dzięki bardzo za zajżenie ???? co do hasła to poprosił bym na PW lub mail to roześle dalejPanowie jestem. Akcja wyskoczyła w nieoczekiwany dla mnie sposób ale nie jest to aż takie ważne. Chciałem i tak dla was zrobić turniej ale widzę, że newsletter dotarł. W mailu mam termin na dzisiaj godz 20:00. Czy to się zgadza? Postaram się zadziałać szybko i bezszelestnie i zaklepać stolik na dzisiaj a póżniej podać jakoś hasło. Na przyszłość zróbmy jednak większe wyprzedzenie tzn. Maile zgloszeniowe muszą wpłynać do 17:00 jeśli stolik ma być zaklepany na następny dzień. Zróbmy też 1-10 dni na czas realizacji tego zamówienia. Czekam teraz na odpowiedź.
nie ma to jak support na forum ???? pewnie że pasuje:spokodfhgfh: a co do hasła to tak jak mówiłem na Pm lub mail a ja porozsyła. dzięki wielkie za szybką pomocDamy radę. Ok więc jest tak, że przedsięwzięcie będzie dobrze płatne. Ale... zabrakło jednego słowa. Jesteśmy Mikołajami ale nie szaleńcami. Tzn. 5 euro płacimy za każdego NOWEGO użytkownika stryyke, który weźmie udział w turnieju. Ponieważ jednak już się zebraliście a ja chce żeby było pięknie proponuje bez patrzenia ilu jest nowych graczy za listę, którą mam w mailu 150$. Jeśli będzie was więcej pula zostaje ta sama. Następne turnieje będziemy dogadywać jak przyjdzie na to czas. Pasuje takie rozwiązanie? Jeśli tak to za chwilę stolik będzie zarezerwowany.
aktywowales? ????założyłem tam konto ale nie moge się zalogować;/
MARYNARZ69