feekus
Forum VIP
Jeden typ jestem skłonny zaproponować. Zestawienie z bet365, gdzie Bridger jest wystawiony z Cookiem. Lewis ostatnio znaczna obniżka formy, dużo upadków, problemy zdrowotne i sprzętowe. Cudem się 'wykurował' na ten event, aczkolwiek jego występ... Sam najlepiej na twitterze skomentował to:
jeśli zawodnik pisze w ten sposób na portalu społecznościowym to grzechem byłoby nie pograć przeciw niemu. Craig Cook przeżywa naprawdę dobre tygodnie ostatnimi czasy, jak dla mnie średniak, może powalczyć o top8. W bet365 Lewis nie musi jechać nawet 3 razy, aby zakład był uznany zatem to jest jedyna póki co propozycja na ten wieczór.
Craig Cook v Lewis Bridger @ 2.1
Bet365
Half way to the final & I have turned around my shoulder is in agony I'm gutted & I'm sorry for letting all u guys down.
[/url]On route to the British final I would rather try & fail then sit at home & watch my dreams go bye https://twitter.com/search/%23chaseyourdreams]#chaseyourdreams
jeśli zawodnik pisze w ten sposób na portalu społecznościowym to grzechem byłoby nie pograć przeciw niemu. Craig Cook przeżywa naprawdę dobre tygodnie ostatnimi czasy, jak dla mnie średniak, może powalczyć o top8. W bet365 Lewis nie musi jechać nawet 3 razy, aby zakład był uznany zatem to jest jedyna póki co propozycja na ten wieczór.
Craig Cook v Lewis Bridger @ 2.1
Bet365