0 sledzik Użytkownik Grudzień 18, 2007 #24 Sledzik napisał: Sledzik - Liverpool Przepraszam za moją głupotę. Czasami mam tak ze nie pomysle zanim cos zrobie ???? Proszę o usunięcie posta Kliknij aby rozwinąć...
Sledzik napisał: Sledzik - Liverpool Przepraszam za moją głupotę. Czasami mam tak ze nie pomysle zanim cos zrobie ???? Proszę o usunięcie posta Kliknij aby rozwinąć...
0 befree88 Użytkownik Grudzień 18, 2007 #25 Cos dlugo sie zbieraja ci ludzie:kwasny4565: w niedziele wyjezdzam na swieta wiec nie bede mogl grac. Kiedy ten turniej sie odbedzie??
Cos dlugo sie zbieraja ci ludzie:kwasny4565: w niedziele wyjezdzam na swieta wiec nie bede mogl grac. Kiedy ten turniej sie odbedzie??
0 housekloc Użytkownik Grudzień 18, 2007 #26 jeszcze jedno wolne miejsce zostało .. i nie mozna go zapełnic.. porażka
0 housekloc Użytkownik Grudzień 18, 2007 #27 Cos dlugo sie zbieraja ci ludzie:kwasny4565: w niedziele wyjezdzam na swieta wiec nie bede mogl grac. Kiedy ten turniej sie odbedzie?? Kliknij aby rozwinąć... Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ????????
Cos dlugo sie zbieraja ci ludzie:kwasny4565: w niedziele wyjezdzam na swieta wiec nie bede mogl grac. Kiedy ten turniej sie odbedzie?? Kliknij aby rozwinąć... Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ????????
1 malolat-11536 Użytkownik Grudzień 18, 2007 #28 Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ???????? Kliknij aby rozwinąć... Kto Ci powiedział ze w swięta wielkanocne? Widze ze jestes lepiej poinformowany ode mnie. Turniej swiąteczny mozna przedłuzyc i rozegrac jeszcze po swiętach bo chyba nie myslicie ze finaliste wyłonimy przed Wigilią :-?
Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ???????? Kliknij aby rozwinąć... Kto Ci powiedział ze w swięta wielkanocne? Widze ze jestes lepiej poinformowany ode mnie. Turniej swiąteczny mozna przedłuzyc i rozegrac jeszcze po swiętach bo chyba nie myslicie ze finaliste wyłonimy przed Wigilią :-?
0 housekloc Użytkownik Grudzień 18, 2007 #29 Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ???????? Kliknij aby rozwinąć... to był tzw.. żart... m.in. aby podtrzymać temat ...
Poniewaz jest to turniej świąteczny następne w kolejności sa święta wielkanocne więc cos koło marca... ???????? Kliknij aby rozwinąć... to był tzw.. żart... m.in. aby podtrzymać temat ...
M 0 marcin_fci Użytkownik Grudzień 18, 2007 #30 No to panowie, jeśli mogę się załapać na to ostatnie miejsce to proszę mnie dopisać.
3,1K easy Forum VIP Grudzień 18, 2007 #31 No to panowie, jeśli mogę się załapać na to ostatnie miejsce to proszę mnie dopisać. Kliknij aby rozwinąć... napisz wedlug wzoru : jan_kowalski - Legia Warszawa - gg:12345678 czyli cos takiego : Marcin_FCI - Villareal - twoje gg !
No to panowie, jeśli mogę się załapać na to ostatnie miejsce to proszę mnie dopisać. Kliknij aby rozwinąć... napisz wedlug wzoru : jan_kowalski - Legia Warszawa - gg:12345678 czyli cos takiego : Marcin_FCI - Villareal - twoje gg !
M 0 marcin_fci Użytkownik Grudzień 18, 2007 #33 No więc Marcin_FCI - Inter Mediolan - GG: 5085307 :spokodfhgfh:
1 malolat-11536 Użytkownik Grudzień 18, 2007 #34 No więc Marcin_FCI - Inter Mediolan - GG: 5085307 :spokodfhgfh: Kliknij aby rozwinąć... Z tego co widzisz nie ma Interu jest tylko Villarreal i z tak Cie dopisałem.
No więc Marcin_FCI - Inter Mediolan - GG: 5085307 :spokodfhgfh: Kliknij aby rozwinąć... Z tego co widzisz nie ma Interu jest tylko Villarreal i z tak Cie dopisałem.
0 housekloc Użytkownik Grudzień 19, 2007 #36 Sevilla 2:1 Real Madrid Kliknij aby rozwinąć... wyniki wpisujemy w tym temacie..... Turniej FIFA 08 "Edycja Świąteczna" WYNIKI
Sevilla 2:1 Real Madrid Kliknij aby rozwinąć... wyniki wpisujemy w tym temacie..... Turniej FIFA 08 "Edycja Świąteczna" WYNIKI
0 pawelekdabelek Użytkownik Grudzień 21, 2007 #37 Nie mam kontaktu z Villareal;/;/;/ Chciałem mecz zagrać;/