>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Turniej FIFA 08 Pogaduszki

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Tutaj prosze pisac wszystko na temat pytan i niezgodnosci , w temacie &quot;wpisowe&quot; prosze tylko wpisywac swoje zainteresowanie

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ok co do botow zgadzam sie, tylko proponuje zeby ktos wytlumaczyl dokladny sposob ich dzialania itpOk co do botow zgadzam sie, tylko proponuje zeby ktos wytlumaczyl dokladny sposob ich dzialania itp[ ????

matex 0

matex

Użytkownik
hm.. jak z rezerwacją drużyn ? bo zapewne bedzie duzo chętnych na swoje ulubione drużyny (np. ja na FCB) ? znów kto pierwszy ten lepszy ? :| moim zdaniem lepiej by było jakby drużyny mogły sie powtarzac....

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Cześć jako iż tutaj są pogaduszki na temat fify to ja chciałem się zapytać co może się dziać z moją fifą. Dzisiaj chciałem wejść i pograć, ale neistety wyskoczyło mi coś takiego: ,,Nie znaleziono punktu wejścia procedury D3DPERF_SetMaker w bibliotece d3d9.dll&quot;
Dodam, że instalowałem fife kilka razy od nowa i wyskakuje ten sam błąd, a wcześniej gra działała bez zarzutów

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Witam!
hm tak jak pisalem , narazie zapisy sa po to aby stwierdzic ile osob bedzie chetnych na gre w turnieju , teraz co do druzyn w regulaminie pisalem ze nie moga sie dublowac i wlasnie z osobami ktore zgodzily sie wspolprowdzic ten turniej : rybex i legionista postanowilismy ze bedziemy grali reprezentacjami i klubami bo bedzie mozna z posrod tych dwoch grup wybrac w maire rwone druzyny , i jeszcz esposob ich przyznawania damy 16 druzyn najlepszych i bedzie losowanie lub np. od 19 beda zapisy i kto pierwszy ten lepszy choc ja bym wolal ten pierwszy sposob, al;e tu sie obje o to ze niektorzy beda gadac ze losowanie bylo ustawione itp.
Zapraszam do syskusji na ten temat.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ale problem, by grać dowolnymi ekipami.. To coś w rodzaju turu sponsorowanego, a w takim nie widziałem, by ktoś rozdzielał teamy.. Zresztą - mi obojętnie..

lalo 36

lalo

Forum VIP
Dokładnie sawas ! W żadnym sponsorowanym nie ma drużyn i gra się jakąkolwiek ! Ja jestem za tym, jeżeli już gramy o pieniądze ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
No rozumiem ze gramy o stawke ale wy chyba nie widzicie tego ze to bedzie po prostu nudne w skład 16 druzyn bedzie wchodzic 6 ManU i 6 barc, według mnie rozwiazaniem moze byc to ze jadna druzyna moga grac co najwyzej trzy osoby i wtedy byłby kompromis

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
niech kazdy gra kim chce i juz bo potem bedzie niezadowolenie, ze ja mialem taki ja taki a ja tym nie gralem nigdy... jak ktos gra Barcą to niech gra, bedzie równy mecz przynajmniej jak sie spotkają dwie Barcelony ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mnie, tak jak mówiłem, obojętnie, ale we wszystkich sponsorowanych, w których dotychczas grałem nie było mowy o jakiejś rezerwacji. Mogłeś zagrać jeden mecz Barcą, drugi Chelsea, a trzeci Górnikiem Łęczna :p
Jeśli każdy ma pokazać swoją najwyższą klasę to niezbędny jest mu do tego ulubiony zespół. Z drugiej strony, dobry gracz wygra każdą drużyną.. No nie wiem, rozstrzygajcie sobie, ja się dostosuję ;)

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
Mnie, tak jak mówiłem, obojętnie, ale we wszystkich sponsorowanych, w których dotychczas grałem nie było mowy o jakiejś rezerwacji. Mogłeś zagrać jeden mecz Barcą, drugi Chelsea, a trzeci Górnikiem Łęczna :p

Jeśli każdy ma pokazać swoją najwyższą klasę to niezbędny jest mu do tego ulubiony zespół. Z drugiej strony, dobry gracz wygra każdą drużyną.. No nie wiem, rozstrzygajcie sobie, ja się dostosuję ;)
sawas dobrze mowi, grajmy dowolnymi druzynami, wybieramy kogo chcemy z menu i gramy...

easy 3,1K

easy

Forum VIP
dobra niech bedzie kazdy gra dowolna bo chyba inaczje nie dojdziemy do porozumienia a teraz zapraszac znajomych itp aby sie zapisywali.

matex 0

matex

Użytkownik
P.S nie bedzie mnie do czwartku a nie wiem kiedy ten turniej się zacznie wiec albo mnie wpiszcie, albo wypiszcie. Pozdro

majkel1990 0

majkel1990

Użytkownik
Wpisowe : 10 zl - jeżeli administrator lub osoba zaufana się zgodzi , po prostu wysyłamy mu pieniądze na MB.

Tzn mam płacić za udział w turnieju?!jak by były nagrody pieniężne to i ja sie zapisuje

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Tak beda nagrody pieniezne za ta kase ktora uzbieramy , mysle ze jak nie zdolamy uzbierac 16 osob to troche w mniej osob zorganizujemy turniej

Do góry Bottom