7:6 7:5Ja osobiście pograłem Riske 2:0 przeciwko Barty. kurs 1,9 (bwin)
Riske to jednak conajmniej o klasę lepsza zawodniczka. W Eastbourne rozegrała 3 mecze i wszystkie rywalki odprawiła w mgnieniu oka (36 gemów wygranych i tylko 8 przegranych). Barty już i tak tutaj sporo osiągnęła, przebijała się przez kwalifikacje, do tego mecze deblowe. Nie wiedzę tutaj innej opcji.
sledzilem to, gdybym nie wiedzial że moga byc tak nieogarniete, to wyglada na walek 100%7:6 7:5
Typowy itf. Riske w pierwszym secie przegrywa 1:5, wygrywa 7:6 po taju. Drugi set Barty prowadzi 5:3 40:0 i nagle zwrot i Riske bierze seta 7:5. Nerwów co nie miara ale najważniejsze, że na
Racja, moja pomyłka. Było 5:4 i 40:0. Co nie zmienia faktu, że obroniła 3 setowe pod rząd przy podaniu Bartyzłapałem na live oba sety, dokładnie w drugim było 5:4 i 4:0
5-7 6-2 6-3Nie mam niestety możliwości pisania w dziale "Typy na żywo", więc dam tutaj swoje spostrzeżenie. Jest mecz ITF w Korei. Kwon, Soon Woo (nr 1 turnieju) gra z Nam, Ji Sung. Był w tym meczu Medical przy stanie 7:5 1:2 i podejrzewałem, że dla Kwona (ale to tylko moje domysły). Wszedłem w mecz dla Nam po kursie 2,75. Wygrał seta 6:2 i teraz zaczyna się 3 set. Myślę, że można jeszcze zaryzykować i zagrać go po kursie 1,7-1,8.
Przerwany przy stanie 7-6 5-5 dla Brunstorm/Siljestrom.wie ktoś może co jest z meczem Daniell M. / Novikov D. vs Brunstrom Jo. / Siljestrom A. ??