej wyglada wlasnie tu w Bordeaux. Kenny od przejscia na cegle jeden wygrany mecz z Ilhanem, porazki z Verdasco, Montanesem, Bolellim i Starace. Jakim cudem wczoraj wyciagnal mecz z Souza to nie mam pojecia. Souza wygrywal w 1. secie 4-2 przegral w tb, w drugim dominacja i wydawalo sie, że Francuz jest bez szans. Za duzo bledow i drobne klopoty zdrowotne Souzy zdecydowaly o porazce. Alund powinien wykorzystac slabosc Francuza na piasku.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Thanasi Kokkinakis vs Marsel Ilhan dla Mecz (2.140) WYNIK 46 63 75 ????
???? Marton Fucsovics vs Andrey Kuznetsov dla Mecz (1.324) WYNIK 67 63 61 :grin:
KURS: 2.833
PinnacleSports

@edit
eeeh, strasznie to Ilhan spusiaczył!
hehehe, ale co odjebał Kuznetsov to już klasyka!!

Trochę nie rozumiem dlaczego to Kokkinakis jest faworytem wg booków w starciu z Ilhanem, więc zamierzam z tego skorzystać! Młody Thanasi wyrwał się z Australii, żeby coś się ograć na CLAY i coś tam mu wychodzi. Z powodzeniem przebrnął przez kwale do Savannah, ale w R1 Kyrgios pokazał mu miejsce w szeregu. Tutaj w Niemczech ma niezły run, bo pokonał już pięciu rywali ale patrząc na staty meczu z Russellem widać, że to bardziej Amerykanin zagrał tragicznie niż Australijczyk jakoś bardzo dobrze. Dziś rywal doświadczony i ograny na CLAYu. W Tunezji ostatnio osiągnął SF przegrywając z triumfatorem temtego turnieju Reisterem, więc na pewno IN PLUS. Tutaj też na razie bardzo solidnie i bez straty seta odprawił Albota i Coppejansa. Dziś wg mnie też nie powinien mieć większych problemów z Kokkinakisem i drugi raz z rzędu osiągnie SF imprezy Chellengerowej!

Co do drugiego spotkania to oglądałem ostatnio Andreya w Barcelonie oraz Ostravie i trzeba powiedzieć, że Rusek złapał fajną formę. Jak najbardziej ma tutaj w Niemczech szansę na wygranie drugiego turnieju z rzędu, co na pewno dodałoby mu sporo pewności siebie przed RG (bo zapewne w nim wystąpi). Marton raczej preferuje szybsze nawierzchnie a przeciwnik najlepiej czuje się właśnie na CLAY, w dodatku jest w dobrej formie. Nie widzę argumentów w kierunku Fucsovicsa tutaj.

Otrzymane punkty reputacji: +17
W 10

wladek1323

Użytkownik
Benneteau 1.50 bet365
gra u siebie Francuz, Vesely za mało doświadczenia by pokonać zawodnika który tyle osiągnął w Tourze ! 50 % mozna tak powiekszyc kapitałek bardzo pewny bet

Otrzymane punkty reputacji: +8
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Benneteau 1.50 bet365
gra u siebie Francuz, Vesely za mało doświadczenia by pokonać zawodnika który tyle osiągnął w Tourze ! 50 % mozna tak powiekszyc kapitałek bardzo pewny bet
Vesely za mało doświadczenia ??? Chyba kolega raczy żartować ???? To że jest młody nie znaczy, że to młokos bez doświadczenia! Chyba kolega nigdy nie widział tego zawodnika w akcji...
Wg mnie wcale to nie będzie łatwy mecz dla Benka i nie zdziwię się jak go Vesely pogoni! W zeszłym roku na CLAY w Chellngerach Vesely miał fantastyczny bilans 30-5, więc w zasadzie lał wszystkich jak chciał... Ja byłbym ostrożny i wg mnie za 1.50 to spore ryzyko w graniu na Benka dziś.
//Benek wygrał przegrany mecz ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Fucsovics - Martin
Jak dla mnie faworytem jest Słowak w tym meczu i nie ulega to żadnych wątpliwości. Jest to jego ulubiona nawierzchnia, na której prezentuj się dobrze. W tym turnieju pokonał już Kyrgiosa, Edmunda i Kavcicia, więc rywale chyba trochę bardziej wymagający od dzisiejszego. Fuscovics bazuje na serwisie, podobnie jak Edmund, a nie miał z nim większych problemów Martin, do tego Węgier bardzo nierówny i wydaje mi się, że nie ma tu większych szans. Kurs mnie lekko zaskoczył, dlatego decyduje się grac i to dość solidnie.
Martin @ 1,66 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom