3,1K easy Forum VIP Czerwiec 13, 2008 #21 Mozemy zrobic lige z play offami ? Powiedzmy zbierzemy 12 osob i po rozegraniu meczow kazdy vs kazdy mozna grac 1 vs 12 itp ?
Mozemy zrobic lige z play offami ? Powiedzmy zbierzemy 12 osob i po rozegraniu meczow kazdy vs kazdy mozna grac 1 vs 12 itp ?
3 rybex Użytkownik Czerwiec 13, 2008 #22 Mozemy zrobic lige z play offami ? Powiedzmy zbierzemy 12 osob i po rozegraniu meczow kazdy vs kazdy mozna grac 1 vs 12 itp ? Kliknij aby rozwinąć... Ja jestem ZA. Dla mnie najwazniejsze jest to zeby zagrac, dobrze sie bawic i moze cos wygrac:jezora:
Mozemy zrobic lige z play offami ? Powiedzmy zbierzemy 12 osob i po rozegraniu meczow kazdy vs kazdy mozna grac 1 vs 12 itp ? Kliknij aby rozwinąć... Ja jestem ZA. Dla mnie najwazniejsze jest to zeby zagrac, dobrze sie bawic i moze cos wygrac:jezora:
36 lalo Forum VIP Czerwiec 14, 2008 #23 No dokładnie mi też o to chodzi, więc każdy co się wpisywał w poprzednim temacie ma grać ! :] Np. musimy powiedzieć do kogo wpłacamy kasę i ruszamy ! ????
No dokładnie mi też o to chodzi, więc każdy co się wpisywał w poprzednim temacie ma grać ! :] Np. musimy powiedzieć do kogo wpłacamy kasę i ruszamy ! ????