Typów nie neguję, ale weź pod uwagę, że Fredka jedzie ostatnio kompletny piach. W poniedziałek na Wyspach 2 mecze u siebie 4 i 7 pkt, we wtorek w Hallstavik 01002 ... Może to zasłona dymna przed Challenge, ale wg mnie spadek formy. Co do Vacula to jeździł dla Vetlandy kilka lat i zna ten tor doskonale, chociaż jeździ strasznie nierówno może sporo namieszać dzisiaj.Dzisiaj TOP 3 dla mnie to Dudek, Kasprzak, Lindgren (kolejność przypadkowa).
Lindgren TOP3 @ 2,95 Betsson
KK TOP3 @ 2,50 Betsson
KK-Vaculik 1 @ 2,00 Bet365
Dudka na TOP3 nie wrzucam bo uważam że kurs śmieszny. KK czuje po prostu w kościach, forma jest a temat awansu rozstrzygnie się raczej między 5cioma zawodnikami. Po kursie 2,50 z Betssona można spróbować (ale już po 1,80 z Unibetu już bym to odpuścił). Lindgren jedzie świetny sezon + do tego szedzki tor. Na lidze z tego co kojarze był jednym z lepiej punktujących zawodników Indian, przegrywał w zasadzie tylko z miejcowymi matadorami. A Vacula dzisiaj nie widzę więc typ przeciwko niemu.
W typy na TOP3 nie polecam grać grubo bo jeden defekt, taśma, wykluczenie i może być ciężko. Wciąz mam w pamięci Kildemanda sprzed kilku lat kiedy miał po 3 startach chyba 3,3,2 i awans na wyciągnięcie ręki, a potem złapał taśmę i wykluczenie i musiał obejść się smakiem. Taki urok GP Challege, nie mniej uważam że w te bety warto wejść.
Masz racje. Wycofał się. Moj błąd.RADULA, cenię Ciebie jako typera, ale granie dzisiaj w stronę Hansa to jakaś zupełna aberracja. Po pierwsze, według Sportowych Faktów Hans wycofał się z zawodów << KLIK >>. Ale nawet jakby jechał to on miał przecież złamaną kość śródręcza!
Nie chcę się wcinać, ale typowanie dzisiaj przeciwko Vaculikowi uważam za niemądre.Dzisiaj TOP 3 dla mnie to Dudek, Kasprzak, Lindgren (kolejność przypadkowa).
Lindgren TOP3 @ 2,95 Betsson
KK TOP3 @ 2,50 Betsson
KK-Vaculik 1 @ 2,00 Bet365
Dudka na TOP3 nie wrzucam bo uważam że kurs śmieszny. KK czuje po prostu w kościach, forma jest a temat awansu rozstrzygnie się raczej między 5cioma zawodnikami. Po kursie 2,50 z Betssona można spróbować (ale już po 1,80 z Unibetu już bym to odpuścił). Lindgren jedzie świetny sezon + do tego szedzki tor. Na lidze z tego co kojarze był jednym z lepiej punktujących zawodników Indian, przegrywał w zasadzie tylko z miejcowymi matadorami. A Vacula dzisiaj nie widzę więc typ przeciwko niemu.
W typy na TOP3 nie polecam grać grubo bo jeden defekt, taśma, wykluczenie i może być ciężko. Wciąz mam w pamięci Kildemanda sprzed kilku lat kiedy miał po 3 startach chyba 3,3,2 i awans na wyciągnięcie ręki, a potem złapał taśmę i wykluczenie i musiał obejść się smakiem. Taki urok GP Challege, nie mniej uważam że w te bety warto wejść.
Hmm niezbyt chętnie na kontynencie ? Masters :Fricke : Masters 1 1.83
Typ na zawodnika jeżdżącego wszędzie, na bardzo przyzwoitym poziomie, jedno z odkryć roku, dla czego ma nie powalczyć w tak ważnym turnieju, w Szwecji objechany pełny sezon, bez szału z Vetlandą, ale w tym roku ma zdecydowanie przewagę nad Mastersem, który niezbyt chętnie pojawia się na kontynencie, stawiam na Maxa.
Vaculik win 5.50 unibet 1-3 1.85 unibet
Tutaj nie widzę półśrodków, albo będzie dzielił i rządził tu gdzie jeździł chyba 5 lat jako gospodarz i zna każdy centymetr toru, albo pojedzie z nastawieniem, że to co najważniejsze jest jutro, weźmie jakieś osiołki ze szrotu byleby odjechać. Ten drugi scenariusz wcale nie jest jakoś nieprawdopodobny przecież starty w GP tak naprawdę "zabrały" mu rok dobrego ścigania. Jednak moim zdaniem motywacja chęci ścigania się z najlepszymi w tym cyklu plus dzika karta nie pozwoli przejść obok takiego turnieju, pewnie jego team jest o parę lat mądrzejszy i przy ew. awansie do GP dadzą radę, czego Vaculowi trzeba życzyć bo to fajny chłopak ????