>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

tv z wifi, a bet365

wagmen 0

wagmen

Użytkownik
Mam pytanie,
Otóż w najbliższej przyszłości zamierzam kupic tv z zainstalowanym wifi.
Chodzi mi przede wszystkim o filmy i animce, ale chcialbym sie rowniez dowiedzieć czy mozna z powodzeniem korzystać z bet365 na takim tv.
Dodam ze juz moja siostra posiada taki tv i u niej niesposob sie nawet zalogować.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Mam pytanie,
Otóż w najbliższej przyszłości zamierzam kupic tv z zainstalowanym wifi.
Chodzi mi przede wszystkim o filmy i animce, ale chcialbym sie rowniez dowiedzieć czy mozna z powodzeniem korzystać z bet365 na takim tv.
Dodam ze juz moja siostra posiada taki tv i u niej niesposob sie nawet zalogować.
w jakim sensie korzystac? chcesz pilotem obstawiac zaklady? :?

wagmen 0

wagmen

Użytkownik
Tak, właśnie chciałem się dowiedzieć czy to mozliwe i czy możliwym jest ogladanie transmisji. Jeśli ktos tego,próbował zapraszam do podzielenia sie tym ????

beb 95

beb

Użytkownik
Tak, właśnie chciałem się dowiedzieć czy to mozliwe i czy możliwym jest ogladanie transmisji. Jeśli ktos tego,próbował zapraszam do podzielenia sie tym ????
Przede wszystkim tv z mojej wiedzy to musi być panasonic albo samsung i tylko w wersji z najnowszym flashem. Gdy tv nie ma flasha - bet365 nie działa. Sam pomysł z obstawianiem pilotem jest badziewny ponieważ na TV źle się obsługuje pilotem youtube a co dopiero zakłady.
Ale mam dla Ciebie inne rozwiązanie. Android 4.0 dongle tv - podłączasz w usb i masz coś w rodzaju gigantycznego tabletu + klawiatura i myszka do tv. Nadal uważam że jest to przerost formy nad treścią ale jeżeli masz taką potrzebę obstawiania to proszę bardzo. Z tym że to będzie mobilne bet365 wtedy.
PS. Najnowszy flash jest tylko w tegorocznych modelach.

wagmen 0

wagmen

Użytkownik
Dzięki za info.
Oczywiście tv z wifi nie kupuje tylko ze wzgledu na bet.
Bardziej zalezy mi na transmisjach na zywo.
Jak to w tej sytuacji wygląda i jaka jest jakość takiego przekazu.
Z góry dzięki ????

beb 95

beb

Użytkownik
Dzięki za info.
Oczywiście tv z wifi nie kupuje tylko ze wzgledu na bet.
Bardziej zalezy mi na transmisjach na zywo.
Jak to w tej sytuacji wygląda i jaka jest jakość takiego przekazu.
Z góry dzięki ????
Takie transmisje raczej nie działają, musisz podpiąć komputer pod TV dlatego że flash jeżeli jest to działa źle, a często takie kanały wykorzustyją silversight którego TV nie mają. Musisz kupić mały komputer stacjonarny stojący obok TV. Jeżeli masz router wifi w innym pokoju to również zastanów się nad podciągnięciem kabla. W blokach i domach jednorodzinnych często ściany zakłócają wifi na tyle że źle chodzi. Internet w telewizorach jest generalnie dość ograniczoną technologią.

wagmen 0

wagmen

Użytkownik
Ok mówi się trudno, zbyt dużo z tym kombinerki.
Z tv nie zrezygnuje, gdyż juz sie na niego zdecydowałem.
Dzięki, temat do zamknięcia.

Do góry Bottom