>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 2: Bangkok 2, Canberra, Buenos Aires

Status
Zamknięty.
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Canberra

Miejsce: Canberra, Australia
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród:$75,000
Strona internetowa turnieju:http://www.tennis.com.au/protour
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2016/7393/x.pdf
Plan gier: http://www.protennislive.com/posting/2016/7393/op.pdf

Bangkok 2

Miejsce: Bangkok, Tajlandia
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród:$50,000
Strona internetowa turnieju:
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2016/7438/x.pdf
Plan gier: http://www.protennislive.com/posting/2016/7393/op.pdf

Buenos Aires

Miejsce: Buenos Aires, Argentyna
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród:$50,000 +H
Strona internetowa turnieju:
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2016/7440/x.pdf
Plan gier: http://www.protennislive.com/posting/2016/7440/op.pdf

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Nicolas Kicker - Peter Torebko ✅
1.57
bet365

Niemiec z Bytomia jeden z większych ,,psycho &#39;&#39; grajków na poziomie chalków , psychika kobiety , wsławił się zrobieniem 30 DF na challangerze w Chille .

Tutaj musiał grać w kwalach , odpadł w 3 rundzie po kreczu z Estevezem , ale gra dalej jako lucky looser .
Póki po 3 setach pokonał Dante Gennaro (1160 ranking) , 16 letniego Gellera z dziką kartą . W turnieju głównym pokonał Esteveza z którym kreczował w kwalach .

Kicker gra u siebie w kraju , w swoim mieście mobilizacji nie powinno zabraknąć .
Kicker odpoczywał wczoraj , Torebko wczoraj grał i może mieć trochę w nogach , łącznie z poprzednim turniejem zagrał 8 meczów z czego kilka bardzo długich 3 setowych (mecz z Estevezem prawie 3 godziny , nie wiem dlaczego Torebko kreczował).

Otrzymane punkty reputacji: +31
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Bagnis Facundo - Hernandez Jose 1, Pinnacle Sports 1.56

6:3, 6:2✅ ✅ ✅

VS.

Faworytem w tym meczu będzie Argentyńczyk z 130 miejsca ATP a najwyżej był na 90 miejscu. Sezon zaczął całkiem nieźle, ponieważ doszedł do półfinału challengera w Mendozie a w tym turnieju pokonał gładko nijakiego Molteniego 6:0, 6:3. Jego przeciwnikiem będzie reprezentant Dominikany, Jose Hernandez z 256 miejsca a w przeszłości najwyżej był 179. On z kolei w swoim pierwszym turnieju w tym roku przegrał w pierwszej rundzie a tutaj pokonał Ceuvasa, ale tego słabszego 7:5, 6:4.

Hernandez jak dla mnie to zwykły tenisista bez jakiegoś swojego szczególnego stylu, głównie gra na mączce, trochę na hardzie. Tenisista jakich wielu w tenisowym świecie, zwykły serwis, lepszy znacznie forhend od bekhendu. W całej swojej karierze nie wygrał ani jednego turnieju rangi challenger.

Bagnis jest dla mnie bardziej rozpoznawalnym graczem. Facundo to taka uboższa wersja Cuevasa (tego lepszego) jak na ziemniaka to ma niezły serwis, mocny forhend, bekhend solidny, najlepiej czuje się w dłuższych wymianach grając zza linii końcowej. Argentyńczyk jest o wiele bardziej doświadczonym tenisistą i ma o wiele więcej tytułów na swoim koncie. 5 tytułów rangi challenger, 6 finałów i rozegrał więcej spotkań z bardziej wymagającymi przeciwnikami. No i Bagnis to bardzo dobry deblista, Hernandez na dniach wygrał w deblu, ale to też trochę inna półka. Panowie grali ze sobą rok temu, na mączce gdzie to wygrał właśnie Hernandez i to w dwóch setach. Lecz moim zdaniem teraz Bagnis się zrewanżuje i wygra w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +24
master. 1K

master.

Użytkownik
Michon vs Gonzalez
Michon @ 3.00
⛔ ⛔ ⛔
No tutaj to gram z tego co widzę na doga chociaż nie do końca jest dla mnie zrozumiała ta dysproporcja w kursach. Jak dla mnie to mecz 50/50 dlatego ten mecz od razu rzucił mi się w oczy. Obaj panowie to poziom challenger i gdzie indziej się raczej nie ruszają także jak najbardziej zrozumialy dobór turnieju. Dla Gonzaleza to trzeci mecz w sezonie bilans 1-1, przegrał z ogorkiem Collarinim i wygrał tutaj w 1 rundzie z Eyssericem. Michon ma udany początek sezonu w zeszłym tygodniu doszedł do finału challengera w Mendozie ulegając w nim Austriaków Melzerowi 3-1, a po drodze pokonując m.in. Bagnisa, który swoją drogą dzisiaj również rozgrywa mecz i również polecam cos w jego kierunku. H2H 1-1 z lat 2013-2014.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Gonzalez - De Greef @1,23 1xbet ⛔ 3/6 5/7
Niestety nie wiem, jak wyglądał wczorajszy mecz Belga z Baeną, ale bez względu na to trzeba to uznać za bardzo dobry wynik. Niemniej, tak jak wczoraj tak i dziś 23-latek gra z rywalem z półki wyżej. Dzisiaj może nawet półtorej półki ???? Dodatkowo Maximo gra u siebie i po nieudanym starcie w Mendozie, tutaj ograł już m.in. bardzo dobrze dysponowanego ostatnimi czasy Michona. Przewiduje zwycięstwo mocnego faworyta, bez zbędnego rozpisywania się. Do kombinacji można brać.

Otrzymane punkty reputacji: +21
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Gonzalez - De Greef @1,23 1xbet
Niestety nie wiem, jak wyglądał wczorajszy mecz Belga z Baeną, ale bez względu na to trzeba to uznać za bardzo dobry wynik. Niemniej, tak jak wczoraj tak i dziś 23-latek gra z rywalem z półki wyżej. Dzisiaj może nawet półtorej półki ???? Dodatkowo Maximo gra u siebie i po nieudanym starcie w Mendozie, tutaj ograł już m.in. bardzo dobrze dysponowanego ostatnimi czasy Michona. Przewiduje zwycięstwo mocnego faworyta, bez zbędnego rozpisywania się. Do kombinacji można brać.
Maximo Gonzalez lepszy od Baeny ? Śledzę poczynania Hiszpana od 2013 od meczu z Carreno Bustą który oglądałem , młody Hiszpan zrobił na mnie wielke wrażenie i zacząłem na niego często stawiać i dlatego oglądałem jego sporo meczów w chalkach i wiem na co go stać . De Greef pokonał go po dobrym meczu .
Dlaczego ma nie wygrać z Gonzalezem skoro potrafił ograć Beane który jest na tym samym lub wyższym poziomie niż Maximo który najlepsze czasy ma już dawno za sobą , nawet ranking ma gorszy od 22 letniego Hiszpana .
De Greef po przespaniu 1 seta zagrał wczoraj kolejny dobry mecz na tym turnieju , nie licząc 1 seta tragicznego seta bronił tylko 1 BP w całym meczu (!) . Tak samo wyglądało to w jego wcześniejszym meczu z Lindellem gdzie dał przeciwnikowi tylko 1 szansę na BP w całym meczu .
Nie widzę sensu ryzykowania po takim kursie , jeśli potrafił ograć Beane to tak samo jest w stanie ograć Maximo Gonzaleza , 1.23 na chimerycznego Maximo to nie jest jakiś super deal moim zdaniem .

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Maximo Gonzalez półtorej półki wyżej nad Baeną ? Śledzę poczynania Hiszpana od 2013 od meczu z Carreno Bustą który oglądałem , młody Hiszpan zrobił na mnie wielke wrażenie i zacząłem na niego często stawiać i dlatego oglądałem jego sporo meczów w chalkach i wiem na co go stać .

Dlatego nie mogę się zgodzić że M.Gonzalez to półtorej półki wyżej od Baeny , 32 letni tenisista który swoje najlepsze czasy ma już dawno za sobą , nawet ranking ma gorszy od 22 letniego Hiszpana .
De Greef po przespaniu 1 seta zagrał wczoraj kolejny dobry mecz na tym turnieju , nie licząc 1 seta bronił tylko 1 piłki meczowej . Tak samo wyglądało to w jego wcześniejszym meczu z Lindellem gdzie dał przeciwnikowi tylko 1 szansę na BP w całym meczu .

Nie widzę sensu ryzykowania po takim kursie , jeśli potrafił ograć Beane to tak samo jest w stanie ograć Maximo Gonzaleza
Kolego popracuj nad czytaniem, ze zrozumieniem ???? Koledze chodziło, ze może i Gonzalez jest lepszy 1,5 pólki lepszy od Greefa, a Bena o półke. Czyli jak cos to o 0,5 lepszy od Beny jest Gonzo hahha ???? ale to opinia kazdego z osobna i nie ma sie co kłócić.

Bena zagrał słabo już w 1r, wygrywał końcowki setów i jakoś sie udało, wczoraj już rywal bardziej wymagający i poleciał. Ogólnie lubie Greefa, obserwuje go od czasów jak grał w ITF, fajnie się rozwija i na pewno jest w stanie dzisiaj osiągnąc dobry wynik. Po takim kursie faktycznie lepiej odpuścić...

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Kolego popracuj nad czytaniem, ze zrozumieniem ???? Koledze chodziło, ze może i Gonzalez jest lepszy 1,5 pólki lepszy od Greefa, a Bena o półke. Czyli jak cos to o 0,5 lepszy od Beny jest Gonzo hahha ???? ale to opinia kazdego z osobna i nie ma sie co kłócić.
Bena zagrał słabo już w 1r, wygrywał końcowki setów i jakoś sie udało, wczoraj już rywal bardziej wymagający i poleciał. Ogólnie lubie Greefa, obserwuje go od czasów jak grał w ITF, fajnie się rozwija i na pewno jest w stanie dzisiaj osiągnąc dobry wynik. Po takim kursie faktycznie lepiej odpuścić...
wiem o co chodziło poprawiłem sie jeszcze przed twoim postem , po prostu na szybko odpowiadałem i źle sformułowałem zdanie i dopiero się zjarzyłem jak puściłem posta
Chodziło mi o stwierdzenie w stylu że De Greef pokonał Beane a dziś trafia jeszcze na lepszego rywala co do końca nie jest prawdą

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Melzer Gerald - Silva Dutra Rogerio 1, Pinnacle Sports 1.75
1:6, 7:6, 2:6 ⛔ ⛔ ⛔
Faworytem bukmacherów, jak i moim w tym meczu będzie Austriak, Gerald Melzer z 144 miejsca ATP, czyli jest tylko o 4 oczka niżej od swojego rekordu. Austriak większość swoich meczów gra na clayu i tam czuje się najlepiej. Jednak Gelard to nie jest typowy przebijak, nieco się wyróżnia od podstawowych grajków specjalizujących się w tej nawierzchni. Sezon jak na jego możliwości zaczął bardzo dobrze ponieważ wygrał challenger w Mendozie. W tym turnieju pokonał kolejnych dwóch przeciwników, czyli ma serię 7 meczów bez porażki. Melzer ma 188 cm wzrostu i bardzo mocny serwis, na mączce to nie robi takiej różnicy jak na hardzie, ale mimo wszystko jest to spory handicap dla niego. Dysponuje bardzo dobrym uderzeniem kończącym z forhendu, bekhend bardziej ubogi i do poruszania się na korcie również można się przyczepić.
Brazylijczyk obecnie jest na 126 miejscu ATP a najwyżej był 84. W tamtym roku tak naprawdę odżył, ponieważ poprzedni sezon miał fatalny. Rogerio, jeśli chodzi o wyszkolenie techniczne to jest znacznie wyżej niż przeciwnik. W przeszłości również grał z bardziej wymagającymi przeciwnikami także plusem jest rywalizacja na wyższym poziomie. Końcówkę 2015 roku również nie miał kolorowego, ponieważ w dwóch swoich ostatnich meczach musiał kreczować. Obecny sezon nie zaczął się dobrze dla niego, ponieważ w swoim pierwszym turnieju odpadł na dzień dobry z anonimowym raczej tenisistą w trzech setach gdzie wygrał pierwszego. W tym turnieju pokonał najpierw również jakiegoś &quot;no name&quot; 6:1, 6:2 i w drugiej rundzie stracił seta z mało wymagającym grajkiem. Moim zdaniem dzisiaj wygra Melzer ponieważ jest w dobrej formie no i Panowie grali w 2014 roku gdzie wygrał Austriak 6:3, 6:1.

Otrzymane punkty reputacji: +13
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Bagnis Facundo - Silva Dutra Rogerio, 2:1 Bet365 4.50
3:6, 6:2, 6:2 ✅ ✅ ✅
O jednym jak i drugim pisałem kilka dni temu. Stawiając na Argentyńczyka wygrałem, a stawiając przeciwko Brazylijczykowi przegrałem.
&quot;Argentyńczyk z 130 miejsca ATP a najwyżej był na 90 miejscu. Sezon zaczął całkiem nieźle, ponieważ doszedł do półfinału challengera w Mendozie a w tym turnieju pokonał gładko nijakiego Molteniego 6:0, 6:3.&quot;
&quot;Bagnis jest dla mnie bardziej rozpoznawalnym graczem. Facundo to taka uboższa wersja Cuevasa (tego lepszego) jak na ziemniaka to ma niezły serwis, mocny forhend, bekhend solidny, najlepiej czuje się w dłuższych wymianach grając zza linii końcowej. Argentyńczyk jest o wiele bardziej doświadczonym tenisistą i ma o wiele więcej tytułów na swoim koncie. 5 tytułów rangi challenger, 6 finałów i rozegrał więcej spotkań z bardziej wymagającymi przeciwnikami. No i Bagnis to bardzo dobry deblista, Hernandez na dniach wygrał w deblu, ale to też trochę inna półka. Panowie grali ze sobą rok temu, na mączce gdzie to wygrał właśnie Hernandez i to w dwóch setach. Lecz moim zdaniem teraz Bagnis się zrewanżuje i wygra w tym meczu.&quot;
No i oczywiście pokonał Hernandeza.
&quot; Brazylijczyk obecnie jest na 126 miejscu ATP a najwyżej był 84. W tamtym roku tak naprawdę odżył, ponieważ poprzedni sezon miał fatalny. Rogerio, jeśli chodzi o wyszkolenie techniczne to jest znacznie wyżej niż przeciwnik. W przeszłości również grał z bardziej wymagającymi przeciwnikami także plusem jest rywalizacja na wyższym poziomie. Końcówkę 2015 roku również nie miał kolorowego, ponieważ w dwóch swoich ostatnich meczach musiał kreczować. Obecny sezon nie zaczął się dobrze dla niego, ponieważ w swoim pierwszym turnieju odpadł na dzień dobry z anonimowym raczej tenisistą w trzech setach gdzie wygrał pierwszego. W tym turnieju pokonał najpierw również jakiegoś &quot;no name&quot; 6:1, 6:2 i w drugiej rundzie stracił seta z mało wymagającym grajkiem. Moim zdaniem dzisiaj wygra Melzer ponieważ jest w dobrej formie no i Panowie grali w 2014 roku gdzie wygrał Austriak 6:3, 6:1.&quot;
A tutaj oczywiście wygrał Brazylijczyk.
Panowie grali ze sobą już 4 razy i jest remis 2:2. Ciekawą informacją jest to, że na cztery spotkania były rozgrywane trzy ,trzy setowe mecze. Panowie maja bardzo podobne umiejętności i największą różnica jest wiek bo Rogerio jest o 6 lat starszy. Stawiam tutaj na kolejne zacięte spotkanie gdzie wygra reprezenant gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 676

mmichael83

Użytkownik
Bagnis Facundo - Silva Dutra Rogerio, 25 ✅✅✅

over 22,5 gemów

Pinnacle 1,99

całe spotkanie opisał kolega powyżej i zgodze siez wiekszoscia argumentow , jak i z tym ze to bedzie zaciete spotkanie, a co za tym idzie over jest wielce prawdopodobny.
Clay ma to do siebie ze mecze sa bardzo zaciete i bardzo długiiiiee . jak na challanger to sa to przyzwoici zawodnicy ktorzy maja swoje male sukcesy.

stawka 6/10

Otrzymane punkty reputacji: +4
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Kicker - De Greef @1.72 ⛔
bet365
Przestrzegałem przed graniem na Gonzaleza z Belgiem po marnym kursie i ten wyeliminował kolejnego faworyta , dziś 1.72 uważam za wystraczająco wysoki kurs żeby zagrać na koniec turnieju dla De Greefa . Trzeba też zaznaczyć że Maximo miał chyba jakieś problemy ze zdrowiem i nie grał na 100% .
Kicker bardzo pewnie pokonał Hamou który wcześniej świetnie pokazał się w meczu z Souza zwłaszcza na serwisie . Oglądałem mecz i Argentyńczyk grał bardzo solidnie , co prawda bronił aż 12 BP , jednak udało mu się zachować aż 11 z nich .
Kicker u siebie w mieście ze wsparciem trybun , widać że się nakręca przy dopingu kibiców , przykłada się do każdej piłki , widać spore zaangażowanie , De Greef gra fajny turniej ale po 1.72 zaufam dla Kickera .

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom