>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 17: Savannah, Shenzhen, Vercelli, Santos

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Savannah​

Miejsce: Savannah, GA, USA
Data: 21-27.04.2014
Rozmiar drabinki:
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: $50,000
Oficjalna strona: http://savannahchallenger.com/
Drabinki: Turniej główny, Kwalifikacje, Debel
Plan Gier
Zestawienie kursów:
Shenzhen​

Miejsce: Shenzhen, China
Rozmiar drabinki:
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $50,000
Oficjalna strona:
Plan Gier
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/china/shenzhen-challenger/

Vercelli​

Miejsce: Vercelli, Italy
Rozmiar drabinki:
Pula nagród: $42,500
Oficjalna strona:
Plan Gier
Zestawienie kursów:
Santos​

Miejsce: Santos, Brazil
Rozmiar drabinki:
Pula nagród: $42,000
Oficjalna strona:
Plan Gier
Zestawienie kursów:

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Ze Zhang - Grega Zemlja
Dla mnie bardzo fajny kurs na Chińczyka, dlaczego? Zemlja w tym roku grał praktycznie nic, zaledwie jeden mecz w Davis Cupie i na dodatek łatwo przegrany. Przez ostatni rok na hardzie grał bardzo mało, zaledwie 12 spotkań i bilans 6-6. Zhang gra całkiem nieźle, ostatnio skupiał się na ITF&#39;ach w Chinach, jeden wygrał, w dwóch innych był w półfinale i ćwierćfinale, potrafił także chociażby awansować do turnieju głównego Australian Open. Ostatnio w Davis Cupie stawiał solidny opór takiemu zawodnikowi jak Denis Istomin czy na papierze lepszemu Dustovowi, także z Uzbekistanu.
Ze Zhang @@ 1.53 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Pella G. / Schwartzman D. - Hocevar R. / Leite W.
Proszę o czyjąś poprawę jeżeli się mylę, ale dla mnie bardzo fajny kurs. Oba deble trudno nazwać doświadczonymi, Pella i Schwartzman co prawda wygrali ostatnio w Sao Paulo, ale raczej nic oprócz tego nie grali. Hocevar i Leite pierwszy raz zagrają razem. Nawet patrząc na ranking to argentyński debel wychodzi dużo lepiej, oboje ocierają się o pierwszą setkę, podczas gdy Brazylijczycy, to 3 i 4 setka. Do tego Brazylijczycy to bardziej poziom ITFów, a Argentyńczycy Challengery.
Pella G. / Schwartzman D. @@ 1.50 bet365

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Dominik Meffert - Samuel Groth @ Groth 1,45 Expekt ⛔ 6-4 6-4
Dziwię się ze jeszcze nikt tego nie zapodał. Po mojemu mega pefka. Po jednej stronie 33 latek, który walczy już o to aby pamięc o nim pozostała jak najdłużej, bo o sukcesach już mowy nie ma. Niemiec od dłuższego czasu zmagał się z kontuzjami, bedzie to jego 3 mecz w sezonie w turnieju głównym. Swoich sił próbował na challengerze w Kazaniu i Saint Brieuc - bez skutku. Całkowity brak zgrania, brak również perspektyw na jakąś zmianę w swojej karierze. (obecnie w piątej setce rankingu) Te próby grania to bardziej pożegnanie z tenisem niż pogon za dobrym miejscem w rankingu. Kwale do chellengera jakoś przebrnął i to z niezłym skutkiem, pokonują jakiegoś Chinczyka, znanego już Jordana Thomsona (który niemal nie wygrał na AO z naszym Jerzykiem) orzaz Japonczyka Matsui. Mimo to wielkiego wrażenia to na mnie nie robi. Zobaczymy czy kondycyjnie wytrzyma trudy turnieju, 4 jego mecz w 5 dniu turnieju
Na przeciwko bardzo dobry zawodnik z Australii, który ma świetna część sezonu, szczególnie turnee w Ameryce moze zaliczyć do udanych. Fakt, próby zakwalifikowania sie do turniejów głównych rangi ATP nie wypadły okazale, ale walka była i poziom gry nie odbiegał od przeciwników. Wygrana na challengerze w Rimuski oraz finał w Leonie pokazują, ze Samuel jest w formie. Dobre warunki i świetny mocny serwis to z pewnościa mocne atuty na twarde korty - takie które Groth lubi. Groth na pewno jest zmotywowany, szuka kolejnych punktów aby wskoczyć do TOP 100. Obecnie 138 miejsce. Ogladałem chłopaka w tych challengerach, jego gra mi sie podobała, myślę ze nie bedzie miał problemów z Niemcem. Mefferta nie widziałem w akcji, ale za wiele się po nim nie spodziewam. Polecam Australijczyka, jak najbardziej do gry
E: Ne wierze ze przegrał tenisowym rzemioslem

crisoo 398

crisoo

Użytkownik
Daniel Kosakowski - Alex Bogomolov Jr. 3:6 3:6
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bet365

1/8 finału challangera w Savannah i spotkanie doświadczonego Bogomolova z o 9 lat młodszym Kosakowskim. W rankingu ATP zawodników tych dzieli ponad 100 miejsc, jednak na korcie nie będzie miało to większego znaczenia. Swoje fundusze powierzam młodszemu z zawodników, który w ostatnim czasie dobrze radzi sobie na clayu. Na rozkładzie m.in. Russell. Dobra dyspozycja zaowocowała finałem w Sarasocie, gdzie Daniel uległ ostatecznie Kyrgiosowi. Oglądałem ostatnio tego zawodnika trzykrotnie, w tym wczorajsze starcie z Jenkinsem i jeżeli Kosakowski utrzyma taką dypozycję, to już niedługo zawita do TOP200, a może i wyżej, czego mu życzę. Podoba mi się jego styl poruszania na korcie. Jest wszędzie tam gdzie powinien, a na dodatek rzadko popełnia niewymuszone błędy. Cierpliwość to niewątpliwie jego spory atut. Wobec powyższych argumentów gram na Amerykanina z polskimi korzeniami i liczę na to, że w starciu z Bogomolovem potwierdzi swoją aktualną, dobrą dyspozycję.
E: W Unibecie na Kosakowskiego dają nawet 2.14.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Nishioka Y. - Kyrgios N.

Dwaj młodzi zawodnicy, oboje mają osiemnaście lat, nigdy nie oglądałem meczu Nishioki, jednak Kyrgios ma spory potencjał i widać to na przykład w rankingu, obu zawodników dzieli dwieście pozycji. Patrząc na mecze obu zawodników można stwierdzić, że Japończyk dopiero wkracza do Challengerów i nie osiąga dobrych wyników, tym bardziej, że jest to jego pierwszy turniej tej rangi na mączce. Wcześniej grywał już w ITF&#39;ach z paroma osiągnięciami, wygrana w Sunrise czy finał w Plantation. Nie zmienia to faktu, że Kyrgios jest lepszy, gra nie tylko w Challengerach, ale i turniejach ATP, ostatnio wygrał turniej w Sarasota, także na mączce i tutaj powinien łatwo odprawić Nishiokę.

Kyrgios DW 2:0 @@ 1.61 bet365

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Z jednej strony się zgadzam z Kemawir123, i może nawet byłbym skłonny pograć z Tobą tak...ale oglądałem mecz Japończyka z D. Young w poprzedniej rundzie. Ok fakt, że to Young zagrał dramat, mnóstwo błędów a czasem wręcz niechęć do dalszej gry. Ale Azjata nie wyglądał też źle. Jest ruchliwy, dużo biega, dochodzi do wieu zagrań, potrafił mimo straty przewagi jaką miał w II secie, wejść dobrze w III i było 3-0, później sprawnie dbał o tą przewagę i swoje zrobił. Nie mówię, że Kyrgios meczu nie wygra... ale można tu próbować jakiegoś handi na Nishioka, i tak też zrobię. W związku z tym, iż handi setowego nie widzę:
Nishioka Y. (+5) - Kyrgios N. 1 Marathonbet ⛔ no i nie istniał...brawo Kemawir
edit: zapomniałem o kursie- 1,87

Otrzymane punkty reputacji: +3
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Forma Socka poszla zdecydowanie w dol. Wiadomo, ze przenosiny na clay (nawet ten green) nie bedzie korzystny, mimo to niezle zaprezentowal sie w Houston chociaz z drugiej strony pokonanie na piasku Beckera i Karlovic to nie wielka sztuka. W Sarasocie maly szok, pierwza runda i wtopa z Arnaboldim. Cegla robi swoje. Teraz rywal trudniejszy i bardziej ualentowany - brytyjczyk James Ward. Anglik gra w kratke przez cala kariere. Forma wyzsza niz w przypadku Socka bowiem w Sarasocie pokonal Bagnisa 6-2 6-2 i Veica 6-4 6-2. Przegral po walce z Kosakowskim. Brakuje w jego grze regularnosci, prawie w kazdym meczu ma super momenty ale zaraz robi bledy i przegrywa. Sock napewno jest faworytem ale nie az takim aby wystawiac na niego 1.35. 3.25 na Warda mozna sporobowac 1/10. Sock nie gra wybit nie na koncowej linii a Ward potrafi pogonic rywala z obu skrzydel. ⛔ bardzo slaby mecz

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Nishioka Y. (+5) - Kyrgios N. 1 Marathonbet
Nie widziałem handicapu, ale myślę, że można się zgodzić. Tylko trochę się boję o tego Japończyka, bo z jednej strony potrafi wygrać np z Youngiem, a czasami przegrywa w ITFach z jakimiś no-name zawodnikami.
Behar A. / Souto D. - De Bakker T. / Demoliner M.
Na szybko bo zaraz mecz. Obie pary nie grają ze sobą więc akurat w tym nie będzie różnicy. Ja stawiam tutaj na parę Bakker i Demoliner, De Bakker jest dobrym graczem singlowym, na pewno lepszym od swoich przeciwników, Demoliner natomiast w singlu dobry nie jest, ale utrzymuje się w czołowej setce debla czyli jakieś doświadczenie ma. Behar i Souto to trzecia setka rankingu debla o singlu nie wspominając, więc spodziewam się łatwej wygranej pary De Bakker i Demoliner.
De Bakker T. / Demoliner M. @@ 1.53 bet365

kroff 12

kroff

Użytkownik
W Sarasocie maly szok, pierwza runda i wtopa z Arnaboldim. Cegla robi swoje. Teraz rywal trudniejszy i bardziej ualentowany - brytyjczyk James Ward. Anglik gra w kratke przez cala kariere. Forma wyzsza niz w przypadku Socka bowiem w Sarasocie pokonal Bagnisa 6-2 6-2 i Veica 6-4 6-2. Przegral po walce z Kosakowskim. Brakuje w jego grze regularnosci, prawie w kazdym meczu ma super momenty ale zaraz robi bledy i przegrywa. Sock napewno jest faworytem ale nie az takim aby wystawiac na niego 1.35. 3.25 na Warda mozna sporobowac 1/10. Sock nie gra wybitnie na koncowej linii a Ward potrafi pogonic rywala z obu skrzydel.
Mecz ogladalem, Sock odpuscil wyraznie pilki w siatke, ba nawet odsuwal sie od pilek ktore lecialy prosto w niego+glupi usmiech na twarzy. Pajac laduje na czarnej liscie.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Stefano Travaglia vs Mate Delic dla Mecz. WYNIK 64 57 06 ⛔ ????
KURS: 2.00
Bet365

Booki wystawiły kursy delikatnie na korzyść Delica - czy słusznie ??? Wg mnie zdecydowanie nie! Moim zdaniem po takim kursie jak najbardziej można spróbować w kierunku Stefano, który gra &quot;u siebie&quot;. Stefano pokonał tutaj już Martiego i wczoraj (co było sporą sensacją) Goffina! Dzisiejszy jego rywal rozegrał już tutaj 5 spotkań, bo musiał się przebijać aż przez 3 rundy kwali. Młody Chorwat i tak już zdecydowanie powinien być zadowolony z tego wyniku, ale dziś wg mnie jego czas w tym turnieju się kończy. Wczoraj bardziej Hajek przegrał niż Delic wygrał mecz, wcześniej podobnie bardzo słaba gra Mertensa, no i tak się ułożyło, że QF stało się faktem. Dziś &quot;wygłodniały&quot; gry Stefano (bo to jego pierwszy turniej w tym roku) nie powinien dać rywalowi szans - nie chce mi się wierzyć aby po pokonaniu Goffina przegrał następny mecz z Delicem... No way!
Kursy spadają na Stefano ale w Bet365 jeszcze się trzyma na poziomie 2.00 i moim zdaniem warto to pograć ????
@edit by qbali
wały w tych Chellengerach straszne !! Stefano miał stan 64 53 i ... nagle przestaje grać i przegrywa 10 gemów z rzędu a trzeciego seta do zera!!! To są jaja nie TENIS! Ba, Stefano miał nawet piłkę meczową!! Brak słów...

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Mial nawet kilka meczowych, przy serwisie rywala ???? Jednak ida waly w tych chalenngerach straszne, zero objawow kontuzji, nagle masa df, 1st serwis ledwo siatke mijal a o grze nawet nie wspomne. Ja zagralem w 3 secie na Delica na zwrot stawki, ale jak czlowiek widzi takie walki to az wyc sie chce.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Passa Krajinovica trwa a gra tego zawodnika pozostawia wiele do zyczenia, juz wczoraj na live sporobowalam za mala stawke Bogomolova. Alex niezwykle chaotyczny oddawal mase punktow rywalowi. Socka pojechalam wczensiej ale wyraznie gra tu lepiej. Nie jest to jakis wielki tenis ale jednak zupelnie inaczej to wyglada niz z Arnaboldim. Ward pokonany 7-5 6-1, Marchenko 6-3 6-4. Atuty Socka sa dobrze znane kazdemu kto sledzi tenis. Krajinovic moze miec klopot w obronie bo defensywa nie jest jego najlepsza strona, troche sie gubi jak ma odebrac solidna bombe. Final bedzie Sock - Kyrgios i bedzie to najlepszy final jaki moga zobaczyc fani w Savannah. Gra Australijczyka imponuje i zapewne to on zgarnie tytul. Poki co Nick musi pokonal Bagnisa a Sock uporac sie z Filipem. Krajinovic zrobil postepy ale nadal mnie chlopak nie przekonuje, rywale oddaja mu w challengerach mase punktow free a sam gra sredniawo.
Sock 1.70 6/10 pinnacle✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
adrian0 374

adrian0

Użytkownik
▶ Kyrgios N. - Bagnis F.
Tenis - Savannah M.-clay| 1 | 1.50 | ✅ 6-3, 6-4
Milenium
Australijczyk złapał ostatnio formę, ma już na koncie 8 spotkań wygranych z rzędu (w tym triumf w Sarasota Challenger). Tutaj jest na najlepszej drodze do finału, gdzie może napotkać trudniejszą przeszkodę w osobie Socka. Wcześniej jednak musi uporać się z Bagnisem- typowym graczem mączki, który jednak poza małymi wyjątkami, sukcesy odnosi tyko w turniejach w Ameryce Płd.
Tutaj Kyrgios w pojedynku młodych talentów z Australii nie dał szans o rok młodszemu koledze wygrywając 6-1, 6-3 z Kokkinakisem.
W 3 meczach po drodze do półfinału stracił zaledwie jednego gema przy swoim podaniu, a skuteczność pierwszego serwisu z tych spotkań to odpowiednio: 86% 79% 86%. Warto dodać, że statystyka Nicka z leworęcznymi graczami to 7-3 na jego korzyść, wiec granie z mańkutami mu nie przeszkadza. Jeśli, utrzyma dalej taką formę to przypuszczam, że nawet Sock w finale może mieć nie lada problemy .

Otrzymane punkty reputacji: +37
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Muller G. - Lacko L.
Wybaczcie, ale jest późna godzina więc się nie rozpiszę. Myślę, że Muller zgarnie turniej w Shenzhen, jest w bardzo dobrej formie od początku sezonu, myślałem, że w półfinale odpadnie z Lu, ale jednak sprawił lekką niespodziankę i zmierzy się ze Słowakiem Lacko. Patrząc na Lacko widzę, że ten zawodnik nie ma ustabilizowanej formy, potrafi zagrać bardzo dobrze, ale potrafi po prostu przegrać ze sporo słabszymi rywalami, jak dla mnie Muller wygra trzeci turniej w tym sezonie, w tym turnieju nie stracił nawet seta.
Muller @@ 1.53 bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom