U mnie to samo ????Czy ktoś potwierdza zapisujących się do grupy?Cały czas jestem na liście oczekujących
podbijam, niektórzy pierwszy raz na pokerstars sąU mnie to samo ????
Swoją drogą, o godzinie 20 trzeba wejść na jakiś pokój albo coś? samo się włączy czy jak ^^?
Trzeba się zapisać do turnieju.U mnie to samo ????
Swoją drogą, o godzinie 20 trzeba wejść na jakiś pokój albo coś? samo się włączy czy jak ^^?
Te dwa screeny pokazują co gdzie i jak. Jest 10 minut late registration więc ostateczna pora to 20:10.To jeszcze gwoli ścisłości, w którym miejscu znajdują się zapisy do turnieju. W polskiej wersji zakładka nazywa się "Terminarz"(chyba).
https://zapodaj.net/1890f24f4cb66.png.html
Mistrzu musisz nasz jeszcze przyjąć do klubu. ????Trzeba się zapisać do turnieju.
W dalszym ciągu nie zostałem przyjęty ????Zaakceptowałem zgłoszenia. Niestety mamy limit 100 członków i musiałem usunąć kilka osób, które zarejestrowały się w 2011 roku, a prawdopodobnie były nieaktywne.
Jeśli kogoś przez przypadek usunąłem to niech ponownie wyśle zgłoszenie.
Tak tylko w tym przypadku gra była na wirtualnych, tak więc każdy sobie brał re-buy oraz add-onCo prawda nie mogłem zagrać w tą niedziele, ale formuła 1R1A wydaje się najlepszym rozwiązaniem. Można zbudować większą pule nagród, a kto będzie chciał to zagra sobie jako freezeout. Moglibyście może napisać do PokerStars aby zwiększyli limit członków w home games, byłoby wygodniej nie trzeba by usuwać Bardzo proszę o akceptacje także mojego ponownego zgłoszenia do HG.