Dokładnie nie rób syfu... Jak masz cos do napisania to nie pisz post pod postem tylko EDYTUJ i tam pisz bo burdel sie robi pomału...A rozmawiałem z Manchesterem United tzn użytkownikiem tym i kazał policzyć wynik 3:0 dla mnie bo wypisał się z turnieju =]
Sorka, fakt moja wina :/Pawelekdabelek robisz totalny syf!
To nie jest temat do walenia posta pod postem i za to powinien byc warn
a co do mojego błędu: możliwe, ale to wina tego, że taki Drago wpisuje wynik zamiast zespołami to nickami i sie wszystko pier*** ????
Grupa AVillarreal 1 : 1 Bayern
Villarreal 1 : 0 Roma
Jeżeli drużyna ManU wycofała się z turnieju nasz grupa wygląda następująco ...
Grupa A
1. Villarreal @ 3 @ 2-1-0 @ 5:1 @ 7 pkt.
2. Roma @ 3 @ 2-0-1 @ 7:2 @ 6 pkt.
3. Bayern @ 3 @ 1-1-1 @ 5:5 @ 3 pkt.
4. ManU @ zdyskfalifikowany
Pozdrawiam !
nie mam nic przeciwko, ale mysle ze to nie ma większego sensu... do terminu została niedziela i Wigilia, dni, w których raczej grafik dnia każdy ma napięty, wiadmomo - każdy sie szykuje do Swiąt. Myślę, że PSV-Lpool jutro niech zagra i mamy juz gotowe pary, a Atletico tak jak ManU walkoweryZglaszam sie do przejecia drużyny Athletico Madryt. Porszę o odpowiedz czy osoba prowadząca turniej sie zgadza
Nie ma to sensu... Został 1 dzien do wigilii wszyscy się szykują i niezdązyl bys rozegrac 3 meczy... Atletico - zdyskfalifikowany.Zglaszam sie do przejecia drużyny Athletico Madryt. Porszę o odpowiedz czy osoba prowadząca turniej sie zgadza
Tak abysmy nie trafili na siebie z tych samych grup.Rozmawialem z Malolatem i pary półfinałowe to:
VILLAREAL - LYON
BARCELONA/ROMA - ARSENAL