>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turniej Red Bull Salute.

Status
Zamknięty.
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
W dniach 25-26 września odbędzie się towarzyski turniej hokejowy Red Bull Salute, który zostanie rozegrany w Salzburgu.Z udziałem gospodarzy zespołu drużyny EC Red Bulls Salzburg,Farjestadt BK (Szwecja), HC Davos (Szwajcaria) oraz uwaga zespołu z NHL Los Angeles Kings !!!!!!

Bezpośrednia transmisję spotkań przekaże stacja Eurosport 2.

Plan turnieju.

25 września
17:30 EC Red Bulls Salzburg - Los Angeles Kings
20:45 Färjestad BK - HC Davos

26 września
17:30 Mecz o 3. miejsce
20:45 Finał .

[center:26e1677349]Oficjalna stronka turnieju.[/center:26e1677349]
http://www.redbullssalute.com/

Mimo,ze jest to turniej towarzyski postarałem sie znaleźć jedną perełkę,po małym kursie ,ale jednak.

[center:26e1677349]EC Red Bulls Salzburg - Los Angeles Kings wynik 6-7 ✅ [/center:26e1677349]
[center:26e1677349]Typ over 5.5 kurs BAW 1.55[/center:26e1677349]

Gratka dla overowców takich jak ja.Doskonale Kings spisują się w pre-seasion:

[center:26e1677349]Last Five Games
Thu, Sep 13 at Anaheim W 5-4
Sat, Sep 15 Anaheim L 2-3
Tue, Sep 18 San Jose W 6-5
Wed, Sep 19 at Colorado L 3-6
Sat, Sep 22 Colorado W 3-2 [/center:26e1677349]

Jak widać imponują formą sterzlecką.w grach przedsezonowych doskonale spisują się Derek Armstrong oraz Słoweniec Anze Kopitar.Jak co roku Kings maja kłopoty z bramkarzami co widać po liczbie straconych bramek.Wydaje mi się ,że w dniu dzisiejszym trener Kings postawi na testowanego przez nich młodziutkiego Kanadyjczyka Jonathan Berniera wybranego przez nich w 2006 roku w 1 rundzie draftu z numerem 11,grającego wcześniej w zespole QMJHL Lewiston MAINEiacs.

EC Red Bulls Salzburg w dotychczasowych 2 meczach ligii Austrii uzyskał 2 zwycięstwa:

Szekesfehervar - Salzburg 1:4 23.09.2007
Salzburg - Villach 5:1 20.09.2007

Doskonale w zespole z Salzburga spisują się Mairitsch Martin (2 gole) oraz Kanadyjczyk Frank Banham (1 gol,1 asysta) mający za sobą nawet występy w NHL w zespole
Anaheim Mighty Ducks.Mój typ over 5.5 ✅

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Los Angelses King - Farjestad BK
W dzisiejszym finale drużyna ze Stanów Zjednoczonych jest zdecydowanym faworytm. W pierwszym meczu pokonali gospodarzy z Salzburga 7;6 i w dzisiejszym meczu również oczekuje wysokiego wyniku. Uważam, że granie na over w tym meczu jest bardzo dobrym pomysłem. Jeśli chodzi o hokej to specem nie jestem, ale jak widać w powyższym poście (by fox71) Los Angeles strzela mnóstwo bramek i nie wierzę aby w tym meczu było inaczej. To tak po krótce bo nie wiem co jeszcze pisać, ale przede wszystkim chodziło mi ozwrócenie uwagi na ten mecz. ????
Typ: over 5,5✅ 8) Kurs: 1.50 na Bwin

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Wczorajsze wyniki.

EC Red Bulls Salzburg - Los Angeles Kings 6-7
Färjestad BK - HC Davos 3-2 Pen

Dzisiejsza propozycja.

Mój typ 1 kurs 1.55 BAW.

Fenomenalnie w pierwszym meczu Kings spisał się Słoweniec Anze Kopitar strzelec 3 bramek oraz autor jednej asysty.Doskonale sekundował jemu w tym spotkaniu Słowak Nagy Ladislav strzelec 2 goli.Fatalnie spisywał sie w bramce Los Angeles Kanadyjczyk Jason LaBarbera ,który uwaga w 3 18 sekund meczu na 6 strzałów przepuscił ,aż 3!!!!!!! SV% 0.50!!!!
Po 3 szybko puszczonych bramkach został zmieniony przez równiez Kanadyjczyka Jean-Sebastien Aubina,który na 34 strzały przepuscił tylko 3,SV% 0.912.

W zespole Färjestad BK doskonałym instynktem strzeleckim popisał się Brunnstrom Fabian strzelec dwóch bramek.W ich bramce doskonale spisywał się Heino-Lindbe Chr ,który na 39 strzałów ,obronił aż 37,SV% 0.949.

Moim zdaniem pewniejszym wynikiem jest WIN Kings.W pierwszym meczu zlekcewazyli w początkach meczu zespół EC Red Bulls Salzburg .W dniu dzisiejszym przystapią bardziej skoncentrowani do meczu ,a Anze zdobedzie króla strzelców turnieju,jak na ,,Króla&quot; przystało...

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
W dniu dzisiejszym przystapią bardziej skoncentrowani do meczu ,a Anze zdobedzie króla strzelców turnieju,jak na ,,Króla&quot; przystało...
Anze zdobył zwycięską bramkę 46 sekund przed końcem spotkania i został królem strzelców turnieju.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom