Aktualne wyniki:
7 kolejka:
dobrodusz. (BRA) - zaszkins (Juve)
Wiślak (Barca) - easy (ManU) 3-0
Kubota (Real M.) - Crystiano (POR) 3-0
Szprej (ESP) - sawas (FRA) 1-2
Drago (Everton) - Benek17 (PSV) 3-0
oko__00 (Chelse) - nowik1926 (ARG) 0-1
mario123 (Milan) - malolat (GER) 0-1
dymek987 (Arsen) - Archimini (Sevi)
HouseKloc (ITA) - Oschem (Bayern)
8 kolejka:
Oschem (Bayern) - zaszkins (Juve) 1-3
Archimini (Sevi) - HouseKloc (ITA) 1-2
malolat (GER) - dymek987 (Arsen)
nowik1926 (ARG) - mario123 (Milan) 0-4
Benek17 (PSV) - oko__00 (Chelse) 0-3
sawas (FRA) - Drago (Everton)
Crystiano (POR) - Szprej (ESP) 0-3
easy (ManU) - Kubota (Real M.) 0-3
dobrodusz. (BRA) - Wiślak (Barca) 0-1
9 kolejka:
Wiślak (Barca) - zaszkins (Juve) 1-0
Kubota (Real M.) - dobrodusz. (BRA)
Szprej (ESP) - easy (ManU) 3-0
Drago (Everton) - Crystiano (POR) 3-0
oko__00 (Chelse) - sawas (FRA) 1-0
mario123 (Milan) - Benek17 (PSV) 3-0
dymek987 (Arsen) - nowik1926 (ARG)
HouseKloc (ITA) - malolat (GER) 0-2
Oschem (Bayern) - Archimini (Sevi)
Ale żenada ten turniej.... Sawas, ty tu prowadzisz ten tur, więc pogadałbym na twoim miejscu z Benkiem i zrobił porządek bo to jest chamstwo w państwie. Po pierwsze: osoby które oddają wiecej niż 5 walków powinny mieć warna, bo co to za gra, w tych wynikach u góry jest 9 walkowerów... Poza tym, osoby które nie rozgrywają swoich meczów na czas to samo. PO CO SIE LUDZIE ZAPISUJECIE?! Nie wiem czy masz gdzieś spisane wyniki poszczególnych kolejek, ale możnaby te osoby wywali z tabeli poprostu... chociaz wlasciwie nie, to nie ma sensu... i do tego ostania sprawa: za nie wpisanie nr kolejki ja bym uznawał jako obustronny walkower... aktualnie ja podliczając te wyniki to mialem nielada problem zeby kogos znaleźc, a jeszcze sie znaleźli tacy, co pisali odwrotnie, zamiast Wiślak-sawas, jak bylo w terminarzu to sawas-Wiślak i to dopiero sie zle szuka! Dla mnie Sawas musisz ostrzej do tego podejść to za 3-6 kolejek sie ludzie nauczą, a warny dadzą na pewno coniektorym do myslenia przed nastepnym turniejem.????