malolat-11536
Użytkownik
2 Wolne Miejsca!!!
Zapraszam do rejestracji!
Zapraszam do rejestracji!
Sledzik - Liverpool
Przepraszam za moją głupotę. Czasami mam tak ze nie pomysle zanim cos zrobie ????
Proszę o usunięcie posta
Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ????????Cos dlugo sie zbieraja ci ludzie:kwasny4565: w niedziele wyjezdzam na swieta wiec nie bede mogl grac. Kiedy ten turniej sie odbedzie??
Kto Ci powiedział ze w swięta wielkanocne? Widze ze jestes lepiej poinformowany ode mnie. Turniej swiąteczny mozna przedłuzyc i rozegrac jeszcze po swiętach bo chyba nie myslicie ze finaliste wyłonimy przed Wigilią :-?Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ????????
to był tzw.. żart... m.in. aby podtrzymać temat ...Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ????????
napisz wedlug wzoru :No to panowie, jeśli mogę się załapać na to ostatnie miejsce to proszę mnie dopisać.
Z tego co widzisz nie ma Interu jest tylko Villarreal i z tak Cie dopisałem.No więc
Marcin_FCI - Inter Mediolan - GG: 5085307 :spokodfhgfh:
wyniki wpisujemy w tym temacie.....Sevilla 2:1 Real Madrid