>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 18: Tunis, Johannesburg, Ostrava, An-Ning, Tallahassee, Napoli

Status
Zamknięty.
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Kudla- Harrison 1.53 bet365
Oglądałem Kudłatego w Klahnem i trochę wczoraj i powiem że ma duże szczęście. Wczoraj też masa przełamań i gdyby Argentyńczyk był troszkę bardziej regularny to Denisa tu by już nie było. Ale dziś mierzy się z Harrisonem, który wygrał challanger w Savannah. Harrisona oglądałem urywkami ale widać że nie odwala takiego kabaretu jak Kudla. Kudla po prostu jest gorszym zawodnikiem, i liczę na to że dziś również zagra na swoim poziomie, czyli tak jak wczoraj i przedwczoraj a wtedy Harrison nie powinien mieć z nim problemu. Dobry serwis, dobrze trzyma swoje podanie. Powinno być dobrze, a i kurs nie najgorszy.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Kudla- Harrison 1.53 bet365
Harrisona oglądałem urywkami ale widać że nie odwala takiego kabaretu jak Kudla. Kudla po prostu jest gorszym zawodnikiem, i liczę na to że dziś również zagra na swoim poziomie, czyli tak jak wczoraj i przedwczoraj a wtedy Harrison nie powinien mieć z nim problemu. Dobry serwis, dobrze trzyma swoje podanie. Powinno być dobrze, a i kurs nie najgorszy.

Mam kilka meczów obejrzanych Kudłatego i odnosze podobne wrażenie. W zasadzie to żaden element nie jest u niego solidnie doproacowany. We wszystkim przeciętny a jak rywal przyciśnie to nie ma co zbierać.

Harrison powinien sobie poradzić ale nie wiem czy widziałeś mecz ze słabym obecnie Bogdanovicem. W drugim secie szybko został przełamany i jego tenis wyglądał bardzo zle. Juz w pierwszej partii były słabe momenty (nie ma sie co dziwic w sumie przeciez to tylko chall) i np. rzucanie rakieta bo piłka przeszła rywalowi po taśmie to dosc dziwne zachowanie. I to przy stanie kiedy była pilka na gem wiec sytuacja dośc bezpieczna. Koncowka tego seta byla nerwowa i chaotyczna a zaraz w trzecim poczatek slabiutki. Potem nadrobil i wygral 7-5. Dziwia jednak troche te przestoje, wszystko u niego jest w glowie. Lazil nerwowy ciagle zamiast skupic sie na grze. Ryan ma spory potencjal.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Hajek jak dla mnie bardzo dobrze wygląda, nie leci do Madrytu to pewnie będzie chciał zgarnąć całą pulę. Dotychczasowe mecze pewnie wygrane, H2H 4-2 dla Czecha, ja sam pobrałem zwycięstwo Jana!

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Challenger Tallahasee 1:30, 4.05
Harisson - Kudla
typ: -1.5 seta Harisson
2.25
Tobet
Analiza
Dzis w nocy polskiego czasu kolejne spotkanie amerykanskie podczas amerykanskiego challengera, Ryan Harisson spotka sie z Denisem Kudla. Zdecydowanym faworytem wydaje sie byc Ryan. Harisson to ewidentnie poziom ATP, juz namieszal kilkakrotnie wsrod najlepszych. Wydaje mi sie jednak ze czyni slusznie wystepujac przed wlasna publicznoscia w challengerach, bo na europejskiej ziemi moglby sobie niepograc, to nie jest jego nawierzchni. A tu? Ma za przeciwnikow zdecydowanie slabszych, zgarnia punkty, buduje forme i wygrywa... turnieje, ma juz jeden na swoim koncie w ubieglym tygodniu podczas ktorego stracil zaledwie seta. Tu ma na rozkladzie Daniela, Bogdanovica i Younga. Widac, ze odpowiada mu ta szybsza amerykanska maczka, bo Ryan dobrze serwuje i gra ofensywnie. Kudla to zawodnik bardzo himeryczny w moim odczuciu. Ewidentnie umiejetnosciami nie dorasta do piet Ryanowi. Denis wystepuje tylko i wylacznie w challengerach, no chyba ze dostanie jakas dzika karte do turnieju w USA. Tutaj ogral Klahna, Devvarmana oraz Arguello. No ale co z tego? Serwis po stronie Ryana, regularnosc rowniez, ogranie, doswiadczenie i umiejetnosci tez. Co wiec po stronie Kudli? Nie widze takich aspektow tenisowego rzemiosla, stawiam wiec zdecydowanie na Harissona.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sasuke-uchiha 263

sasuke-uchiha

Użytkownik
????Michał Przysiężny - Vasek Pospisil 2.2 bet365
Ranking i H2H dla Pospisila i to by było na tyle. Ewidentnie widać, że Polak jest w tej chwili w lepszej formie, wszystkie mecze wygrał 2-0. Na rozkładzie miał: Zivkovic, Demoliner, Brown, Lacko. Tylko jeden zawodnik był wstanie go złamać i to tylko raz, był to Lacko. Lecz i tak przegrał 2-0. Polak znajduje się w znakomitej formie, a co za tym idzie dyspozycja serwisowa jest bardzo dobra. Przez co bardzo trudno go złamać. Pospisil pokonał: Sharan, Andersen, De Voest, Pavic. Kto się interesuje tenisem, ten wie że Polak miał trudniejszych rywali. Po za tym Kanadyjczykowi gracz Andersen był wstanie wyrwać seta, a on jest w rankingu na 755 pozycji. Co nie świadczy dobrze o formie Pospisila. W tym meczu jak dla mnie kurs na Polaka jest strasznie zawyżony, to on powinien być tu faworytem. Nic tylko grać Polaka.
Jeśli typ się spodobał, skorzystałeś - kliknij dzięki, dla Ciebie to tak niewiele, a dla mnie tak dużo znaczy. ???? Rosol Lukas - Darcis Steve 1.36 bet365
Wprawdzie kurs niewystawiony, wydaje mi się że bedzie kolo 1.5. Ranking: Rosol - 35, Darcis - 115. Grali ze sobą 5 razy i prowadzi Czech 3-2. Najpierw o Belgu: jego ulubiona nawierzchnia to mączka. Sezon ma on średni. Statystyki na mączce 5/3. Natomiast ulubiona nawierzchnia Czecha to też mączka. W tym roku bilans 8/0. W tym roku wygrał już jeden turniej na clayu. Pokonał w nim takich graczy jak: Muller, Seppi, Troicki, Simon, Garcia - Lopez. Widać, że graczy bardzo dobrych a nie którzy to czołowka ATP. W turnieju w Ostravie miał słabych rywali. Po za tym Czech gra u siebie, więc napewno będzie bardzo zmotywowany, aby wygrać ten turniej i tak się powinno stać. Jednak aby sie tak stało najpierw musi w półfinale pokonać Darcisa. Czech zajmuje 35 miejsce w rankingu i jest to jego najlepsze miejsce w karierze. Znajduje się po prostu w najlepszej dyspozycji od lat. To jest jego 5 minut i nie wyobrażam sobie, aby z taką formą nie pokonał jutro swojego rywala i nie zagrał w turnieju u siebie w finale. Jeśli typ się spodobał, skorzystałeś - kliknij dzięki, dla Ciebie to tak niewiele, a dla mnie tak dużo znaczy.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Mecir - Vesely 1.66 bet365✅

Jestem zszokowany kursem, miałem nadzieje, ze buki dadza 1.40 a tutaj... Mecir sprawił dzisiaj mega niespodzianke, pokonując Rochusa, ale Belg miał mecz na tacy, po prostu przegrał na własne życzenie. Przerzedł kwale, pa półfinał to ogromny cukes 25- latka, który na co dzien grywa na poziomie futuresów. No ale teraz trafia na rewelacje ostanich tygodni. Vesely w tym roku na cegle 10/1. W ostatnim czasie pokonał naprawde kilku solidnych challangerowców, dzisiaj do tej listy dołożył Haider-Maurera. Robi to naprawde spore wrażenie, przded własną publiką na pewno liczy na finał, chodz i tak może być z siebie zadowolony. Pierwszy raz gram na Czecha, oby nie zrobił niespodzianki, VAMOS!

Otrzymane punkty reputacji: +2
sasuke-uchiha 263

sasuke-uchiha

Użytkownik
Mecir - Vesely 1.66 bet365
Jestem zszokowany kursem, miałem nadzieje, ze buki dadza 1.40 a tutaj... Mecir sprawił dzisiaj mega niespodzianke, pokonując Rochusa, ale Belg miał mecz na tacy, po prostu przegrał na własne życzenie. Przerzedł kwale, pa półfinał to ogromny cukes 25- latka, który na co dzien grywa na poziomie futuresów. No ale teraz trafia na rewelacje ostanich tygodni. Vesely w tym roku na cegle 10/1. W ostatnim czasie pokonał naprawde kilku solidnych challangerowców, dzisiaj do tej listy dołożył Haider-Maurera. Robi to naprawde spore wrażenie, przded własną publiką na pewno liczy na finał, chodz i tak może być z siebie zadowolony. Pierwszy raz gram na Czecha, oby nie zrobił niespodzianki, VAMOS!
Popieram typ użytkownika, sam go zagram. Musze dodać od siebie, że młodego Czecha ogladałem kilka razy i jak na poziom challenger gra bardzo dobrze. Może być z niego naprawdę dobry zawodnik. W formie wyśmienitej. Można go porównac do Carreno - Busta z tą rożnicą, że Hiszpan już zaczął grać w turniejach ATP a Czech ciągle challenger( choci aż nie m ówi ę , że Czech się wybije na p oziom turniejów wy ż szych niż challenger) . To takie dwa objawienia tego roku jak narazie.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Giannessi - Volandri 1.30 Unibet⛔

Miał ten mecz odpuścić, bo wiadomo mecz dwóch Włochów itp. No ale jednak gram, H2H 5:1 dla Volandriego, jeden mecz w tamtym sezonie wygrana 6:2 6:2, wiec mecz bez histori. Volandi w sumie średni sezon, na pewno chciałby tutaj wygrac, bo naprawde brak jakiś super wyników na jego koncie, a na pewno chce awansować do pierwszej setki, co jest bardzo bliskie. Mecz Giannessi widziałem z Kavicem, wiele dobrego nie można powiedzieć. Wykorzystał słabe momenty przeciwnika, a w drugim secie gdy Włoch miał przewage dwóch breaków, nagle zrobiło sie nerwowo, Kavcic odrobił jednego breaka i miał poznije 15:40... ale nie wykorzystał i Włoch ostatcznie zamknął mecz. Gdyby Kavic wykorzystał jednego z tamtych BP jestem pewny, ze Włoch przegrał by te spotkanie. Liczę, na dobrą postawe Volandriego, wtedy o wynik mogę być spokojny....

P 323

przemoks

Użytkownik
Popieram typ powyzej. Zadnego odpuszczania nie powinno byc. Mecz o final, Volandri na pewno chce pokazac rodakowi, ze jest lepszy i awansowac. Co do meczu z Kavciciem. Sloweniec mial az 10 szans na przelamanie Wlocha z czego wykorzystal tylko jedna. Nie ogladalem, ciezko sie wypowiadac, ale na pewno serwisem tylu BP nie wybronil ;) H2H 5-1 z czego ta jedna porazka po kreczu. Filippo po final !

harvey 967

harvey

Użytkownik
Giannessi A. - Starace P. # 1.35 Unibet ✅
Wczoraj Giannessi sprawił mała niespodziankę wygrywając w półfinale z faworyzowanym Volandrim, dziś jednak nie przewiduję takiej sytuacji w której faworyt do końcowego zwycięstwa jakim jest Starace przegra w tym najważniejszym meczu całego turnieju. Starace wrócił do dobrego grania po dość długiej przerwie. Coś tam próbował grać w tym sezonie jednak cały początek sezonu to pasmo samych porażek. Tutaj w Neapolu widać, że czuje się bardzo dobrze, może pomaga mu fakt, że mieszka w Cervinarze, która jest oddalona od Neapolu o niecałe 50 kilometrów. Z pewnością cała publiczność jest za Potito i to widać i słychać. Starace cały turniej przeszedł jak burza i tylko w pierwszej rundzie stracił seta, kolejno odprawiając z turnieju: Herberta, Gicquela, Golubeva oraz Gueza. Widziałem wczorajszy jego mecz z Davidem w półfinale i od pierwszej do ostatniej piłki Starace był praktycznie niezagrożony w swojej grze. Prowadził pewne i bardzo mądre wymiany, w których rywal prędzej czy później popełniał błędy. Też trzeba wspomnieć o serwisie, który dobrze funkcjonuje. Co do rywala to i tak osiągnął on tutaj dużo, przecież zarówno w meczu z Kavicem w drugiej rundzie, czy we wczorajszym meczu z Volandrim był skazany na porażkę. Widziałem wczoraj tylko fragmenty jego mecz i jakoś do mnie nie przemawiała jego gra. Co ciekawe w piątek został rozegrany finał gry deblowej i tam Starace razem z Iannim wygrał gładko 6:3 6:1 własnie z Giannessim oraz Golubevem, nie zdziwię się jak i tym razem taki wynik będzie w stronę Potito.

Otrzymane punkty reputacji: +7
siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Darcis - Vesely✅ Jedno zdjęcie z wręczenia nagród dla Vesely dużo osób było więc zdjęcie ciężko zrobić
Typ: 2
Kurs: 1.83

Kursy już spadły na Czecha wczoraj było 2.10 ale dalej myśle że kurs wart grania. Wczoraj w Ostravie obu oglądałem i lepsze wrażenie robi Vesely. Byłem pewny wczoraj że Rosol opyka Darcisa i wszystko na to wskazywało po pierwszym secie. Rosol grała jak zaczarowany wszystko działało jak trzeba serwis czy return no ale później wszystko się posypało. Pierwsze podanie praktycznie nie istniało i fatalna gra przy siatce a Darcis grał cały czas swoje na przyzwoitym poziomie ale bez fajerwerków. Jeśli chodzi o wczorajsze spotkanie Vesely no robi wrażenie szczególnie gra w obronie walka o każdą piłke no i w miare skuteczny serwis , stabilna gra przez całe spotkanie no i nie robi mase błędów co Rosol

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ungur 1,62 @ bwin ✅

Oglądałem prawie wszystkie mecze obu i na samej tej podstawie mógłbym stwierdzić kto wygra jeśli żadne wały nie pójdą. Schwartzman jak zwykle szczęście z rywalami, RRH zatankował do Madrytu, Ouhab miejscowy grajek i Schepper drewienko na cegle. Ungurowi widać że się chce, większość meczy miał pod kontrolą chociaż wyniki na to nie wskazują, gdy była potrzeba serwował punkt bezpośrednio albo przyśpieszał rozrzucając rywala po korcie z dziecinną łatwością. Śmiem twierdzić że każdy z rywali pokonanych tutaj był bardziej wymagający od dzisiejszego. Nie widzę żadnych atutów po stronie Argentyńczyka by móc zagrozić Ungurowi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom