System bardzo nie pewny powód : miedzy jednym a drugim zakładam mały okes czasu tj kilka minut a w tym czasie :
Zawiesi się pc
Walną korki
Padnie net
albo inna kolej losu a jak bedzie wysoki poziom to Bukmacher może zablokować nam na chwilę zakłady live . wiec progresja wyjątkowo ryzykowna pod względem technicznym .
Zadajcie sobie sami pytanie czy nigdy nic takiego sie nie stało albo czy nie zamulił się net na tyle by zakładu nie dało sie postawić .
Życzę powodzenia ...
Chwila,chwila faktycznie masz rację co do tej niepewności ale jeśli ktoś decyduje się na granie live powinien być świadom konsekwencji szybkiego działania. Bet365 nie blokuje na hokeju w ten sposób, ja się nie spotkałem, a na tę progresję mam wyznaczony konkretny limit. Albo coś ugram i na razie tak jest albo przegram i przekonam się o braku skuteczności systemu. Co jest ciekawego w tej progresji w przypadku przegranej naszego faworyta i nie strzelania bramki, a zakończenia się meczu np. 0-1 tracimy to co mamy na pierwszym poziomie. Najgorsze sytuacje to wówczas gdy wynik jest np. 0-5. Ale ryzyko jest wszędzie. Jeśli ktoś czytał o zakładach live musi być świadom, że tu na nieuwadze można przegrać i zrobić przyjemność bukowi
Zagram trochę takim moim małym systemem puki rozgrywki hokeja nie są rozgrywane;tylko symulacja Progresja; 1-40zł 2-130zł 3-450zł 4-?? Patrzcie jak to wygląda gram
1# czas rozpoczecia 0:30 2-0 Ponte Preta-Gremio 1:1 7,50 nieparzysta 1,95 Kurs;1,54 Stawka;40zł Wygrana;40zł jak nie wejdzie grem to zdarzenie za 130,jak wejdzie to za 40 zł itd,cały czas 2# czas rozpoczecia 2:50 1-0 Americana-Sao Caetano 1-1 6,00 nieparzyste 1,95 kurs;1,47 Wygrana;191,10zł 3# godzina rozpoczęcia 7:00 2-1 Sendei-Gamba Osaka 1-1 6;50 nieparzyste 1,95 Kurs;1,49 Wygrana;59,60zł
To wracamy do gry jak w temacie;
Yarosłav -donbass
pierwszy gol donbass 2,40 stawka;10
bede edytował posta przy nie trafionym typie 4 progi.
*
do tego jeszcze jeden mecz asaat-hifk
próg1 -Assay strz 1 1,75
stawka;10